Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Ο καταφερτζής Άρης μπαίνει στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα την 1η Ιουλίου. Εκεί παραμένει έως τις 11 Αυγούστου και ενισχύει την αποφασιστικότητά σας να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας στις σχέσεις. Θα είστε πιο παιχνιδιάρηδες, ενεργοί και κινητοποιημένοι να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Θα κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να γίνουν πραγματικότητα οι πιο τρελές φαντασιώσεις σας.

Γύρω στις 2 Ιουλίου, η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας της οικογένειας. Θα θέλετε να βάλετε στόχους για να γίνει η ζωή σας στο σπίτι πιο ασφαλής και άνετη. Σκεφτείτε να αναδιακοσμήσετε ή ακόμα και να μετακομίσετε. Αντί να δράσετε άμεσα, βρείτε χρόνο για να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας και να έρθετε σε επαφή με τις πιο βασικές ανάγκες σας. Έπειτα, φυτέψτε τους σπόρους για αλλαγή που θα οδηγήσει σε σημαντικές, θετικές μεταβολές στην πορεία.

Ταύρος

Γύρω στις 2 Ιουλίου η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου επηρεάζει τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Στηρίζουν την ανάγκη σας για ζωηρές συζητήσεις με συναδέλφους, ανταλλαγή απόψεων για σημαντικές ιδέες και πολλές πληροφορίες. Το μυαλό σας θα είναι υπερδραστήριο! Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω. Έτσι θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε καλά τις γνώσεις που λάβατε για να διευρύνετε τις ικανότητες και την καριέρα σας.

Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα εναρμονίζεται με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Σας εμπνέει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας στα θέματα της καρδιάς. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω μιας εμπειρίας που θα βιώσετε μαζί με το ταίρι σας και θα σας ανοίξει τα μάτια αν είστε δεσμευμένοι. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να βγείτε εκεί έξω με τόλμη και να γνωρίσετε κάποιον ξεχωριστό.

 Δίδυμοι

Γύρω στις 2 Ιουλίου η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου συμβαίνουν στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Έχετε επικεντρωθεί στην οικονομική εικόνα σας. Ίσως ξανασκέφτεστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ροή των εσόδων σας, να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα, να αποπληρώσετε ένα χρέος ή να νιώθετε πιο ολοκληρωμένοι από την εργασία σας. Λάβετε όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες υπόψη σας και κατανοήστε τι σας ελκύει συναισθηματικά κατά τη διάρκεια αυτής της έντονης φάσης.

Από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου, ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή επηρεάζει τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψετε στη σχεδίαση. Έτσι θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για μια σχέση, δουλειά ή ρουτίνα άσκησης. Μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι επειδή οι προσπάθειές σας για πρόοδο καθυστερούν. Η μεταβολή, όμως, και η επανεκτίμηση των σχεδίων που μπορείτε να κάνετε τώρα θα σας βοηθήσει να έχετε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον.

Καρκίνος

Γύρω στις 2 Ιουλίου η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου συμβαίνουν στο ζώδιό σας. Σας εμπνέουν να ονειρευτείτε τρόπους για να επανεφεύρετε τον εαυτό σας και να κυνηγήσετε πιο αποτελεσματικά τους προσωπικούς στόχους σας. Θα αναγκαστείτε να περάσετε αρκετό χρόνο για να εκτιμήσετε την κατάσταση της εικόνας που έχετε για τον εαυτό σας και της αυτοπεποίθησής σας. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε τις κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάτε και τα δύο στο επόμενο επίπεδο. Μόλις ξέρετε πού θέλετε να φτάσετε, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου, ο Ερμής αναδρομεί στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Απαιτεί να επανεξετάσετε τη ροή των χρημάτων σας και τα επενδυτικά σχέδιά σας. Καλό θα είναι να έχετε σφιχτό έλεγχο πάνω στους λογαριασμούς σας, όπως επίσης και να εξερευνήσετε τυχόν δουλειές που είχατε αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Αν οργανωθείτε και επικεντρωθείτε με αυτούς τους τρόπους, θα μπορέσετε να θέσετε τα θεμέλια για μια ανανεωμένη οικονομική κατάσταση.

 Λέων

Από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης περνά από το ζώδιό σας. Σας χαρίζει ένα κύμα ενέργειας για να αντιμετωπίσετε μεγάλους, φιλόδοξους προσωπικούς στόχους. Είτε περιμένατε για να δοκιμάσετε μια νέα γυμναστική, ένα σχέδιο διατροφής ή να κάνετε αίτηση για τη δουλειά των ονείρων σας, θα έχετε την ώθηση που θα σας βοηθήσει να κάνετε το όραμα σας συναρπαστική πραγματικότητα.

Αλλά από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Απαιτεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε την εικόνα και τις ανάγκες που αναγνωρίζετε μέσα σας και προβάλετε στον κόσμο. Αν θέλετε να βελτιώσετε την προσέγγισή σας στους καθημερινούς και μακροπρόθεσμους στόχους σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε και έπειτα να οργανωθείτε. Η δουλειά που θα κάνετε τώρα θα σας διευκολύνει στο μέλλον να προχωρήσετε με δυνατό, επικεντρωμένο και εστιασμένο τρόπο.

Παρθένος

Γύρω στις 2 Ιουλίου, όταν η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου φωτίσει τον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης, μπορεί να βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής στροφής σε ένα ομαδικό πρότζεκτ της δουλειάς σας. Αν δουλεύατε μόνοι, μπορεί τώρα να κάνετε επαφές που θα σας βοηθήσουν να πάτε την επαγγελματική στρατηγική σας στο επόμενο επίπεδο. Για να στρώσετε το δρόμο για την επιτυχία που αξίζετε, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για συνεργασία που παρουσιάζονται.

Από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέσα από τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να νιώσετε ότι χάσατε την ορμή σας όσον αφορά τους προσωπικούς στόχους σας. Κάντε υπομονή, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για σκέψη και για συντονισμό με τη διαίσθησή σας. Ακούστε την εσωτερική φωνή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε ακόμα σοφότερες κινήσεις στο μέλλον.

Ζυγός

Γύρω στις 2 Ιουλίου η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου συμβαίνουν στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα σκέφτεστε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να πάτε τη δουλειά σας στο επόμενο επίπεδο. Προϊστάμενοι μπορεί να σας προσεγγίσουν με προτάσεις για περισσότερη ευθύνη ή μπορεί να αναγνωρίσουν την εργασιακή σας ηθική. Καλά θα κάνετε να οραματιστείτε το ιδανικό μονοπάτι για την καριέρα σας από ‘δω και πέρα και έπειτα να κάνετε βήματα για να το πραγματοποιήσετε.

Από τις 7 έως τις 17 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Ατομα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξαφνικά ξανά στη ζωή σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του να συζητάτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας με αυτές τις συνδέσεις. Οι παθιασμένες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια κοινή προσπάθεια.

Σκορπιός

Ενώ ο καταφερτζής Άρης περνά από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου, θα τείνετε περισσότερο στις τολμηρές κινήσεις στη δουλειά σας. Θα έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια και ορμή για να αναλάβετε πιο φιλόδοξα έργα, να κάνετε παρουσιάσεις και να πουλάτε τις καλύτερες ιδέες σας. Οι προϊστάμενοι θα το προσέξουν!

Γύρω στις 2 Ιουλίου, όταν η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου φωτίσει τον ένατο Οίκο σας της περιπέτειας, μπορεί να νιώσετε λιγότερο ενθουσιασμένοι ή ακόμα και ενοχλημένοι από τις καθημερινές ευθύνες σας. Θα λαχταράτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βιώσετε κάτι ασυνήθιστο, που θα μπορέσει να σας μάθει πολλά για την οπτική σας για τη ζωή. Αν, λοιπόν, παρουσιαστεί η ευκαιρία να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα, καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε τώρα.

Τοξότης

Γύρω στις 2 Ιουλίου η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου συμβαίνουν στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα θέλετε να βαθύνετε τη σύνδεσή σας με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την έντονη ενέργεια ακούγοντας την καρδιά σας. Σκεφτείτε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, έπειτα μοιραστείτε τες ανοιχτά. Αν αυτό οδηγήσει στον μετασχηματισμό των πιο στενών σχέσεων σας και του εαυτού σας, τότε ξέρετε ότι προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας εναρμονίζεται με τον Ουρανό στον έκτο Οίκο σας της καθημερινότητας. Μπορεί να εμπνευστείτε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση και να ταρακουνήσετε την προσέγγισή σας προς τους επαγγελματικούς στόχους σας. Καλά θα κάνετε να βασίσετε τις αποφάσεις σας στις συναισθηματικές ανάγκες σας και στα ένστικτά σας.

Αιγόκερως

Ο καταφερτζής Άρης περνά από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου; Μπορεί να διαπιστώσετε ότι λαχταράτε περισσότερη σωματική στοργή και συναισθηματική σύνδεση με το ταίρι σας. Αν ζητήσετε δυναμικά αυτά που θέλετε και χρειάζεστε, θα ανοίξετε το μονοπάτι προς την ικανοποίηση που σας αξίζει.

Μπορεί να σκέφτεστε τη σημασία της διατήρησης των πιο στενών σχέσεων σας με το ταίρι σας, έναν συνάδελφο ή έναν καλό φίλο γύρω στις 2 Ιουλίου. Τότε η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου επηρεάζει τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Αναρωτηθείτε για το πόσο καλά συνεργάζεστε στις σχέσεις σας και για την ικανότητά σας να στηρίζεστε σε κάποιον άλλο. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε αυτούς τους τομείς. Αυτό δεν θα δυναμώσει μόνο τους δεσμούς σας αλλά θα βελτιώσει και τις πιθανότητες για προσωπική επιτυχία.

 Υδροχόος

Οι αλλαγές στην υγεία και τη ρουτίνα άσκησής σας μπορεί να είναι στο πάνω μέρος του μυαλού σας γύρω στις 2 Ιουλίου. Τότε η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου πέφτει στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Θα θέλετε να αναβαθμίσετε το πλάνο διατροφής σας, να μάθετε περισσότερα για ένα στούντιο γυμναστικής ή να μιλήσετε με έναν επαγγελματία υγείας για ένα νέο σχέδιο δράσης για μια ανησυχία σας. Κάντε τώρα την έρευνά σας, έπειτα ακούστε τα ένστικτά σας. Θα ξέρετε πώς και πότε να ξεκινήσετε την ανανεωμένη στρατηγική σας.

Από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Απαιτεί να στρέψετε την προσοχή σας σε ένα συναισθηματικό θέμα από το παρελθόν που πρέπει να επουλωθεί. Αντιμετωπίζοντας τις παλιές πληγές σας θα νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι, πιο χαρούμενοι και πιο υγιείς.

Ιχθύες

Θα νιώσετε ένα κύμα συναρπαστικής ενέργειας να σας χτυπά, το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε στις προσπάθειές σας για τη φυσική σας κατάσταση. Αυτό οφείλεται στον προσανατολισμένο στη δράση Άρη: Που περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου. Οδηγείστε να γίνεται ο δικός σας συνήγορος και να κάνετε τις δύσκολες ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις σωματικές ανησυχίες σας. Θα θέλετε επίσης να πιέσετε περισσότερο τον εαυτό σας στο γυμναστήριο ή να μάθετε περισσότερα για την καθαρή διατροφή. Κάντε ό,τι νιώθετε ότι είναι σωστό και ανανεώνει τη ζωτικότητά σας!

Γύρω στις 2 Ιουλίου, η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου ενεργοποιο΄θν τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Θα θέλετε να εκφράσετε τι έχετε στην καρδιά σας, ίσως με δημιουργικό τρόπο. Θα διαπιστώσετε ότι αν είστε στο παρόν, χαρούμενοι και αγαπάτε τη διασκέδαση τώρα, θα μάθετε ένα γλυκό, σημαντικό μάθημα.