Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός 

Αναζητήστε την προσοχή των ανθρώπων που έχετε γύρω σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα και όλα θα πάνε καλά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ίσως χρειαστεί να περιορίσετε την ανταγωνιστικότητα που σας βγαίνει φυσικά και να χρησιμοποιήσετε την άφθονη γοητεία σας για να προχωρήσετε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, χάνεστε στις σκέψεις σας και δυστυχώς δεν είναι όλες ευχάριστες.

Να περιμένετε να συγκρουστείτε με ορισμένα άτομα, αν θέσετε αυτές τις εκκεντρικές σκέψεις σε δράση. Την Παρασκευή και το Σάββατο, επιστρέφετε στον αισιόδοξο, εξωστρεφή εαυτό σας, οπότε είναι ώρα να αναζητήσετε μια περιπέτεια. Την Κυριακή, εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και τη δυνατότητα των άλλων να βοηθήσουν.

Ταύρος

Αν περιμένετε ότι θα νιώσετε πλήξη καθώς ξεκινά η εβδομάδα, ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε ευχάριστα. Η ρουτίνα σας παίρνει κάποια σπίθα τη Δευτέρα και την Τρίτη και θα πρέπει να ακολουθήσετε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει για διασκέδαση, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η δουλειά σας πρέπει να περιμένει.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι επιθυμίες σας θα σας ωθήσουν σε δράση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν σας οδηγούν και σε προβλήματα. Την Παρασκευή και το Σάββατο, η χαρακτηριστική υπομονή που επιδεικνύετε θα αποδώσει. Τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε και να σκεφτείτε, ακόμα κι αν άλλοι τρέχουν μπροστά. Αυτή την Κυριακή, παραμείνετε καλοί και προσγειωμένοι. Κάποιος που γνωρίζει θα σας δώσει το δώρο της φώτισης.

Δίδυμοι

Κάθε εβδομάδα πρέπει να ξεκινά με αυτόν τον τρόπο! Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό τη Δευτέρα και την Τρίτη και έχετε άφθονο χάρισμα για να εμπνεύσετε και άλλους στο σπίτι, στη δουλειά ή οπουδήποτε. Ωστόσο, να περιμένετε πως αυτή η κατάσταση θα επιβραδυνθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη. Θα έχετε μεγαλύτερη πρόθεση για ανάλυση παρά για δράση.

Αυτή η ασυνήθιστη εξυπνάδα και διορατικότητα θα σας συντροφεύσει έως την Παρασκευή και το Σάββατο, όπου θα μπορείτε να θέσετε αυτές τις ιδέες σε δράση και μπορείτε να περιμένετε κάποια βοήθεια από έναν συνεργάτη που έχει τις ίδιες απόψεις, έτσι ώστε να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Την Κυριακή, να είστε ευέλικτοι. Χρησιμοποιήστε την χαρακτηριστική ευελιξία σας για να προσαρμοστείτε στα απροσδόκητα γεγονότα που ενδέχεται να προκύψουν.

 Καρκίνος

Να είστε προσεκτικοί για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο σπιτι, καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν και οι δύο να φέρουν οικογενειακές συγκρούσεις, αλλά λίγη κατανόηση από την πλευρά σας θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ. Μέχρι την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα συναισθήματα που έχετε θα αυξηθούν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρομαντικό ενθουσιασμό.

Ωστόσο, τα ενισχυμένα συναισθήματα δεν φέρνουν τίποτα άλλο από προβλήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ή νομικά ζητήματα. Λειτουργήστε εκ του ασφαλούς. Την Παρασκευή και το Σάββατο, αφήστε την υπερευαισθησία σας νακάνει ένα διάλειμμα. αφιερώστε λίγο χρόνο Στον εαυτό σας. Αυτή την Κυριακή, βρείτε έναν ευφάνταστο τρόπο αντιμετώπισης ενός προβλήματος.

Λέων

Όλοι είναι στο πλευρό σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Και πώς δεν θα μπορούσαν να είναι; Αφού έχετε όλες τις απαντήσεις. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, απολαύστε τη δημοτικότητα σας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα ηρεμήσετε πολύ. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για ενασχόληση με τον εαυτό σας και ανάλυση. Θα επιστρέψετε στη δράση εγκαίρως για το Σαββατοκύριακο και μπορείτε να περιμένετε χειροκροτήματα, στοργή και θαυμασμό, όπου κι αν εμφανιστείτε. Την Κυριακή, βοηθήστε τον εαυτό σας βοηθώντας κάποιον άλλο.

Παρθένος

Δείξτε κάποια σύνεση σε οικονομικά θέματα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι και οι δύο κακές μέρες για να προχωρήσετε σε παρορμητικές αγορές. Βέβαια, είναι υπέροχες ημέρες για άλλο είδος ενθουσιασμού που προκύπτει από την έκφραση αυθόρμητων απόψεων και ιδεών. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, καλομάθετε τον εαυτό σας ξεκινώντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ακολουθώντας την περιέργειά σας.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, αντισταθείτε στην επιθυμία να προχωρήσετε με βιασύνη. Μερικές φορές το πιο τολμηρό και άξιο ρίσκο είναι να κάνεις πίσω και να αφήσεις τα πράγματα να συμβούν. Την Κυριακή, ξεκουραστείτε. Η σκληρή δουλειά σας έχει αποδώσει και είναι ώρα για διασκέδαση και ρομαντισμό.

Ζυγός

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο σαγηνευτικό χαμόγελό σας; Κανείς, τουλάχιστον όχι καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να εξακολουθείτε να είστε αρκετά προσεκτικοί, αλλά θα είστε απρόσεκτοι με τα μετρητά σας.

Επιλύστε αυτό το οικονομικό πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο οικονομικό σχέδιο. Την Παρασκευή και το Σάββατο, νιώθετε γεμάτοι, αλλά με καλό τρόπο! Έχετε πολλά να πείτε και περιβάλλεστε από ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν τι έχετε στο μυαλό σας. Την Κυριακή, αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με μια δύσκολη νότα. Η καρδιά και το μυαλό σας δεν φαίνεται να συμφωνούν μεταξύ τους τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτείτε παρά να ενεργήσετε, ειδικά αν μπορείτε να κουβεντιάσετε με μερικούς φίλους.

Η κατάστασή σας την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα είστε εξαιρετικά χαρισματικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα ξέρετε τι θέλετε και θα ξέρετε πώς να το αποκτήσετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ένα άτομο θέλει να σας παρασύρει στα σχέδια του, αλλά εσείς μπορείτε να βασιστείτε στα ένστικτά σας για να σας καθοδηγήσουν. Την Κυριακή, ξεκινήστε κάτι νέο.

Τοξότης

Ποιος σας αγαπά; Όλοι προφανώς ή τουλάχιστον έτσι θα φαίνεται καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Οι φίλοι και οι θαυμαστές θα μαζευτούν γύρω σας τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε γνωστές τις επιθυμίες σας.

Μπορείτε να περιμένετε πως θα είναι ένα προσεκτικό κοινό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, αυτή η διάθεση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ντροπαλότητα. Μήπως ήρθε η ώρα για λίγη γαλήνη και ησυχία; Από την Παρασκευή και μέχρι το Σάββατο), θα επιστρέψετε στον ευχάριστο, γνήσιο εαυτό σας και μπορείτε να βασιστείτε στη διασκέδαση, ακόμη και αν τα πράγματα δεν συμβαδίζουν με τον προγραμματισμό σας. Την Κυριακή, κάντε κάτι πραγματικά μοναδικό και πρωτότυπο, ακόμα κι αν είναι μια μικρή, συμβολική χειρονομία.

Αιγόκερως

Η φιλοδοξία σας θα αποδώσει καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι και οι δύο υπέροχες ημέρες για να ξεκινήσετε να υλοποιείτε έργα και να δώσετε ώθηση ώστε να συμβούν τα πράγματα. Ο καθένας μπορεί να μην έχει το ίδιο μήκος κύματος αυτή τη στιγμή ως προς την επίτευξη πραγμάτων, αλλά τουλάχιστον θα σκεφτούν να φύγουν από τον δρόμο σας ώστε να μην σας εμποδίζουν.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα σας δώσουν τον χρόνο και την ευκαιρία για να επιστρέψετε και να επανεκτιμήσετε πού βρίσκεστε. Την Παρασκευή και το Σάββατο πρέπει να μείνετε πειθαρχημένοι, αλλά προσπαθήστε να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί για να οδηγηθεί στο γενικό συμπέρασμα. Την Κυριακή, θα έχετε το πνεύμα που χρειάζεται για να ολοκληρώσετε τα πάντα.

Υδροχόος

Να αναμένετε ότι θα έχετε στενές επαφές καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι και οι δύο ιδανικές ημέρες για να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να τις κατανοήσουν οι άλλοι. Είναι επίσης μία καλή ευκαιρία να πείσετε τους φίλους σας ή ίσως ακόμη και να κάνετε νέους φίλους. Την Τετάρτη και την Πέμπτη δείχνετε να επιβραδύνετε και να ασχολείστε με τον εαυτό σας. Κάνετε αρκετή πρόοδο στην στη

δουλειά που έχετε επιλέξει; Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι άλλοι θα περιμένουν από εσάς να αναλάβετε τα ινία, αλλά με διασκεδαστικό τρόπο! Οργανώστε μια συνάντηση με φίλους τόσο νέους όσο και παλιούς. Μην προσπαθήσετε να πετύχετε κάτι την Κυριακή. Απλώς προσπαθήστε να επανέλθετε και να απολαύσετε την ημέρα.

Ιχθύες

Προσέξτε γιατί μπορεί να προκύψουν τυχόν συγκρούσεις καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Κάποια άτομα μπορεί να μην είναι στο πλευρό σας τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ορισμένοι πρώην συνεργάτες σας μπορεί να έχουν φιλοδοξίες που έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδιά σας.

Μην φοβάστε να ξεφορτωθείτε το παλιό υπέρ του νέου και την Τετάρτη και την Πέμπτη να είστε πολύ προσεκτικοί σε όποιον προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και μην υποχωρήσετε! Εάν μπορείτε να διαμορφώσετε ένα έξυπνο σχέδιο την Παρασκευή και το Σάββατο, να περιμένετε να έχετε τύχη στο πλευρό σας. Τα αστέρια θα ευνοήσουν τις προσπάθειές σας να κάνετε το σωστό. Την Κυριακή, πάρτε το προβάδισμα.