Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Στις 25 Δεκεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής βρίσκονται στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Οι γιορτές δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε αχαρτογράφητες περιοχές σε σχέσεις… Πιθανότατα μιλώντας για θέματα που μέχρι τώρα αφήνατε σε δεύτερη μοίρα. Πείτε την αλήθειά σας και θα νιώσετε δυνατοί. Επίσης θα προωθήσετε την κατανόηση και την αρμονία στον δεσμό σας.

Στις 25 Δεκεμβρίου έχουμε επίσης νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου, στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στη δημόσια εικόνα και στο επαγγελματικό μονοπάτι σας. Αν νιώθετε ότι έχετε βγει από το δρόμο σας, μπορεί να επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας. Η έμφαση σε αυτό τον τομέα της ζωής σας, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες και θετικές αλλαγές.

Ταύρος

Γενικά, ο τρόπος που δράτε είναι εντός της ζώνη άνεσής σας. Αλλά θα θελήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μαθαίνοντας κάτι νέο, ταξιδεύοντας ή γνωρίζοντας ανθρώπους στις 26 Δεκεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου, πέφτουν στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Χρειάζεστε αυτή τη διέγερση που είναι έξω από τα συνηθισμένα, ώστε να αλλάξετε την προσέγγισή σας στη ζωή.

Και από τις 28 Δεκεμβρίου έως τις 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής της επικοινωνίας περνά από τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε βαθιά, φιλοσοφικά θέματα και να τα συζητήσετε με φίλους και συναδέλφους. Δεν θα αρκείστε με τις καθημερινές κουβέντες. Θέλετε να καλύψετε μια πιο καθολική οπτική τώρα.

Δίδυμοι

Η συναισθηματική Σελήνη και ο Ερμής συναντιούνται στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων στις 25 Δεκεμβρίου. Χάρη σ’ αυτούς, θα περάσετε τις γιορτινές μέρες εκφράζοντας τα συναισθήματά σας στο ταίρι ή τους αγαπημένους σας. Οι λέξεις έχουν πιο πολλή σημασία από ποτέ τώρα… Και έχουν άμεση γραμμή σύνδεσης με την καρδιά σας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γλώσσας για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας.

Από τις 28 Δεκεμβρίου έως τις 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής περνά από τον όγδοο οίκο σας των σεξουαλικών και συναισθηματικών δεσμών. Θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο βαθιές, μετασχηματιστικές επικοινωνίες. Η περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε τις επιθυμίες σας, να εκφράσετε πώς νιώθετε και με το σώμα, να συζητήσετε οικονομικές ανησυχίες με το ταίρι σας ή τον συνεργάτη σας.

 Καρκίνος

Η διαίσθησή σας και η δημιουργική ενέργεια είναι στα πάνω τους! Θα νιώθετε σιγουριά για τις προσωπικές και πλατωνικές σχέσεις σας στις 24 Δεκεμβρίου. Τότε ο Ήλιος είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, σε αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά με φίλους και αγαπημένους, ειδικά αν αφήσετε το χιούμορ και την παιδικότητά σας να λάμψουν.

Έπειτα, στις 26 Δεκεμβρίου, θα σκέφτεστε τρόπους να βελτιώσετε την αμοιβαιότητα στις σχέσεις σας. Τότε η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου, θα είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σκέφτεστε τις ανάγκες σας ως άτομο – και σε ποιους τομείς μπορεί να χαρίζετε πολλά από σας. Συνειδητοποιώντας ότι αξίζετε ανάλογη προσπάθεια από άλλους, ειδικά έναν φίλο ή το ταίρι σας, θα θέλετε να συζητήσετε το θέμα… Και ίσως να διορθώσετε τις δυσαρμονικές δυναμικές.

Λέων

Θα απολαμβάνετε γλυκιά και στοργική επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, ειδικότερα με τις οικογενειακές παραδόσεις, στις 25 Δεκεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και ο Ερμής θα βρίσκονται στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού. Είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ελαφρύ τρόπο. Γι’ αυτό αν λείχατε σκοπό να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση, αυτή είναι η ιδανική ημέρα να το κάνετε.

Στις 26 Δεκεμβρίου η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου, φωτίζουν τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Τότε θα θέλετε να βάλετε κάτω από το μικροσκόπιο την καθημερινότητά σας. Αν πρέπει να δώσετε παραπάνω προσοχή στη φροντίδα του εαυτού σας, μπορεί να πρέπει να σκεφτείτε μερικές αλλαγές.

Παρθένος

Μπορεί να νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη από το ταίρι ή τους φίλους σας στις 26 Δεκεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου συμβαίνουν στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού. Επίσης, θα νιώθετε ότι είναι ώρα να αφήσετε τη δουλειά για να φροντίσετε τις σχέσεις σας. Αντί να αφήσετε το μυαλό να οδηγήσει, συντονιστείτε με την καρδιά σας τώρα!

Και όσο ο Ερμής της επικοινωνίας περνά από τον ίδιο οίκο σας, μεταξύ 28 Δεκεμβρίου και 16 Ιανουαρίου, θα νιώθετε πιο δημιουργικοί. Όσο περισσότερο αφήσετε τη φαντασία και τις καλλιτεχνικές ορμές σας να τροφοδοτήσουν τη δουλειά και τις προσωπικές σχέσεις σας, τόσο πιο χαρούμενοι και υγιείς θα είστε.

Ζυγός

Στραφείτε στη διαίσθησή σας περισσότερο στις 24 Δεκεμβρίου. Τότε ο Ήλιος στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον όγδοο Οίκο σας των συναισθηματικών και σεξουαλικών δεσμών. Κοιτάξτε τι σας λέει το ένστικτό σας, μιλήστε στο ταίρι σας ή τους αγαπημένους σας γι’ αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Έπειτα, στις 26 Δεκεμβρίου, η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τους δεσμούς και στο σπίτι σας. Αυτή η διέλευση σας ωθεί να αυξήσετε την αίσθηση ασφάλειας και άνεσής σας, μέσα από τις πιο κοντινές σας σχέσεις. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να το καταφέρετε.

Σκορπιός

Θα θέλετε να εκφράσετε πώς νιώθετε για θέματα που επηρεάζουν στο άμεσο περιβάλλον σας στις 26 Δεκεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου συμβαίνουν στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη συμμετοχή σας σε μια πολιτική καμπάνια, μια ενέργεια της γειτονιάς ή την εύρεση τρόπου να επηρεάσετε την κοινότητα μέσα από τη δουλειά σας.

Και στις 27 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος και ο τυχερός Δίας είναι στον τρίτο οίκο σας: Σας προσφέρουν μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας, σε σχέση με τις ιδέες σας και τη σύνδεση με φίλους και συναδέλφους. Θα θέλετε να εκθέσετε τον εαυτό σας με δυναμικό τρόπο!

Τοξότης

Τα συναισθήματά σας θα μεγεθυνθούν από τη γιορτινή ατμόσφαιρα και την ενέργεια της 25ης Δεκεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα βρίσκονται στο ζώδιό σας. Θα νιώθετε έξτρα ενθουσιασμένοι για τα ταξίδια στο παρελθόν, συμμετέχοντας σε οικογενειακές παραδόσεις είτε απλώς σε συζητήσεις με τους αγαπημένους σας. Αφήστε όλα αυτά να τροφοδοτήσουν τη ψυχή σας!

Και στις 26 Δεκεμβρίου θα έχετε τη νέα Σελήνη και την έκλειψη Ηλίου στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Είναι ώρα να σοβαρευτείτε για τους οικονομικούς στόχους σας… Σημασία δεν έχουν μόνο οι αριθμοί τώρα. Θέλετε να εξετάσετε αν η δουλειά που κάνετε, αντανακλά πραγματικά το πού θέλετε να φτάσετε στο μέλλον.

Αιγόκερως

Θέλετε να αναγνωρίσετε και να εκφράσετε την αλήθεια σας στις 26 Δεκεμβρίου, με την έκλειψη Ηλίου και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αναγνωρίσετε πώς να δείξετε τη μοναδικότητά σας και πώς να βάλετε πάθος και φωτιά στη ζωή σας. Νιώστε περήφανοι για αυτό που έχετε γίνει, άρα μπορείτε να οραματιστείτε το ιδανικό μέλλον.

Και από τις 28 Δεκεμβρίου έως τις 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής της επικοινωνίας θα είναι στο ζώδιό σας. Σας δίνει ιδιαίτερη σιγουριά στο πώς εκφράζετε τις ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο, παρουσιάζοντας πρότζεκτ που κρατούσατε για την κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόος

Ακολουθήστε την ανάγκη να εξετάσετε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας στις 26 Δεκεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου είναι στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Μαλώνατε τον εαυτό σας για κάποιον στόχο ή γιατί δεν καταφέρατε αυτό που θέλατε; Είναι ώρα να καθαρίσετε τη ψυχολογία σας και να δείχνετε περισσότερη συμπόνια στον εαυτό σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα πιο χαρούμενο, σταθερό και θεραπευτικό μονοπάτι.

Μεταξύ 28 Δεκεμβρίου και 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής περνά από τον ίδιο οίκο σας: Θα σας κάνει να ερευνάτε νέους τρόπους, για να διευρύνετε και να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή διαλογισμού, μαθαίνοντας ρέικι ή δουλεύοντας με έναν επαγγελματία, θα βρείτε την ικανοποίηση.

Ιχθύες

Στις 24 Δεκεμβρίου θα θέλετε να συνεργαστείτε με φίλους και αγαπημένους σε ένα συναρπαστικό πρότζεκτ. Τότε ο Ήλιος στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον Ουρανό στον οίκο της επικοινωνίας σας. Μπορεί απλώς να ανταλλάσετε ιδέες τώρα… Αλλά δεν πρέπει να απορρίψετε αυτό το ηλεκτρισμένο συναίσθημα, που σας τροφοδοτεί να κυριαρχήσετε τον κόσμο. Οι άνθρωποι στον κύκλο σας θα εντυπωσιαστούν και θα διασκεδάσουν με την ενέργειά σας.

Στις 26 Δεκεμβρίου, η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου συμβαίνουν στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σας ελκύουν τα ομαδικά πρότζεκτ και το να νιώθετε μέρος μιας ομάδας. Βρείτε και αδράξτε περισσότερες ευκαιρίες να το κάνετε, καθώς είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία σας.