Αστρολογία -Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία -Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Ξεκινήστε την εβδομάδα με μια εκτόξευση της περιπετειώδους ενέργειάς σας! Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε πραγματικοί πρωτοπόροι, θαρραλέοι και θα δημιουργήσετε νέα μονοπάτια. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους όπου κι αν πάτε. Να περιμένετε ότι αυτή η ορμή θα υποχωρήσει προς την Τετάρτη και Πέμπτη, καθώς εμπόδια και υποχρεώσεις θα εμφανιστούν και θα εμποδίσουν τον δρόμο σας. Θα πρέπει να δείξετε ευελιξία και υπομονή, να επιμείνετε!

Την Παρασκευή και όλο το σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να απαντήσετε σε πολλά τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα κάθε είδους. Θα μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο καθαρά και γρήγορα από ποτέ, οπότε αξιοποιήστε την ευκαιρία. Την Κυριακή το απόγευμα ή το βράδυ, βγάλτε από μέσα σας ό,τι σας βαραίνει!

Ταύρος

Μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας τη Δευτέρα και την Τρίτη! Θα διαπιστώσετε ότι έχετε μια ασυνήθιστη βιασύνη, πράγμα περίεργο για εσάς. Απλώς πάρτε μια βαθιά ανάσα και αντισταθείτε σε κάθε παρορμητική κίνηση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα μπορείτε επιστρέψετε στον ρυθμό σας. Όλα τα καλά σας χαρακτηριστικά όπως η επιμονή και η αντοχή, θα αυξηθούν και οι άλλοι θα εκπλαγούν με την παρουσία σας!

Απολαύστε κάθε κολακεία και αξιοποιήστε τον ενθουσιασμό σας, ειδικά αν εμπλέκεται ο ρομαντισμός σε όλο αυτό. Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα επιστρέψετε στη γρήγορη ταχύτητα… Αλλά τώρα η ψυχική εγρήγορση θα βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας πιο καθαρά!

Δίδυμοι

Αναλάβετε πρωτοβουλία καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα είστε πολύ δραστήριοι τη Δευτέρα και την Τρίτη: Θα μπορείτε να επικοινωνείτε γρήγορα και να δημιουργείτε νέα σχέδια εν κινήσει, φυσικά με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας και να χαλαρώσετε. Κάποια απροσδόκητα εμπόδια μπορεί να μπλοκάρουν το δρόμο σας – αλλά με υπομονή θα τα βγάλετε εις πέρας!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο να περιμένετε ότι θα είστε εξαιρετικά ενεργητικοί. Θα κάνετε ό,τι αγαπάτε, όπως να γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους και να δοκιμάζετε πολλά νέα πράγματα. Ο κόσμος θα ανταποκρίνεται σε κάθε σας επιθυμία!

Καρκίνος

Μην αντιδράτε υπερβολικά καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να φέρουν συναισθηματικές προκλήσεις, εξαιτίας μιας προσωρινά έντονης πνευματικής ευαισθησίας σας. Αλλά αν παραμείνετε ήρεμοι και ευδιάθετοι, θα περάσετε καλά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη διαθέσετε χρόνο για να κοινωνικοποιηθείτε. Είστε πολύ γοητευτικοί για να μείνετε στο σπίτι – εκτός αν σχεδιάζετε ένα δείπνο!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα βρείτε ευκαιρίες για να βγείτε από το καβούκι σας. Να ενδώσετε στις παρορμήσεις, ακόμα κι αν αφορούν μια σύντομη βόλτα στην άγρια πλευρά σας. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας!

Λέων

Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι καινούργιο; Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και εκπληκτικές ιδέες. Η διαδικασία αυτή θα σας φανεί ευχάριστη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη η προσοχή σας θα στραφεί σε μεγάλες σκέψεις, σχετικά με τη φήμη και την καριέρα σας. Προσπαθήστε να βρείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα, χωρίς να πάθετε εμμονή με την εικόνα σας!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα περάστε πολύ διασκεδαστικά. Οργανώστε τα πράγματα, αναθέτοντας στο κάθε άτομο να κάνει κάτι νέο. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, κάποιοι θα νιώσουν έλξη από τη φυσική σας ζεστασιά!

Παρθένος

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα γεμίσετε με μια καινοφανή αίσθηση σκοπού. Χρησιμοποιήστε αυτό το έναυσμα και τη φιλοδοξία, για να φέρετε τα πράγματα εις πέρας τη Δευτέρα και την Τρίτη… Ακόμα κι αν οι άλλοι είναι απρόθυμοι να βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία για να ταξιδέψετε, ακόμα κι αν είναι μια κοντινή απόδραση. Μια αλλαγή στις παραστάσεις σας – ακόμη και από κάτι απλό όπως το δείπνο σε ένα νέο μέρος, μπορεί να καθαρίσει τη σκέψη σας!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα έχετε ιδιαίτερη οξύνοια. Αυτό το στοιχείο θα αποδειχθεί μεγάλη βοήθεια, για τη φροντίδα και βελτίωση κάποιων λεπτομερειών. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, διαθέστε χρόνο για την κοινωνικοποίησή σας!

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμό σε μια συνεργασία σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Ευτυχώς, η επίτευξη την ισορροπίας είναι η ειδικότητά σας. Θα βρείτε λύσεις που θα είναι επωφελείς για όλους τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη συνεχίστε να εστιάζετε στις συνεργασίες και τις συμμαχίες. Κάποιοι θα σας ζητήσουν να επέμβετε στις δικές τους υποθέσεις. Περιμένετε να σας ευχαριστήσουν – και θαυμάστε τον εαυτό σας! – για τη διπλωματία σας!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και πνευματική ενέργεια. Απολαύστε την ανταλλαγή ιδεών με κάποιον που νιώθετε κοντά σας. Την Κυριακή το απόγευμα ή το βράδυ, προσέξτε για μια αλλαγή στη ρουτίνα σας.

Σκορπιός

Προσέξτε από τυχόν προβλήματα καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Είστε γεμάτοι δυναμισμό και ενέργεια τη Δευτέρα και την Τρίτη: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιδιώξετε νέα εγχειρήματα. Η αποφασιστικότητα σας θα μπορούσε να σας φέρει σε σύγκρουση, εάν δεν είστε προσεκτικοί… Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι. Μπορεί το ένστικτο να σας λέει να δώσετε στα πάθη σας «ελευθέρας» και να προχωρήσετε μπροστά… Αλλά μια πιο αργή και ευέλικτη πρακτική θα μπορούσε να αποδώσει περισσότερο.

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο προσέξτε πολύ. Ακόμα κι αν μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ένα ρίσκο, πρέπει να ελέγξετε το πεδίο πριν το επιχειρήσετε. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, προσπαθήστε να μην μείνετε κολλημένοι στον έλεγχο αυτής της διαδικασίας!

Τοξότης

Μπορείτε να πετύχετε σχεδόν τα πάντα καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Η Δευτέρα και η Τρίτη σας βρίσκουν γεμάτους παιδικό ενθουσιασμό και μια παιδιάστικη δημιουργικότητα. Χρησιμοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια για καλό σκοπό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη εστιάστε στη γενική εικόνα. Θα έχετε μια καλή ιδέα για το τι πρέπει να γίνει – και ποιες λεπτομέρειες πρέπει να συγκεντρωθούν για να συμβεί αυτό.

Την Παρασκευή και όλο το σαββατοκύριακο το μυαλό σας πηγαίνει σε μια φρενήρη, πνευματική υπερβολή. Θα έχετε την έμπνευση να φιλοσοφήσετε – και θα αναζητήσετε την ανάλογη συνομιλία, ακόμη και αν δεν καταλήξετε να επιτύχετε πολλά. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, ακολουθήστε τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να αναβάλλετε μερικά πράγματα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, τα γεγονότα θα έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες σας και τα σχέδιά σας. Αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και επίμονοι. Την Τετάρτη και την Πέμπτη διαθέστε έστω λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε ειδικά με φίλους και παιδιά – ή φίλους που συμπεριφέρονται σαν παιδιά!

Αυτό το σπάνιο και διασκεδαστικό διάλειμμα, θα αποτελέσει μια ευχάριστη ανάπαυλα στη συνηθισμένη καθημερινότητά σας! Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα λάβετε προσοχή από ανεπιθύμητους ανθρώπους. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, μην παίρνετε τίποτα προσωπικά.

 Υδροχόος

Η εβδομάδα σας ξεκινά με μια αλτρουιστική νότα: Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να βοηθήσετε… Και όσα προσφέρετε, σίγουρα θα σας επιστραφούν με κάποιο τρόπο. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα νιώσετε πλήξη. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να αναταράξετε τα πράγματα, όπως να ανταλλάξετε παράξενες ιστορίες με φίλους.

Από την Παρασκευή και μέχρι το σαββατοκύριακο, το επίκεντρο θα είστε εσείς! Είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί τώρα – και αυτό που ίσως θεωρείτε απλή πνευματική σύνδεση, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ περισσότερο. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, συγκεντρωθείτε και διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Ιχθύες

Όλα θα είναι θολά καθώς ξεκινά η εβδομάδα… Η Δευτέρα και η Τρίτη ίσως σας κουράσουν, από την προσπάθεια να διαχωρίσετε τις αλήθειες από τις μισές αλήθειες – για να μην αναφέρουμε τα ψέματα! Τίποτα δεν καταλήγει να είναι ακριβώς όπως φαίνεται, γι’ αυτό προχωρήστε με προσοχή. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι καλύτερες ημέρες για δράση. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ασυνήθιστα οξυμένες και οι άλλοι θα τα χάνουν με τις γλυκές, όμορφες λέξεις σας!

Από την Παρασκευή και μέχρι το σαββατοκύριακο θα νιώσετε φορτισμένοι από τις πολλές λεπτομέρειες… Σε σημείο να σκέφτεστε να τα παρατήσετε. Μην αντιδράτε υπερβολικά, αρκεστείτε στο να μην κάνετε μεγάλες κινήσεις αυτή τη στιγμή. Τα πάντα πρόκειται να αλλάξουν ούτως ή άλλως. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, θα διασκεδάσετε!