Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο της Δευτέρας

Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο της Δευτέρας

 Κριός

Απασχοληθείτε με όσα σας κάνουν χαρούμενους. Όταν χαλαρώνετε με δραστηριότητες που αγαπάτε εσείς και το ταίρι σας, μέχρι και τα προβλήματα φαντάζουν λιγότερο δύσκολα. Μπορείτε να περάσετε χρόνο και με φίλους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

 Ταύρος

Διατηρήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή κι ανέμελη σήμερα. Δεν είναι ιδανική περίοδος για να μπείτε σε βαθυστόχαστες συζητήσεις. Προτιμήστε να χαλαρώσετε με το ταίρι σας χωρίς άγχη. Θα έρθει και η ώρα για τα πιο σοβαρά!

Δίδυμοι

Να εύχεστε να είναι ξεκούραστο και σε καλή διάθεση το ταίρι σας… Γιατί έχετε κακούς σκοπούς! Κάντε έναν υπαινιγμό για τις προθέσεις σας, με ένα πικάντικο μήνυμα που θα στείλετε.

Καρκίνος

Αφεθείτε στην έξαλλη παρόρμησή σας! Αυτή είναι καλή στιγμή για να πραγματώσετε ακόμα και τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις σας. Ακόμα κι αν το ταίρι σας δυσκολευτεί να ακολουθήσει τον ρυθμό σας, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει την κάθε στιγμή!

Λέων

Η κοινωνική σας διάθεση αναλαμβάνει τα ηνία! Γιατί να μην καλέσετε τους φίλους και να κάνετε ένα αυθόρμητο πάρτυ; Το ταίρι σας θα βοηθήσει στις προετοιμασίες και όλοι θα περάσετε αλησμόνητες στιγμές.

Παρθένος

Ο πόθος σας έχει πάρει την ανιούσα! Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να συμπράξει σε αυτή σας τη διάθεση, με όλο νόημα νύξεις και υπαινιγμούς… Με τη φαντασία σας σε έξαρση, είναι ατελείωτη η λίστα των επιλογών!

Ζυγός

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας. Έχετε κάνει μαζί ένα μάθημα χορού ή κάποια ανάλογη απογευματινή δραστηριότητα; Τολμήστε το, θα σας δώσει ιδέες «πρακτικής» και στο σπίτι!

Σκορπιός

Δεν είναι καλή αυτή η περίοδος για να πάρετε ρίσκα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να περάσετε τις επόμενες μέρες χωρίς αυτοσχεδιασμούς. Ξέρετε ότι η σχέση σας είναι ειλικρινής και δυνατή, δεν θέλετε να την βάλετε σε περιπέτειες!

Τοξότης

Πόσες δραστηριότητες έχει το πρόγραμμά σας μέσα σε μια μέρα; Πραγματικά το ταίρι σας δυσκολεύεται να ακολουθήσει τον ρυθμό σας. Θα είναι πιο συνετό από μέρους σας να κάνετε κάποιες περικοπές: Αφαιρέστε λίγες κοινωνικές κινήσεις και περάστε χρόνο μόνο οι δυο σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε τα ημίμετρα και τους υπαινιγμούς. Πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα με το ταίρι σας, να εκφράσετε τα ζητούμενά σας. Η καλύτερη στιγμή είναι πάντα το τώρα. Να είστε βέβαιοι ότι θα εκτιμηθεί η ειλικρίνεια και η αμεσότητά σας.

 Υδροχόος

Εσείς και το ταίρι σας μοιράζεστε κάτι παραπάνω από την σωματική έλξη. Με αυτό το δεδομένο, τολμήστε να κεντρίσετε τη φαντασία και τη διανοητική του δεινότητα… Μπορεί να ξεκινήσει ως συζήτηση αλλά σίγουρα θα περάσει και σε πιο «πρακτικές» ανταλλαγές απόψεων!

Ιχθύες

Κάντε ιδιαίτερα σχέδια για το αποψινό βράδυ με το ταίρι σας. Μην αποκαλύψετε τις προθέσεις σας, αφήστε μόνο κάποια υπονοούμενα ή κρατήστε το σε αγωνία… Η ανυπομονησία θα έχει τα αποτελέσματα που επιδιώκετε!