Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Η υπεράνθρωπη προσπάθειά σας να καταφέρετε τα πάντα, είναι σε πλήρη ισχύ καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη να περιμένετε πως θα κάνετε μεγάλη πρόοδο. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν λειτουργείτε εις βάρος κάποιου που σας ενδιαφέρει, καθώς ακολουθείτε αυτό το μονοπάτι. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα διατηρήσετε αυτή την αισιοδοξία, που θα αυξάνεται. Σε αυτή τη θετική πορεία θα ακολουθήσουν και άλλα άτομα, που έχουν ίδιες απόψεις από εσάς!

Την Παρασκευή και το Σάββατο χαλαρώστε, σταματώντας κυριολεκτικά τα πάντα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείτε στις ανάγκες των άλλων, να αφήσετε τις δικές σας στην άκρη. Αυτή την Κυριακή χρησιμοποιήστε την άφθονη ενέργειά σας για να κάνετε κάτι αυθόρμητο!

Ταύρος

Διατηρήστε τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Αισθάνεστε ιδιαίτερα συγκροτημένοι, σίγουροι για τον εαυτό σας και τα σχέδιά σας τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να θελήσετε να συγκρουστείτε με ένα άτομο που σας προκαλεί. Μην αφήσετε να πάρει αυτό που θέλει… Απλώς δείξτε υπομονή!

Την Παρασκευή και το Σάββατο, περάστε όμορφες στιγμές με άλλους – κυρίως φίλους. Θα δείξουν κατανόηση σε αυτά που έχετε να τους πείτε και ανυπομονούν να σας βοηθήσουν. Αυτή την Κυριακή απολαύστε μια έκρηξη ενθουσιασμού και ενέργειας – ακόμα κι αν βιάζεστε πολύ ενώ δεν έχετε να πάτε πουθενά!

Δίδυμοι

Αν νιώσετε πως έχετε το προβάδισμα τη Δευτέρα και την Τρίτη, προσπαθήστε να μην πάρετε πολύ σοβαρά τη διαδικασία. Η ουσία πίσω από αυτό τον αγώνα και τα κίνητρα των συναδέλφων σας, θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, να περιμένετε ότι οι απόψεις σας θα επηρεαστούν από κάποιο χαρισματικό άτομο. Είτε κρατήσετε αυτό που ακούτε είτε όχι, είναι καλή στιγμή για βαθιά σκέψη!

Την Παρασκευή και το Σάββατο δεν θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Μην βασίζεστε στις απίστευτες δεξιότητες επικοινωνίας σας για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα… Αναζητήστε μια πιο δημιουργική λύση. Αυτή την Κυριακή, ζητήστε τη συμβουλή ενός φίλου και πάρτε πρωτοβουλία.

Καρκίνος

Μπορεί να μην έχετε την επιθυμία να βγείτε καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα πρέπει να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας, για να λειτουργήσετε σωστά σε μια προσωπική σχέση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σκεφτείτε ένα ή δύο κόλπα, παρακολουθώντας τους άλλους να αλληλεπιδρούν!

Την Παρασκευή και το Σάββατο, να αναμένετε πως το μυαλό σας θα περιπλανιέται… Ευτυχώς, χρησιμοποιώντας την ονειροπόληση ως διανοητικό καύσιμο, θα αποκτήσετε εξαιρετική διαίσθηση. Την Κυριακή, σκεφτείτε πριν μιλήσετε!

Λέων

Ξέρετε τι θέλετε και δεν φοβάστε να το ακολουθήσετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι καλές ημέρες για να πραγματοποιήσετε τις περιπετειώδεις φιλοδοξίες σας. Να αναμένετε πως οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν από την ενθουσιώδη στάση σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η ίδια ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση εάν δεν είστε προσεκτικοί!

Να είστε ευαίσθητοι με το εγώ των άλλων… Αναζητήσετε τρόπους που όλοι μπορούν να επωφεληθούν, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί περισσότερη υπομονή. Την Παρασκευή και το Σάββατο ακούστε το ένστικτό σας. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε έρευνα, ώστε να αποσαφηνίσετε τα κίνητρα των άλλων. Αυτή την Κυριακή, μάθετε κάτι νέο – και διασκεδάστε κάνοντάς το!

Παρθένος

Η σκληρή δουλειά και η δημιουργικότητά σας αποδίδουν καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Το ότι φέρνετε τα πράγματα εις πέρας, είναι η ανταμοιβή σας. Ωστόσο, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα έχετε πιο απτά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας… Και μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι δουν τη φιλόδοξη ενέργειά σας ως ελκυστική!
Την Τετάρτη και την Πέμπτη πειραματιστείτε, για να βελτιώσετε τις ήδη εξαιρετικές οργανωτικές σας δεξιότητες.

Με αυτή τη διεργασία, ίσως βρείτε καλύτερους τρόπους να ολοκληρώνετε αυτά που θέλετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, μην εστιάσετε στην ολοκλήρωση των πραγμάτων ή στο να πιέσετε άλλους να κινηθούν όσο γρήγορα θέλετε. Να είστε ευέλικτοι και να το εκμεταλλευτείτε. Την Κυριακή αναζητήστε ένα πραγματικό κίνητρο και περιμένετε να το βρείτε.

Ζυγός

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε παλιούς περιορισμούς σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Μπορεί να αισθανθείτε ότι η Δευτέρα και η Τρίτη είναι συναισθηματικά άσχημες ημέρες… Αλλά αν τις εκμεταλλευτείτε ως ευκαιρίες, θα ξεπεράσετε κάθε παράξενο συναίσθημα που σας κρατά πίσω. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα σας – ως συνήθως. Απολαύστε την προσοχή που σας δείχνουν, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με ένα καινούργιο άτομο!

Την Παρασκευή και το Σάββατο μην προσκολληθείτε στη ρουτίνα σας: Η ευελιξία είναι το κλειδί – και λίγη υπομονή θα σας κάνει να προχωρήσετε πολύ. Αυτή την Κυριακή, όλα εξαρτώνται από εσάς. Ό,τι κι αν φέρνετε σε μια κατάσταση ή σχέση, καλό ή κακό, θα μεγεθυνθεί!

Σκορπιός

Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι κατάλληλη για να σταθεροποιήσετε τα πράγματα και να λάβετε μεγάλες αποφάσεις. Η δυναμική και η αυτοπεποίθησή σας είναι μεγάλες τη Δευτέρα και την Τρίτη… Και οι άλλοι θα θέλουν κάθε ευκαιρία για να σας βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι επιθυμίες σας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προβλήματα στο σπίτι. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ηρεμία. Ίσως μια έκρηξη καθαρού αέρα να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε μια ιδιαίτερη αίσθηση δημιουργικότητας. Αφεθείτε στη φαντασία σας με παιχνιδιάρικους και πιθανώς ρομαντικούς τρόπους. Αυτή την Κυριακή ξεκινήστε κάτι, ειδικά κάτι που βοηθά κάποιον άλλο!

Τοξότης

Θα έχετε μια ασυνήθιστη εμμονή με τα χρήματα και τα υλικά πράγματα καθώς ξεκινά η εβδομάδα… Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει γκρινιάρηδες και τσιγκούνηδες. Θα έχετε την ευκαιρία τη Δευτέρα και την Τρίτη, να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε ακόμα περισσότερη οικονομία: Για παράδειγμα, να παίρνετε το γεύμα σας από το σπίτι!

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είστε αρκετά κοινωνικοί και σίγουροι, γι’ αυτό οι άλλοι θα γοητευτούν από τις αρετές σας. Κάντε στενές επαφές και μάθετε κάτι νέο. Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να έχετε πρόβλημα να συνεχίσετε. Η καλύτερη λύση είναι να λειτουργήσετε με απλότητα. Αυτή την Κυριακή αγκαλιάστε το παιδί που έχετε μέσα σας. Συνεχίστε και περάστε καλά!

Αιγόκερως

Οι προσεκτικά προμελετημένες στρατηγικές σας μπορούν να αποδώσουν καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Οι άλλοι θα παρατηρήσουν και θα εντυπωσιαστούν, καθώς τα σχέδιά σας υλοποιούνται τη Δευτέρα και την Τρίτη. Πρέπει να είστε περήφανοι για τα αποτελέσματά σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η επίτευξη προόδου θα είναι λίγο πιο δύσκολη και τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης αυτού του προβλήματος. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε νέα οπτική!

Την Παρασκευή και το Σάββατο, όλοι είναι στο πλευρό σας! Χρησιμοποιήστε την ομαδική εργασία με μια νότα δημιουργικότητας, για να ολοκληρώσετε τα πράγματα… Ακόμα κι αν το μόνο που επιτυγχάνετε, είναι να διασκεδάσετε. Αυτή την Κυριακή, μην φοβάστε να καθυστερήσετε τα γεγονότα. Αναβάλλετε τις μεγάλες αποφάσεις για άλλη μια μέρα!

Υδροχόος

Χαλαρώστε και δώστε προσοχή! Πρέπει να δείξετε κάποια πειθαρχία καθώς η εβδομάδα ξεκινά, αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε όλη τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη όμως, η συγκέντρωσή σας θα επιστρέψει και θα έχετε αρκετή ενέργεια για να εστιάσετε στους στόχους σας. Ξεκινήστε μια επανάσταση! Τουλάχιστον ξεκινήστε μια συνομιλία – οι άλλοι θα κρατήσουν κάθε λέξη σας!

Την Παρασκευή και το Σάββατο χαλαρώστε και σκεφτείτε τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επανεκτίμηση προϋπολογισμών και προτεραιοτήτων. Αυτή την Κυριακή, απελευθερώστε τις σκέψεις σας και κάντε μια τολμηρή ανακάλυψη!

Ιχθύες

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα περιμένετε κάποια βοήθεια από «ψηλά», που θα έρθει τη Δευτέρα ή την Τρίτη! Φανείτε γενναιόδωροι και μοιραστείτε την καλή σας τύχη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η φιλόδοξη συμπόνια σας θα είναι σε έξαρση… Ξέρετε, αυτό το συναίσθημα ότι θέλετε να τους βοηθήσετε όλους ταυτόχρονα!

Είναι ωραίο να συνεισφέρετε, αρκεί να είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Κανένας δεν περιμένει από εσάς να σώσετε τον κόσμο. Την Παρασκευή και το Σάββατο όμως, θα έχετε μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Χρησιμοποιήστε αυτό τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα για καλό σκοπό. Και την Κυριακή θα έχετε μια χαλαρή, ονειρεμένη μέρα!