Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, η εξισορρόπηση των δραστηριοτήτων εργασίας/διασκέδασης, σας βάζει σε μια νέα πορεία. Είστε έτοιμοι για δράση. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, φωτίζει τον οίκο της διασκέδασης και της απόλαυσης. Θα βιώσετε ευτυχισμένες καταστάσεις τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Το τελευταίο διάστημα, δουλεύατε πολύ και δεν διασκεδάζατε σχεδόν καθόλου. Τώρα όμως θα θυμηθείτε τι είναι αυτό που σας χαροποιεί και θα προσθέσετε ενεργά τέτοιου είδους δραστηριότητες στη ζωή σας. Πιθανόν να είστε υπερβολικά καταπονημένοι. Ήρθε η ώρα να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο! Κι αυτό ξεκινά, σημειώνοντας λίγο ελεύθερο χρόνο στο ημερολόγιό σας.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου ο Ερμής στον Λέοντα, στον οίκο του ρομαντισμού, κάνει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο στον οίκο των φιλικών σας σχέσεων. Διάφορες συναντήσεις με φίλους ίσως σας φέρουν σε επαφή με ένα ξεχωριστό άτομο και οι σπίθες θα αρχίσουν να ανάβουν. Στο παρελθόν, μπορεί να βλέπατε αυτό το άτομο μόνο σαν φίλο, αλλά τώρα σας φαίνεται γοητευτικότερο από ποτέ. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες δημιουργίας σχέσης. Αν πάλι θέλετε να γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο, ζητήστε από έναν φίλο να σας κανονίσει ένα ραντεβού. Πιθανόν να έχει ήδη κάποιον στο μυαλό του κάποιο άτομο κατάλληλο για εσάς.

Ταύρος

Θα κάνετε ένα μεγάλο άλμα αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανές νέες ευκαιρίες στην καριέρα και τον έρωτα.

Στις 8 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, φωτίζει τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα φέρετε χαρά στην οικογένειά σας μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων. Αυτό μπορεί να σημαίνει την επαναφορά ενός παιχνιδιού στο σπίτι ή την πραγματοποίηση βιντεοκλήσης σε έναν μοναχικό συγγενή στην άλλη πλευρά της χώρας.

Ενώ ίσως χρειαστεί να ενθαρρύνετε τους άλλους να συμμετάσχουν, σύντομα όλοι θα σας ευχαριστούν που κάνατε χαρούμενη την ημέρα τους. Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, κάνει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο στον οίκο της καριέρας σας. Αν έχετε σκεφτεί μια νέα καριέρα, αλλά αισθάνεστε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσετε από την αρχή, ήρθε η ώρα να δείτε πόσες δεξιότητες έχετε.

Συγκεντρώστε μια λίστα με αυτά που ήδη γνωρίζετε πως ξέρετε να κάνετε και κατόπιν δείτε ποια εκπαίδευση χρειάζεστε για να καλύψετε τα κενά. Η ικανότητά σας με τους ανθρώπους, μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλές διαφορετικές καριέρες. Το ίδιο ισχύει και για τις δεξιότητές σας στις πωλήσεις. Η καριέρα που θέλετε, μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, όσο νομίζετε.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να κοιτάζετε μπροστά τη μια στιγμή και την αμέσως επόμενη να στρέφεστε πίσω. Ευτυχώς, που μπορείτε να κάνετε περισσότερα από ένα πράγματα τη φορά.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, φωτίζει την περιοχή των αδελφών και των νεότερων συγγενών σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα περάσετε χρόνο με κάποιον από την οικογένεια που έχετε να δείτε καιρό. Μπορεί να μιλάτε ώρες, για τις δραστηριότητες και τα έργα σας. Αυτές θα είναι ευτυχισμένες στιγμές και για τους δυο σας. Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, κάνει μια αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο στον οίκο των συμβολαίων σας. Μπορεί να εξετάζετε προσεκτικά μια μετακίνηση, από όλες τις οπτικές γωνίες. Ενδεχομένως ψάχνετε για νέο αυτοκίνητο ή για να κάνετε συντήρηση στο αυτοκίνητό σας. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η άδεια οδήγησης, δεν έχει λήξει. Δίδυμοι, θα ασχοληθείτε με λίγη γραφειοκρατία σήμερα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στα οικονομικά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες για νέες ροές εσόδων.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, φωτίζει την περιοχή των χρημάτων σας. Μπορείτε να λάβετε περισσότερα τις επόμενες δύο εβδομάδες, εστιάζοντας προσεκτικά στα χρήματα που εξοικονομείτε και στις δαπάνες που κάνετε. Θα ανακαλύψετε νέες πηγές εσόδων ή θα βρείτε τρόπους να εργάζεστε λιγότερο και να κερδίζετε περισσότερα. Ο περιορισμός των δαπανών θα βοηθήσει τους λογαριασμούς σας να αναπτυχθούν, καθώς θα εξετάσετε τι μπορείτε να πουλήσετε για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε κάποιες ανασφάλειες σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να εξοικειωθείτε περισσότερο με την αποταμίευση.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, στον οίκο των κεκτημένων σας, κάνει μια αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο. Μπορεί να κοιτάζετε γύρω σας και να καταλήξετε πως έχετε πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να πουλήσετε ή να δωρίσετε μερικά από τα υλικά αγαθά σας. Ή να βρείτε τρόπους να οργανώσετε το χώρο σας. Βλέπετε συχνά την αξία και τις δυνατότητες στο οτιδήποτε…. κάτι που σας δυσκολεύει να το εγκαταλείψετε. Σήμερα όμως, δημιουργήστε μια θετική ενέργεια προσφέροντας αντικείμενα, σε φίλους και συγγενείς.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, είστε ο πρωταγωνιστής της παράστασης. Τα χαρίσματά σας, είναι αξεπέραστα.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, ρίχνει πάνω σας το φως των προβολέων. Αυτό δίνει ώθηση στο χάρισμα σας και προσελκύει προς το μέρος σας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι, μέντορες, επιχειρηματικοί συνεργάτες ή ακόμα και μια αφοσιωμένη ερωτική σχέση. Μην σπαταλάτε αυτή την ενέργεια κρυμμένοι πίσω από το πολυάσχολο εργασιακό σας πρόγραμμα. Επικοινωνήστε με άτομα που γνωρίζετε και θα διαπιστώσετε ότι θα χαρούν να σας συστήσουν σε νέα άτομα.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, στον οίκο της εμπιστοσύνης, κάνει μια αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο στον οίκο των σχέσεων. Η θετική ενέργεια στις σχέσεις συνεχίζεται και έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο θα έχετε πραγματική χημεία. Αν ψάχνετε για έρωτα, σκεφτείτε να δημοσιεύσετε το προφίλ σας σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών. Είναι καλή η μέρα για να αφήσετε κάποιον να σας κανονίσει ένα ραντεβού. Και αν είστε ήδη σε σχέση, διοργανώστε ένα ρομαντικό βραδινό ραντεβού απόψε, με το ταίρι σας.

Παρθένος

Είστε συνδεδεμένοι με μια μυστικιστική ενέργεια. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να συμβεί κάτι εξαιρετικό.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, φωτίζει τον οίκο της μαγείας και της διαίσθησης. Μερικές φορές ζείτε στη φαντασία σας, αλλά άλλες φορές όπως τώρα, ακολουθείτε τη ροή της μυστικιστικής ενέργειας και αισθάνεστε την αρμονία των άστρων. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα εξερευνήσετε τη μαγική πλευρά σας. Είναι καλή στιγμή για να ακούσετε τις σκέψεις σας και να εγκαταλείψετε ό, τι είναι αρνητικό ή άχρηστο. Αφήστε τον ανώτερο εαυτό σας να μιλήσει και να σας καθοδηγήσει.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, στον οίκο των αποδράσεων, κάνει μια αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο στον εργασιακό σας οίκο. Σήμερα προσπαθείτε να ξεφύγετε από τη βαρεμάρα, μέσω βιντεοπαιχνιδιών ή παρακολούθησης ταινιών. Μπορεί να δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά, γι’ αυτό κάντε ένα διάλειμμα. Αν δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, αυτό είναι σημάδι πως χρειάζεστε διακοπές.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζετε τους άλλους δανείζοντας το ταλέντο και την εμπειρία σας. Οι άλλοι ζητούν τη βοήθειά σας.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, ρίχνει φως στον οίκο των φίλων και της κοινότητας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορεί να προσφέρετε εθελοντικά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να παρακολουθήσετε τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εγγραφείτε σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης και να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα ζητήσουν τη συμβουλή σας.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα στον οίκο της τεχνολογίας, κάνει μια αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο στον οίκο της δημιουργικότητας. Ίσως αγοράζετε εξοπλισμό για να υποστηρίξετε ένα δημιουργικό σας χόμπι. Μπορεί να είστε έτοιμοι για διαδικτυακά μαθήματα ώστε να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα με την τέχνη σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν καλές προοπτικές για την καριέρα σας. Το όνομά σας θα μετακινηθεί στην κορυφή της λίστας.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, φωτίζει τον οίκο καριέρας και της φήμης. Αν ψάχνετε για δουλειά, αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας. Προσθέστε μια συνοδευτική επιστολή και ίσως καταφέρετε να θαμπώσετε τον διευθυντή προσλήψεων. Και ενώ ψάχνετε για δουλειά τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε πως έχετε σωστή συμπεριφορά στους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας. Οι εργοδότες ψάχνουν!

Την Τρίτη, 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, στον οίκο των ευθυνών, κάνει αντίθεση με το Δία στον Υδροχόο στον οίκο τους σπιτιού σας. Σήμερα, μπορεί να σκεφτείτε τι μπορείτε να κερδίσετε από το σπίτι σας. Μπορεί να σκέφτεστε να νοικιάσετε ένα δωμάτιο ή να μιλήσετε με τα μέλη της οικογένειάς σας για να επενδύσετε σε ακίνητα. Ενδέχεται να ψάξετε για εργολάβο. Ή να πάρετε την εργαλειοθήκη σας και να επισκευάσετε ό, τι είναι απαραίτητο στο σπίτι.

Τοξότης

Είστε έξυπνοι… και γίνεστε ακόμα εξυπνότεροι. Αυτή την εβδομάδα, η εκπαίδευση σας, βρίσκεται στο μικροσκόπιο.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα ξεκινά στις 8 Αυγούστου και φωτίζει τον οίκο της γνώσης και της εκπαίδευσης. Πιθανόν να ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στο σχολείο. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορείτε να μάθετε κάτι καινούργιο. Αντί να περιηγηθείτε τυχαία σε διάφορα βίντεο, σκεφτείτε να βρείτε μερικά ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ ή μια σειρά βασισμένη στην πραγματικότητα για να μάθετε κάτι για τον κόσμο – και ίσως για τον εαυτό σας.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα στον οίκο των συμβολαίων, κάνει μια αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο στον οίκο της επικοινωνίας σας. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια σύμβαση για αναθεώρηση. Ίσως αφορά μια καινούργια απασχόληση, ένα νέο αυτοκίνητο ή μια μίσθωση κατοικίας. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε τους όρους… γραμμή προς γραμμή. Είναι καλό να γνωρίζετε τι υπογράφετε. Επιπλέον, μ’ αυτήν την όψη θα κάνετε μια μικρή διαπραγμάτευση, ίσως για πληρωμές, επιτόκια ή όρους μίσθωσης.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, οι οικονομικές ευκαιρίες σας χτυπούν την πόρτα. Πιθανόν αφορούν, επιπλέον εισοδήματα.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, επικεντρώνεται στον οίκο των πόρων σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενδέχεται να δαπανήσετε χρήματα για το σπίτι σας, ή να ασχοληθείτε με επενδύσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε παθητικές ροές εισοδήματος, όπως μάρκετινγκ συνεργατών, δικαιώματα βιβλίων ή πώληση ψηφιακών προϊόντων. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρες οι επόμενες δύο εβδομάδες και να αναδείξουν τη δυναμική σας. Πιθανόν να έχετε ήδη κάνει την έρευνά σας και γνωρίζετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, στον οίκο της οικειότητας, κάνει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο, στον οίκο των αξιών σας. Μια φιλία θα αρχίσει να γίνεται πιο οικεία αυτή τη στιγμή. Τώρα μπορεί να κάνετε μια συζήτηση σχετικά με τις αξίες σας για να δείτε αν αυτό το άτομο, συμμερίζεται τα ίδια ιδανικά με τα δικά σας. Συζητήστε για πολιτική, θρησκεία και τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον. Η σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας θα είναι μακροχρόνια, γι’ αυτό καλό είναι να γνωρίζετε αν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, τα αστέρια τάσσονται υπέρ του ρομαντισμού. Είστε το αντικείμενο θαυμασμού!

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, φωτίζει τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αν ψάχνετε για δημιουργία σχέσης, έχετε μια υπέροχη περίοδο δύο εβδομάδων όπου μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα. Τώρα μπορείτε να κρίνετε σωστά τις δυνατότητες μιας σύνδεσης. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να συμφωνείτε σε περισσότερα πράγματα τώρα και να γίνετε πραγματικό ζευγάρι.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, στον οίκο της ισορροπίας, κάνει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο. Αν έχετε παρατηρήσει ότι ζείτε σε ακραίες καταστάσεις – υπερβολική δουλειά, υπερβολική όρεξη για φαγητό ή υπερβολική παρακολούθηση στην τηλεόραση… ήρθε η ώρα να βρείτε μια μέση λύση. Να είστε προσεκτικοί και να γνωρίζετε πώς ξοδεύετε τον χρόνο, τους πόρους και την ενέργειά σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πράγματα. Επιπλέον, θα ήταν καλό να ελέγξετε πώς χρησιμοποιείτε το χρόνο και την ενέργειά σας για να δείτε αν πραγματικά σας φέρνει αυτό που θέλετε.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά που σας κρατούν σε εγρήγορση. Υπάρχει καινούργια ζωή στον εργασιακό σας χώρο.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, φωτίζει τον οίκο της εργασίας και της ρουτίνας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο γραφείο. Ένας αγαπημένος συνεργάτης μπορεί να επιστρέψει μετά από άδεια μητρότητας/πατρότητας ή διακοπές. Ξαφνικά, υπάρχει νέα ζωή στο γραφείο. Μπορεί επίσης να αναλάβετε μια νέα δουλειά και να περνάτε το χρόνο σας συναντώντας νέους ανθρώπους και μαθαίνοντας τα βασικά

Την Τρίτη 10 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα, στον οίκο της υγείας και της ευημερίας, κάνει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο. Σήμερα, μπορεί να ενθουσιαστείτε με έναν νέο τρόπο φροντίδας της υγείας σας – μέσω μιας καινούργιας διατροφής ή μιας άσκησης. Μπορεί να κάνετε Zumba στο σαλόνι σας ή Pilates με τους φίλους σας. Κερδίζετε ενέργεια και ευεξία!