Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο Ιανουαρίου, για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Νέος έτος, νέες ευκαιρίες να κάνετε τα δικά σας, Κριοί! Ο Άρης μπαίνει στο φιλικό σας ζώδιο της φωτιάς τον Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου και σας κινητοποιεί να εκτεθείτε έξω στον κόσμο. Αλλά μην ξεχνάτε, ο έρωτας δεν συμβαίνει μόνος του. Αν θέλετε αυτόν τον οργασμό, πρέπει να τον κυνηγήσετε. Χρησιμοποιήστε τη φυσική σας γοητεία όχι μόνο για να ελκύσετε έναν εραστή, αλλά για να τον κάνετε να νιώσει ξεχωριστός. Κάντε ένα διάλειμμα κατά την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 10. Δεν θέλετε να εξαντληθείτε εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καυτά.

Μπορεί να σκέφτεστε ότι το τελευταίο σας φλερτ είναι κάτι σίγουρο, αλλά με την Αφροδίτη να μπαίνει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα εις βάρος σας. Μην θεωρείτε δεδομένη τη σχέση σας, διαφορετικά μπορεί να περάσετε πολλές κρύες νύχτες μόνοι. Χρησιμοποιήστε την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο στις 16 για να επικοινωνήσετε με τον εραστή σας για αυτά που θέλετε και μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία στην ερωτική ζωή σας όταν η νέα Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου. Ξεκινήστε τη νέα χρονιά δοκιμάζοντας νέες στάσεις στο σεξ. Μέχρι τις 31, με τη Δήμητρα στον Υδροχόο, θα έρθετε ξανά σε επαφή με τη λογική πλευρά σας. Σκεφτείτε πριν πέσετε στο κρεβάτι!

Ταύρος

Το νέο έτος σημαίνει νέες ευκαιρίες να ερωτευτείτε ή τουλάχιστον να πέσετε στο κρεβάτι ενός σέξι αγνώστου. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου και ανεβάζει τη θερμοκρασία στην ερωτική ζωή σας. Έχετε αναπτύξει συναισθηματική σύνδεση με το τελευταίο σας φλερτ, γεγονός που κάνει το σεξ ακόμα πιο προσωπικό. Δείτε πώς νιώθετε όταν ο Δίας βρεθεί σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στις 8. Τα πράγματα θα γίνουν έντονα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η καλύτερη ημέρα για να πέσετε στο κρεβάτι αυτόν τον μήνα είναι στην Πανσέληνο στον Καρκίνο, στις 10 Ιανουαρίου, η οποία θα είναι έξτρα ρομαντική. Σχεδιάστε ένα ραντεβού με αρωματικά κεριά, ζεστό αφρόλουτρο και αισθησιακό μασάζ που διαρκεί για ώρες. Τα πράγματα θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς στις 13 και σας ανεβάσει στα σύννεφα. Απλώς δεν χορταίνετε ο ένας τον άλλο.

Ωστόσο, η ονειρική ερωτική σας σχέση θα κατέβει στη γη όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16 Ιανουαρίου. Μήπως έχετε θεοποιήσει τον εραστή σας; Είναι περισσότερο φαντασίωση παρά πραγματικότητα; Ζητήστε από τους φίλους σας συμβουλές όταν ο Ήλιος μπει στον Υδροχόο στις 20. Ακολουθήστε τες με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο 4 μέρες αργότερα. Θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Σας αρέσει να παίζετε, Δίδυμοι, αλλά ξεκινήστε το 2020 μένοντας επικεντρωμένοι σε ένα μόνο άτομο, στο οποίο θα αφιερώσετε τον χρόνο σας. Όταν ο Άρης μπει στον Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου, θα είστε παντελώς γοητευμένοι από κάποιον ξεχωριστό. Επικεντρωθείτε σε αυτούς και δεν θα είστε μόνοι τον χειμώνα. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 10, η προσοχή θα πέσει πάνω σας.

Ενώ μπορεί να είστε ικανοποιημένοι με το τελευταίο σας φλερτ, οι φίλοι σας δεν είναι όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου. Δεν το συνηθίζουν να σας βλέπουν τόσο σπιτόγατους. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που σας κάνει χαρούμενους. Όταν τα δράματα προσπαθήσουν να μπουν στη σχέση σας με τον Ερμή που μπαίνει στον Υδροχόο στις 16, απλώς ξεχάστε τα και λύστε τα στην κρεβατοκάμαρα.

Μια παρεξήγηση μπορεί να οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα με τον Ήλιο στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου –αν δεν χάσετε την ψυχραιμία σας. Η καλύτερη ημέρα για ερωτοτροπίες είναι με τη νέα Σελήνη στον μοναδικό Υδροχόο στις 24. Μείνετε σπίτι με τον εραστή σας και ανακαλύψτε ο ένας τον άλλο με κάθε πιθανό τρόπο. Μην αφήσετε τη ζήλια να σας παρασύρει όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο στις 31 Ιανουαρίου. Το να είστε αυταρχικοί είναι ωραίο μόνο στην κρεβατοκάμαρα.

Καρκίνος

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το νέο έτος, Καρκίνοι; Με δείπνο! Κάντε μια μικρή μάζωξη στις 4 Ιανουαρίου και καλέστε αυτό το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη εκείνη την ημέρα και δημιουργεί ερωτικές συνδέσεις. Μέχρι το τέλος της βραδιάς, θα πάρετε μια γεύση από αυτό που λαχταράτε. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 10, οργανώστε μια πιο ιδιωτική περίσταση στο σπίτι σας. Η σαντιγί έχει τόσες πολλές χρήσεις!

Έχετε το σεξ στο μυαλό σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου. Οι πιο ζωηρές φαντασιώσεις σας γίνονται πραγματικότητα και το λατρεύετε. Μην ξεχνάτε ότι έχετε κι άλλα πράγματα να κάνετε, όμως. Η ισορροπία είναι το κλειδί. Προσέξτε τη γλώσσα του σώματός σας όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16. Μπορεί να λέτε ένα πράγμα και να πιστεύουν ότι λέτε κάτι διαφορετικό. Χρησιμοποιήστε τους γοφούς σας για να επιδείξετε αυτό που λέτε.

Η ερωτική σχέση σας μπορεί να πέσει απότομα στο έδαφος όταν ο Ήλιο μπει στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας παρασύρουν, διαφορετικά μπορεί να πείτε κάτι πολύ αντιερωτικό. Μην ανησυχείτε. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24 θα σας βάλουν ξανά σε διάθεση.

 Λέων

Νέο έτος, νέες ανασφάλειες; Συνήθως φέρεστε λες και είστε θεοί του σεξ, αλλά τελευταία μόνο στη σκέψη να φλερτάρετε, κοκκινίζετε. Χρειάζεστε πίσω την αυτοπεποίθησή σας! Ευτυχώς, ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου και την αναπτερώνει. Αντί να φοράτε τη μάσκα του γενναίου μπροστά στον εραστή σας, χρησιμοποιήσετε την αντίθεση του Δία με τον Βόρειο Δεσμό για να δείξετε την ευαισθησία σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο υποστηρικτικοί μπορούν να γίνουν.

Νιώθετε ξανά σέξι όταν η Πανσέληνος είναι στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου. Είστε έτοιμοι να δείξετε τι έχετε και να κάνετε τα δικά σας! Απλώς μην αφήσετε αυτή την καλή ενέργεια να σας παρασύρει τελείως. Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στις 13 και κρατάει τον εγωισμό σας υπό έλεγχο. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες του συντρόφου σας και δώστε του την προσοχή σας. Θα ανταμειφθείτε όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16 Ιανουαρίου και σας δώσει μια τρελή νύχτα ρομαντισμού.

Αν η σεξουαλική ορμή σας δεν έχει επιστρέψει μέχρι τις 24, μπορεί να είναι ώρα να ζητήσετε ένα χεράκι από τους φίλους σας. Η νέα Σελήνη είναι στον Υδροχόο και σας κάνει ανοιχτούς σε νέες ιδέες. Δοκιμάστε τες όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο στις 31. Ο πειραματισμός έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Παρθένος

Με τον κόσμο να μπαίνει στο 2020, είναι ώρα να οραματιστείτε ξανά τι θέλετε. Θέλετε μια σχέση ή απλώς κάποιον να σας κρατά ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα; Χρησιμοποιήστε τον Άρη που μπαίνει στον Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου για να καθαρίσετε το κεφάλι σας από τα δράματα και να επικεντρωθείτε στη δημιουργία της νέας ερωτικής ζωής σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 10 θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτό που θέλετε.

Η περίοδος ξηρασίας σας τελειώνει όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου και σας κάνει αισθησιακό εραστή. Πάρτε το ρίσκο με τον Ερμή στον Υδροχόο τρεις μέρες αργότερα και ζητήστε το τηλέφωνο αυτού που σας τράβηξε το ενδιαφέρον. Η τόλμη είναι σέξι.

Η ερωτική ζωή σας συνεχίζει να σας γεμίζει με κάθε πιθανό τρόπο όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 20. Απολαμβάνετε όλη την προσοχή που παίρνετε. Ωστόσο, ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας, όταν έρθει η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24. Τείνετε να είστε λίγο ωμοί στα λόγια σας, γι’ αυτό έχετε κατά νου να μένετε ευγενικοί όταν μιλάτε στον εραστή σας στις 31, που η Δήμητρα μπαίνει στον Υδροχόο, γιατί μπορεί να τον ψυχράνετε.

Ζυγός

Όλοι τα έχουμε περάσει, Ζυγοί. Η υπερβολή κατά τη διάρκεια των γιορτών μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους το επόμενο πρωί με την αλλαγή του χρόνου. Φροντίστε τον εαυτό σας ενώ θεραπεύετε τις σωματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις στις 4 Ιανουαρίου. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη σήμερα και σας ενθαρρύνει να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν ευχαρίστηση. Ίσως μια εκδρομούλα μόνοι; Σχεδιάστε ένα σέξι ραντεβού με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 10. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχετε προγραμματίσει, μπορεί να αποδειχθεί μαγική βραδιά.

Κάντε ένα διάλειμμα από τον έρωτα και φροντίστε τον εαυτό σας όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου. Το μούλιασμα στην μπανιέρα είναι το ίδιο αισθησιακό και όταν είστε μόνοι. Μέχρι τις 16, που ο Ερμής θα είναι στον κοινωνικό Υδροχόο, θα νιώθετε και πάλι ο παλιός, ερωτικός εαυτός σας. Ξαναβγείτε εκεί έξω!

Ωστόσο, η κοινωνικές μπαταρίες σας μπορεί να τελειώσουν μέχρι να μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου. Έχει πολύ κρύο για να βγείτε άλλωστε. Να είστε ειλικρινείς με αυτά που θέλετε στις 24, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Φλερτάρετε με αυτό το άτομο γιατί σας αρέσει ή γιατί βαριέστε; Ευτυχώς, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, η Δήμητρα μπαίνει στον Υδροχόο και θα είστε έτοιμοι για έρωτα –πάνω στην ώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σκορπιός

Ήταν μία από τις αποφάσεις για τη νέα χρονιά να κάνετε ένα διάλειμμα από τον έρωτα, Σκορπιοί; Ενώ είναι καλό να επιμένετε στους στόχους σας, ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου και μπορεί να σας δυσκολέψει να κρατήσετε τον όρκο αγνότητάς σας με ένα νέο, σέξι άτομο που φέρνει στη ζωή σας. Ενδώστε και κάντε αταξίες! Μέχρι τις 10 θα τους έχετε τυλίξει γύρω απ’ το δαχτυλάκι σας και θα μαθαίνετε νέες στάσεις με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

Όλοι αυτοί οι οργασμοί θα σας χαρίσουν μια λάμψη, όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς στις 13. Θα ανακαλύψετε ότι η θεραπεία για τη μελαγχολία του χειμώνα είναι να μείνετε στο κρεβάτι. Απολαύστε τις πολυτέλειες του έρωτα όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16. Μπορεί να είναι η αληθινή αγάπη. Όταν ο Ήλιος μπει στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου, θα χαρείτε που το κάνατε.

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24 θα σας κάνει να νιώθετε αγχωμένοι. Αντί να ξεκινήσετε τσακωμούς με τον εραστή σας, βγάλτε το άγχος σας στην κρεβατοκάμαρα, ακόμα κι αν χρειαστεί πολλούς γύρους για να ικανοποιηθείτε πλήρως. Κάντε το ξανά όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο στις 31 Ιανουαρίου. Το ταίρι σας απολαμβάνει την αυταρχική πλευρά σας στην κρεβατοκάμαρα και εσείς απολαμβάνετε λίγη παραπάνω κυριαρχία. Πονηροί!

Τοξότης

Ευτυχισμένο 2020, Τοξότες! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε το έτος από τον Άρη στο ζώδιό σας στις 4 Ιανουαρίου, που σας δίνει απίστευτο σεξαπίλ και αντοχές. Πέστε στο κρεβάτι και μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε με το ταίρι σας και όχι μόνο με σέξι κουβέντες. Να είστε ξεκάθαροι με το τι θέλετε τώρα, διαφορετικά μπορεί να χάσετε την ορμή σας αργότερα. Αν βρεθείτε μόνοι μέχρι τις 10, μην ανησυχείτε. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας υπενθυμίσει ότι μπορείτε να περάσετε καλά και έτσι.

Η καλή ενέργεια επιστρέφει, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου και σας κάνει να έχετε τρελές φαντασιώσεις. Κάντε τες πραγματικότητα όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16. Και κάποιος άλλος έχει το ίδιο βρώμικο μυαλό σαν το δικό σας!

Έχετε ένα ερωτικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί έως τις 20 Ιανουαρίου; Πάρτε συμβουλές από την αγαπημένη σας ρομαντική ταινία. Ο Ήλιος είναι στον μοναδικό Υδροχόο και εμπνέει δημιουργικές λύσεις. Και αν αυτό δεν δουλέψει, μπορείτε να δείτε την ταινία σας τέσσερις ημέρες αργότερα με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Σας χρειάζεται το διάλειμμα. Βάλτε την ενέργειά σας στη φροντίδα του εαυτού σας όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο στις 31 Ιανουαρίου.

Αιγόκερως

Είναι νέα χρονιά, Αιγόκεροι και την ξεκινάτε δυναμικά. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου και τροφοδοτεί το πάθος στη σχέση σας. Είστε συντονισμένοι με τον εραστή σας και δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά του τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Τι μπορεί να χαλάσει αυτή τη σχέση; Η εργασιομανία σας. Μην δουλέψετε μέχρι αργά στις 10. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σάς ενθαρρύνει να μεθύσετε από το ταίρι σας. Πείτε ότι είστε άρρωστοι την επόμενη ημέρα, γιατί θα διαρκέσει όλη τη νύχτα.

Ο έρωτας μεγαλώνει με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 13 Ιανουαρίου. Περάστε το απόγευμα αγκαλιά δίπλα στη φωτιά και βρείτε δημιουργικούς τρόπους να μείνετε ζεστοί. Όταν ο Ήλιος μπει στον Υδροχόο στις 20, πείτε στον εραστή σας τις πιο πονηρές φαντασιώσεις σας και θα τις κάνουν πραγματικότητα.

Νιώθετε καταπληκτικά και η ορμή σας δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Μείνετε ήρεμοι στις 24, με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο, όταν η δουλειά προσπαθήσει να κλέψει όλον τον χρόνο και την ενέργειά σας. Ξαναβρείτε την ισορροπία στις 31, όταν η Δήμητρα μπει στον Υδροχόο. Ναι, μπορείτε να έχετε και καριέρα και τρομερή σεξουαλική ζωή!

Υδροχόος

Σας αρέσουν τα πράγματα που διαφέρουν από τα συνηθισμένα, Υδροχόοι. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, όταν τα πράγματα γίνονται λίγο παράξενα στην κρεβατοκάμαρα στις 4 Ιανουαρίου, το απολαμβάνετε! Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη σήμερα και σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Ίσως να ανακαλύψετε ένα νέο φετίχ! Απολαύστε το τώρα, γιατί όταν η Πανσέληνος είναι στον Καρκίνο στις 10, η σεξουαλική ορμή σας θα αρχίσει να πέφτει. Απλώς ακολουθήστε τη ροή.

Θα μείνει στην κατάψυξη έως ότου ο Κρόνος βρεθεί με τον Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να σταθεροποιηθείτε. Θα αρχίσετε να έχετε έντονα συναισθήματα όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύς την επόμενη ημέρα. Μείνετε ψύχραιμοι. Μια καψούρα είναι μόνο! Μην κάνετε τίποτα γι’ αυτά τα συναισθήματα μέχρι τις 16. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και κάνει τα λόγια σας δυνατά και σαγηνευτικά.

Ευτυχώς η λίμπιντό σας ξεκινά να ανεβαίνει όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 20 Ιανουαρίου και ανεβάζει τις θερμοκρασίες σε μια ερωτική σχέση. Η καλύτερη ημέρα για ερωτοτροπίες είναι με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 24, που δημιουργεί την τέλεια διάθεση για έρωτα. Μέχρι τις 31, η Δήμητρα μπαίνει στο ζώδιό σας και σας τραβά βαθιά μέσα στα νέα, αισθησιακά συναισθήματα.

Ιχθύες

Αυτή η νέα χρονιά φέρνει νέες ευκαιρίες για καταπληκτικό σεξ και έντονο ρομαντισμό. Όλα ξεκινάνε όταν ο Άρης μπαίνει στον φλογερό Τοξότη στις 4 Ιανουαρίου και ανεβάζει τη θερμοκρασία. Έξω μπορεί να κάνει κρύο, αλλά στο κρεβάτι σας θα είναι όμορφα και ζεστά. Μείνετε με το ταίρι σας στις 10, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Ποιος είπε ότι οι αγκαλιές δεν είναι σέξι; Όχι εσείς!

Η σεξουαλική ζωή σας γίνεται ακόμα πιο αισθησιακή όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σας στις 13 Ιανουαρίου. Ο έρωτας γίνεται ακόμα πιο έντονος και παθιασμένος και εσείς συνδέεστε συναισθηματικά με τον εραστή σας. Είναι απλώς ονειρικός! Μιλήστε για το πόσο καταπληκτική είναι η σεξουαλική ζωή σας με τους φίλους σας, όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 16. Μπορεί να σας δώσουν μερικές καταπληκτικές συμβουλές για το σεξ και για νέες στάσεις για να δοκιμάσετε.

Η σεξουαλική ορμή σας δεν γίνεται να αυξηθεί άλλο και είστε ικανοποιημένοι με παραπάνω από έναν τρόπους. Αν η ζωή γίνει πολύ αγχωτική όταν η νέα Σελήνη περάσει στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου, ζητήστε από τον εραστή σας να σας κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ για να διώξει την ένταση. Ανταποδώστε δίνοντάς τους κάτι που θα τους κάνει χαρούμενους όταν η Δήμητρα περάσει στον Υδροχόο στις 31 Ιανουαρίου.