Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

 Κριός

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας: Θα νιώσετε σαν να κολυμπάτε στα βαθύτερα συναισθήματα και τη φαντασία σας. Η όρεξη να σκάψετε βαθιά ψυχολογικά, θα ενισχυθεί με σημαντικό τρόπο. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, για να έρθετε σε επαφή με τις επιθυμίες της καρδιάς σας και τις βαθιά ριζωμένες συναισθηματικές σας ανάγκες.

Από τις 5 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής που συλλέγει πληροφορίες θα διαμένει στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα θα ενισχυθεί η ικανότητά σας να διασυνδέεστε. Λαμβάνετε πράσινο φως για να ενισχύσετε τον εαυτό σας, να μιλήσετε και να μοιραστείτε σκέψεις και επιθυμίες με το ταίρι σας, έναν πιθανό συνεργάτη, έναν αγαπητό φίλο ή έναν συνάδελφο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των δεσμών σας.

Ταύρος

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 11ο οίκο της δικτύωσης. Η αίσθηση ότι είστε μέρος από κάτι μεγαλύτερο, θα είναι το κλειδί για να νιώσετε συναισθηματικά επικεντρωμένοι και παραγωγικοί. Ανταλλάξτε ιδέες με φίλους, γείτονες ή συναδέλφους… Και μία μπορεί να μην είναι τόσο τρελή όσο αρχικά νομίζατε. Μόλις θέσετε τα θεμέλια για να γίνει πραγματική, θα νιώσετε πραγματική ικανοποίηση!

Από τις 5 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας και της ευεξίας. Θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για μια συνήθεια που θα βελτιώσει την υγεία σας. Οι απλές ασκήσεις διατάσεων ή αναπνοής, μπορούν να αποδειχθούν ευεργετικές.

Δίδυμοι

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος πέφτει στον 10ο οίκο σας της καριέρας και της φήμης. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε στο προσκήνιο από τους ανώτερους σας! Ίσως πάρετε τα ηνία σε ένα μεγάλο έργο, αξιοποιώντας την ανταλλαγή ιδεών. Μπορεί ακόμη να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Αυτή η στιγμή σας προετοιμάζει για την επαγγελματική εξέλιξη που επιθυμείτε για καιρό!

Από τις 5 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Θα αποκτήσει πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη χροιά ο τρόπος που συνδέεστε με τους άλλους. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την έρευνα, την ενασχόληση με μια δημιουργική προσπάθεια ή μια χαλαρή, ευχάριστη υπόθεση. Αξιοποιήστε τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις και σίγουρα θα λάμψετε.

Καρκίνος

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Αν παλεύετε με το σύνδρομο του εγκλεισμού υπό τις συνθήκες, θα τολμήσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Ακόμα κι αν μείνετε στο σπίτι, θα σχεδιάσετε ένα μελλοντικό ταξίδι. Είτε θα διαβάσετε ένα συναρπαστικό βιβλίο, θα μαγειρέψετε κάτι εξωτικό ή δείτε επιμορφωτικές ταινίες. Όλα θα αποδειχθούν εμπειρίες μάθησης που θα ενισχύσουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας αντιτίθεται στον στωικό Κρόνο από τον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών. Να προσέχετε τα συναισθήματα μοναξιάς… Έχετε ανάγκη να βρείτε χώρο για να φροντίσετε τον εαυτό σας!

Λέων

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών. Τώρα θα σκεφτείτε όσα έχετε πάρει και έχετε δώσει στις πιο κοντινές σας σχέσεις. Η εμπιστοσύνη που νιώθετε, θα σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις καθώς προχωράτε μπροστά.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει το ζώδιό σας. Μια έκρηξη ενέργειας και φωτός θα σας κάνει να λάμπετε από μέσα προς τα έξω! Είστε έτοιμοι να περάσετε στο προσκήνιο: Υπό αυτή τη διέλευση θα απογειωθείτε, ιδιαίτερα δελεαστικοί και ελκυστικοί για τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας ή πιθανούς συνεργάτες. Αξιοποιήστε την ενέργεια της Αφροδίτης για να συντονιστείτε με τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις. Ασχοληθείτε με ένα έργο πάθους που απαιτεί πιο δημιουργική ματιά!

Παρθένος

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα θα αυξηθεί η επιθυμία σας να συνδεθείτε με το ταίρι σας ή ένα πιθανό… Οι ευκαιρίες για μια ρομαντική φυγή θα είναι περισσότερες, για να κάνετε ένα διάλειμμα από την κρύα και σκληρή πραγματικότητα.

Από τις 5 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας των εσόδων. Τώρα αυξάνονται τα κίνητρα για να ερευνήσετε νέους τρόπους αύξησης της ταμειακής σας ροής. Ίσως βρείτε έξυπνες πρακτικές για να αναπτύξετε το χρηματοοικονομικό χαρτοφυλάκιό σας. Καλή είναι μια ατομική έρευνα – αλλά μην υποτιμάτε τη δύναμη της σύνδεσης με ειδικούς και φίλους για το θέμα.

Ζυγός

Από τις 5 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει το ζώδιό σας. Πρόκειται για μια έκρηξη πνευματικής ενέργειας! Είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την έρευνα ή την κοινωνικοποίηση με φίλους, συναδέλφους και αγαπημένα σας άτομα. Εάν έχετε επιθυμήσει τους συναδέλφους ή τον κλειστό κύκλο των φίλων, κανονίστε μια διαδικτυακή ή ασφαλή δια ζώσης συνάντηση. Θα είναι ένας γλυκός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την επικοινωνιακή ενέργεια. Επίσης, πρέπει να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες για τις στρατηγικές επίτευξης των προσωπικών σας στόχων.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Το γεγονός θα ενισχύσει την κοινωνική ατμόσφαιρα: Σας αναμένει ένα πιο εύκολο διάστημα για να συνδεθείτε με άλλους, ώστε να συνεργαστείτε και να εκτελέσετε ομαδικά έργα!

Σκορπιός

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ειδυλλίου και της έκφρασης. Ίσως να παραμερίσετε τη χαρά, την παιχνιδιάρικη διάθεση και τη δημιουργικότητά σας, για να εστιάσετε στις μονότονες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θα θελήσετε να πατήσετε παύση σε επαγγελματικά έργα, προκειμένου να φροντίσετε τον εαυτό σας με έναν πιο ευγενικό και τρυφερό τρόπο. Διαθέσετε χρόνο αυθορμητισμού σε ένα σημαντικό πρόσωπο, πιθανό συνεργάτη ή στενό φίλο: Θα αποδειχθεί ευχάριστη και συναισθηματικά ενδιαφέρουσα εμπειρία!

Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα θα αυξηθεί η γοητεία σας προς ανωτέρους… Και αυτό θα βοηθήσετε τις όποιες κρίσιμες συνομιλίες ή επίσημες διαπραγματεύσεις!

Τοξότης

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα νιώσετε υποχρεωμένοι να μιλήσετε για ένα σκληρό συναισθηματικό ζήτημα με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Αν ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, θα βοηθήσει στο να θεραπευτείτε και να προχωρήσετε.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 27, ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Φροντίστε να ανταλλάξετε σημειώσεις με συναδέλφους, για τα σπουδαιότερα και πιο συναρπαστικά σας βήματα. Αυτή η επικοινωνιακά συνεργατική ατμόσφαιρα, θα διευκολύνει τη δημιουργία λαμπρών σχεδίων και την εκτέλεσή τους από την ομάδα. Εάν θέλετε να διαθέσετε χρόνο και ενέργεια για να κάνετε τη διαφορά σε πιο συλλογικό επίπεδο, θα πάρετε το πράσινο φως για να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες και να οργανωθείτε!

Αιγόκερως

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι, σαν να χρειάζεστε ένα μεγάλο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Διαθέστε χρόνο στο να καταγράψετε σκέψεις στο ημερολόγιό σας ή να περιπλανηθεί το μυαλό σας: Η διαδικασία θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις, για να αποκτήσει η καθημερινότητά σας περισσότερη ισορροπία… Και αυτό θα ωφελήσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας!

Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των συναισθημάτων και της οικειότητας. Τώρα θα αυξηθεί η επιθυμία σας να συνδεθείτε με κάποιο ιδιαίτερο άτομο… Ιδανικά, με έναν βαθύ και ουσιαστικό τρόπο, σωματικά και πνευματικά. Να είστε ανοιχτοί για όσα έχετε στην καρδιά σας, θα αισθανθείτε ενδυναμωμένοι!

Υδροχόος

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Μήπως διχάζεστε ανάμεσα στο να διατηρείτε χαμηλό προφίλ και να ασχολείστε με τα τρέχοντα εργασιακά θέματα; Νιώθετε ότι θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, που να αντανακλά τις αξίες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας; Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει όσα λέει η διαίσθησή σας. Κρατήστε σημειώσεις και σύντομα θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε!

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας του σπιτιού. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον κυρίαρχο Κρόνο από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η ηρεμία με την οποία χειρίζεστε τις υποχρεώσεις σας, βοηθά να παραμένετε συγκεντρωμένοι. Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα θα θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Οι κοινές σας δραστηριότητες θα σας προσφέρουν πραγματική ικανοποίηση!

Ιχθύες

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Νιώθετε ότι βάζετε την ευημερία των άλλων πάνω από τη δική σας; Αν η αυτοεξυπηρέτηση βρίσκεται στο παρασκήνιο, χωρίς αμφιβολία είστε απογοητευμένοι. Είναι ώρα να βρείτε χώρο για να απολαύσετε όσα σας αναζωογονούν και ανυψώνουν το πνεύμα σας. Σύντομα θα νιώθετε πολύ πιο συγκεντρωμένοι!

Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας και της ευεξίας. Το έδαφος προετοιμάζεται για να μοιραστείτε πιο ξεχωριστές στιγμές με φίλους, συναδέλφους ή αγαπημένους σας σε καθημερινή βάση. Θα είστε πιο συνεργάσιμοι για να ολοκληρώσετε τη λίστα εκκρεμοτήτων σας, όπως και να βρείτε νέους τρόπους ενίσχυσης της ισορροπίας στα επαγγελματικά σας!