Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

 Κριός

Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας και να θέλετε να πετάξετε όλες τις κακές συνήθειες απ’ το παράθυρο στις 9 Μαρτίου. Τότε η Πανσέληνος βρίσκεται στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Ευτυχώς, η Σελήνη δεν βρίσκεται μόνο στην Παρθένο που προάγει την βελτίωση του εαυτού μας… Σχηματίζει και ένα αρμονικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Άρη, που είναι προσανατολισμένος στη δράση. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε μόνο όραμα, αλλά και αέρα στα πανιά σας για να κάνετε σημαντικά βήματα.

Μόνο προσπαθήστε να μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας καθώς βαδίζετε σε αυτή την νέα κατεύθυνση. Από 9 έως 16 Μαρτίου ο Ερμής περνά στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης, μετά από έναν ανάδρομο κύκλο τριών εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επιτέλους να επιστρέψετε στα ομαδικά σας έργα.

Ταύρος

Στις 9 Μαρτίου, ο Ερμής θα τελειώσει τον ανάδρομο κύκλο του που κράτησε τρεις εβδομάδες. Θα είναι στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 16 του μήνα. Σας δίνει το πράσινο φως για να προτείνετε φιλόδοξα έργα, που μέχρι πριν είχατε αφήσει στο περιθώριο. Εάν είχατε φτάσει σε αδιέξοδα με προϊσταμένους ή διαπραγματεύσεις, θα μπορέσετε επιτέλους να αναπτύξετε ταχύτητα.

Την ίδια μέρα, η Πανσέληνος φωτίζει τον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα σχηματίσει και ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Νιώθετε ότι έχετε χαθεί στη ρουτίνα πολύ καιρό. Θέλετε να απολαύσετε αυθόρμητες και διασκεδαστικές δραστηριότητες με το ταίρι και τους φίλους σας. Στις 12 Μαρτίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σχηματίσει μια ενεργητική αντίθεση με την ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυξάνεται η επιθυμία σας για στοργή. Δείξτε τις ανάγκες σας!

Δίδυμοι

Από τις 9 Μαρτίου είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε, για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας έως τις 16 Μαρτίου. Είχατε να αντιμετωπίσετε πολλά σκαμπανεβάσματα όσο ο κυβερνήτης σας ήταν ανάδρομος. Γι’ αυτό μη διστάσετε να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια σε δραστηριότητες που μιλάνε στη ψυχή σας και σας δίνουν χαρά.

Επίσης στις 9 Μαρτίου, η Πανσέληνος είναι στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού. Θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στον όγδοο Οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και των κοινών οικονομικών. Η προσοχή σας στρέφεται σε πιθανώς ευαίσθητα θέματα, που σχετίζονται με τα λεφτά και την οικογένεια. Διαφωνούσατε με έναν αγαπημένο για τους οικονομικούς στόχους σας ή το πώς αντιμετωπίζετε τις ανάγκες και των δυο σας ταυτόχρονα; Καλά θα κάνετε να καθίσετε και να το λύσετε.

Καρκίνος

Θα απολαύσετε συζητήσεις με φίλους, το ταίρι σας ή συναδέλφους στις 9 Μαρτίου. Τότε η Πανσέληνος είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Τα λόγια σας είναι παράλληλα με τις πράξεις σας, υποστηρίζουν την ομαδική δουλειά και τη συντροφικότητα. Την ίδια μέρα ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του. Περνά στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας έως τις 16 Μαρτίου. Σας δίνει ακόμα περισσότερα καύσιμα, για να συζητήσετε τις έντονες επιθυμίες σας και να ανανεώσετε τη σχέση με κάποιον που αγαπάτε.

Στις 12 Μαρτίου η συναισθηματική Σελήνη από τον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Η ανάγκη για προσοχή και στοργή από τον κύκλο σας αυξάνεται. Θα είστε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και πιο παιχνιδιάρηδες και ερωτικοί.

Λέων

Θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επικεντρωθείτε στις ανάγκες και τις αξίες σας όσον αφορά τη δουλειά σας! Στις 9 Μαρτίου η Πανσέληνος είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον Άρη στον έκτο οίκο σας της καθημερινότητας. Κάτι δεν αντιπροσωπεύει τους μακροπρόθεσμους στόχους σας ή νιώθετε ότι εναντιώνεται στο πνεύμα σας; Θα θέλετε να επανεκτιμήσετε και να αλλάξετε κατεύθυνση στις προσπάθειές σας.

Την ίδια μέρα ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων έως τις 16 Μαρτίου. Θα είναι πιο εύκολο να συντονιστείτε με το ταίρι σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας.

Παρθένος

Εάν αντιμετωπίζατε εμπόδια και δυσκολίες στο πρόγραμμά σας ή το πρόγραμμα άσκησης σας, θα δείτε φως στο τέλος του τούνελ! Στις 9 Μαρτίου ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον έκτο οίκο σας της ευεξίας έως τις 16 Μαρτίου. Την ίδια μέρα, η Πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας: Σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικοί και αμυντικοί σχετικά με τις ανάγκες σας… Ειδικά αν νιώθετε ότι τις αφήνατε για πολύ καιρό σε δεύτερη μοίρα.

Ευτυχώς, η Πανσέληνος σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Σας δίνει την ώθηση να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και να κάνετε αυτά που σας δίνουν απόλαυση. Πιστέψτε ότι αξίζετε όλα τα όνειρά σας και το πρώτο βήμα θα έχει γίνει!

Ζυγός

Μετά από τρεις εβδομάδες αναδρομής στους οίκους σας της ευεξίας, της αυτοέκφρασης και του ρομαντισμού, ο Ερμής ορθοδρομεί! Από τις 9 Μαρτίου φέρνει σαφήνεια και ξεκαθαρίζει τον τρόπο που συνδέεστε με τους αγαπημένους σας… Πώς μοιράζεστε αυτά που έχετε στην καρδιά σας. Καλά θα κάνετε να ανοίξετε τις συζητήσεις που αναβάλλατε, καθώς θα έχετε καλύτερες πιθανότητες να τα βρείτε τώρα.

Στις 12 Μαρτίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ερμή στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Ευθυγραμμίζει την καρδιά με το μυαλό σας εμφανέστατα. Μπορείτε να ισορροπήσετε εύκολα, την ανάγκη σας για λογική σκέψη με τις φαντασιώσεις σας. Εν τέλει, θα καταφέρετε να αποκτήσετε και τα δύο.

Σκορπιός

Στις 9 Μαρτίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Μπορεί να σας έλξει η συνεργασία με συναδέλφους ή γείτονες, για έναν κοινό σκοπό. Η αίσθηση ότι είστε αναπόσπαστο κομμάτι μιας αιτίας που επηρεάζει την κοινότητα, σας δίνει δύναμη. Επίσης, στις 9 Μαρτίου ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του των τριών εβδομάδων. Προχωρά στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού μέχρι τις 16 του μήνα και θα αρχίσετε να κάνετε πρόοδο σε ένα οικιακό πρότζεκτ.

Στις 13 Μαρτίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Ανάβει ένα σπίρτο, που βάζει φωτιά στη φαντασία σας και εμπνέει τις πιο δημιουργικές και παθιασμένες επιθυμίες σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος και ευαίσθητος τώρα, καθώς αυτό θα μπορούσε να φέρει τη συναισθηματική εκπλήρωση.

Τοξότης

Στις 9 Μαρτίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να σας ωθήσουν να μπείτε στο προσκήνιο: Επειδή η πανσέληνος σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, καλά θα κάνετε να δράσετε τολμηρά. Εκμεταλλευτείτε τη στιγμή, για να επιδείξετε τα ταλέντα σας και θα λάβετε αναγνώριση και ανταμοιβές.

Την ίδια μέρα, ο Ερμής που ήταν ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου, ορθοδρομεί στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Αναζωογονεί όλες αυτές τις απογοητευτικές παρεξηγήσεις και τις τεχνικές δυσλειτουργίες που επηρεάζουν το πρόγραμμά σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και δώστε στον εαυτό σας ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη… Καταφέρατε να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Θα αρχίσετε να εξομαλύνετε κάθε σύγχυση και να παίρνετε πάλι τον έλεγχο των θεμάτων σας.

Αιγόκερως

Μπορείτε να προσβλέπετε μεγαλύτερη σαφήνεια γύρω από θέματα χρημάτων από τις 9 Μαρτίου: Ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, όπου παραμένει μέχρι τις 16 Μαρτίου. Είτε συναντούσατε τεχνικά ζητήματα στη δουλειά σας είτε εμπόδια που καθυστέρησαν τα πρότζεκτ σας, τώρα βλέπετε φως στο τέλος του τούνελ.

Επίσης, στις 9 Μαρτίου η Πανσέληνος είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Σας ωθεί να λάβετε δράση για να βγείτε από τη ρουτίνα, να ζήσετε κάτι που θα σας τονώσει. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε ένα μάθημα είτε να κάνετε ένα ταξίδι στο οποίο θα μπορούσατε να κάνετε πολύτιμες νέες συνδέσεις, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αγκαλιάστε το άγνωστο.

Υδροχόος

Στις 9 Μαρτίου η Πανσέληνος είναι στον όγδοο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών, της σεξουαλικής οικειότητας και των κοινών πόρων. Είναι ιδανική περίοδος για να ψάξετε μέσα σας, να νιώσετε άνετα με την εσωτερική πυξίδα και τις ανάγκες σας… Και έπειτα να μοιραστείτε όλα αυτά με τους αγαπημένους σας. Όντες αδίστακτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, θα οδηγηθείτε στην εξεύρεση περισσότερης αρμονίας και ισορροπίας στους στενότερους δεσμούς σας. Περιλαμβανομένου αυτού που έχετε με τον εαυτό σας!

Στη συνέχεια, θα σας είναι πιο εύκολο να οραματιστείτε την καλύτερη πορεία για την αντιμετώπιση σημαντικών προσωπικών στόχων. Από τις 9 έως τις 16 Μαρτίου ο Ερμής ορθοδρομεί στο ζώδιό σας, μετά την ανάδρομη φάση των τριών εβδομάδων. Και στις 12 Μαρτίου, η συναισθηματική Σελήνη στον ένατο οίκο σας της ανώτερης μάθησης σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ερμή στο ζώδιό σας. Σας δημιουργεί την επιθυμία να ερευνήσετε και να συζητήσετε, τα άγνωστα εδάφη που θέλετε να εξερευνήσετε – πνευματικά ή κυριολεκτικά.

Ιχθύες

Στις 9 Μαρτίου η Πανσέληνος είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σκέφτεστε την αμοιβαιότητα των κοντινών δεσμών σας και πώς μπορείτε να δώσετε όσα παίρνετε. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας. Θα θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με φίλους και να δράσετε με τρόπο που θα υποστηρίξει τις σχέσεις σας.

Από τις 9 έως τις 16 Μαρτίου, θα είναι πιο εύκολο να δείτε ξεκάθαρα σκέψεις, όνειρα και ονειροπολήσεις. Ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον δωδέκατο οίκο σας. Σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο για να εφαρμόσετε αυτές τις ευφάνταστες σκέψεις σας στην καθημερινότητα… Και θα μπείτε σε έναν δρόμο γεμάτο στόχους, που οδηγεί στη νίκη!