Αστρολογία – Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια
Κριός

Υπάρχει ελευθερία στη σχέση σας αρκεί να την αναζητήσετε. Εξερευνήστε ξεχωριστέςδραστηριότητες ή μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας κάποια χόμπι που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό θέλετε να προσθέσετε μια νέα πτυχή στη σχέση σας. Εξερευνήστε κάποιες ιδέες για ταξίδια ή αναζητήστε εξωτικά μέρη στον τόπο που ζείτε για να βάλετε λίγη ζωντάνια στη σχέση σας.

Δίδυμοι

Πάντα η στιγμή είναι καλή για να κάνετε κάτι ανόητο και παιχνιδιάρικο. Ο μαξιλαροπόλεμος ή τα παιχνίδια στην άμμο θα επαναφέρουν τη διασκέδαση και την ανεμελιά στη σχέση σας.

Καρκίνος

Η τάση σας για περιπέτεια μπορεί να συγκρούεται με την ανάγκη σας να αισθάνεστε ασφάλεια. Προσπαθήστε να βρείτε έναν συμβιβασμό με τον/τη σύντροφό σας που θα σας καθησυχάσει.

Λέων

Βγείτε έξω στην πόλη, ακόμη και αν ο/η σύντροφος σας θέλει να μείνετε σπίτι. Αξίζετε λίγο ενθουσιασμό και ο/η αγαπημένος/η σας θα εκτιμήσει την αλλαγή στη διάθεση σας.

Παρθένος

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια χαλαρωτική δραστηριότητα και ζητήστε ευγενικά από τον/τη σύντροφο σας να σας κάνει ένα μασάζ. Το άγχος της καθημερινότητας μπορεί να βγαίνει και στον τρόπο που αλληλεπιδράτε μεταξύ σας, οπότε ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για να το αποβάλλετε.

Ζυγός

Μην προσπαθήσετε καν να καταπιέσετε τα συναισθήματα σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να τα αφήσετε να εκφραστούν. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ακριβώς ό,τι έχετε στο μυαλό σας.

Σκορπιός

Η ζωή είναι στο τώρα, οπότε θα πρέπει να το ζήσετε στο έπακρο. Πείστε τον/τη σύντροφό σας να σας ακολουθήσει σε μια μεγάλη καινούρια περιπέτεια, ακόμα και αν δε χρειάζεται παρά μόνο να πάτε μέχρι απέναντι.

Τοξότης

Η ενέργειά σας έχει φτάσει σε οριακά επίπεδα σήμερα. Προσπαθήστε να μη χτυπάτε στους τοίχους καθώς πηγαίνετε από εδώ και από εκεί. Μοιραστείτε την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό σας με τον/τη σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Αυξήστε ταχύτητα – αρκεί να έχετε δέσει καλά τη ζώνη σας! Πριν περάσετε τη γραμμή τερματισμού, κρατήστε τον/τη σύντροφό σας από το χέρι και ανακηρύξτε τον αγώνα ισόπαλο.

Υδροχόος

Σήμερα η πνευματική σας ενέργειαεναρμονίζεται απόλυτα με αυτή του/της συντρόφου σας. Απολαύστε τις πνευματικές αναζητήσεις μαζί ή εξερευνήστε ένα νέο χόμπι. Θα σας φέρει κοντά με τρόπους που δεν φανταζόσασταν καν.

Ιχθύες

Δεν είναι ωραίο να έχετε δίκιο; Δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα στο να αποδέχεστε την νίκη σας με ανωτερότητα και στο να τους ρίχνετε αλάτι στην πληγή.