Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη
Κριός

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας! Ίσως αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, σαν να παραμερίζετε καιρό τις προσωπικές σας ανάγκες για να ασχοληθείτε με τους γύρω σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε πώς θα στραφείτε στις δικές σας ανάγκες. Καιρός να συνεχίσετε με τους δικούς σας μακροπρόθεσμους στόχους για τις σχέσεις και στην καριέρα, χωρίς να αμελείτε τη φροντίδα του εαυτού σας!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Είναι η ιδανική περίοδος για να συνδεθείτε περισσότερο με συναδέλφους, ώστε να συνεργαστείτε στα καθήκοντά σας. Και μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σύμπραξη με έναν συνάδελφο, φίλο ή ένα αγαπημένο άτομο, ενισχύει τους στόχους ευεξίας σας!

Ταύρος

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Κάντε ένα διάλειμμα στην καθημερινότητα, για να ξεκουραστείτε και να νιώσετε βαθιά αισθήματα… Αυτά θα να σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να προχωρήσετε!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων που σας κυβερνά, θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται από μια ώθηση χαρωπής ενέργειας. Αξιοποιήστε τη για να ενδυναμώσετε τις πιο στενές σχέσεις σας επαφές και να ισορροπήσετε τις καλλιτεχνικές παρορμήσεις. Ονειρεύεστε μια αυθόρμητη απόδραση με έναν φίλο ή να μοιραστείτε όσα νιώθετε με ένα ιδιαίτερο άτομο; Αυτή είναι η ευκαιρία για να κάνετε πραγματικότητα τα πιο γλυκά και τα πιο καλλιτεχνικά σας όνειρα!

Δίδυμοι

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Είναι για όλους δύσκολο να περάσουν τη ζωή χωρίς κοινωνικές επαφές! Τώρα θα διαπιστώσετε ότι η επικοινωνία με τους γείτονες, τους φίλους και τους συναδέλφους, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συναισθηματικής σας ευεξίας. Βρείτε νέους τρόπους διασύνδεσης, μέσω διαδικτύου και/ή με ασφαλείς δραστηριότητες. Οτιδήποτε διαφορετικό με τα άτομα των κύκλων σας, θα σας δώσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Έτσι ανοίγει έδαφος για πιο ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις με τους αγαπημένους σας. Οι απλές απολαύσεις όπως το να φάτε μαζί ή να αγοράσετε αντικείμενα τέχνης για την κρεβατοκάμαρα, θα ενισχύσουν τους δεσμούς σας!

Καρκίνος

Μήπως σας προβλημάτιζαν οι προκλήσεις και ο κόπος που χρειάζεται, για να διατηρείτε τις στενές σας σχέσεις; Γι’ αυτό ευθύνεται ο Κρόνος, που από τις 11 Μαΐου κινείται ανάδρομος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αλλά από τις 29 Σεπτεμβρίου σας δίνει πράσινο φως, για να βάλετε σε εφαρμογή όλες τις σκέψεις σας!

Θέλετε να συζητήσετε κάτι δύσκολο με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή να δεσμευτείτε βαθύτερα σε μια σχέση; Τώρα είναι η ώρα να κάνετε αυτά τα βήματα! Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Είναι η ευκαιρία σας να περάσετε στο προσκήνιο… Και οι ανώτεροι θα επαινέσουν την ορμή και τη διορατικότητά σας!

Λέων

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Ίσως αισθάνεστε κάπως περιορισμένοι, θέλετε να βγείτε από το σπίτι για να δείτε και να ζήσετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Μπορείτε να ικανοποιήσετε αυτή την παρόρμηση, μέσω νέων γνώσεων από βιβλία ή ταινίες. Είτε να ταξιδέψετε σε έναν κοντινό προορισμό που δεν έχετε πάει ως τώρα. Έτσι θα απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα και θα θεραπευτείτε, τόσο συναισθηματικά όσο και πνευματικά!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η οικονομολόγος Αφροδίτη θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Κάθε επικοινωνία με φίλους, πρώην συναδέλφους ή ανωτέρους, θα σας βγαίνει πιο φυσικά για θέματα που αγαπάτε. Με την επιπλέον γοητεία σας, η διαπραγμάτευση και διαχείριση οικονομικών θεμάτων θα στραφεί προς όφελός σας!

Παρθένος

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 8ο οίκο σας των πόρων και της σεξουαλικότητας. Σκεφτείτε τώρα περιουσιακά θέματα που μοιράζεστε, είτε ελλείψεις στους πιο στενούς συναισθηματικούς δεσμούς σας. Αυτή είναι μια στιγμή για να συνειδητοποιήσετε πόσα δίνετε ή όχι στους άλλους… Ίσως κάπου χρειάζεται να θέσετε καλύτερα όρια!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει το ζώδιό σας! Τώρα θα είστε πιο ελκυστικοί και θα ακτινοβολείτε από μέσα προς τα έξω. Θα έλξετε περισσότερους πιθανούς συνεργάτες και θα γοητεύετε συναδέλφους και ανώτερους με προτάσεις που θέλετε να υλοποιήσετε. Επωφεληθείτε από αυτή τη μετάβαση, κάνοντας πειράματα στο προσωπικό σας στυλ. Ίσως να κάνετε διαδικτυακές αγορές, για να ανανεώσετε το μακιγιάζ ή την ντουλάπα σας!

Ζυγός

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε ένα επαναλαμβανόμενο θέμα, με το ταίρι σας, ένα σημαντικό πρόσωπο ή φίλο. Σκεφτείτε τι χρειάζεται κάθε πλευρά και πώς θα βρείτε κοινό έδαφος, ώστε να προχωρήσετε σε μια θεραπευτική, αρμονική πορεία. Ίσως δεν δείτε πραγματική πρόοδο αμέσως – αλλά η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο βήμα!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Μια πιο ιδιωτική και μυστική ατμόσφαιρα θα διέπει τις στενές σχέσεις σας και τη δημιουργική έκφραση. Να καταγράφετε όσα νιώθετε, να μοιράζεστε τις πιο μύχιες σκέψεις σας με ένα ιδιαίτερο άτομο. Αυτές οι εξαιρετικά ευχάριστες στιγμές, θα σας γεμίσουν συναισθηματική ικανοποίηση αυτή την περίοδο!

Σκορπιός

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας! Μήπως δεν αντέχετε άλλο την έλλειψη ισορροπίας, μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής; Είναι καιρός να κάνετε αλλαγές, που θα παραμείνουν στην καθημερινότητα σας. Ακόμα και τα πιο μικρά θετικά βήματα, θα αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και θα σας γεμίσουν με ισορροπία και ζωντάνια!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Τώρα οι προσπάθειες συνεργασίας με φίλους, γείτονες και συναδέλφους, θα είναι πιο αρμονικές και ικανοποιητικές συναισθηματικά. Θα νιώθετε να συνδέεστε σε όλα τα επίπεδα, από την πολιτική στην εργασία μέχρι τον εθελοντισμό. Όσο περισσότερο εντάσσεστε σε μια ομάδας, τόσο πιο παραγωγικοί θα νιώθετε!

Τοξότης

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού! Αν βάζετε τη δουλειά πάνω από όλα, αυτή η περίοδος θα σας προτρέψει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα… Να βάλετε πρώτα τη χαρά και τις καλλιτεχνικές παρορμήσεις σας. Θα συνειδητοποιήσετε η απόλαυση και η έκφραση της δημιουργικότητάς σας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ευεξίας σας!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η οικονομολόγος Αφροδίτη θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας… Και θα ενισχύσει τη γοητεία και τα ταλέντα σας στη δουλειά! Είναι η ευνοϊκή σας περίοδος για να παρουσιάσετε ένα έργο που αγαπάτε σε ανώτερους, σε πρώην συναδέλφους ή φίλους φίλων, για να δημιουργήσετε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία σας. Τώρα είναι η στιγμή να καταλήξετε και να αγκαλιάσετε τους μεγάλους επαγγελματικούς σας στόχους!

Αιγόκερως

Ο κυρίαρχος Κρόνος που σας κυβερνά, κινείται ανάδρομος στα εδάφη σας από τις 11 Μαΐου. Από τότε σας απασχολούν κάποια προσωπικά εμπόδια και προκλήσεις, που ίσως καθυστερούν τις φιλοδοξίες σας. Αλλά από τις 29 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία. Μπορείτε πλέον να αξιοποιήσετε όση πνευματική εργασία έχετε κάνει, σε όλες τις προκλήσεις που θα συναντήσετε!

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 4ο οίκο σας του σπιτιού… Και δεν αποκλείεται να προκύψουν δράματα με τους αγαπημένους σας. Γι’ αυτό κινηθείτε με αυτοέλεγχο και μην περιμένετε μόνο να μιλήσετε: Φροντίστε να αφήσετε χώρο και να ακούσετε τις απόψεις των άλλων πλευρών. Αυτή η στρατηγική θα αποδειχθεί παραγωγική θεραπεία για όλους!

Υδροχόος

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Έχετε κατακλυστεί από ηλεκτρονικά μηνύματα, κείμενα, υποχρεώσεις και αποστολές; Πάρτε βαθιές ανάσες για να αποφύγετε μια «εξέγερση», όπως να τα παρακάμψετε όλα και να στραφείτε στην επικοινωνία. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσει αν εργαστείτε για να κάνετε το καλύτερο δυνατόν. Μετά θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Τώρα θα τονωθεί η διάθεσή σας για βαθύτερους και πιο εγκάρδιους δεσμούς με τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας άτομα. Μια επιφανειακή συνομιλία δεν αρκεί… Θα θέλετε να πάτε κάτω από την επιφάνεια για να συνδεθείτε πραγματικά!

Ιχθύες

Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Είναι καιρός να ζυγίζετε όσα επενδύετε στη δουλειά και τα οφέλη που σας αποδίδουν. Εάν κάτι είναι εκτός ισορροπίας και ανεπαρκές, πρέπει να επανεκτιμήσετε τη συνέχεια αυτής της πορείας. Σκεφτείτε όλες τις δυνατότητες, γιατί δικαιούστε να νιώθετε έτσι αλλά και να κάνετε μεγάλα όνειρα!

Από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας: Η έμφαση στρέφεται στους πιο κοντινούς δεσμούς σας! Θα είστε πιο χαρούμενοι αν περνάτε περισσότερο χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο ή αγαπητούς φίλους. Είτε συνδέεστε μέσω διαδικτύου είτε βλέπετε φωτογραφίες από μια πρόσφατη πεζοπορία, θα βιώσετε μια νέα αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς!