Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν υπάρχει καλύτερη μέρα από τη σημερινή για να ζητήσετε αύξηση. Εργάζεστε σκληρά και ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε για αυτό. Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας εμψυχώσει και μετά πηγαίνετε να συναντήσετε το αφεντικό σας.

Ταύρος

Το να φλερτάρετε με τον/την αγαπημένο/η σας είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Δώστε τους μια μικρή υπόδειξη για το πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή απλά περιμένετε μέχρι το βράδυ και αφήστε τις πράξεις σας να μιλήσουν.

 Δίδυμοι

Θέλετε να μοιραστείτε τα πάντα με τους φίλους σας για την υπέροχη σχέση σας αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνετε. Θα πρέπει να ξέρετε πότε να σιωπήσετε. Κάποια πράγματα είναι καλύτερο να τα ξέρετε μόνο εσείς και ο/η σύντροφός σας.

Καρκίνος

Σήμερα θα δοκιμαστεί η ικανότητα σας να προσαρμόζεστε όταν τα σχέδια που έχετε κάνει με τον/την αγαπημένο/η σας θα αλλάξουν την τελευταία στιγμή. Δείξτε τους ότι μπορείτε να δεχτείτε τα πράγματα όπως έρχονται και δουλέψτε με ό,τι έχετε.

 Λέων

Συγκεντρωθείτε στα έργα που έχετε ήδη στα σκαριά πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εάν χρειάζεστε έμπνευση για να τα ολοκληρώσετε, επιστρατεύστε τον/την αγαπημένο/η σας για να σας βοηθήσει.

Παρθένος

Η σωστή επιλογή δεν είναι πάντα γραμμένη σε μαύρο και άσπρο. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το ποια θα είναι η επόμενη σας κίνηση, μιλήστε με τον/τη σύντροφό σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις επιλογές σας.

 Ζυγός

Σήμερα ρίξτε μια ματιά στα οικονομικά σας για να δείτε αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να περικόψετε. Συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας και βρείτε ιδέες για να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Δεν χρειάζεστε πολλά όταν είστε μαζί!

Σκορπιός

Μια κατάσταση που περνάει η σχέση σας τώρα μπορεί να θυμίζει κάτι που έχετε περάσει στο παρελθόν. Να θυμάστε ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς και αυτή τη φορά μπορείτε να τα κάνετε σωστά.

Τοξότης

Σήμερα τακτοποιήστε τα πρακτικά θέματα. Το να πληρώνετε τους λογαριασμούς ή να καθαρίζετε το σπίτι μπορεί να μην είναι κάτι εντυπωσιακό, αλλά είναι απαραίτητο. Μοιραστείτε τις δουλειές με τον/την αγαπημένο/η σας και θα τελειώσετε πριν το καταλάβετε.

Αιγόκερως

Όταν βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση, μερικές φορές θα πρέπει να αναγκάσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει τους ρυθμούς του. Σήμερα βρείτε λίγο χρόνο για να τα βάλετε όλα στην άκρη και απλά να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Υδροχόος

Όταν αισθάνεστε ότι τα πάντα είναι στον αέρα, βασιστείτε στον/στην αγαπημένο/η σας για να κρατηθείτε προσγειωμένοι. Η ορθολογιστική τους προσέγγισηθα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο.

 Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να συναισθανθείτε ότι κάτι ανησυχεί τον/την αγαπημένο/η σας χωρίς να χρειαστεί να πει λέξη. Πείτε τους ότι είστε εκεί για αυτούς όταν θα είναι έτοιμοι να το συζητήσουν. Θα αισθανθούν καλύτερα και μόνο που θα ξέρουν πόσο ενδιαφέρεστε.