Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/08

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/08

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, οι υποχρεώσεις και η ελευθερία παλεύουν για την προσοχή σας…και μάλλον κερδίζει η προσωπική σας ελευθερία. Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των χρημάτων. Σήμερα, η λίστα με τις δουλειές σας μπαίνει στην άκρη καθώς αναζητάτε την ελευθερία και τη διασκέδαση.

Δεν θέλετε να σας ελέγχει κανένας… κι έτσι μπορείτε να διασκεδάσετε, απαγκιστρωμένοι από τη δουλειά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Η καρδιά σας ψιθυρίζει…..κι αναζητάτε καινοτομία! Ίσως μάλιστα, συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο στο δρόμο.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο του μέλλοντος. Επιστρέφετε στον συνηθισμένο εστιασμένο και υπεύθυνο εαυτό σας, αφιερώνετε χρόνο στην άσκηση, πλένετε τα πιάτα και φτάνετε στη δουλειά εγκαίρως. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις και οικοδόμηση συνεργασιών, ειδικά για την επιτυχία της σταδιοδρομίας σας. Η πειθαρχία σήμερα, διευκολύνει τα πράγματα

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Χρησιμοποιείστε την κατανόηση που έχετε, για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό , στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική έκρηξη ενέργειας και να θελήσετε να αντιμετωπίσετε μεγάλα έργα. Μπορεί να συμμετέχετε σε κάποια υπαίθρια δραστηριότητα ή να επιστρέψετε στο σχολείο. Οι σημερινές δραστηριότητες θα αποκαλύψουν μια ρομαντική συνάντηση – μια τυχαία συνάντηση, ίσως οδηγήσει σε μια περιπέτεια βγαλμένη από ρομαντικό μυθιστόρημα.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της καριέρας. Μπορεί να έχετε μια υπέροχη συζήτηση με τον προϊστάμενό σας. Μπορεί να λάβετε κάποια θετικά σχόλια για τη δουλειά σας. Ωστόσο, η ίδια η εταιρεία μπορεί να λαμβάνει μέτρα λιτότητας… κι αυτό σημαίνει ότι η αύξηση ή οι επιπλέον ώρες, θα είναι δύσκολες προς το παρόν.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, οι αλλαγές που κάνετε θα σας οδηγήσουν στη ζωή που πραγματικά θέλετε. Ακολουθείτε τη ροή.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των ψυχικών σας ικανοτήτων. Μπορεί να ξυπνήσετε από ένα εκπληκτικό όνειρο ή να έχετε ένα ξαφνικό όραμα για το μέλλον σας. Το Σύμπαν σας δίνει σημάδια και ίσως να ταλαιπωρηθείτε από τις δυνατότητες. Ξαφνικά, βλέπετε πώς ενώνονται όλα. Και έχετε το θάρρος να απελευθερωθείτε.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των ταξιδιών και της εκπαίδευσης. Σήμερα είστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα, όπως και μ’ ένα σωρό ευθύνες. Μπορεί να επιστρέψετε στο σχολείο εσείς… ή το παιδί σας. Όλα όμως, κινούνται σαν ρολόι. Ελέγχετε τα πράγματα από τη λίστα υποχρεώσεών σας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μπορείτε ακόμη και να αντιμετωπίσετε την αναδιοργάνωση της κουζίνας. Το ξεσκαρτάρισμα, είναι επίσης μια εξαιρετική εργασία μ’ αυτήν την ενέργεια.

Καρκίνος

Περιμένατε να παρουσιαστεί μια ευκαιρία και τώρα είναι εδώ. Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της φιλίας. Ένας φίλος σας μπορεί να έχει μια εξαιρετική ιδέα. Μπορεί να αφορά την ίδρυση μιας κοινής επιχείρησης και θα συναντηθείτε για να δημιουργήσετε μια σταθερή ροή εσόδων. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, αλλά είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, γεμάτοι ενθουσιασμό.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των χρεών και των τραπεζικών σας θεμάτων. Σήμερα, θα συμπληρώσετε οικονομικές αιτήσεις ή θα συνδυάσετε τους πόρους σας για να επενδύσετε. Είναι μια καλή μέρα για να συναντηθείτε με τον μεσίτη ή τον τραπεζίτη σας σχετικά με τις δυνατότητες ενοποίησης ενός χρέους ή κάποιων επενδύσεων σε λογαριασμούς συνταξιοδότησης.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα. Σκέφτεστε την ευημερία σας.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική επιθυμία να ενημερώσετε το βιογραφικό σας. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν μεταφερθεί σε άλλες εταιρίες. Ετοιμάστε τα πάντα για να στείλετε το βιογραφικό σας τη Δευτέρα το πρωί και θα έχετε μια προσφορά εργασίας μέχρι το τέλος του μήνα.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των σχέσεων. Μπορεί να καθίσετε με το ταίρι σας για να συζητήσετε τη σοβαρή πλευρά του δεσμού σας. Αυτή τη μέρα σκέφτεστε να συνδυάσετε τα οικονομικά σας για να αγοράσετε ένα σπίτι ή να βρείτε έναν τρόπο για να χειριστείτε την ανατροφή του παιδιού σας. Μια σοβαρή κουβέντα σαν αυτή οδηγεί σε μια δυνατή μακροχρόνια σχέση.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε καλύτερους τρόπους για να κάνετε πράγματα που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και ενέργεια. Είστε στο στοιχείο σας!

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό, στον οίκο της πνευματικής σας έμπνευσης. Σήμερα, μπορεί να παρακολουθήσετε πνευματικές ή θρησκευτικές λειτουργίες. Το βράδυ, μπορείτε να σταθείτε κάτω από το φεγγαρόφωτο και να κάνετε ευχές. Απλώστε κρυστάλλους, για να ενεργοποιηθούν στο φως του φεγγαριού. Είναι μια καλή μέρα για προσευχή και διαλογισμό.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της καθημερινότητας. Είστε σε θέση να επικεντρωθείτε σε δύσκολες εργασίες…γιατί είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και μπορείτε να λύσετε τυχόν προβλήματα. Ως επί το πλείστο αυτή η ενέργεια, αφορά την εξέταση της καθημερινότητάς σας και την εύρεση τρόπων για να την βελτιώσετε. Σήμερα, θα βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να λειτουργήσετε.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες και κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των πόρων σας.

Μπορεί να ξυπνήσετε με μια απόλυτη αποφασιστικότητα, να αλλάξετε την οικονομική σας τύχη. Ίσως σχετίζεται με την εξόφληση κάποιου χρέους, την οργάνωση των οικονομικών σας ή την ενεργή αναζήτηση άλλων πηγών εσόδων. Βαδίζετε στον δρόμο της ευημερίας.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον οίκο του φλερτ και του έρωτα. Αν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να συνδεθείτε με κάποιον που αναζητά μακροχρόνιο δεσμό. Μπορεί να έχετε πολλά κοινά και να βαδίσετε στον ίδιο δρόμο. Αν είστε ήδη σε σχέση, ήρθε η ώρα να συζητήσετε τις ευθύνες του ενός προς στον άλλο προσπαθώντας να κάνετε τη ζωή σας υπέροχη!

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, η προσαρμοστικότητα… είναι το όνομα του παιχνιδιού! Θα αναγνωρίσετε πότε πρέπει να κάνετε κινήσεις καθοριστικής σημασίας.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των σχέσεων. Ίσως εμφανιστεί μια ξαφνική ερωτική σχέση ή ίσως μπει ένας καινούργιος φίλος στη ζωή σας. Οι αστρολογικοί χάρτες σας ταιριάζουν, καταγράφοντας συμβατότητα. Σήμερα μια ευχή σας, θα γίνει πραγματικότητα.

Τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο του σπιτιού. Τώρα η προσοχή σας επικεντρώνεται σε πεζά θέματα, όπως να φτιάξετε το σπίτι σας, να τακτοποιήσετε ντουλάπες ή να οργανώσετε το γραφείο σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ολοκληρώσετε μια μεγάλη λίστα καθυστερημένων υποχρεώσεων. Ό, τι δεν μπορείτε να κάνετε, μπορείτε να το αναθέσετε σε κάποια υπηρεσία για να το χειριστεί.

Τοξότης

Η έναρξη μιας ελεύθερης από επαγγελματικές υποχρεώσεις εβδομάδας, μπορεί να σας δώσει πολλές ευκαιρίες. Το μέλλον είναι λαμπρό για εσάς αυτή την εβδομάδα!

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε κάποιες νέες καλές συνήθειες. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρωινή ρουτίνα που περιλαμβάνει διαλογισμό, και υγιεινή διατροφή.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της επικοινωνίας. Έχετε αυξημένη εστίαση… και ικανότητα να ολοκληρώσετε τα πράγματα σήμερα. Ελέγχετε τη λίστα των υποχρεώσεών σας σαν τρελοί. Μπερδεμένα συμβόλαια και έντυπα, υποχωρούν στη θέλησή σας. Μπορείτε να εστιάσετε σε πιθανά προβλήματα και να βρείτε λύσεις σε χρόνο μηδέν.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα βλέπετε τον κόπο σας να αποδίδει. Θα έχετε μάλιστα μια σημαντική ανακάλυψη.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Ξεχάστε τις δουλειές για σήμερα και πιάστε το ταίρι σας από το χέρι, για να τρέξετε προς νέες εμπειρίες. Μπορεί να εξερευνήσετε την πόλη σας, να πάτε σε μια έκθεση ή να κάνετε πεζοπορία σε μονοπάτια που δεν έχετε ξαναπερπατήσει. Αν ψάχνετε για σχέση, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να προγραμματίσετε κάποια ραντεβού.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των χρημάτων. Εδώ και πολύ καιρό, μπορεί να βρίσκεστε στο δρόμο απαλλαγής χρεών ή αποταμίευσης, λόγω συνταξιοδότησης. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να αναθεωρήσετε την πρόοδό σας. Ίσως περνάτε από ψιλή κρησάρα τα λογιστικά φύλλα και τα γραφήματα. Μπορεί να μεταφέρετε χρήματα από μια επένδυση σε άλλη ή να ανοίξετε έναν επενδυτικό λογαριασμό, για ένα μέλος της οικογένειας.

Υδροχόος

Υπάρχουν αρκετές οικονομικές ευκαιρίες για εσάς αυτή την εβδομάδα. Θα ανακαλύψετε ένα μικρό θησαυρό!

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο του σπιτιού. Μπορεί να έχετε μια ξαφνική επιθυμία να αλλάξετε σπίτι και να μετακομίσετε. Μπορεί να εμπνευστείτε για να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες της ζωής σας, μετακομίζοντας σε μια ξένη χώρα… Ή μπορεί να αποφασίσετε να αναδιαμορφώσετε το σπίτι στο οποίο ζείτε. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να ξεκινήσετε έργα ανακαίνισης ή να χτίσετε ένα ιδιωτικό καταφύγιο στην αυλή σας.

Τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο, στον οίκο της αυτοπεποίθησης. Κάποιος μπορεί να σας βάλει επικεφαλής σήμερα. Αυτό είναι μάλλον καλό… καθώς είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ούτως ή άλλως. Υπάρχει η δυνατότητα προαγωγής, λήψης ενός βραβείου από την εταιρεία σας ή μια προσφορά εργασίας. Για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα χρειαστούν κάποιες διαπραγματεύσεις, αλλά είστε έτοιμοι για την πρόκληση.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, ακολουθείτε το τραγούδι του σύμπαντος. Συν-δημιουργείτε μαζί του!

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό, στον οίκο της μετακίνησης. Μπορεί να είστε πρωτοπόροι σήμερα και ανυπόμονοι να φτάσετε στον προορισμό σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, διαφορετικά, μπορεί να βρεθείτε σε διαμάχη με άτομο κύρους. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να δοκιμάσετε να οδηγήσετε ένα νέο αυτοκίνητο ή να αφιερώσετε λίγο χρόνο για το αυτοκίνητό σας, ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον οίκο της πνευματικότητας και της μαγείας. Τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε πνευματικές πρακτικές που είχατε παραβλέψει. Η ζωή σας μπορεί να φαίνεται πλούσια και γεμάτη όταν κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν… όπως να εργαστείτε στον κήπο σας ή να προσθέσετε κάποια βότανα στη διατροφή σας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να ενεργοποιήσετε ξανά τους κρυστάλλους σας, κάτω από την πανσέληνο.