Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι αυτήν την εβδομάδα Κριέ. Κόψτε λιγάκι ταχύτητα, καθώς πλησιάζετε στις στροφές της ζωής. Ο Ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο της ρουτίνας σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης.

Τώρα έχετε την επιλογή ή να ακολουθήσετε νέες καλές συνήθειες για την υγεία και την ευημερία σας ή να επιστρέψετε στην παλιά σας ρουτίνα. Μπορεί να ξεκινήσατε πρόσφατα ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να βρήκατε έναν εξαιρετικό προσωπικό γυμναστή.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να μπείτε στον πειρασμό, να καθίσετε στον αναπαυτικό σας καναπέ αγκαλιά με ένα μεγάλο μπολ παγωτό. Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, επιλέγετε ανάμεσα στο να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά ή να διασκεδάσετε με έναν φίλο.

Όμως καμία από τις δύο επιλογές δεν φαίνεται να είναι σαφής και προφανής. Ο φίλος σας μπορεί να μην βρίσκεται στην πόλη ή ίσως θέλει να κάνει κάτι, που εσάς δεν σας ενθουσιάζει για να ακολουθήσετε. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να εστιάσετε όλη σας την προσοχή στη δουλειά σας. Η αναβλητικότητα, δεν θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Σκεφτείτε τρόπους για να μπορέσετε να κάνετε και τα δύο.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα αφορά τις προσαρμογές… κι αυτό δεν είναι εύκολο για εσάς Ταύρε. Είναι σαν να προσπαθείτε να μανουβράρετε υπερωκεάνιο, σ’ ένα κανάλι. Χρειάζεται προγραμματισμός. Ο  Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο του ρομαντισμού σας, τετραγωνίζει τον Βόρειο και τον Νότιο Δεσμό. Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας οριστικά μια προηγούμενη σχέση. Είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε σε έναν νέο κύκλο ανάπτυξης ή να παραμείνετε κολλημένοι στις παλιές αναμνήσεις. Η αλλαγή, είναι πλέον πολύ ευεργετική.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο της καριέρας σας. Ενδέχεται να λάβετε νέες οδηγίες από την ανώτερη διεύθυνση, που φαίνονται περιττές ή παράλογες. Δεν μπορείτε όμως να σηκωθείτε και να φύγετε, γιατί αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε στο μέλλον σας και κοιτάξτε αν πρέπει να παραμείνετε σ’ αυτή τη δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξετάστε αν τα οφέλη είναι αρκετά, για να συνεχίσετε σ’ αυτήν την εταιρεία.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα μοιάζει με δρόμο γεμάτο στροφές. Ευτυχώς Δίδυμοι, δεν σας πειράζουν μερικές ανατροπές. Ο Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο τους σπιτιού και της οικογένειας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με ένα μέλος της οικογένειάς σας και να μην ακολουθήσετε τον συνηθισμένο δρόμο της ασυνείδητης διαφωνίας. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα νέο λεξιλόγιο για να εξηγήσετε τα συναισθήματά σας. Οι παλιοί όροι προκαλούν τις ίδιες απαντήσεις κάθε φορά από το παιδί ή το ταίρι σας. Σήμερα, δοκιμάστε μια νέα γλώσσα σχέσεων.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο της εκπαίδευσης. Μπορεί να δημιουργηθεί μια έντονη δραστηριότητα σχετικά με το σχολείο σήμερα. Μία έγκριση, μπορεί να χρειάζεται υπογραφή. Να πρέπει να συμπληρώσετε κάποιες φόρμες ή μπορεί να βιάζεστε να μπείτε στην τάξη. Αυτό μπορεί να επηρεάσει επίσης τα παιδιά, που πασχίζουν να καταλάβουν το πρόγραμμά τους ή να θυμηθούν να πάρουν μαζί τους όλα τα σχολικά είδη.

Καρκίνος

Είναι μια γλυκόπικρη εβδομάδα μπροστά Καρκίνε. Θα υπάρχουν ευκαιρίες και μαθήματα. Ο Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας σας, τετραγωνίζει τον Βόρειο και τον Νότιο Δεσμό. Ενδέχεται να υπογράψετε μια αγοραπωλησία ή να αποφασίσετε να πουλήσετε το σπίτι σας. Μπορεί να ψάχνετε να αγοράσετε ένα όχημα ή να υπογράψετε μια σύμβαση εργασίας. Εξετάστε αν η υπογραφή αυτής της συμφωνίας θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε. Η «ανάπτυξη» είναι το κλειδί σήμερα.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων σας από τρίτους. Κάποιος ή κάτι που νομίζατε ότι θα εμφανιστεί…καθυστερεί ή δεν έρχεται καθόλου. Ενώ νιώθετε απογοητευμένοι, μερικές τηλεφωνικές κλήσεις, μπορεί να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τα πράγματα.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα είναι ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα Λέοντα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε… είναι υπομονή! Ο Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Σήμερα έχετε μια οικονομική επιλογή. Μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα παλιό μοτίβο άσκοπων δαπανών φέροντας στο σπίτι πράγματα που δεν χρειάζεστε… ή να αγκαλιάσετε το νέο σας εαυτό! Αυτόν που κάνει σωστό προϋπολογισμό, ξοδεύει μόνο μετρητά και βρίσκει χαρά στα βασικά. Σήμερα, θα βαδίσετε προς το δρόμο της ευημερίας.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο των σχέσεων. Δεν είναι όλοι στη ζωή σας ενήμεροι για τις επιλογές σας και έτσι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις. Αν αποφασίσατε να γίνετε πιο λιτοί, ίσως μιλήσετε με το ταίρι σας τρώγοντας δείπνο στο σπίτι, αντί να κλείσετε σε κάποιο εστιατόριο.

Παρθένος

Η ζωή μοιάζει με δρόμο υποχρεωτικής κυκλικής πορείας αυτή την εβδομάδα Παρθένε. Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε κύκλους…. ή να επιλέξετε μια έξοδο. Με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο (χρόνια πολλά!) και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, που τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης, καθορίζετε την ποιότητα του ηλιακού σας έτους.

Πιθανότατα θα επιλέξετε την ανάπτυξη, διαλέγοντας το μονοπάτι που σας απομακρύνει από τη ζώνη άνεσής σας. Ο πιο δύσκολος δρόμος, είναι αυτός που φέρνει μάθηση και σύνδεση με τρίτους. Όμως υπάρχει θησαυρός, στο τέλος αυτού του μονοπατιού.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας. Ξέρετε πως η επιτυχία θέλει προσπάθεια. Ευτυχώς, είστε ειδικοί στο να κάνετε σταδιακές βελτιώσεις.

Ήρθε η ώρα να εξετάσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να την τροποποιήσετε. Αυτό μπορεί να σημαίνει να σηκώνεστε νωρίτερα για διαλογισμό ή να αφιερώνετε 15 λεπτά το βράδυ για να δουλέψετε το μυθιστόρημά σας. Τα αποτελέσματα έρχονται με την πάροδο του χρόνου!

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα άλλοτε κινείστε γρήγορα και άλλοτε αργά, Ζυγέ. Βρίσκετε και πάλι τις ισορροπίες σας. Η εβδομάδα ξεκινά με τον ήλιο στην Παρθένο στον Οίκο της πνευματικότητας, να τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Τα τελετουργικά, οι καθημερινές πρακτικές και η σύνδεσή σας με το Σύμπαν επισημαίνονται σήμερα.

Μπορεί να αποφασίσετε να συμμετέχετε σε παροχές υπηρεσιών ή να κάνετε πεζοπορία σε ένα φυσικό περιβάλλον και να επανασυνδεθείτε με την ίδια τη γη. Σκεφτείτε να κάνετε διαλογισμό των πέντε αισθήσεων. Ελέγξτε τρία πράγματα που μπορείτε να ακούσετε, τρία πράγματα που μπορείτε να δείτε, τρία πράγματα που μπορείτε να αισθανθείτε, τρία πράγματα που μπορείτε να μυρίσετε και τρία πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Πιθανότατα θα νιώσετε αρκετά γειωμένοι, μετά από αυτόν τον διαλογισμό.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Οίκο των παιδιών και της γονιμότητας. Η προσοχή σας επικεντρώνεται στα παιδιά αυτή τη στιγμή. Η επιστροφή τους στο σχολείο, μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε παιδιά, συζητήσετε το με το έτερο ήμισυ ή επισκεφτείτε το γιατρό.

Σκορπιός

Ο προορισμός σας φαίνεται πως είναι πολύ μακριά αυτή την εβδομάδα. Όμως Σκορπιέ, θα κάνετε μεγαλύτερη πρόοδο από ό, τι περιμένατε. Ο Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της κοινότητάς σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Μπορεί να σκέφτεστε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Μπορεί να ανήκετε σε διάφορους οργανισμούς και τώρα αναρωτιέστε αν αυτή, είναι η καλύτερη χρήση του χρόνου σας. Με αυτή την ενέργεια, είναι καλύτερα να προχωρήσετε σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις εκτός της ζώνης άνεσής σας. Σκεφτείτε να βρείτε νέες ομάδες.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Υπάρχουν κάποιοι εκνευρισμοί, που σχετίζονται με το σπίτι σας. Ίσως σπάσει μια συσκευή, χαλάσει το κλιματιστικό ή υποχωρήσει η τουαλέτα. Σήμερα, συγκεντρώστε τα μέλη της οικογένειας για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στο σπίτι. Ένας έξυπνος συγγενής μπορεί να κάνει επισκευές ή να συστήσει τουλάχιστον σωστούς επαγγελματίες. Θα είναι δύσκολο να βρείτε λύσεις για τα προβλήματά σας σήμερα. Όμως μπορείτε να κινηθείτε τουλάχιστον, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα μοιάζει με καρουζέλ. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της… αλλά Τοξότη, τουλάχιστον έχετε καλό άλογο. Ο Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της καριέρας σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Μπορεί να σκέφτεστε πολύ τη δουλειά σας σήμερα. Είναι καλό να εξετάσετε την οικονομική κατάσταση της εταιρείας σας. Υπάρχουν ευκαιρίες για εσάς, αλλά πρέπει να ανοίξετε τον εαυτό σας στο Σύμπαν. Ξεκινήστε ενημερώνοντας το βιογραφικό σας.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Οίκο της επικοινωνίας και των συμφωνιών σας. Όπως αναρωτιέστε για τη δουλειά σας, ο προϊστάμενός σας μπορεί να ζητήσει τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Γενικά, σας αρέσει να λέτε την αλήθεια ανά πάσα στιγμή. Ίσως όμως χρειαστεί να αποφύγετε τέτοιου είδους ερωτήσεις, αν σχεδιάζετε να αποχωρήσετε από την εταιρεία στο εγγύς μέλλον.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, είστε σαν αερόστατο Αιγόκερε. Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε το σχοινί και να «σαλπάρετε». Ο Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της εκπαίδευσης τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Μπορεί να είστε αρκετά απασχολημένοι σήμερα, προετοιμαζόμενοι για την επερχόμενη εκπαιδευτική χρονιά. Μπορεί να έχετε παιδιά που ξεκίνησαν πρόσφατα το σχολείο ή να επιστρέφετε εσείς οι ίδιοι στο κολέγιο. Τώρα τα ωράρια αλλάζουν και το φαγητό θα είναι πακεταρισμένο. Είναι ώρα για μια νέα ρουτίνα.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Οίκο των χρημάτων. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από όσα εισπράττετε. Αυτά αφορούν λογαριασμούς… όπως η εκπαίδευση, η προπληρωμή μιας ασφάλισης ή η προκαταβολή για ένα μελλοντικό ταξίδι. Αυτό σημαίνει ότι τα έσοδά σας ενδέχεται να είναι περιορισμένα και μπορεί να μεταφέρετε χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο. Όμως είστε από τη φύση σας καλοί με τα χρήματα… και όλα στο τέλος ισορροπούν.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα Υδροχόε, μοιάζετε με ορειβάτη που παίρνει αποφάσεις, με κάθε χειρολαβή. Είστε έτοιμοι για περιπέτεια! Ο Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των πόρων από τρίτους, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Σήμερα κάνετε κάποιες οικονομικές επιλογές, σκεπτόμενοι το μέλλον και τα μεγάλα σας σχέδια ή ένα φοβερό ζευγάρι μπότες, που μόλις βάλατε στο καλάθι αγορών σας. Τώρα ο οικονομικά συνετός μελλοντικός εαυτός σας, διαφωνεί με τον «ζω για τη στιγμή» τωρινό σας εαυτό. Και….αρχίζει η μάχη.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Σήμερα πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό συχνά σημαίνει ανηφορική ανάβαση. Τα εμπόδια δεν είναι εκεί για να σας απογοητεύσουν αλλά για να σας κάνουν πιο δυνατούς. Η θετική σας στάση, βοηθά να βγάλετε φτερά.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα Ιχθύες, μπορεί να αισθάνεστε ότι τρέχετε για να προλάβετε το τρένο. Αναγνωρίστε όμως, πως αυτή είναι η δική σας ατμομηχανή και θα σας περιμένει. Ο Ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Όσον αφορά τη σχέση σας, αναρωτιέστε αν ήρθε η ώρα να μιλήσετε σοβαρά με το ταίρι σας. Οι μεταξύ σας συζητήσεις μπορούν να επιφέρουν βελτιώσεις. Φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί είναι βραχώδης ο δρόμος μπροστά!

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του σκιώδους εαυτού σας. Ο προγραμματισμός μιας ανάπαυλας, θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή σήμερα. Ξεκλέψτε μια μέρα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Αφιερώστε χρόνο για να περπατήσετε στη φύση ή να καθίσετε δίπλα σε ένα ρυάκι και να ακούσετε το νερό που κυλάει. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ξεκουράσετε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας.