Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητική η συνεργασία με συναδέλφους, φίλους η το ταίρι σας στις 4 Νοεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα έχετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα να συνεργαστείτε και να ολοκληρώσετε σημαντικά πράγματα. Η στήριξη στις ικανότητες των άλλων ενώ αξιοποιείτε και τις δικές σας δυνάμεις, είναι πολύ αναζωογονητική.

Και στις 8 Νοεμβρίου, ο Ήλιος είναι στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικότητας. Θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα λαχταράτε μια εμπειρία γεμάτη φαντασία που θα σας μεταμορφώσει, μαζί με κάποιον ξεχωριστό. Δείξτε τις επιθυμίες σας, ενώ επιτρέπετε στον εαυτό σας να δείξει και ευαισθησία: Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την πραγματοποίηση της ευτυχίας.

Ταύρος

Είστε έτοιμοι σε θέση βολής για να πετύχετε τους πιο φιλόδοξους στόχους σας στην καριέρα στις 4 Νοεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας, σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Άρη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Θα έχετε πολλές προτάσεις και διαπραγματεύσεις σχετικά με τα καθημερινά έργα της δουλειάς σας. Μια προοδευτική, ισορροπημένη, ακόμα και δημιουργική προσέγγιση μπορεί να σας φέρει αναγνώριση.

Και στις 9 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Κανονίστε ένα ραντεβού αυτό το βράδυ. Θα θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να συνδεθείτε με κάποιον, σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Θα είναι δύσκολο να αποφύγετε την ένταση με τον εραστή σας ή έναν πιθανό σύντροφο στις 5 Νοεμβρίου. Τότε ο Άρης στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα σχηματίζει τετράγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μπορεί να έχετε διαφωνίες που προέρχονται από ζήλια, διαμάχες για την εξουσία ή άλλα θέματα ελέγχου. Αφήστε τη σκόνη να κάτσει πριν προσπαθήσετε να βρείτε κοινό έδαφος.

Στις 8 Νοεμβρίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σχηματίζει αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Είναι εύκολο να πουλήσετε κάθε δημιουργική σας ιδέα μαζί με έναν στενό συνεργάτη. Θα νιώθετε ότι είστε συντονισμένοι στο ίδιο όραμα… Και όσο πιο ομαδικοί παίκτες είστε τώρα, τόσο καλύτερα θα φαίνεστε στους προϊσταμένους.

Καρκίνος

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και εξερευνήστε τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας στις 8 Νοεμβρίου. Τότε ο Ήλιος στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Κάντε μια αυθόρμητη εκδρομή ή στείλτε ένα πολύ ερωτικό μήνυμα. Η συγκίνηση της στιγμής θα ανεβάσει τις θερμοκρασίες με κάποιον ξεχωριστό.

Επιλέξτε μια κοινωνική προσέγγιση σε ένα σημαντικό επαγγελματικό πρότζεκτ, στις 9 Νοεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Η ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους θα βγαίνει πιο φυσικά, όπως και οι δημιουργικές ιδέες. Μείνετε ανοιχτόμυαλοι και μπορεί να καταλήξετε σε μια συναρπαστική ιδέα!

Λέων

Κάντε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, έναν καλό φίλο ή έναν στενό συνεργάτη στις 4 Νοεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Άρη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα νιώθετε επικεντρωμένοι, σίγουροι και ιδιαίτερα συνειδητοποιημένοι για τις επιθυμίες και το όραμά σας για το μέλλον. Κάντε τα ξεκάθαρα και θα είστε ένα βήμα παραπέρα στη σχέση σας.

Στις 6 Νοεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα αυξήσει την ανάγκη σας για ασφάλεια και βαθιά σύνδεση. Θα νιώθετε επίσης πιο προσγειωμένοι και ήρεμοι συναισθηματικά. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη στιγμή, περνώντας χρόνο με κάποιον ξεχωριστό.

Παρθένος

Στις 4 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Άρη στον δεύτερο οίκο του εισοδήματος. Καλά θα κάνετε να πάρετε το ρίσκο σε μια πιθανώς κερδοφόρα ευκαιρία. Μπορείτε πιο εύκολα να κλείσετε δουλειές… Να δείξετε στους προϊσταμένους σας ότι είστε επικεντρωμένοι και έτοιμοι να αναλάβετε την επόμενη πρόκληση.

Στις 9 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα περάσετε όμορφες, γλυκές στιγμές με κάποιον ξεχωριστό. Αν μπορείτε να μείνετε μαζί το βράδυ, αγκαλιά για να δείτε την αγαπημένη σας ταινία ή να μαγειρέψετε κάτι νόστιμο, θα νιώσετε ιδιαίτερα κοντά.

Ζυγός

Θα είναι δύσκολο να αποφύγετε την ένταση με έναν αγαπημένο σας στις 5 Νοεμβρίου. Τότε ο Άρης στο ζώδιό σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις με κάθε κόστος… Αλλά υπάρχει μια δυναμική ελέγχου, που δημιουργεί μια ανισορροπία και πρέπει αν αντιμετωπιστεί. Θα ανοίξετε δρόμο προς τη θεραπεία, αν το αντιμετωπίσετε τώρα.

Στις 8 Νοεμβρίου, ο Ήλιος στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει θετική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Οι τροχοί μέσα στο μυαλό σας αρχίζουν να γυρνούν: Σχετικά με τα χρήματα και μια ευκαιρία, που θα τροφοδοτήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας. Κάντε μεγάλα και τολμηρά όνειρα – το αξίζετε!

Σκορπιός

Η διάθεσή σας για διασκέδαση με κάποιον ξεχωριστό θα τροφοδοτήσει κάθε κίνησή σας στις 6 Νοεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Μπορεί να είναι ιδανική περίοδος για να αφήσετε τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα, για να απολαύσετε αυθόρμητες, μαγικές στιγμές. Η καρδιά σας θα γεμίσει χαρά!

Στις 9 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας σχηματίζει θετικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα θέλετε να φέρετε μια πιο δημιουργική προσέγγιση στο τραπέζι, ενώ δουλεύετε σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Από εκεί, μπορείτε να συνεργαστείτε με συναδέλφους και να αποκτήσετε μια μεγάλη νίκη.

Τοξότης

Θα νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί σε ομαδικό περιβάλλον με συναδέλφους ή φίλους, στις 4 Νοεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Η ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί και διανοητικά διεγερμένοι. Κάντε πραγματικότητα μια από αυτές τις καταπληκτικές ιδέες.

Στις 9 Νοεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θέλετε να συνδεθείτε με το ταίρι σας. Εκθέστε τον εαυτό σας και μοιραστείτε αυτά που νιώθετε. Μιλήστε από την καρδιά σας και θα θέσετε τα θεμέλια για έναν καλό δεσμό.

Αιγόκερως

Οι συνεργασίες με συναδέλφους μπορεί να μην είναι ακριβώς εύκολες στις 8 Νοεμβρίου. Τότε ο Ήλιος στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Η επιμέλεια, η επιμονή και η συνεργασία είναι το κλειδί για να κάνετε το κοινό σας όνειρο πραγματικότητα. Το ‘χετε.

Στις 9 Νοεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού, σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Σχεδιάστε μια ξεχωριστή βραδιά με κάποιον αγαπημένο σας. Η όρεξή σας για απολαυστικές αλλά προσωπικές εμπειρίες, όπως συζητήσεις ή το να μοιραστείτε φαγητό ή ένα μπάνιο, θα είναι αυξημένη τώρα.

Υδροχόος

Προτεραιότητά σας είναι να απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα σας στις 4 Νοεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θέλετε επίσης να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να κυνηγήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Όποιες κι αν είναι αυτές, κάντε το!

Στις 6 Νοεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον δέκατο Οίκο της καριέρα σας. Πυροδοτεί την καλλιτεχνική ορμή σας και θέλετε να την εφαρμόσετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Κυνηγήστε ένα δημιουργικό πρότζεκτ ή παρουσιάστε την πιο ευφάνταστη ιδέα σας στους προϊστάμενους σας.

 Ιχθύες

Δεν θέλετε επιφανειακή στοργή στις 5 Νοεμβρίου: Η συναισθηματική Σελήνη είναι στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θέλετε πνευματικά μετασχηματιστικές εμπειρίες και εκφράσεις αγάπης, περισσότερο από πριν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αφήσετε μία σχέση που της λείπει αυτή η βαθιά χημεία… Ή ότι θα λαχταράτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας.

Στις 10 Νοεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Είναι τυχερή εποχή για να κάνετε συζητήσεις με συναδέλφους και προϊσταμένους, για το μελλοντικό σας όραμα. Όσο πιο ανοιχτοί είστε, τόσο προσεγγίζετε την υλοποίησή του.