Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

 Κριός

Θα σκέφτεστε τις ρίζες σας και το σπίτι σας στις 10 Ιανουαρίου. Τότε η έκλειψη της Πανσελήνου θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας. Η ιδέα των ιδανικών ριζών και της ασφάλειας, προσωπικής και επαγγελματικής, μπορεί να αναπτύσσεται με κάποιον τρόπο. Θα είναι δύσκολο στην αρχή να το καταλάβετε, αλλά το κλειδί είναι να μείνετε ανοιχτοί στην αλλαγή.

Την ίδια μέρα, ο Ουρανός τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Αν νιώθατε ότι πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή στο επαγγελματικό μονοπάτι σας, τώρα είναι η ώρα. Κάντε αίτηση για νέα δουλειά ή χαράξτε ένα νέο μονοπάτι, που σχετίζεται με αυτό που ακολουθείτε τώρα και θα οδηγήσει σε πιο κερδοφόρα αποτελέσματα.

Ταύρος

Είναι ώρα να ξεκινήσετε να κάνετε πράξη τις σκέψεις που είχατε, για να αναδιαμορφώσετε τους προσωπικούς στόχους σας είτε την εικόνα σας. Τώρα ο Ουρανός τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του στο ζώδιό σας και ορθοδρομεί στις 10 Ιανουαρίου. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε απτές αλλαγές… Να αποκτήσετε ορμή σε κάθε τομέα της ζωής σας που νιώθετε ότι έχει μείνει στάσιμος.

Στις 12 Ιανουαρίου, ο Κρόνος συναντά τον Πλούτωνα στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Σηματοδοτεί μια εποχή σκληρής δουλειάς, η οποία θα αποδώσει με αίσθηση δύναμης. Ανανεώστε τις ικανότητές σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας που θα επωφεληθεί από αυτό και θα δείτε ότι η πρόοδος είναι συναρπαστική.

Δίδυμοι

Στις 8 Ιανουαρίου λαχταράτε μια εμπειρία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Σχεδιάστε ένα ραντεβού ή περάστε χρόνο με αγαπημένους έξω από τη ζώνη άνεσής σας… Και θα νιώσετε τη μαγεία και την αλλαγή στην οπτική σας.

Στις 10 Ιανουαρίου έχουμε την έκλειψη της Πανσελήνου στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Μπορεί να έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα του επαγγελματικού σας δρόμου και να λαχταράτε μια νέα κατεύθυνση. Τώρα είναι η ώρα να δείτε αν οι αξίες και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας, ευθυγραμμίζονται ακόμα με την εργασία σας. Αν νιώθετε ότι δεν είναι συντονισμένοι, τα απτά βήματα δράσης θα σας χαρίσουν συναισθηματική σταθερότητα.

Καρκίνος

Είναι ώρα για αλλαγή και προσωπική εξέλιξη στις 10 Ιανουαρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Μπορεί να λέτε στον εαυτό σας ότι είστε ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση που έχετε επιλέξει στην προσωπική ζωή σας: Σχετικά με την υγεία, την καριέρα και τους στόχους ζωής σας. Και η έκλειψη μπορεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές ή ολοκληρωτικές μεταβολές, για να νιώσετε περισσότερο ικανοποιημένοι. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας κατευθύνει.

Και στις 12 Ιανουαρίου, ο Ερμής συναντά τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μαζί στρώνουν το έδαφος για συζητήσεις με το ταίρι σας, έναν καλό φίλο ή στενό συνεργάτη. Αν και καλά θα κάνετε να μείνετε στα γεγονότα, αυτή η διέλευση μπορεί να αυξήσει την τάση να είστε ήρεμοι και ψυχροί. Η ισορροπία είναι το κλειδί για την πρόοδο.

Λέων

Το μυαλό σας είναι γεμάτο με τρόπους για αυτοβελτίωση στις 10 Ιανουαρίου. Τότε ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Εκμεταλλευτείτε τη στιγμή, κάνοντας έρευνα ή συζητήσεις με φίλους και ειδικούς. Οι πληροφορίες που θα μαζέψετε τώρα, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Την ίδια μέρα, έχουμε την έκλειψη της Πανσελήνου στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Ώρα να δώσετε περισσότερη προσοχή στα όνειρα και τις επιθυμίες της ψυχής σας. Γράψτε ή κάντε βαθιές συζητήσεις με κάποιον που εμπιστεύεστε και θα βρεθείτε με ψυχολογικές λύσεις. Η εφαρμογή αυτών των ανακαλύψεων στην καθημερινότητά σας, θα ενισχύσει την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία.

Παρθένος

Αν θέλατε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό, η 10η Ιανουαρίου είναι η ιδανική ημέρα. Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα και της αυτοέκφρασης. Αυτή η διέλευση ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας για να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε, με τρόπο σωστό για σας… Γεγονός που θα δημιουργήσει μια έντονη, συναισθηματική εντύπωση.

Την ίδια μέρα, η έκλειψη της Πανσελήνου φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Διεγείρει αλλαγές που σχετίζονται με τις κοινότητες και τις ομάδες, στις οποίες έχετε γίνει αναπόσπαστο μέλος. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε την προσωπική σας σχέση με αυτή τη δυνατή, συλλογική προσπάθεια. Να βρείτε την επόμενη κίνηση, που θα φέρει τη νίκη!

Ζυγός

Η 8η Ιανουαρίου είναι η ιδανική ημέρα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να συνδεθείτε με κάποιον ξεχωριστό με αυθόρμητο τρόπο. Η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ένατο οίκο της περιπέτειας και σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να έρθει σε επαφή με το παιχνιδιάρικο πνεύμα που αγαπά τα παραμύθια και αφήστε την ενέργεια αυτή να οδηγήσει τα σχέδιά σας.

Και στις 10 Δεκεμβρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στον δέκατο οίκο σας της καριέρας, είναι ώρα να δείτε καθαρά τι θέλετε επαγγελματικά. Είναι πολύ πιθανό η αναγνώριση να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας και ξεκινήστε να κινήστε προς μια πιο ικανοποιητική κατεύθυνση.

Σκορπιός

Αν και είστε πλάσμα της συνήθειας, δεν θέλετε να μείνετε στα ίδια στις 10 Ιανουαρίου. Η έκλειψη της Πανσελήνου φωτίζει τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Θέλετε να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε, να βιώσετε νέα μέρη… Να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να αποκτήσετε γνώσεις για να νιώσετε ότι προχωράτε. Ενδώστε στις ορμές αυτές και θα βρεθείτε πιο κοντά στην αλλαγή.

Την ίδια μέρα, ο Ουρανός τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Περιμένετε στιγμές που θα σας ανοίξουν τα μάτια, με παρέα το ταίρι σας ή αγαπημένους φίλους. Αν η πρόοδος σε μια ομαδική προσπάθεια είχε σταματήσει, χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να κάνετε μια δημιουργική αλλαγή.

Τοξότης

Θα κάνετε ψυχανάλυση και θα σκέφτεστε τις στενές σχέσεις σας στις 10 Ιανουαρίου. Τότε η έκλειψη της Πανσελήνου θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Ώρα να ρίξετε μια αντικειμενική ματιά στην αμοιβαιότητα και το πνευματικό φορτίο που μπορεί να κουβαλάτε – ή τη συναισθηματική δουλειά που κάνει ο ένας και όχι ο άλλος. Αν νιώθετε ότι κάτι είναι εκτός ισορροπίας, στρέψτε την προσοχή σας σε αυτό τώρα… Για να διατηρήσετε τον δεσμό σας υγιή και ικανοποιητικό και για τους δύο.

Την ίδια μέρα, ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Μπορείτε να παρουσιάσετε και να συζητήσετε στρατηγικές, που θα φέρουν χρήματα και επιχειρηματικές συμφωνίες. Αν κρατούσατε μια εκπληκτική ιδέα στο τσεπάκι σας, τώρα είναι η ώρα να την μοιραστείτε!

Αιγόκερως

Στις 10 Ιανουαρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, περιμένετε μεγάλες αλλαγές σε έναν στενό δεσμό σας που συνδέεται με την εικόνα σας. Ίσως βάζετε πολλή ενέργεια σε μια τοξική φιλία, είτε είναι ώρα να κάνετε ένα σοβαρό σχέδιο δράσης για το μέλλον με το ταίρι σας: Αυτή η στιγμή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε πώς πρέπει να προχωρήσετε. Σκεφτείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά αυτή η σχέση.

Στις 12 Ιανουαρίου, ο Κρόνος συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας και αυξάνει την ανάγκη να κάνετε τη δουλειά που σας προκαλεί, να βιώσετε ανάπτυξη. Θα επωφεληθείτε από τη δέσμευση να την ολοκληρώσετε.

Υδροχόος

Στις 8 Ιανουαρίου οι απολαυστικές, καλλιτεχνικές εμπειρίες μαζί με φίλους και το ταίρι σας έρχονται φυσικά. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτή η ανάλαφρη στιγμή μπορεί να τροφοδοτήσει τους δεσμούς σας, με μια ανανεωμένη αίσθηση ζωτικότητας και σύνδεσης.

Στις 10 Ιανουαρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, κάντε σημαντικές αλλαγές στη ρουτίνα σας. Θα βελτιώσετε την ισορροπία ζωής – δουλειάς. Αν και βάζετε την ομάδα, την κοινότητα και τη φιλανθρωπία πάνω από τις δικές σας ανάγκες, μια στροφή στα γεγονότα θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας τακτικά.

Ιχθύες

Η συναισθηματική σας νοημοσύνη και η ικανότητα να την εφαρμόζετε σε κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις, αυξάνονται στις 6 Ιανουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Επωφεληθείτε, δουλεύοντας μαζί με άλλους σε ένα ομαδικό έργο ή πηγαίνοντας σε ένα μάθημα. Αυτό θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε ιδέες, να μάθετε και να αναπτυχθείτε με άλλους που δεσμεύονται να κρατούν χώρο για τον δίπλα τους.

Στις 10 Ιανουαρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στον πέμπτο Οίκο σας της αυτοέκφρασης και του ρομαντισμού, θα λαχταράτε να αφήσετε τη δουλειά… Προκειμένου ο καλλιτέχνης μέσα σας να βγει και να παίξει. Αγκαλιάστε τη δημιουργικότητα και τη μοναδική φωνή σας και η ψυχή σας θα νιώσει ικανοποίηση.