Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16 μέχρι 22 Μαΐου

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16 μέχρι 22 Μαΐου

Κριός 

Κριέ αυτή την εβδομάδα, έχετε ξεκαθαρίσει έναν οικονομικό σας στόχο και είστε έτοιμοι να τον κατακτήσετε. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, ο Ήλιος στον Ταύρο στον οίκο των χρημάτων, κάνει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της καριέρας. Ισχυρές ενέργειες λειτουργούν σήμερα και έχετε τη δυνατότητα να καθοδηγήσετε αυτές τις ενέργειες σε μια επιλεγμένη κατεύθυνση.

Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον προϊστάμενό σας, σχετικά με την αύξηση του μισθού σας ή την ανάληψη ενός ρόλου με μεγαλύτερη ευθύνη. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον επικοινωνιακό σας οίκο. Πιθανόν να ενημερώσετε τους άλλους για το τι ακριβώς θέλετε. Μην κάνετε πίσω και μην προσπαθείτε να είστε σεμνοί. Μπορεί να μην έχετε άμεσα αποτελέσματα, αλλά θα φυτέψετε έναν σπόρο για κάτι που θα μεγαλώσει πολύ, στο μέλλον.

Ταύρος

Υπερασπίζεστε ένα θέμα αρχής. Αυτή την εβδομάδα, είστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στην κορυφή του χάρτη σας. Σήμερα, μπορεί να είστε λιγάκι μυστικοπαθείς στη δουλειά σας. Αυτή η στάση, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πού θα τοποθετήσετε την ενέργειά σας τους επόμενους μήνες.

Μπορεί να έχετε την επιθυμία να μετακινηθείτε σε άλλη θέση. Όμως να ξέρετε πως αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για απότομες δραστηριότητες. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των χρημάτων. Μπορείτε να λάβετε επιπλέον μετρητά αυτήν τη στιγμή. Κάποιος μπορεί να πληρώσει ό, τι σας οφείλει, ή να πουλήσετε κάτι σε καλή τιμή. Μπορεί επίσης να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια κερδοφόρα εισοδηματική πηγή.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Μια προσφορά που λαμβάνετε, μπορεί να είναι απλά…. «καπνός». Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 17 Μαΐου, με το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα στον οίκο των πόρων σας. Σήμερα, μπορείτε να κινητοποιήσετε πόρους προς όφελός σας. Μπορείτε να λάβετε δάνεια, υποτροφίες ή επιχορηγήσεις. Η μέρα είναι τέλεια για να κάνετε την αίτηση ακόμα κι αν η τελική απόφαση θα έρθει εβδομάδες αργότερα. Επικεντρωθείτε στην υποβολή στοιχείων σήμερα. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο, κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της ιδιοτέλειας. Ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει την πορεία της ζωής σας- και τώρα, το χάρισμα σας είναι υψηλό. Προσελκύετε άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα – φίλους κι έρωτες.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, κάποιος θέλει να σας βάλει σε ηγετική θέση. Το ερώτημα είναι, τη θέλετε; Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα, μια γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε κάτι πολύ περισσότερο. Μπορεί να νιώσετε έλξη γι’ αυτό το άτομο και να επιδιώξετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση μαζί του. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της ανάπαυσης. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Απενεργοποιήστε τις συσκευές σας και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Όταν το μυαλό σας είναι σε ηρεμία, το Σύμπαν σας στέλνει έμπνευση και μηνύματα.

Λέων

Μια δημιουργική ιδέα θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητά σας. Αυτή την εβδομάδα, θα εφαρμόσετε το σχέδιό σας. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, ο Ήλιος τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον επαγγελματικό σας οίκο. Σήμερα θα ωφεληθείτε αν αυτοματοποιήσετε ή βελτιώσετε την εργασία σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ρυθμίσεις υπολογιστικών φύλλων ή ενσωμάτωση ενός pay-wall στον ιστότοπό σας. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό. Σήμερα, αν μοιράζεστε τα σχέδιά σας με τους φίλους σας, θα βρείτε πολλή ενθάρρυνση και υποστήριξη για την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Δεν έχει σημασία αν προσπαθείτε να χτίσετε μια επιχείρηση ή να βρείτε μια περιοχή για κατασκήνωση. Σήμερα οι φίλοι θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν.

Παρθένος

Κάνετε μεγάλα σχέδια στη δουλειά σας. Αυτήν την εβδομάδα, θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει πορεία. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, το τρίγωνο Ήλιου/ Πλούτωνα γίνεται στον οίκο του ρίσκου και του ρομαντισμού. Σήμερα, λάμπουν τα χαρίσματά σας και μαγνητίζετε τον έρωτα – κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ερωτικές απολαύσεις.

Αν είστε ήδη σε ερωτική σχέση, συγχρονίστε τα πρόγραμμά σας μ’ αυτό του εραστή σας, ώστε να περάσετε απολαυστικό χρόνο μαζί. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σχηματίζει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της καριέρας σας. Επομένως, όχι μόνο προσελκύετε τον έρωτα, αλλά και μια ευνοϊκή ειδοποίηση από τον διευθυντή σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή αλλαγή θέσης. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε βοήθεια για ένα έργο που δεν σας αρέσει. Μπορεί να σας δοθεί κάποια βοήθεια ή μπορεί να αποφύγετε να κάνετε εντελώς αυτή την εργασία.

Ζυγός 

Αυτήν την εβδομάδα, τα οφέλη βρίσκονται στο σπίτι ή την οικογένειά σας. Τη Δευτέρα, 17 Μαΐου, το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα γίνεται στον οίκο της οικογένειας. Σήμερα, μπορεί να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη αναφορικά με την οικογενειακή σας επιχείρηση ή να λάβετε κάτι πολύτιμο από έναν συγγενή. Μπορεί να πρόκειται για μετρητά, αλλά και για πολύτιμες επενδυτικές συμβουλές για το χρηματιστήριο.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της γνώσης και της σοφίας. Μπορεί να παίζετε με την ιδέα να επιστρέψετε στο σχολείο. Ίσως επίσης κάνετε μια αίτηση ή συμπληρώσετε έντυπα για οικονομική βοήθεια. Μπορείτε ακόμη να μιλήσετε με τα μέλη της οικογένειας, σχετικά με την υποστήριξη της απόφασής σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, κάποιος που γνωρίζετε ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα μαζί σας και η αλήθεια αποκαλύπτεται. Οι εξαιρετικές σας ικανότητες κερδίζουν ξανά. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα γίνεται στον οίκο της επικοινωνίας. Είστε ισχυροί ομιλητές σήμερα. Μπορείτε να μιλήσετε με πιθανούς μέντορες ή να συνεργαστείτε με άτομα κύρους.

Μπορεί να μιλήσετε για το μελλοντικό σας όραμα, σε φίλους και οικογένεια. Μπορείτε επίσης, να βρείτε οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της ασφάλειας. Μπορείτε να συνδυάσετε τη μεγάλη σας επικοινωνιακή ικανότητα σήμερα, για ένα μισθολογικό αίτημα. Είναι μια καλή μέρα για να ανακοινώσετε ότι θέλετε αύξηση. Αν πρόκειται να κάνετε μια μεγάλη αγορά, οι διαπραγματευτικές σας δεξιότητες είναι εξαιρετικές αυτήν τη στιγμή.

Τοξότης

Το απροσδόκητο…. είναι πιθανό αυτήν την εβδομάδα καθώς κινείστε προς την κατεύθυνση του οικονομικού κέρδους. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, το τρίγωνο Ήλιου/ Πλούτωνα γίνεται στον οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα, θα είστε αποφασισμένοι, να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Κι εστιάζοντας σ’ αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να φυτέψετε σπόρους που θα εκδηλωθούν σε λίγες εβδομάδες.

Η όλη σας στάση απέναντι στα οικονομικά θα αλλάξει σήμερα, βοηθώντας τη ροή της ευημερίας σας. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Αφροδίτης/Β. Δεσμού γίνεται στον οίκο των σχέσεων. Θα ανακαλύψετε πως το ταίρι σας είναι εντελώς ενήμερο για τα οικονομικά σας σχέδια. Είναι πρόθυμο να εξοικονομήσει χρήματα για να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ζήσετε πιο συντηρητικά για να εξοφλήσετε κάποιο χρέος πιο γρήγορα. Σήμερα, βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

Αιγόκερως

Ο χρόνος της έρευνας και της διερεύνησης έχει τελειώσει. Αυτή την εβδομάδα, σκέφτεστε να βάλετε σε εφαρμογή τα πλάνα σας. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα γίνεται στον οίκο της αυτοπεποίθησης. Αν ψάχνετε για μια καινούργια αγάπη, η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με κάποιο άτομο που σας τράβηξε το ενδιαφέρον. Μπορεί όμως και να αποφασίσετε….πως δεν χρειάζεστε κανέναν. Είστε χαρούμενοι που είστε ελεύθεροι και θέλετε να εξερευνήσετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της καθημερινότητας. Είναι καλό να κοιτάξετε τα πράγματα που κάνετε καθημερινά και να ελέγξετε αν αυτές οι συνήθειες υποστηρίζουν την ευημερία σας. Η υγιεινή διατροφή, ο διαλογισμός ή η άσκηση θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας. Σήμερα, ενδέχεται να προσθέσετε κάποια από αυτά τα θέματα, στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε περισσότερη δύναμη για να ελέγχετε τις καταστάσεις που βιώνετε. Διαμορφώνετε ξανά τη σκέψη σας. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, το τρίγωνο Ήλιου στον Ταύρο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω γίνεται στον οίκο της οικογένειας. Μπορεί να μιλήσετε στα μέλη της οικογένειάς σας για μια μεγάλη κίνηση ή μια αλλαγή καριέρας. Ευτυχώς σήμερα, μπορείτε να είστε πολύ ικανοί ρήτορες. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο του ρίσκου και της διασκέδασης. Μπορεί να ψάχνετε για ενθουσιασμό και αύξηση της αδρεναλίνης στη ζωή σας και ίσως ενδιαφερθείτε για μια καινούργια επιχείρηση. Θα βρείτε υποστήριξη από ορισμένες απροσδόκητες πηγές. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε σας και στην ιδέα σας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, θα συνδεθείτε με κάποιον σημαντικό. Θα λάβετε βοήθεια από έναν μέντορα. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, ο Ήλιος στον Ταύρο, στον οίκο της επικοινωνίας, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της κοινότητάς σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να συνεισφέρετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στην ομάδα που ανήκετε. Μπορεί να είναι μια εκκλησιαστική ομάδα, μια φιλανθρωπική οργάνωση ή μια επαγγελματική ομάδα δικτύωσης.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είστε υποψήφιοι για μια θέση εξουσίας – όπως, ταμίας του οργανισμού…μια θέση που γενικά αποφεύγεται από πολλούς. Αυτός είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με την κοινότητα και να την βοηθήσετε. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανόν να προετοιμάζεστε για μια γιορτή. Μπορεί να είναι ένα πάρτι αποφοίτησης, συνταξιοδότησης, ή μια συγκέντρωση απλά… για να διασκεδάσετε.