Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (13 -19 Ιουνίου)

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε αυτοπεποίθηση για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της μαγείας και του μυστικισμού. Σήμερα, απομονωθείτε για λίγο και ακούστε την εσωτερική σας φωνή, ώστε να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας για να είστε σε θέση να σχεδιάσετε τα πλάνα σας για την εβδομάδα που έρχεται.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο των χρημάτων. Αυτό είναι το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα που θα σχηματίσουν αυτοί οι δύο πλανήτες φέτος. Αυτή η όψη χαρακτηρίζεται από απροθυμία για συμβιβασμό! Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τους στόχους σας για το μέλλον. Και ο Ουρανός είναι το καύσιμο που θα σας προωθήσει. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, επειδή είστε αποφασισμένοι να τις ξεπεράσετε.

Ταύρος

Υπάρχει ένα δυνατό οικογενειακό πνεύμα που σας συνδέει με τους συγγενείς σας αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους – στον οίκο των χρημάτων- τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, συνδυάστε την ενέργεια για οικονομική ασφάλεια του Ήλιου, με την ονειροπόλα μαγεία του Ποσειδώνα.

Είναι καλή μέρα για να σκεφτείτε όλα όσα θέλετε να πετύχετε. Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο στον οίκο της φήμης, τετραγωνίζει τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Αυτή η όψη χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή αίσθηση αποφασιστικότητας κι έναν τεράστιο δυναμισμό που δεν θέλει να ακολουθήσει τους κανόνες. Και ενώ μερικοί μπορεί να λένε πως αυτό δεν χαρακτηρίζει έναν Ταύρο, ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ταξιδεύει εκεί για μερικά χρόνια ακόμη, με αποτέλεσμα να είστε εξοικειωμένοι με το να ακολουθείτε τον δικό σας τρόπο. Σήμερα είναι καλή ιδέα να παραβιάσετε ορισμένους κανόνες.

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα, κινείστε σε πολλές κατευθύνσεις. Είναι ακριβώς όπως σας αρέσει! Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Δίδυμους (χρόνια πολλά!) τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της καριέρας. Ο Ποσειδώνας επιτρέπει την ελεύθερη ροή της ενέργειας. Αν ψάχνετε για καινούργια δουλειά, οραματιστείτε τη διαδικασία της συνέντευξης, της προσφοράς και της διαπραγμάτευσης του μισθού που θέλετε. Συνεχίστε, απεικονίζοντας τι θα φορέσετε την πρώτη σας ημέρα στη δουλειά ή πού θα σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας. Η νοερή απεικόνιση, έχει δύναμη σήμερα.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο στον οίκο των νομικών σας υποθέσεων, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο των μυστικών. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή όψη που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να αποφύγετε μια δικαστική υπόθεση. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα όταν οδηγείτε. Αποφύγετε συζητήσεις με έναν γείτονα- ειδικά αν είναι δικαστικός. Αν κάνατε αγωγή, ελέγξτε τις επιλογές σας, καθώς ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε αρκετά παρορμητικοί αυτήν την εβδομάδα. Τα συναισθήματα αυξάνονται, γρήγορα και απροσδόκητα. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Δίδυμους, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της πνευματικότητας. Είσαι αρκετά διαισθητικοί σήμερα. Μπορεί να ξυπνήσετε το πρωί, έχοντας δει ένα ενδιαφέρον όνειρο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να γνωρίζετε καταστάσεις, πριν συμβούν.

Όταν θα σκέφτεστε κάποιον, θα επικοινωνεί μαζί σας. Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο, στον οίκο της οικειότητας, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον οίκο της φιλίας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό, τι αφορά τα όρια… ειδικά αν σχετίζονται με έναν ελκυστικό φίλο. Ένα απλό άγγιγμα ίσως οδηγήσει σε κάτι πολύ περισσότερο. Αν μάλιστα είστε ήδη σε σχέση, θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις, αργότερα. Αν όμως είστε και οι δύο αδέσμευτοι, τότε μπορεί να είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Λέων

Έχετε πολλούς λόγους να αισθάνεστε αισιόδοξοι. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε μεγάλα σχέδια. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Δίδυμους και στον οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των πόρων σας. Σήμερα, ένας φίλος μπορεί να ανακαλέσει μια υπόσχεση που σας έδωσε. Αυτό ίσως οφείλεται σε περιστάσεις εκτός ελέγχου του. Όμως αυτό, θα είναι κάτι προσωρινό. Κάποιος άλλος θα μπει για να αναπληρώσει τη θέση του.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, στον οίκο της καριέρας σας. Αν έχετε μια επιχειρηματική συνεργασία, αυτό θα σηματοδοτήσει κάποια σοβαρά προβλήματα. Όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη αυτής της όψης για να βρείτε την αποφασιστικότητα και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Ένας από εσάς τους δύο, μπορεί να εκπροσωπείται από τον Κρόνο, επιθυμώντας να φτιάξετε κάτι αργά. Ο άλλος μπορεί να εκπροσωπείται από τον Ουρανό, θέλοντας να κάνετε γρήγορα και καινοτόμα άλματα. Αυτές οι δύο διαφορετικές απόψεις, μπορούν να συζητηθούν τώρα, κατά τη διάρκεια αυτής της όψης.

Παρθένος

Ως συνήθως, είστε πανέτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά αυτή την εβδομάδα μπορεί να τα κάνετε «θάλασσα». Την Κυριακή 13 Ιουνίου, το τετράγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα –με τον Ήλιο στους Δίδυμους και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, γίνεται στον οίκο των συνεργασιών σας. Σήμερα, θα αποκτήσετε κάποια φήμη, καταρρίπτοντας μερικά ρεκόρ στα κοινωνικά σας μέσα ή στέλνοντας email σε αριθμούς ενημερωτικών δελτίων. Οι άνθρωποι μιλούν για σας και διαδίδουν τα νέα στους φίλους τους. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μάρκετινγκ.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της εκπαίδευσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη για να ασχοληθείτε και να μάθετε αρκετά γρήγορα, μια νέα τεχνολογία. Μπορεί να σχετίζεται με την εργασία σας ή με κάτι που αφορά την επιχείρησή σας, όπως τη δημιουργία ενός ιστότοπου, τη μάθηση επεξεργασίας βίντεο ή τη μίξη μουσικών αποτελεσμάτων.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, ένας ανώμαλος δρόμος γίνεται ομαλός, αν φροντίσετε τον εαυτό σας. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους, στον οίκο της γνώσης, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον επαγγελματικό σας οίκο. Σήμερα, οι πληροφορίες που έχετε για μια διαδικασία ή για ένα κομμάτι λογισμικού, δεν είναι στην πραγματικότητα σωστές. Και οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν, δεν φαίνονται πουθενά. Αυτή είναι μια απογοητευτική ενέργεια.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, στον οίκο της οικειότητας. Μπορεί μια καινούργια σχέση σας να επιταχυνθεί τόσο, που θα κάνει τους ανθρώπους του κύκλου σας να εκπλαγούν. Μια καλύτερη χρήση αυτής της όψης, είναι να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας για το μέλλον σας και να καταλάβετε τι θέλει για το δικό του μέλλον.

Σκορπιός

Σπουδαία σοφία είναι τώρα στη διάθεσή σας! Αυτή την εβδομάδα, είστε μαθητές. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο του ρίσκου. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μερικές βιαστικές επενδύσεις σήμερα. Ίσως παρευρεθείτε σε ένα σεμινάριο που αφορά την περιουσιακή ανάπτυξη και αποφασίσετε να αγοράσετε ένα κτίριο. Προσέξτε την υπερβολική αισιοδοξία σήμερα! Ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση σας.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον οίκο των σχέσεων. Ίσως γίνει μια συζήτηση στο σπίτι σχετικά με τις ρυθμίσεις διαβίωσης. Το ταίρι σας μπορεί να έχει μια προσφορά εργασίας στην άλλη άκρη της χώρας.. ή ένα από τα παιδιά σας να επιστρέψει στο σπίτι. Τελείωσε ο χρόνος των συζητήσεων! Έχουν ληφθεί οι αποφάσεις. Τώρα πρέπει να γίνει η δουλειά – κι αν ο καθένας αναλάβει το ρόλο του, θα τελειώσει σε χρόνο μηδέν.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ζυγίζετε την επιλογή να είστε σωστοί ή να είστε ευτυχείς. Επιλέξτε το σοφό μονοπάτι. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους, στον οίκο των σχέσεων, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική μέρα για να συζητήσετε την συγκατοίκηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα μιλήσετε για το νέο σας σπίτι και τον τύπο της διακόσμησης που θα κάνετε. Μπορεί να πάτε να δείτε μερικά σπίτια. Και ενώ η συζήτηση είναι καλή, αυτή η όψη δεν είναι ιδιαίτερα καλή για αγορές. Συνεχίστε λοιπόν με τα όνειρα, για σήμερα.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο, στον οίκο της επικοινωνίας τετραγωνίζει τον Ουρανό στον οίκο της εργασίας. Η σαφής επικοινωνία είναι απαραίτητη σήμερα, αλλά θα υπάρχει και η επιθυμία να βιαστείτε, απλά για να φύγει η δουλειά από το γραφείο σας. Επιβραδύνετε και ελέγξτε την εργασία σας. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι.

Αιγόκερως

Είναι σημαντικές οι συμμαχίες, αυτή την εβδομάδα. Είστε ισχυρότεροι όταν έχετε συμμάχους. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους, στον οίκο της υγείας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της δραστηριοποίησης. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για κολύμπι, σέρφινγκ ή θαλάσσιο σκι. Μπορείτε να ασκηθείτε ή να κοινωνικοποιηθείτε. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός συνδυασμός για να κάνετε γιόγκα στο σπίτι ή Τάι Τσι στο πάρκο.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου ο Κρόνος στον Υδροχόο, στον οίκο των χρημάτων, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον οίκο του ρίσκου. Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη για την παραβίαση κάποιων κανόνων. Όμως σήμερα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ριζοσπαστική δράση για να αποκομίσετε οικονομικά οφέλη. Μπορεί να πιστεύετε πως έχετε δυνατότητες να κερδίσετε στα χαρτιά, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σας. Επειδή οι άνθρωποι το αποκαλούν «επένδυση» δεν παύει να είναι τυχερό παιχνίδι. Σήμερα, να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, αποφασίζετε τι είναι πρακτικό και τι διασκεδαστικό. Ίσως χρειαστεί να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε και τα δύο. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Δίδυμους, στον οίκο του ρομαντισμού, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο των αξιών σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, είναι επιτακτική ανάγκη να αναγνωρίσετε τη δική σας αξία. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστείτε. Η αγάπη είναι εκεί έξω. Επομένως σήμερα, αντί να προτιμήσετε γνωριμίες μέσω διαδικτύου, «δουλέψτε» πάνω στην αυτοεκτίμησή σας.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στο ζώδιό σας, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να έχετε περάσει το καλύτερο μέρος της ζωής σας προσπαθώντας να λάβετε έγκριση από τους γονείς και τους προϊσταμένους σας. Όμως τώρα έχετε βγει από το αυγό και μπορείτε να πετάξετε. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να δείτε ποιες από τις αποφάσεις σας, βασίζονται στις προτιμήσεις των άλλων. Δείτε τι θα μπορούσατε να αλλάξετε σήμερα.

Ιχθύες

Απροσδόκητα πράγματα μπορεί να συμβούν αυτήν την εβδομάδα, ειδικά αν είστε ανοιχτοί σε ευκαιρίες. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο ήλιος στους Δίδυμους, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Σήμερα, είστε αρκετά διαισθητικοί με ένα μέλος της οικογένειας. Παρόλο που λέει πως είναι καλά, ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει. Είστε έτοιμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε αυτό που περνάει. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά, που η οικογένειά σας εκτιμά πολύ σε εσάς.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο, στον οίκο των κρυφών ταλέντων, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον οίκο της επικοινωνίας. Ίσως θελήσετε ν’ ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, αλλά αναρωτιέστε αν έχετε το ταλέντο. Η αλήθεια είναι όμως, πως η ικανότητα οφείλεται στην τέχνη της εξάσκησης. Γι’ αυτό αν θέλετε να γράψετε ένα μυθιστόρημα, σενάριο ή τραγούδι, η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί καθώς το κάνετε. Όταν ξεκινήσετε, ίσως πιστέψετε πως δεν αξίζει να το διαβάσετε να το ακούσετε ή να το δείτε. Όμως μπορεί να είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Πρέπει να κοπεί και να γυαλιστεί…. για να λάμψει.