Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Στις 20 Ιουλίου Η νέα Σελήνη βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θέστε ένα στόχο όσον αφορά θέματα καρδιάς, σπιτιού και οικογένειας. Βρείτε περισσότερο χρόνο για επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διακοσμήσετε εκ νέου το γραφείο ή το σπίτι σας. Η δημιουργία ενός σχεδίου δράσης είναι ένα υπέροχο και παραγωγικό πρώτο βήμα, για να δείτε το όραμά σας να γίνεται πραγματικότητα.

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα είναι στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Βρείτε ξανά το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Θα απολαύσετε χαρωπές και αυθόρμητες ώρες με τους αγαπημένους και τους φίλους σας. Θα λάβετε περισσότερη αυτοπεποίθηση από αυτή τη φλογερή και παιχνιδιάρικη ενέργεια. Αφήστε τη να σας καθοδηγήσει και να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές!

Ταύρος

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αξιοποιήστε την ώθηση για να βελτιώσετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Θα αποτελέσει έξυπνη κίνηση ο διάλογος με έναν ανώτερό σας. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε τη ρουτίνα του σαββατοκύριακου: Φροντίστε τις δουλειές σας με δυναμισμό και περισσότερη σιγουριά!

Στις 23 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Από εκεί θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Ξαφνικές αλλαγές ή εκπλήξεις μπορεί να προκύψουν στις πιο κοντινές σας σχέσεις. Ως ιδιοσυγκρασία, προτιμάτε το οικείο και τη ρουτίνα από το ασυνήθιστο. Αν ακολουθείτε το ρεύμα και αναζητάτε τη χρυσή τομή σε ό,τι σας βρίσκει απροετοίμαστους, ίσως αποδειχθεί πιο θετικό από όσο νομίζετε!

Δίδυμοι

Στις 20 Ιουλίου η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 2ο οίκο σας των εσόδων! Συντονιστείτε με όσα σκέφτεστε και ονειρεύεστε για την εργασία σας και τη στρατηγική έλξης χρημάτων. Πολλά μπορείτε να μάθετε από τις βαθύτερες διαισθητικές σκέψεις σας: Θα αποτελέσουν το καύσιμο που χρειάζεστε, για να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό σχέδιο ενίσχυσης των εσόδων σας.

Στις 24 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα ενοχληθείτε αν ξαφνικά δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας, είτε ένα κοινωνικό σχέδιο βγει εκτός προγράμματος. Ίσως δεν θέλετε να ξεβολέψετε τον εαυτό σας… Αλλά πρόκειται για μια σύντομη φάση και θα επιστρέψετε σύντομα στην επικοινωνία!

Καρκίνος

Στις 20 Ιουλίου η Νέα Σελήνη φωτίζει το ζώδιό σας! Είναι η δεύτερη φορά που αναδύεται στον Καρκίνο φέτος: Η πρώτη ήταν στις 21 Ιουνίου, ταυτόχρονα με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την Ηλιακή Έκλειψη. Ίσως νιώσετε ώθηση να καταπιαστείτε με ένα συναρπαστικό και φιλόδοξο σχέδιό σας για την επίτευξη στόχων. Θα το βελτιώσετε αν του δώσετε σκοπό, με ενέργειες που αντικατοπτρίζουν τα αληθινά σας αισθήματα.

Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης αντιτίθεται στον κυρίαρχο Κρόνο στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η όψη θα διευκολύνει τη διαχείριση μιας διαφωνίας με έναν συνεργάτη. Και από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο ισχυρός Ήλιος περνά στον 2ο οίκο σας των εσόδων: Αξιοποιήστε το δυναμισμό σας στις προσπάθειες έλξης χρημάτων!

Λέων

Στις 20 Ιουλίου, η Νέα Σελήνη φωτίζει στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας! Είναι η δεύτερη φορά για φέτος, με την πρώτη στις 21 Ιουνίου. Τώρα θα έχετε χρόνο για τις βαθιές επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Εντοπίστε τι σας δίνει αίσθηση ολοκλήρωσης, ώστε να γεμίσετε την καθημερινότητα με αυτό. Έτσι θα πλησιάσετε περισσότερο την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων!

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο Ήλιος που σας κυβερνά θα διασχίζει το ζώδιό σας. Θα μπορείτε να υποστηρίξετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό έργο, χωρίς να στερηθείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Έτσι θα απολαύσετε τις λαμπρές και ζεστές ακτίνες του Ήλιου και θα μοιραστείτε συναισθήματα με ένα ξεχωριστό άτομο. Το όριο σας είναι ο ουρανός, σε αυτή την φάση που διέπεται από εμπιστοσύνη!

Παρθένος

Στις 20 Ιουλίου η Νέα Σελήνη φωτίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης! Αν νιώσετε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας και ανταποδίδετε όσα λαμβάνετε, θα γεμίσετε ικανοποίηση. Μπορείτε να κάνετε τολμηρά βήματα με μια τοπική ομάδα ακτιβισμού ή να ξεκινήσετε έναν έρανο. Είτε να εργαστείτε με συναδέλφους για ένα φιλανθρωπικό επαγγελματικό έργο με σημαντικό μήνυμα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φυτέψετε τους σπόρους που θέλετε να αποδώσουν… Και αυτό θα οδηγήσει στη νίκη της ομάδας σας!

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Η φάση σας προτρέπει να είστε εσωστρεφείς. Γίνετε πιο επιμελείς με τις αγαπημένες σας πρακτικές τόνωσης για το μυαλό και το σώμα, όπως η γιόγκα ή ένα ημερολόγιο… Θα μπορούσε να αποδειχθεί αναζωογονητικό!

Ζυγός

Στις 25 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον επικοινωνιακό Ερμή από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να διχαστείτε, ανάμεσα στη διαίσθησή σας και αυτό που φαίνεται πρακτικά σωστό. Ίσως σκέφτεστε να συμμορφωθείτε με τους κανόνες, για να μην προκαλέσετε τους ανώτερούς σας. Αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να πείτε, πριν «μεταδώσετε» το όποιο μήνυμά σας. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην αυτό το διάστημα.

Την ίδια μέρα, η Σελήνη στο ζώδιό σας αντιτίθεται στον δραστικό Άρη από τον 7ο οίκο σας τη συνεργασίας. Προσέξτε τις παρορμητικές σας ενέργειες, είτε μια ξαφνική σύγκρουση με έναν φίλο, συνάδελφο ή το άλλο σας μισό.

Σκορπιός

Τον προηγούμενο μήνα, η Έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη κέντρισαν τον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Μαζί σας ώθησαν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή να προγραμματίσετε μελλοντικά ταξίδια. Στις 20 Ιουλίου θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη στον ίδιο οίκο: Σας δίνετε μία ακόμη ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, που αφορούν τη μάθηση και την ωρίμανσή σας μέσω διαφωτιστικών εμπειριών. Το καλύτερο είναι να ακολουθείτε την καρδιά σας πρώτα απ’ όλα!

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο ισχυρός Ήλιος διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα πρέπει να βγείτε στο προσκήνιο, οι ανώτεροι θα εκτιμήσουν την προσήλωση και την αυτοπεποίθησή σας. Κι αν υιοθετήσετε μια πιο ανέμελη και αισιόδοξη οπτική, θα πετύχετε ακόμη πιο πολλά!

Τοξότης

Στις 20 Ιουλίου η Νέα Σελήνη αφορά τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Θα αποζητήσετε την ευθύτητα και σιγουριά στις στενές σας σχέσεις, ώστε να δώσετε φωνή στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Είναι καλή στιγμή να συζητήσετε για κοινά περιουσιακά στοιχεία με ένα σημαντικό ή ένα ιδιαίτερο άτομο. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε όσα θέλετε, ώστε να αποκτήσουν σαφήνεια οι πιο στενοί δεσμοί σας.

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα περνά τον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Αναζητήστε νέους τρόπους για να προωθήσετε την γκάμα των δεξιοτήτων σας. Πρέπει να προετοιμαστείτε, αν αποζητάτε τον σεβασμό από τους ανωτέρους σας!

Αιγόκερως

Στις 20 Ιουλίου η Νέα Σελήνη κεντρίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αυτή είναι μια δεύτερη ευκαιρία σας για τη χρονιά, προκειμένου να πείτε τις αλήθειες σας: Διανύσατε μεγάλη απόσταση στην αναζήτηση όσων θέλετε να δώσετε και να λάβετε από τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν λείπει η αμοιβαιότητα σε μια μακροχρόνια σχέση αγάπης ή φιλίας, ήρθε η ώρα να εστιάσετε στη δική σας ισορροπία. Προχωρήστε όπως εσείς αισθάνεστε υγιείς και ικανοποιημένοι!

Την ίδια μέρα, ο Ήλιος στον 7ο οίκο σας αντιτίθεται στον κυρίαρχο Κρόνο από το ζώδιό σας. Μπορεί να απαιτείται μια σύγκρουση με κάποιο ιδιαίτερο άτομο, ώστε να επιταχυνθεί η θεραπεία. Και από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο ισχυρός Ήλιος θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των δεσμών. Αυτός θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας, για να ανταποκριθείτε στις πιο βασικές σας ανάγκες!

Υδροχόος

Στις 20 Ιουλίου η Νέα Σελήνη φωτίζει τον 6ο οίκο σας της υγείας και της καθημερινότητας. Είναι καιρός να ανοίξετε μια νέα σελίδα για τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση και την ευεξίας μυαλού και σώματος! Αυτή η δεύτερη Νέα Σελήνη σε διάρκεια ενός μήνα, απαιτεί να γίνετε πιο ξεκάθαροι και ακριβείς. Αναλάβετε δράση, καθώς οι κινήσεις σας θα θέσουν τις βάσεις για ενέργεια και ισορροπία τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες!

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο ισχυρός Ήλιος θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για να επικοινωνήσετε καλύτερα με το άλλο σας μισό, έναν φίλο ή έναν συνάδελφο. Αν έχετε ένα έργο στην καρδιά σας και δουλέψετε μαζί, θα τονώσετε ο ένας τις δυνάμεις του άλλου και θα είστε ασταμάτητοι!

Ιχθύες

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Ίσως θέλετε περισσότερη ισορροπία, γιατί έχετε πολλές δραστηριότητες που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αυτή είναι μια αίσια ευκαιρία να κάνετε παραγωγικά βήματα. Πιο θεωρείτε ιδανικό σενάριο; Να εργάζεστε πιο συχνά από το σπίτι, να έχετε περισσότερο χρόνο την ημέρα για να σκεφτείτε ή να γυμναστείτε; Αν τώρα δεν φαίνεται προσιτό, θέστε πιο τολμηρούς στόχους και κάντε τα πρώτα βήματα!

Στις 26 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη στον 8ο οίκο σας των δεσμών σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Εστιάστε στην επικοινωνία με τους σημαντικούς και αγαπημένους σας ανθρώπους. Ένα όμορφο σπιτικό γεύμα ή μια εγκάρδια συνομιλία μέσω τηλεφώνου, θα το κάνει πιο εύκολο!