Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

 Κριός

Στις 3 Αυγούστου, η Πανσέληνος πέφτει στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης: Μπορείτε να φτάσετε στην ολοκλήρωση ενός ομαδικού έργου. Σας αρέσει να είστε επικεφαλείς – αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια συνεργασία είναι επωφελής και για τη συναισθηματική σας ευημερία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αναζήτηση ευκαιριών, όπου θα νιώσετε σαν μέρος από κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας.

Από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα σας εμπνεύσει να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα σας, ειδικά σε θέματα καρδιάς. Θα θελήσετε να τα μοιραστείτε πιο εγκάρδια με κάποιο ιδιαίτερο άτομο και να επωφεληθείτε από τη στιγμή. Σκεφτείτε να κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι, να πάτε σε ένα πάρκο ή να βγείτε με το αυτοκίνητο χωρίς να έχετε προγραμματίσει κάτι!

Ταύρος

Στις 3 Αυγούστου, η Πανσέληνος πέφτει στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον ανατρεπτικό Ουρανό από το ζώδιό σας. Αν και είστε πλάσματα της συνήθειας, μπορεί να επιδιώξετε την αλλαγή. Με ένα μεγάλο έργο ή μία πρόταση θα αισθανθείτε απελευθερωμένοι αλλά και θα τραβήξετε και την προσοχή των ανώτερων!

Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας: Σας προτρέπει να εκφράσετε α βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Στην πραγματικότητα, οι διανοητικές συζητήσεις μπορεί να λειτουργήσουν ως ερωτικά παιχνίδια… Δραστηριότητες που κάνουν το μυαλό σας να δουλεύει, όπως το να βλέπετε ένα ντοκιμαντέρ ή να ξαναδιαβάσετε ένα βιβλίο, θα σας ενθουσιάζουν.

Δίδυμοι

Στις 3 Αυγούστου, η Πανσέληνος πέφτει στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης: Ίσως αισθάνεστε ότι η ζωή έχει γίνει πεζή και προβλέψιμη, γι’ αυτό λαχταράτε νέα πράγματα. Πάρτε χρόνο για να ονειρευτείτε, να διαλογιστείτε, να φιλοσοφήσετε και να σχεδιάσετε μελλοντικά ταξίδια. Θα απολαμβάνετε επίσης να διαβάζετε ένα βιβλίο με νόημα.

Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Τώρα να επικεντρωθείτε στην ενίσχυση της οικονομικής σας ασφάλειας. Η εργασία με συναδέλφους και φίλους για σχετικές προσπάθειες, σας βγαίνει φυσικά. Όσο είστε προσιτοί και παθιασμένοι με αυτά τα έργα, θα βλέπετε αύξηση στις χρηματικές σας ροές. Και όσο συνεργάζεστε με άλλους, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές!

Καρκίνος

Από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματός: Η έρευνα νέων τρόπων ενίσχυσης των εισπράξεών σας, θα κυλά πιο φυσικά. Μιλώντας με παλιούς και τωρινούς συναδέλφους, φίλους και άλλα έμπιστα άτομα, θα αντλήσετε μια γκάμα πληροφοριών και στοιχείων. Αυτά που μαθαίνετε, θα επιφέρουν οικονομικές ανταμοιβές!

Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων θα διασχίζει το ζώδιό σας. Αποστολή σας θα είναι να γεμίσετε τη ζωή σας με περισσότερη ευχαρίστηση, διασκέδαση και ρομαντισμό. Ταυτόχρονα θα αισθάνεστε πολύ γοητευτικοί, σαν να λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως και μόνο μέσω διαδικτύου. Θα νιώσετε χαρούμενοι και θα λάβετε περισσότερη υποστήριξη.

Λέων

Από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει το ζώδιό σας. Η έκφραση όσων έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας, θα είναι πιο εύκολη από το συνηθισμένο. Αξιοποιήστε την περίοδο για μια συναισθηματική συζήτηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο… Ειδικά αν φοβόσασταν μήπως είναι κάπως προκλητική. Είναι η δική σας επένδυση σε αυτή τη σχέση, γι’ αυτό να είστε επικεντρωμένοι στο αποτέλεσμα.

Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα είστε πιο προσηλωμένοι στην εξερεύνηση και έκφραση των βαθιά ριζωμένων συναισθημάτων. Μπορεί να κρατάτε ημερολόγιο ή να βλέπετε έναν ειδικό σύμβουλο. Και όσα αποκαλύπτετε θα σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες για το ποιοι είστε, τι χρειάζεστε και πού θέλετε να πάτε στις σχέσεις σας!

Παρθένος

Στις 3 Αυγούστου, η Πανσέληνος βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Θα αισθανθείτε την ανάγκη αναθεωρήσεων, προκειμένου να ενισχύσετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Η διαχείριση του άγχους σας μπορεί να είναι μια συνεχής προσπάθεια… Ωστόσο, αυτή είναι μια εξαιρετικά ισχυρή στιγμή για να «εξυγιάνετε» το σπίτι σας από τη βαλτωμένη ενέργεια που σας εμποδίζει να προχωρήσετε!

Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα αποφασίσετε να ακονίσετε τις δεξιότητές σας ή να οραματιστείτε, προκειμένου να καθαρίσετε το μυαλό σας και να προετοιμαστείτε για την επιτυχία. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συνεργασία με φίλους, συναδέλφους ή γείτονες σε ένα συναρπαστικό εγχείρημα.

Ζυγός

Στις 3 Αυγούστου, η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Τώρα θα πρέπει να αντισταθείτε στις καλλιτεχνικές παρορμήσεις και την όρεξη σας για διασκέδαση… Πρέπει να φροντίσετε τις πιο υλικές πτυχές της ζωής σας, καθώς είστε έτοιμοι να αλλάξετε τα πράγματα. Ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα που θα αφήνει και χώρο για αυθορμητισμό, μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική πληρότητα και να ενισχύσει τις σχέσεις σας.

Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας: Μπορεί να νιώσετε σαν αστέρας της ροκ όταν βρίσκεστε με συναδέλφους και ανώτερους. Αυτή είναι μια στιγμή εύνοιας και καταιγισμού ιδεών, για να βρείτε τρόπους να προωθήσετε την καριέρα σας. Μετά μπορείτε να συζητήσετε για τις ευκαιρίες σας με συναδέλφους!

Σκορπιός

Στις 3 Αυγούστου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής: Το οικογενειακό δράμα μπορεί να είναι αναπόφευκτο. Αν τα συναισθήματά σας δεν εισακούγονται ή οι αγαπημένοι σας απαιτούν περισσότερο χρόνο και προσοχή, θα υπάρξει μια σύγχυση. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας… Ίσως να φαίνεται αναπόφευκτη μια σύγκρουση με το άλλο σας μισό ή έναν φίλο.

Αλλά αν διαθέσετε χώρο και στους άλλους, θα επιταχύνετε την επούλωση των συναισθηματικών σας πληγών. Από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τους επαγγελματικούς σας στόχους!

Τοξότης

Από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Τώρα διαβάστε περισσότερο ή εγγραφείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα. Αυτά θα τροφοδοτήσουν την ανάγκη σας για περιπλάνηση και διεύρυνση των οριζόντων σας. Οι βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους, επίσης θα ικανοποιήσουν τη διανοητική περιέργειά σας!

Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Είναι η στιγμή να συνδεθείτε πιο βαθιά και συναισθηματικά με ένα ιδιαίτερο άτομο. Εντοπίστε τις επιθυμίες σας, εκφράστε τις και μπορείτε κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα: Θα νιώσετε πιο κοντά από ποτέ. Επιπροσθέτως, η περίοδος θα αποκαλύψει λεπτομέρειες για κάποια κοινά οικονομικά στοιχεία!

Αιγόκερως

Στις 3 Αυγούστου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Σκέφτεστε πού να διαθέσετε την ενέργειά σας και ποιες δεσμεύσεις αξίζουν τον χρόνο σας; Όσο κι αν σας τρομάζουν οι διαδικασίες βελτίωσης των οικονομικών σας, μπορεί να αποδειχθούν ενδυναμωτικές. Εστιάστε στα ρεαλιστικά και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Και οι επιθυμίες της καρδιάς σας θα έχουν σημασία: Τις κεντρίζει ένα τετράγωνο έντασης της Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 5ο οίκο σας της έκφρασης. Σύντομα θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε. Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Δώστε προτεραιότητα στις όμορφες συναισθηματικές στιγμές με ένα ιδιαίτερο άτομο ή το άλλο σας μισό!

Υδροχόος

Στις 3 Αυγούστου η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας. Μπορεί να σας ενοχλεί που τελευταία παραμερίζετε τις ανάγκες σας, για χάρη αγαπημένων σας ατόμων. Αλλά είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές και να δώσετε στον εαυτό σας προτεραιότητα. Αυτός θα είναι βαθιά συναισθηματικός χρόνος: Καθορίστε τον χώρο που χρειάζεστε, για να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας!

Ιχθύες

Στις 3 Αυγούστου η Πανσέληνος πέφτει στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Έχετε ανάγκη για ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Διαθέστε χρόνο για διαλογισμό, γιόγκα, για να κρατήσετε ημερολόγιο ή να περπατήσετε στη φύση: Όλα θα αποδειχθούν ευεργετικά για το μυαλό και το σώμα σας!

Από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Είναι καιρός να ενισχύσετε την ευημερία σας και να φέρετε περισσότερη ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή. Ένα χρονοδιάγραμμα, μια λίστα και ο καθορισμός στόχων, είναι εξαιρετικοί τρόποι για να αξιοποιήσετε αυτή την παραγωγική ενέργεια. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής!