Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης που σας κυβερνά θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας: Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι, αν μια ορμή προς τους προσωπικούς σας στόχους μοιάζει περισσότερο με το να περπατάτε σε έλος αντί να τρέχετε μπροστά. Αν αισθάνεστε ότι τα εμπόδια συνεχίζουν να συσσωρεύονται, δείτε το ως ευκαιρία να προβληματιστείτε: Να αναθεωρήσετε και να επιβραδύνετε, για να τελειοποιήσετε το σχέδιο σας. Επίσης, θα νιώσετε ότι δεν είστε μόνοι!

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας της εύνοιας λήγει την 4μηνη ανάδρομη πορεία του στον 10ο οίκο σας της καριέρας! Πλέον θα επεκταθείτε σε διάφορους τομείς όσον αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως διαπιστώσετε ότι οι ελιγμοί για περισσότερη αναγνώριση από ανώτερους σας, αρχίζουν να αποδίδουν τώρα.

Ταύρος

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας: Μπορεί να αισθανθείτε λίγο χαμένοι, εάν οι μεγάλες ιδέες και τα όνειρά σας αρχίσουν να μην φαίνονται ρεαλιστικά… Είτε να μην αποδίδουν με τον τρόπο που ελπίζατε. Καλύτερα να κάνετε μια παύση στα σχέδιά σας, για να δείτε πού σας οδηγεί η συγκυρία. Μια πιο πρακτική προσέγγιση στην επίτευξη των βαθιά ριζωμένων φιλοδοξιών, θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα τώρα!

Παράλληλα, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας από τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Αυτό θα πυροδοτήσει την εμπιστοσύνη σας γύρω από σχέσεις ή τη διασκέδαση. Επίσης, αυξάνει τη δημιουργικότητα και την επιθυμία σας για μελλοντικά σχέδια, ώστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Διοχετεύστε αυτό τον ενθουσιασμό στις προσωπικές προσπάθειες που έχετε επενδύσει περισσότερο.

Δίδυμοι

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Ίσως να είναι δύσκολο να προχωρήσετε ομαδικά έργα, αν πιστέψετε ότι οι συνάδελφοι και οι φίλοι σας ευθύνονται για τον αργό ρυθμό σας. Αλλά το θέμα είναι να διασφαλιστεί πως οι ενέργειες όλων είναι συνετές και σκόπιμες. Αυτή η διαπίστωση θα βοηθήσει να βρεθείτε όλοι στην ίδια φάση!

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας της εύνοιας λήγει την ανάδρομη πορεία του στον 8ο οίκο σας των δεσμών. Μετά από τέσσερις μήνες μπορείτε να μεγεθύνετε τις βαθύτερες σχέσεις σας, με έναν πιο εξωστρεφή και ορατό τρόπο!

Καρκίνος

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ίσως δυσκολευτείτε να προχωρήσετε στη δουλειά, να αναγνωριστείτε από ανώτερους ή να δείτε πρόοδο στην αναζήτηση νέων ευκαιριών. Αντί να απογοητευτείτε, κάντε το καλύτερο δυνατόν για να μην γίνετε υπερβολικά ανταγωνιστικοί. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη χαλαρή φάση για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας, να ακονίσετε τις δεξιότητές σας για να κάνετε εμφανέστερη την παρουσία σας!

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας της εύνοιας λήγει την 4μηνη ανάδρομη πορεία του στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας! Επιτέλους παίρνετε πράσινο φως για να δημιουργήσετε πραγματικά, απτά αποτελέσματα σε διαπροσωπικούς στόχους!

Λέων

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο πολεμιστής Άρης θα είναι ανάδρομος στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Ελπίζατε να ταξιδέψετε ή να ενταχθείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα, για να σημειώσετε πρόοδο σε επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα; Ίσως τώρα να είναι δύσκολο να προχωρήσετε. Το καλύτερο στοίχημά σας, είναι να χρησιμοποιήσετε αυτή την στιγμή για να αποκτήσετε γνώσεις.

Ενδεχομένως να αναθεωρήσετε ή τουλάχιστον να τελειοποιήσετε το σχέδιό σας. Έτσι, όταν βρείτε την ευκαιρία, θα δράσετε χωρίς πρόβλημα και θα γνωρίζετε προς τα πού κατευθύνεστε. Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας της εύνοιας λήγει την ανάδρομη πορεία του στον 6ο οίκο σας της υγείας και της καθημερινότητας. Τώρα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για εργασία και ευεξία!

Παρθένος

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον μυστικιστή Ποσειδώνα από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας: Προσέξτε κάποια σύγχυση και παρεξηγήσεις, ειδικά στις στενότερες σχέσεις: Με έναν σύντροφο, έναν αγαπητό φίλο, ένα αγαπημένο πρόσωπο ή έναν συνάδελφο. Η αίσθηση ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα αυτή τη στιγμή, ίσως δημιουργήσει ανασφάλεια και να επηρεάσει το ηθικό σας. Απλώς να ξέρετε ότι η φάση είναι περαστική, σύντομα θα έχετε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να προχωρήσετε!

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας της εύνοιας λήγει την 4μημη ανάδρομη πορεία του στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Πλέον θα μπορείτε να απολαύσετε τα φλερτ και τις ευχάριστες στιγμές που ονειρευόσασταν!

Ζυγός

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ίσως δυσκολευτείτε να προχωρήσετε στόχους που έχετε επεξεργαστεί με τον άλλο σας μισό, έναν στενό φίλο ή συνεργάτη. Φαίνεται πως δεν θα καταφέρνετε να συμβαδίσετε όσον αφορά το σχέδιο δράσης… Ίσως και να αισθανθείτε σαν να μπαίνετε στον δρόμο του άλλου. Καλύτερα να δείτε αυτή τη φάση ως περίοδο χαλάρωσης: Βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι που έχετε ορίσει, είναι αυτοί που θέλετε να προχωρήσετε ως ομάδα.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας, δημιουργεί ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας στον 4ο οίκο σας του σπιτιού. Πλέον θα εκφράζετε εύκολα και με ενθουσιασμό τις πιο βαθιές ανάγκες στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Σκορπιός

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα κινείται ανάδρομος στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Ίσως χάσετε το ενδιαφέρον σας για το γυμναστήριο ή το γενικότερο σχέδιο υγείας σας. Καλύτερα να βρείτε έναν ρυθμό, με γνώμονα τους ρεαλιστικούς τρόπους που έχουν λειτουργήσει στο παρελθόν. Απλές κινήσεις, όπως η κατανάλωση αρκετού νερού και η καθημερινή βόλτα, θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν!

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης αντιτίθεται στον μαγικό Ποσειδώνα από τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Ίσως υπάρξει ένας εκνευρισμός ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους ή/και το άλλο σας μισό. Αναπνεύστε βαθιά και σκεφτείτε ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα σύντομα.

Τοξότης

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας από τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα είστε ενθουσιασμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στην επιδίωξη ενός σημαντικού επαγγελματικού στόχου. Η γνωστοποίηση των μεγάλων ιδεών σας σε ανωτέρους, θα σας ενδυναμώσει και θα αποτελέσει θεμέλιο για καλές ανταμοιβές!

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Ίσως επιβραδύνει τις προσπάθειές σας που σχετίζονται με την τέχνη, την ευχαρίστηση και τις διασκεδαστικές σχέσεις. Ωστόσο, είναι ωφέλιμη στιγμή για να επιστρέψετε στη σχεδίαση ενός δημιουργικού έργου. Επίσης, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε τις ερωτικές σχέσεις σας με μια πιο ώριμη οπτική!

Αιγόκερως

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο πολεμιστής Άρης θα είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σας του σπιτιού. Ίσως να σας αγχώσουν κάποιες συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα για παλιές συναισθηματικές πληγές… Επίσης, θα καθυστερούν θέματα που αφορούν το σπίτι. Γι’ αυτό πρέπει να βάλετε προτεραιότητες.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας της εύνοιας λήγει τον 4μηνο ανάδρομο κύκλο του στο ζώδιό σας. Πλέον θα αρχίσετε να βλέπετε πραγματικά αποτελέσματα στα συναρπαστικά όνειρα που αιωρούνταν στο πίσω μέρος του μυαλού σας! Φροντίστε να συνεχίσετε κάποιο έργο πάθους που αισθάνεστε ότι είναι σωστό. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να το μετατρέψετε σε κάτι συγκεκριμένο, ανταμείβοντας την πραγματικότητα.

Υδροχόος

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 3ο οίκο σας: Η πραγμάτωση σχεδίων για κοινωνικοποίηση ή συμμετοχή σε μια ανταλλαγή ιδεών, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Αν προσαρμοστείτε σε αυτή την απρόβλεπτη ατμόσφαιρα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την παραγωγικότητα σας.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 8ο οίκο σας των δεσμών και των κοινών ταμείων αντιτίθεται στον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Ίσως δυσκολευτείτε να βρεθείτε στην ίδια σελίδα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, όταν πρόκειται για χρήματα. Το ζήτημα είναι ότι τα γεγονότα είναι ασαφή και η σύγχυση ανεξέλεγκτη… Γι’ αυτό καλύτερα να περιμένετε να κατακαθίσει η σκόνη, πριν κάνετε βήματα προς τα εμπρός.

Ιχθύες

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα δυσκολευτείτε να δείτε σημαντική πρόοδο στις προσπάθειες είσπραξης χρημάτων. Αντί να προωθήσετε έργα που δεν έχουν απήχηση, διατηρήστε την ενέργειά σας και προσηλωθείτε σε σχέδια που πραγματικά σας παθιάζουν. Αυτό θα βοηθήσει να βελτιώσετε και να προχωρήσετε σε επαγγελματικούς στόχους!

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας αντιτίθεται στον ονειρικό Ποσειδώνα. Ίσως δυσκολευτείτε να συμβαδίσετε με το άλλο σας μισό, έναν συνάδελφο ή έναν αγαπητό φίλο. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει νευρικότητα όσον αφορά για το μέλλον… Γι’ αυτό είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με το παρόν και να μείνετε σε αυτά που γνωρίζετε!