Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη
Κριός

Στις 19 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η διεκπεραίωση της λίστας υποχρεώσεών σας θα είναι πιο εύκολη από το συνηθισμένο. Επίσης, θα χαρείτε τις ευκαιρίες για να οικοδομήσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και ανωτέρους. Τώρα που θα είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, είναι η ιδανική στιγμή να σκεφτείτε το μέλλον, να ονειρευτείτε και να επεξεργαστείτε τους στόχους που θέλετε να βελτιώσετε.

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των συναισθημάτων και της σεξουαλικότητας. Θα ενισχύσει τη διάθεση δημιουργίας ενός βαθύτερου και εγκάρδιου φυσικού δεσμού με ένα ιδιαίτερο άτομο. Δώστε προτεραιότητα στις διαπροσωπικές στιγμές και θα βιώσετε μεταμορφωτικές εμπειρίες!

Ταύρος

Στις 21 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων είναι στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από τον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης. Θα λαχταράτε ευχάριστες στιγμές που ενισχύουν τη δημιουργικότητα… Και ιδανικά θα τις μοιραστείτε με ένα ιδιαίτερο άτομο ή το άλλο σας μισό. Βγείτε μαζί από τη ζώνη άνεσής σας, με μια απόδραση ή μια εμπειρία από την οποία θα μάθετε κάτι νέο. Κάτι τέτοιο θα ενισχύσει τον δεσμό σας με συναρπαστικό τρόπο!

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος περνά μέσα από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Θα προτιμήσετε τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις ή τις ομαδικές δραστηριότητες, απ’ το να περνάτε χρόνο μόνοι. Προσδιορίστε όσα θέλετε – και ένας φίλος, συνάδελφος ή άλλο σημαντικό πρόσωπο θα θέλει να επιτύχετε μαζί. Αυτή η συνεργασία θα αποδειχθεί παραγωγική, ακόμα και συγκινητική!

Δίδυμοι

Στις 24 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη είναι στον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο από τον 8ο οίκο σας των συναισθημάτων και της σεξουαλικότητας. Επικεντρωθείτε στις δεσμεύσεις και θα πάτε τις στενές σχέσεις σας στο επόμενο επίπεδο. Σκέφτεστε να μετακομίσετε με το άλλο σας μισό, να υπογράψετε ένα νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο ή να μοιραστείτε τα βαθύτερα και πιο εγκάρδια συναισθήματά σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο; Τώρα είναι η ώρα να το προσπαθήσετε. Είναι επίσης γλυκιά στιγμή για να δράσετε δημιουργικά στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή με έργα που αποφέρουν χρήματα!

Στις 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Θα έχετε ούριο άνεμο για τη διερεύνησης σχεδίων που αφορούν τη γυμναστική. Η συμμετοχή με φίλους ή συναδέλφους στα αγαπημένα τους διαδικτυακά μαθήματα ή εφαρμογές, μπορεί να ανοίξει ένα εντελώς νέο

Καρκίνος

Στις 21 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα συλλέξτε πληροφορίες για κάθε κοινή προσπάθεια, με ξεκάθαρο τρόπο. Εάν αποζητάτε μια σοβαρή κι από καρδιάς συζήτηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο, είναι η σωστή ώρα να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας: Αυτό θα ενισχύσει την οικειότητά σας!

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα κινείται στον 5ο οίκου σας του ρομαντισμού. Θα νιώσετε να ενισχύεται η δημιουργική αυτοέκφρασή σας: Θα στραφείτε στη διασκέδαση, το φλερτ και αυθόρμητες περιπέτειες με αγαπημένα άτομα ή το άλλο σας μισό. Ενδώστε στις επιθυμίες σας, για να λάβετε ευχαρίστηση από την επικοινωνία με φίλους και το ταίρι σας με έναν ανάλαφρο τρόπο!

Λέων

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Δώστε χρόνο στους αγαπημένους σας, στην ανάπτυξη στενών σχέσεων και στην ενδυνάμωση της αφοσίωσης… Ίσως αρχίσετε να φτιάχνετε τις αγαπημένες σας συνταγές για το φθινόπωρο, όπως εκείνη που αγαπούσε η γιαγιά σας. Ίσως αναζητήσετε τρόπους να αναζωογονήσετε το γραφείο σας για να το νιώθετε πιο άνετο. Με λίγα λόγια, εάν προτιμάτε να φωλιάζετε στο σπίτι από το να βγείτε, είστε στον σωστό δρόμο!

Στις 24 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα είναι στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο από τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Υπογράψετε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με έναν πελάτη, δεσμευτείτε σε ένα έργο που θα χειριστείτε μακροπρόθεσμα: Θα είναι ευεργετική κίνηση για τις επαγγελματικές σας σχέσεις – και τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Παρθένος

Στις 21 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα είστε πρόθυμοι να εξελίξετε μια εφήμερη σχέση ή να εκφράσετε τα βαθιά συναισθήματά σας στο άλλο σας μισό. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, θα έχετε στιβαρά αποτελέσματα!

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Είναι σίγουρο πως το ημερολόγιό σας θα γεμίσει με ραντεβού, καθήκοντα και εργασίες, επαφές και ευκαιρίες δικτύωσης. Παρόλο που αυτά σας βγαίνουν φυσικά, ωθήστε τον εαυτό σας και πέρα από τα όριά του: Βρείτε ποιοτικό χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας.

Ζυγός

Στις 19 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Από εκεί θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας, από τον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Θα γεμίσετε από αγάπη για τον σύντροφό σας… Και μπορεί να εξοικονομήσετε χρόνο για να συνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, είτε να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αυτές οι διεργασίες θα βοηθήσουν στο να αποκαταστήσετε το πνεύμα σας.

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας των εσόδων. Θα έχετε την επιθυμία να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Θα είναι ιδανικό να ακολουθήσετε όσες ευνοούν τους μακροπρόθεσμους επαγγελματικούς στόχους και τις προσωπικές σας αξίες. Σκεφτείτε ένα μακροπρόθεσμο όραμά σας και προχωρήσετε στην υλοποίησή του: Αυτό θα λειτουργήσει ενδυναμωτικά και σωστά αυτή τη στιγμή!

Σκορπιός

Στις 19 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον 11ο οίκο σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Τώρα θα έχετε χρόνο χαλάρωσης, για να συζητήσετε με φίλους και συναδέλφους μεγάλες και συναρπαστικές σκέψεις. Είναι υπέροχη στιγμή για μια ανταλλαγή ιδεών ή να εξελίξετε μια μακροπρόθεσμη ομαδική προσπάθεια!

Στις 21 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη δημιουργεί θετικό τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Η όψη θα τονώσει τις επαφές σας για να εστιάσετε σε όσα θέλετε να πετύχετε. Και από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει το ζώδιό σας. Θα σας κατακλύσει μια έκρηξη ενέργειας, που μπορείτε να διοχετεύσετε στους προσωπικούς σας στόχους. Όσο η καρδιά σας είναι σε αυτό το σχέδιο, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε!

Τοξότης

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Είναι καιρός να εστιάσετε στα όνειρά σας και να προχωρήσετε στον σχεδιασμό όσων βρίσκονται μπροστά σας. Μπορεί η ζωή σας να είναι λιγότερο ζωηρή απ’ όσο συνήθως… Όμως θα είναι συναρπαστική στιγμή για να σκεφτείτε όσα θέλετε να πετύχετε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες!

Στις 24 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και δημιουργική ενέργεια σε ένα συγκεκριμένο έργο, θα έχετε ακόμη περισσότερα αποτελέσματα στη συνέχεια!

Αιγόκερως

Στις 19 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη είναι στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας από το ζώδιό σας. Η όρεξή σας για νέες γνώσεις και εμπειρίες αυξάνεται… Γι’ αυτό επικοινωνήστε με έναν φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο, για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ίσως κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι το σαββατοκύριακο ή να απολαύσετε εκπομπές στο ραδιόφωνο.

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Τώρα η ενίσχυση της επαφής με συναδέλφους θα έρχεται πιο φυσικά. Μιλήστε για τις λεπτομέρειες ενός δημιουργικού έργου με έναν συνάδελφο, συνεργαστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Με την προσήλωση και την αυτοπεποίθησή σας, η ομαδική εργασία θα ενισχύσει τα αποτελέσματα!

Υδροχόος

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δίας της εύνοιας θα είναι στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με την κοινωνική Αφροδίτη από τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Ελάτε τώρα σε επαφή με βαθιά ριζωμένα συναισθήματα, που οδηγούν τις επιθυμίες και τα κίνητρά σας… Θα σας δώσει μια διαυγή εικόνα για τις σχέσεις σας και μπορεί να λειτουργήσει ως δημιουργική έμπνευση!

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ακολουθήστε την επιθυμία να βρεθείτε στο προσκήνιο της εργασίας σας: Γνωστοποιήστε τις προσδοκίες σας σε ανωτέρους, ορίστε το μακροπρόθεσμο σχέδιο δράσης σας, επισημάνετε τις δεξιότητες που έχετε διαθέσιμες. Αυτή η διεργασία μπορεί να αποτελέσει μια πολλά υποσχόμενη και συναρπαστική νέα εμπειρία!

 Ιχθύες

Στις 19 Οκτωβρίου, ο ευέλικτος Άρης στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος δημιουργεί ένα τετράγωνο έντασης με τον Δία στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Ίσως θελήσετε να κάνετε μια παρορμητική κίνηση στη δουλειά, ειδικά αν εργάζεστε σε ένα ομαδικό έργο… Αλλά η τόλμη σας θα εξυπηρετήσει καλύτερα την επεξεργασία των μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων των ενεργειών σας, προτού προχωρήσετε!

Από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας: Αυτός ενισχύει την όρεξή σας για να εξερευνήσετε το άγνωστο. Είτε πειραματίζεστε με νέες συνταγές, δοκιμάζετε διαφορετικά μονοπάτια πεζοπορίας ή παρακολουθείτε ντοκιμαντέρ που σας δίνουν νέες γνώσεις. Αυτές οι εξαιρετικές εμπειρίες μπορούν να οδηγήσουν στη διανοητική και συναισθηματική σας αποκατάσταση. Το να αφεθείτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, είναι το κλειδί για να νιώσετε ενδυναμωμένοι!