Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Μπορεί να νιώθετε ότι τα πιο κοντινά σας άτομα έχουν παρερμηνεύσει τις προθέσεις σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και με τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο. Από τις 25 Ιουνίου έως τις 7 Αυγούστου μπορείτε να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα, χάρη στην Αφροδίτη. Η θεά του ρομάντζου επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα διασχίζει τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Μόλις ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και το εκφράσετε στους γύρω σας, είναι βέβαιο ότι θα συγχρονιστείτε μαζί τους.

Από τις 27 Ιουνίου, μπορείτε να προσβλέπετε στον ευέλικτο Άρη που σας κυβερνά: Ο πολεμιστής πλανήτης θα περάσει στα δικά σας εδάφη, όπου και θα γυρίσει ανάδρομος στις 9 Σεπτεμβρίου. Εάν θέλετε να προχωρήσετε κάποιο εγχείρημα που σας φοβίζει ή να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση, θα έχετε την επιπλέον ενέργεια για να τα καταφέρετε.

Ταύρος

Μπορεί να είχατε κάποιες καθυστερήσεις με νέες επενδύσεις και στην πρόοδο κάποιων ευκαιριών εργασίας. Αλλά τελικά θα πάρετε το πράσινο φως για να προχωρήσετε, από τις 25 Ιουνίου και μετά. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος, που θα κινείται έως τις 7 Αυγούστου. Τώρα θα πρέπει να εντοπίσετε ποια έργα αξίζουν προσοχή και ενέργεια από πλευράς σας και ποια δεν σας ταιριάζουν.

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτός σας δίνει την επιπλέον ενέργεια για να προχωρήσετε σε πνευματικές αναζητήσεις. Το να αφιερώσετε χρόνο να σκεφτείτε τι θέλετε και πού πηγαίνετε, θα είναι πιο παραγωγικό απ’ όσο ακούγεται.

Δίδυμοι

Ξοδέψατε τις προηγούμενες εβδομάδες σκεπτόμενοι πώς θα θέλατε να σας βλέπει ο έξω κόσμος. Έτσι καθυστερήσατε το να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες. Σε αυτό συνέβαλε και η Αφροδίτη της ομορφιάς, που κινείται ανάδρομη στο ζώδιό σας από τις 12 Μαΐου. Αλλά από τις 25 Ιουνίου έως τις 7 Αυγούστου, θα απολαύσετε την επιστροφή του πλανήτη της αγάπης σε ορθή πορεία. Κάντε τις πιο δημιουργικές και επικερδείς ιδέες σας να λειτουργήσουν υπέρ σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως όσο περισσότερο εξασκήστε στην αγάπη του εαυτού σας, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.

Από τις 27 Ιουνίου ο ευέλικτος Άρης θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης, μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει ανάδρομος. Διαθέστε αυτή την έκρηξη ενέργειας σε ομαδικές προσπάθειες και έργα. Αν πριν σας πίεζε η απαραίτητη διαδικτυακή επαφή με συνεργάτες και φίλους σας, τώρα μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα!

Καρκίνος

Είναι πιθανό να αισθανθήκατε παγιδευμένοι στις φαντασιώσεις και τα συναισθήματά σας τις προηγούμενες εβδομάδες. Αυτό οφείλεται στη ρομαντική Αφροδίτη, που είναι ανάδρομη στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Αλλά από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 7 Αυγούστου που επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα νιώσετε περισσότερη γαλήνη στις ονειρικές στιγμές. Ίσως έχετε ήδη τη δική σας διαδικασία διαλογισμού, που εξυπηρετεί τις πιο βαθιές επιθυμίες σας. Απλώς να ξέρετε ότι ακόμα βάζετε τις βάσεις για όσα πρόκειται να έρθουν στο μέλλον. Για την ώρα, βρίσκεστε εκεί ακριβώς που χρειάζεται να είστε.

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ο πολεμιστής Άρης θα διανύει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας σε αυτή την κατεύθυνση λαμβάνουν ώθηση: Θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να αναλάβετε δράση και να δείξετε στους ανωτέρους σας πόσες δεξιότητες διαθέτετε!

Λέων

Θέλετε να κατανοήσετε τι συμβαίνει πραγματικά στις πιο ουσιαστικές σχέσεις σας; Θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε τα ρομαντικά γυαλιά και να δείτε πιο καθαρά, από τις 23 Ιουνίου έως τις 28 Νοεμβρίου: Ο μυστικιστικός Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής εγγύτητας. Πρόκειται για έναν έλεγχο ρεαλισμού, που θα διευκολύνει να αποφασίσετε το μέλλον των δεσμών σας. Μπορεί να αφορά την ενδυνάμωση της ρομαντικής σας σύνδεσης, είτε συνεργατικές επαγγελματικές κινήσεις για έναν κοινό οικονομικό στόχο.

Από τις 25 Ιουνίου έως τις 7 Αυγούστου, θα απολαύσετε περισσότερη διαύγεια στους πλατωνικούς αλλά και συναδελφικούς δεσμούς σας. Η κοινωνική Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα έχετε καλύτερο κριτήριο για τους ανθρώπους και τα έργα που θέλετε να αφοσιωθείτε και να δώσετε ενέργεια.

Παρθένος

Από τις 23 Ιουνίου έως τις 28 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας των σχέσεων. Τώρα θα μπορέσετε να δείτε την ευρύτερη εικόνα, παρά συγκεκριμένες λεπτομέρειες στις στενές σας σχέσεις. Για παράδειγμα, μήπως μια ρομαντική επαφή στερείται αμοιβαιότητας; Μήπως μπορείτε να πετύχετε την εργασιακή συνεργασία με περισσότερη ισορροπία; Η συγκυρία θα σας δείξει αυτή την πλευρά της πραγματικότητας.

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, θα απολαύσετε μια έκρηξη σεξουαλικής ενέργειας. Ο ευέλικτος Άρης θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής εγγύτητας. Τώρα ευνοείστε να γνωστοποιήσετε τις επιθυμίες σας… Για να κάνετε στη συνέχεια βήματα υλοποίησής τους, χάρη στον πλανήτη της δράσης και του σεξ!

Ζυγός

Από τις 13 Μαΐου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά κινείται ανάδρομη στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Ίσως νιώθατε κάπως απογοητευμένοι, από την παύση στα μεγάλα σας όνειρα και το σχεδιασμό του μέλλοντος. Ευτυχώς, από τις 25 Ιουνίου έως τις 7 Αυγούστου μπορείτε να μπείτε ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Η αυτοπεποίθηση και η εξειδίκευση μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια πολλά υποσχόμενη πορεία.

Θα λάβετε μια ώθηση ενέργειας για όλες τις προσωπικές σας προσπάθειες: Θέλετε να αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό γεγονός με το άλλο σας μισό, έναν φίλο ή έναν συνάδελφο; Από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ο πολεμιστής Άρης θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας των συνεργασιών. Αυτή η θέση του ίσως να αυξήσει τις πιθανότητες σύγκρουσης με κοντινά σας άτομα… Ωστόσο, η αξιοποίηση της φυσικής σας διπλωματίας μπορεί να κάνει πιο εύκολη την πορεία σας.

Σκορπιός

Από τις 23 Ιουνίου έως τις 28 Νοεμβρίου, ο μυστικιστής Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Τώρα θα έχετε περισσότερη διαύγεια στις δημιουργικές έρευνές σας και τις αναζητήσεις σχέσεων. Η αντικειμενική οπτική θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε καλύτερα, πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρον την καλλιτεχνική και στοργική σας ενέργεια.

Από 27 Ιουνίου μέχρι 9 Σεπτεμβρίου, ο πολεμιστής Άρης και συγκυβερνήτης σας θα κινείται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Θα νιώσετε πιο αποφασισμένοι και εστιασμένοι στους στόχους για τη φυσική σας κατάσταση και υγιεινή διατροφή. Έχετε την τάση να παθιάζεστε με κάτι, χωρίς να συλλέγετε τις απαραίτητες πληροφορίες ή περιμένοντας αποτελέσματα πολύ γρήγορα. Θα ήταν καλύτερα να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη αυτής της μετάβασης, για να οικοδομήσετε κάτι σταθερό. Να είστε υπομονετικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό σας σε όλη αυτή τη διαδρομή!

Τοξότης

Από τις 25 Ιουνίου έως τις 7 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Θα έχετε τη δυνατότητα για επανασύνδεση με το άλλο σας μισό, έναν φίλο ή έναν συνάδελφο… Ίσως προσπαθούσατε να συγχρονιστείτε από τις 12 Μαΐου, που η πλανήτης της αγάπης κινιόταν ανάδρομη!

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ο πολεμιστής Άρης θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Θα σας κατακλύσει η ενέργεια για καθετί, από τα αυθόρμητα ραντεβού μέχρι τα δημιουργικά εγχειρήματα: Θα είναι λες και το ανέμελο παιδί μέσα σας, έχει την ευκαιρία να χορέψει και να τραγουδήσει μπροστά στα φώτα! Διασκεδάστε τους άλλους, φλερτάρετε με όλη σας την ενέργεια το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όποια δραστηριότητα σας δίνει ευχαρίστηση και χαρά, αυτή πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα!

Αιγόκερως

Στις 28 Ιουνίου, η Σελήνη στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Θέλετε να συζητήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα με έναν συνεργάτη, να θέσετε σε εφαρμογή μια πρόταση από τους ανωτέρους σας; Οι συνθήκες είναι πλέον πιο ώριμες και μπορεί να προκύψει θετικό αποτέλεσμα. Φροντίστε να μην μιλάτε μόνο πρακτικά – αλλά να μοιράζεστε και το πώς αισθάνεστε. Αυτό θα βοηθήσει να δημιουργήσετε σχέσεις που θα έχουν διάρκεια.

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ο ορμητικός Άρης θα διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αυτός θα εγείρει την επιθυμία σας για διακόσμηση και για να κάνετε σχέδια με τους αγαπημένους σας. Μόνο προσέξτε μια τάση σας για διαπληκτισμούς με τους συγγενείς… Καλύτερα να διοχετεύστε αυτή τη φλογερή και επιθετική ενέργεια, σε φιλόδοξα έργα για το σπίτι!

Υδροχόος

Από τις 13 Μαΐου, η Αφροδίτη των σχέσεων είναι ανάδρομη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε ακινητοποιημένοι, σαν να βρίσκεστε σε βάλτο. Δεν καταφέρνετε να απολαύσετε ευχάριστες δραστηριότητες με το άλλο σας μισό ή άλλο σημαντικό άτομο. Αλλά από τις 25 Ιουνίου, η θεά της αγάπης επιστρέφει σε ορθή πορεία. Πλέον θα είναι πιο εύκολο το να εκφράσετε όσα έχετε στην καρδιά σας, να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας!

Στις 28 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Από εκεί θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με την κοινωνική Αφροδίτη από τον 5ο οίκο σας της έκφρασης. Φροντίστε να αφοσιωθείτε σε ένα εγχείρημα, που συνδυάζει την επιθυμία σας για πνευματική διεύρυνση με τις καλλιτεχνικές σας τάσεις. Θα σας βοηθήσει η επίσκεψη σε ένα μουσείο, είτε οι πειραματισμοί με τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Ιχθύες

Από τις 23 Ιουνίου έως τις 28 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Λίγη ψευδαίσθηση και απόδραση μπορούν να επιφέρουν δημιουργική μαγεία, αρκεί να αφήνετε χρόνο και χώρο και στην ορθολογική σκέψη… Και αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που πρέπει να λάβετε. Δώστε τώρα περισσότερη σημασία στον τρόπο που θέλετε να σας βλέπουν πραγματικά οι άλλοι: Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα σας.

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ο ορμητικός Άρης θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Αξιοποιήστε αυτή την έκρηξη ενέργειας σε νέες ευκαιρίες για την απόκτηση χρημάτων. Μια τολμηρή και παθιασμένη προσέγγιση, θα αυξήσει την γοητεία σας για να προσελκύσετε νέους συνεργάτες. Όλα έχουν να κάνουν με την πίστη στον εαυτό σας – και τη συμμόρφωση με ένα πλάνο δράσης που θα σας καθοδηγεί βήμα βήμα.