Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Θα μπορούσατε να αισθάνεστε πιο υποχρεωμένοι να συνεργαστείτε με συναδέλφους σε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, από 30 Μαρτίου έως 12 Μαΐου. Είναι το διάστημα που ο διεκδικητής Άρης που σας κυβερνά, θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Προσδιορίστε έναν τολμηρό στόχο και στοχεύστε σε μια συνολική προσπάθεια συνεργασίας. Μπορεί να αποτελέσει βάση για να επωφεληθούν όλοι από ένα θετικό αποτέλεσμα!

Από τις 3 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου, η ρομαντική Αφροδίτη θα περάσει ανάδρομη από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα αυξήσει την περιέργειά σας σε κοινωνικά θέματα και θα νιώσετε πιο γεμάτοι, όταν θα επικοινωνείτε πνευματικά με φίλους και συντρόφους σας. Στις 4 Απριλίου, ο τυχερός Δίας κάνει σύνοδο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα κεντριστείτε να αναλάβετε δράση, για να αποδείξετε τι αξίζετε στους ανωτέρους σας. Κάντε το!

Ταύρος

Θα νιώσετε ιδιαίτερη έμπνευση για πιο δυναμική και λεπτομερή προσήλωση σε ό,τι θέλετε επαγγελματικά, από τις 30 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου: Ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης, θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ο κύριος στόχος σας, είναι να λάβετε αναγνώριση και επιβράβευση από τους ανωτέρους για τη σκληρή δουλειά σας. Θα κάνετε καλά να δείξετε πόσο προοδευτικά και πόσο μπροστά σκέφτεστε… Ακόμα και αν σε γενικές γραμμές προτιμάτε να ακολουθείτε μια δοκιμασμένη προσέγγιση.

Στις 3 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας κάνουν σύνοδο στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Είναι κατάλληλη στιγμή για επικοινωνία με φίλους, κυρίως μέσω διαδικτυακών συνομιλιών. Μπορείτε να θυμηθείτε, να ανταλλάξετε δημιουργικές ιδέες, γενικότερα να δραπετεύσετε από την καθημερινή ρουτίνα. Το να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αναθαρρήσει αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι αναζωογονητικό.

Δίδυμοι

Η όρεξή σας για μάθηση, ανάπτυξη και εξέλιξη είναι σίγουρο πως θα αυξηθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου: Ο διεκδικητής Άρης περνάει μέσα από τον 9ο οίκο σας, της ανώτερης εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Αξιοποιήστε αυτό τον ενθουσιασμό και εγγραφείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα που θα ενισχύσει τις ικανότητές σας. Από εδώ και στο εξής θα είστε σε καλύτερη θέση για να βελτιώσετε την καριέρα σας!

Στη συνέχεια, η κοινωνική Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 3 Απριλίου – μέχρι που γυρίζει ανάδρομη στις 13 Μαΐου. Στο μεταξύ θα ενισχύσει την επιθυμία για περιποίηση του εαυτού σας και για επικοινωνία με τους άλλους. Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε νέους τρόπου φροντίδας του εαυτού σας: Να πηγαίνετε πιο συχνά στο αγαπημένο σας μάθημα γιόγκα ή να κάνετε διαλογισμό. Δοκιμάστε τις μαγειρικές σας ικανότητες με μια νέα γκουρμέ συνταγή για μπισκότα. Πείτε τα με ένα αγαπημένο άτομο ή κάποιο που ενδιαφέρεστε, στην εφαρμογή FaceTime. Όσο πιο διαθέσιμοι είστε να επικοινωνήσετε από καρδιάς, τόσο περισσότερη ικανοποίηση θα παίρνετε!

Καρκίνος

Διαμορφώστε το χρόνο σας έτσι, ώστε να έρθετε σε επαφή με την πιο έξυπνη και διαισθητική πλευρά σας. Μπορεί να ωφελήσει την προσωπική σας ανάπτυξη στις 3 Απριλίου: Ο πληροφοριοδότης Ερμής κάνει σύνοδο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Επικοινωνήστε ή ονειροπολήστε με πνευματικές πρακτικές όπως τα Ταρώ, μόνοι ή με τους αγαπημένους σας… Μπορεί να αποδειχθεί αληθινά αποκαλυπτικό!

Στις 5 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό από τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Ίσως προκύψουν αναπάντεχα γεγονότα στην καθημερινότητα είτε στη δουλειά, όπου αλληλεπιδράτε με συναδέλφους και τους φίλους σας. Παραμείνετε ανοιχτοί, βγείτε από την πορεία και ίσως και από τη ζώνη άνεσης σας: Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από αυτή την εκπληκτική στιγμή!

Λέων

Νιώθετε ενθουσιασμένοι να ηγηθείτε ενός συναρπαστικού και τολμηρού πρότζεκτ, με το έτερον ήμισυ ή έναν κοντινό φίλο; Ο διεκδικητής Άρης περνάει από τον 7ο οίκο σας της συντροφικότητας, από τις 30 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου. Εάν βάλετε σε σειρά ό,τι έχετε στο μυαλό σας, σίγουρα θα καταφέρετε περισσότερα. Όμως μην αντισταθείτε σε μια τέλεια ευκαιρία, που μπορεί να μη φαίνεται ρεαλιστική.

Στη συνέχεια, φροντίστε να προετοιμαστείτε για μια ερώτηση ή πρόκληση που θα προέλθει από ανωτέρους – που ίσως προκύψει από το πουθενά στις 5 Απριλίου. Η συναισθηματική Σελήνη στον 2ο οίκο σας των εσόδων, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η χαρά να αναλάβετε δράση θα σας χαρίσει χειροκροτήματα, που σας αξίζουν για τις προσπάθειές σας!

Παρθένος

Βάλτε περισσότερη ενέργεια στο καθημερινό σας πρόγραμμα και υιοθετήστε υγιείς συνήθειες, για να νιώσετε πιο ευέλικτοι απ’ όσο συνήθως. Ο διεκδικητής Άρης θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της άσκησης και της ευεξίας από τις 30 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου. Τώρα μπορείτε να πειραματιστείτε με περισσότερες ασκήσεις γυμναστικής ή να δοκιμάσετε νέες μεθόδους αποτοξίνωσης. Να είστε σίγουροι ότι τουλάχιστον μία καθημερινή δόση φρέσκου αέρα, μπορεί να σας δώσει περισσότερη ενέργεια!

Και από τις 3 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου, η κοινωνική Αφροδίτη περνάει μέσα από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα είναι ακόμα πιο εύκολο να επικοινωνείτε με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας, ειδικά όσον αφορά τη δημιουργία πιο ευφάνταστων ιδεών. Πάρτε τα ηνία σε περιπτώσεις καταιγισμού απόψεων ή προτείνετε ένα πρότζεκτ πάθους – και μπορεί να αναβαθμίσετε τη θέση σας στα μάτια των ανωτέρων σας!

Ζυγός

Μην εκπλαγείτε εάν λαχταρήσετε μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη ενέργεια… Ο διεκδικητής Άρης θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού, από τις 30 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου. Μπορεί να νιώσετε ότι η εσωτερική σας φλόγα έχει ανάψει – και τίποτα δεν θα σας σταματά να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας. Είναι πραγματικά η καλύτερη περίοδος να αποδεχθείτε τη προσωπική σας έκφραση: Να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας στους αγαπημένους, στα σημαντικά άτομα της ζωής σας ή το ταίρι σας.

Από τις 3 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου θα είναι ανάδρομη η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά, στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας και της ανώτερης μάθησης. Για την ικανοποίηση της εσωτερικής σας λαχτάρας για κάποιο είδος τρέλας, οι ευκαιρίες για μάθηση και εμπειρίες πέρα από τα συνηθισμένα, είναι πραγματικά ό,τι χρειάζεστε!

Σκορπιός

Έχετε μια μεγάλη ποικιλία φιλόδοξων σχεδίων που αφορούν το σπίτι σας: Ο δραστικός συγκυβερνήτης σας ο Άρης, περνάει από τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής από 30 Μαρτίου έως 12 Μαΐου. Επιστρατεύστε τους αγαπημένους σας και συνεργαστείτε για να κάνετε γενική καθαριότητα ή για να ανακαινίσετε το υπνοδωμάτιό σας. Το αποτέλεσμα θα είναι η ενίσχυση αυτών των δεσμών σας!

Και στις 4 Απριλίου η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον σοβαρό και κυρίαρχο Κρόνο, στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Η όψη θα σας ωθήσει να δεσμευτείτε σε μια υπάρχουσα συνεργασία ή σε μια βαθιά συναισθηματική σχέση. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο θα νιώσετε μια μαγική σπίθα!

Τοξότης

Ο διεκδικητής Άρης θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, από τις 30 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου. Θα νιώσετε πιο αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα καθημερινά που απασχολούν το μυαλό σας. Θα απαντάτε σε ηλεκτρονικά μηνύματα, θα έχετε τηλεδιασκέψεις και γενικά θα ακολουθείτε όλους τους στόχους σας σε καθημερινή βάση. Η ενδυνάμωση του πνευματικού δεσμού μεταξύ φίλων και αγαπημένων, μπορεί να επιφέρει ευχάριστες εξελίξεις!

Από τις 3 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου, η ρομαντική Αφροδίτη περνάει από τον 7ο οίκο σας των σχέσεων πριν γίνει ανάδρομη. Θα σας ωφελήσει να απολαύσετε χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο ή έναν αγαπητό φίλο. Τώρα μπορείτε εύκολα να νιώσετε άνετα, για να μοιραστείτε όσα έχετε στην καρδιά σας με αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο!

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περάσατε μια συναισθηματική περίοδο, πιθανόν και μια μεταμόρφωσης, αγαπητοί Αιγόκεροι. Αλλά μπορείτε να κοιτάξετε μπροστά στις 4 Απριλίου, που ο τυχερός Δίας κάνει σύνοδο με τον δυνατό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να προσηλωθείτε στα αποτελέσματα που θέλετε για την εργασία και τους προσωπικούς σας στόχους, γνωρίζοντας πως είναι εφικτό. Επιπλέον, θα διανύσετε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή φάση με τους πλανήτες στο πλευρό σας. Μπορεί να μην είστε όπως ήσασταν – αλλά αυτό θα αποτελέσει αφορμή για γιορτή!

Και στις 4 Απριλίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο, από τον 2ο οίκο σας των εσόδων. Η όψη βάζει τις βάσεις για να εντείνετε τις προσπάθειες και τις δεσμεύσεις σας σε μια πηγή εισοδήματος. Μπορείτε να βασιστείτε στην καρδιά και τη διαίσθησή σας για να σας καθοδηγήσουν!

Υδροχόος

Το να παλέψετε για τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας θα σας έρθει πιο φυσικά, με τον διεκδικητής Άρη στο ζώδιό σας από τις 30 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου. Θέλετε να χειριστείτε κάτι που αφορά τα συναισθηματικά σας, να κάνετε μια σημαντική συζήτηση επαγγελματικών στόχων με τους ανώτερους σας: Τώρα θα έχετε την επιπλέον ενέργεια για να το κάνετε!

Προτιμάτε τους πιο περίεργους και λιγότερο συμβατικούς τρόπους για να εκφράζετε αυτά που έχετε στην καρδιά σας. Αλλά στις 4 Απριλίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Και θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον επιτακτικό Κρόνο από το ζώδιό σας. Τώρα θα σκεφτείτε τα βαθιά συναισθήματα και τις γλυκές δεσμεύσεις που θα θέλατε, με τους αγαπημένους σας ή τους πιθανούς συντρόφους σας. Θα νιώθετε πιο άνετα να μοιραστείτε συναισθήματα με το δικό σας τρόπο, σε μια προσπάθεια να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας!

Ιχθύες

Θα έχετε το ελεύθερο να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας, με έναν τρόπο που θα θερμάνει την καρδιά σας! Η ρομαντική Αφροδίτη περνάει από τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής από 3 Απριλίου έως 13 Μαΐου, πριν γυρίσει ανάδρομη. Περάστε χρόνο στο σπίτι, δημιουργείστε δεσμούς ανάμεσα στις παλιές και τις νέες παραδόσεις: Θα σας βοηθήσουν να δείτε πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σας και ότι τα καθημερινά πράγματα σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια!

Στη συνέχεια, κοιτάξτε μπροστά στις 3 Απριλίου: Ο επικοινωνιακός Ερμής και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας δημιουργούν σύνοδο στο ζώδιό σας, ενισχύοντας την έντονα διαισθητική και ψυχική ικανότητα που έχετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να αποσπάσετε χρήσιμες γνώσεις για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Αξίζει τον κόπο και θα νιώσετε πιο γαλήνια. Θα λάβετε πρόσθετη ενέργεια γνωρίζοντας τον εαυτό σας και την ψυχή σας τώρα, όπως και επικοινωνώντας σκέψεις και συναισθήματα με όποιον τρόπο αισθάνεστε φυσικό!