Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια
Κριός

Ψάχνετε την τέλεια σχέση; Μάλλον η αναζήτησή σας έφτασε στο τέλος της. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Η αληθινή αγάπη έρχεται σε αυτά που είναι πρόθυμα να δουλέψουν σκληρά για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα προκύψουν στο δρόμο τους – αντί να τα παρατήσουν.

Ταύρος

Σήμερα έχετε επικεντρώσει την προσοχή σας στα οικονομικά ζητήματα και πασχίζετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις και λογαριασμούς. Ζητήστε τη συμβουλή του/της αγαπημένου/ης σας και κάντε μαζί έναν οικονομικό προϋπολογισμό. Σκεφτείτε τρόπους για να περνάτε καλά μαζί χωρίς να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα.

Δίδυμοι

Κατεβείτε από το καλάμι σας! Οι συμβουλές σας μπορεί να είναι συχνά χρήσιμες αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να του κάνουν διαρκώς κήρυγμα για το χάος που επικρατεί στη ζωή του και με ποιο τρόπο μπορεί να διορθώσει τα πράγματα. Πόσο μάλλον στον/στη σύντροφό σας. Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα.

Καρκίνος

Είναι ρομαντικό να ακολουθείτε την καρδιά σας. Απλά προσέξτε μην σας οδηγήσει στο γκρεμό. Είναι επικίνδυνο το να χάσετε τον εαυτό σας σε μια σχέση. Αρχίστε να επικεντρώνετε την προσοχή σας στα δικά σας όνειρα και στο πώς θα τα κάνετε πραγματικότητα.

Λέων

Σας έχει μπει το μικρόβιο για ταξίδια. Φτιάξτε βαλίτσα και παρασύρετε και τον/την αγαπημένο/η σας στην επιθυμία σας να γνωρίσετε τον κόσμο. Ψάξτε να βρείτε έναν καινούργιο προορισμό και για τους δυο σας.

Παρθένος

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις συνεχώς ανατρέπουν τα σχέδια που κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να ενώσετε τους δυο αυτούς κόσμους ως μια προσωρινή λύση. Η αγάπη είναι ωραίο να μοιράζεται.

Ζυγός

Τα πληγωμένα σας συναισθήματα σας εμποδίζουν να ανταποκριθείτε στα καθημερινά σας καθήκοντα. Αντί να τα κρύβετε μέσα σας, εξηγήστε στον/στην αγαπημένο/η σας γιατί είστε στενοχωρημένοι. Και κάντε τώρα – όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

Σκορπιός

Σήμερα σκεφτείτε πιο σοβαρά τα πράγματα. Συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας, προγραμματίστε τι θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα και στη συνέχεια ξεκινήστε σιγά-σιγά να παίρνετε ορισμένες αποφάσεις.

Τοξότης

Αν η συμπεριφορά του/της αγαπημένου/ης σας είναι κάτι παραπάνω από ενοχλητική, ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας σχετικά με τον τρόπο που φέρονται οι δικοί τους σύντροφοι. Δώστε χώρο ο ένας στον άλλον. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι τελικά είστε πολύ τυχεροί.

Αιγόκερως

Οι επιτυχημένες σχέσεις βασίζονται στη σκληρή δουλειά και στην αμείωτη αφοσίωση. Επιμείνετε και η υπομονή σας θα ανταμειφθεί. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να βουλιάξει στην απογοήτευση το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

Υδροχόος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποιες πιο προσωπικές ερωτήσεις στον/στη σύντροφό σας. Ζητήστε να μάθετε γιατί απέτυχαν οι προηγούμενες σχέσεις τους. Πάρτε μαθήματα ώστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.

Ιχθύες

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα, οπότε πάρτε ένα ρίσκο στον έρωτα. Αν δεν ρισκάρετε δεν θα μάθετε ποτέ τι θα μπορούσε να συμβεί αν το κάνατε. Ρίξτε τα ζάρια και δείτε πού θα σας οδηγήσουν.