Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Μπορεί να έχετε την ανάγκη να ταρακουνήσετε την καθημερινότητά σας στη δουλειά και στα οικονομικά σας στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον επαναστατικό Ουρανο στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Η τάση σας να βγείτε εκεί έξω μόνοι σας και να δράσετε παρορμητικά, είναι ακόμα πιο δυνατή απ’ όσο συνήθως. Μπορεί να νιώθετε ότι αν δεν κάνετε την κίνησή σας τώρα, θα δυσκολευτείτε να την κάνετε στο μέλλον. Συγκεντρώστε τα γεγονότα πριν βουτήξετε σε μια εντελώς νέα προσπάθεια.

Στις 20 Σεπτεμβρίου η Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμή, στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σας εμπνέει να βρείτε χρόνο για να περάσετε με τους αγαπημένους σας. Θα είστε ένας λαμπερός μαγνήτης στοργής.

Ταύρος

Μια έκρηξη αυτοπεποίθησης σας κάνει να θέλετε να εκφράσετε τις πιο σέξι επιθυμίες σας στις 18 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Άρη στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Σας έρχεται πιο φυσική η αμεσότητα και η σιγουριά για τον εαυτό σας. Εκφραστείτε ανοιχτά στο ταίρι σας ή σε έναν πιθανό σύντροφο τώρα. Η άμεση επικοινωνία θα φέρει έντονη ερωτική δράση.

Στις 20 Σεπτεμβρίου η Σελήνη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμή, στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με συναδέλφους και να ανταλλάξετε ιδέες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ροή χρημάτων.

Δίδυμοι

Η παιχνιδιάρικη, ευφυής, διασκεδαστική αυτοέκφραση σας βγαίνει φυσικά στις 20 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και με τον επικοινωνιακό Ερμή στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Επωφεληθείτε φλερτάροντας πολύ με το αντικείμενο του πόθου σας… Ή αφήνοντας τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα προσωρινά για να απολαύσετε την παρέα αγαπημένων φίλων.

Στις 21 Σεπτεμβρίου ο τυχερός Δίας στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της σταδιοδρομίας. Ενώ αισθάνεστε αισιόδοξοι για ένα μεγάλο έργο, ίσως χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Καλά θα κάνετε να περιμένετε για να πάρετε σημαντικά μέτρα, μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα.

Καρκίνος

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του και προχωράει στο έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Εσείς καλά θα κάνετε να κοιτάξετε οποιαδήποτε σκέψη κάνατε τους τελευταίους μήνες, σχετικά με τα όρια στις σχέσεις σας. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά που σκεφτήκατε στην καθημερινή σας ζωή. Ταυτόχρονα, δουλεύετε σκληρά για να προχωρήσετε σε κοινά έργα με το ταίρι σας ή τον συνάδελφό σας.

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Άρης στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να κερδίσετε σχεδόν κάθε μάχη, ειδικά όταν εργάζεστε μαζί με κάποιον που εμπιστεύεστε.

Λέων

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και εγκάρδιοι στις 16 Σεπτεμβρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Επωφεληθείτε, πηγαίνοντας με τη ροή αντί να δημιουργείτε αυστηρά σχέδια: Ανοίξτε την καρδιά σας σε αγαπημένους σας, απολαύστε την παρέα τους, ίσως ακόμη να τους κάνετε μικρά ή μεγάλα, καλά σχεδιασμένα δώρα. Αυτή η ζωντανή, παθιασμένη στιγμή δημιουργήθηκε στα μέτρα σας.

Στη συνέχεια, στις 18 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει θετική γωνία με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας στη δουλειά. Εάν θέλετε να ζητήσετε αύξηση, περισσότερη ευθύνη ή μια συναρπαστική νέα δουλειά, απλώς βρεθείτε εκεί και η νίκη είναι δική σας.

Παρθένος

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Η ανάγκη σας για σωματική και συναισθηματική σύνδεση είναι σε υψηλά επίπεδα και θέλετε να τη μοιραστείτε με κάποιον ξεχωριστό. Ό,τι κι αν φαντασιωνόσασταν, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα. Απλά εκφράστε την αλήθεια σας!

Στη συνέχεια, στις 22 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας. Ίσως χρειαστεί να προγραμματίσετε χρόνο για να δουλέψετε πάνω σε μια καλλιτεχνική προσπάθεια μόνοι σας. Αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κακή επικοινωνία και αρνητικότητα ενώ εργάζεστε μαζί με άλλους τώρα. Αποδεχτείτε την ώρα που έχετε για τον εαυτό σας και θα βγείτε στην κορυφή.

Ζυγός

Χαλάρωση, ρομαντισμός και ενθουσιασμός έρχονται φυσικά στις 20 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Από εκεί σχηματίζει μια θετική γωνία, τόσο με την Αφροδίτη όσο και με τον περίεργο Ερμή στο ζώδιό σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη στιγμή, απολαμβάνοντας τετ-α-τετ χρόνο με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο … Ιδανικά, κάνοντας κάτι ασυνήθιστο, όπως ένα αυθόρμητο ταξίδι για το σαββατοκύριακο.

Έπειτα, οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο στις 22 Σεπτεμβρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε, είναι να κάνετε ένα διάλειμμα: Να εργαστείτε πάνω σε προσωπικούς στόχους και προσπάθειες που είναι μέσα στην καρδιά σας, μόνοι. Μόλις κάνετε λίγη πρόοδο, μπορείτε να επανέλθετε στην ομάδα και να προχωρήσετε πιο αρμονικά.

Σκορπιός

Στις 18 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σχηματίσει μια αρμονική γωνία με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Καθιστά αυτό τον χρόνο ιδανικό, για να συνεργαστείτε με το ταίρι σας ή με φίλους για έναν φιλόδοξο στόχο. Είτε θέλετε να συγκεντρώσετε χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς είτε να κάνετε πάρτι, το ‘χετε.

Αν εμπνευστείτε να προτείνετε ένα μεγάλο έργο στους προϊστάμενους σας, ίσως πέσετε πάνω σε μικρά μπερδέματα στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο τυχερός Δίας στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας. Αυτή η διέλευση αποτελεί ευκαιρία να αγκαλιάσετε τις πιο τρελές και ευφάνταστες ιδέες σας… Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να φτιάξετε τις λεπτομέρειες και σχέδιο αυτή τη στιγμή. Για την ώρα, απολαύστε την φαντασίωση.

 Τοξότης

Θα σκέφτεστε τα μαθήματα που πήρατε σχετικά με τα χρήματα τους τελευταίους πέντε μήνες μετά τις 18 Σεπτεμβρίου. Τότε ο Κρόνος τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του – και κινείται προς τα εμπρός στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Ίσως να έχετε τις προτεραιότητές σας περισσότερο υπό έλεγχο τώρα απ’ όσο τον Απρίλιο. Να το έχετε κατά νου, καθώς εξελίσσεστε στις πιο φιλόδοξες δουλειές σας.

Ίσως νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε μια ξεχωριστή συνάντηση με τους αγαπημένους σας, ίσως θέλετε να ξεκινήσετε κάτι στο σπίτι σας στις 21 Σεπτεμβρίου. Τότε ο τυχερός Δίας στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον μυστικιστή Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας της ζωής σας στο σπίτι. Ωστόσο, η τάση θα είναι να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα είναι ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή… Και ίσως αποτύχετε να δείτε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα τέλειο ή χάλια. Καλά θα κάνετε να περιμένετε μέχρι να έχετε περισσότερη σαφήνεια πριν προχωρήσετε.

 Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος ήταν ανάδρομος τους τελευταίους πέντε μήνες. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, πιθανότατα σκεφτόσασταν την πρόοδο που έχετε κάνει στους προσωπικούς σας στόχους. Στις 18 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος ορθοδρομεί και θα αισθανθείτε λίγη πίεση να επιστρέψετε στη δουλειά. Βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε τον εαυτό σας να αναλάβει περισσότερα απ’ όσα είναι λογικά. Η ηθική σας στη δουλειά είναι πάντα εξαιρετική και αυτό σας βοηθά να μετατρέψετε το όραμά σας σε πραγματικότητα.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Θα θελήσετε να γραφτείτε σε ένα μάθημα ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι που έχετε ονειρευτεί. Κάντε το, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας.

Υδροχόος

Μπορεί να εκπλαγείτε από την έντονη λαχτάρα για βαθιά σωματική και συναισθηματική σχέση με το ταίρι ή ένα πιθανό σύντροφο στις 19 Σεπτεμβρίου. Τότε ο Άρης θα είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Η έκφραση των αναγκών σας στο ταίρι σας θα κάνει τη φλόγα να φουντώσει.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον ένατο οίκο σας της ανώτερης μάθησης σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να θέλετε να πάρετε μια δουλειά που δεν έχετε ξανακάνει αλλά που νιώθετε ότι θα είναι μια θετική πρόκληση για εσάς διανοητικά. Η παγίδα: Θα κάνετε την καλύτερη δουλειά μόνοι σας. Όχι μόνο λαχταράτε χρόνο για τον εαυτό σας τώρα, αλλά αν προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας με τη βοήθεια των άλλων μπορεί να απογοητευτείτε.

 Ιχθύες

Θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητικός, σωματικά και διανοητικά, ο χρόνος με το ταίρι σας στις 20 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικιακής ζωής. Θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμή, στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μείνετε κοντά στο σπίτι εάν μπορείτε, απολαύστε την ενδελεχή συζήτηση των βαθύτερων επιθυμιών σας.

Θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες σε ένα σημαντικό έργο στις 21 Σεπτεμβρίου. Τότε ο τυχερός Δίας στον δέκατο οίκο σας της σταδιοδρομίας σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον μυστικιστή Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Παρόλο που αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για όλα τα μέρη αυτής της προσπάθειας, η σύγχυση και οι παρεξηγήσεις βασιλεύουν αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να έχετε τη σαφήνεια για να αποκτήσετε και πάλι ορμή.