Αστρολογία: Ερωτικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου

Αστρολογία: Ερωτικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου

Κριός

Οι τελευταίοι μήνες έφεραν παιχνίδια και διασκέδαση. Αλλά η Αφροδίτη μπαίνει στον σταθερό και αφοσιωμένο Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου και τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν στην ερωτική ζωή σας. Ο συμβιβασμός ποτέ δεν ήταν το δυνατό στοιχείο σας, αλλά η ευελιξία είναι προϋπόθεση για το πρώτο μισό του μήνα –μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Στις 10, ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς και σας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους αλλά σας δυσκολεύει να εκφραστείτε. Αυτό που εσείς θεωρείτε προκλητικό, μπορεί να προσβάλλει τον εραστή σας. Φημίζεστε για το ότι αφήνετε το σώμα σας να μιλάει, αλλά κρατηθείτε! Το ταίρι σας θα χρειαστεί τα γλυκά σας λόγια για να μπορέσει να ικανοποιηθεί. Έχετε λίγη πειθαρχία και ακούτε τι σάς λένε. Μην παρατηρείτε μόνο πόσο σέξι κινούνται τα χείλη τους. Προσέξτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου –οι λαμπρές ιδέες σας μπορεί να σας φέρουν προβλήματα.

Κάντε ένα βήμα πίσω στις 19 Φεβρουαρίου. Η Πανσέληνος στην σχολαστική Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε προοπτική. Έχετε το κεφάλι σας στα σύννεφα για καιρό, Κριοί. Τώρα είναι ώρα να προσγειωθείτε. Έχετε την τάση να είστε ανυπόμονοι, αλλά είναι σημαντικό να καθυστερήσετε την ικανοποίηση για να ανακαλύψετε τι αναζητάτε. Μην αγχώνεστε. Θα αποδώσει.

Ταύρος

Η ατμόσφαιρα είναι ερωτική, Ταύροι! Η σέξι Αφροδίτη μπαίνει στο αδελφικό σας ζώδιο της γης, Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου και ανανεώνει τη γοητεία σας. Φαίνεται πως όποιον γνωρίζετε, καταφέρνετε και τον γοητεύετε απευθείας. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική. Αν έχετε σχέση, περιμέντε μια καυτή βραδιά πάθους που θα ικανοποιήσει μυαλό, σώμα και ψυχή. Αν είστε ελεύθεροι, τα βέλη του Έρωτα θα σας χτυπήσουν εκεί που δεν το περιμένετε.

Στις 14, ο ισχυρός Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και σας δίνει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειάζεστε για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να βγάλετε έξω το άτομο που σας αρέσει, να ζητήσετε από έναν εραστή μια πιο σοβαρή δέσμευση και να εξερευνήσετε το μέλλον με το ταίρι σας. Είναι καιρός ανάπτυξης –αξιοποιήστε τον!

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Πανσέληνος στην Παρθένο σάς δίνει μία χείρα βοηθείας. Ως ζώδιο της γης, δεν σας ενδιαφέρουν πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν και η οργανωτική Παρθένος θα τακτοποιήσει το συναισθηματικό χάος του κόσμου σας. Παλιά φλερτ που συνεχίζουν να σας τηλεφωνούν θα εξαφανιστούν μαγικά και κάθε σχέση που μια ξεκινάει και μια σταματάει θα τελειώσει. Η ερωτική ζωή σας βελτιώνεται. Γεια χαρά περιπετειούλες, καλωσόρισες μέλλον!

Δίδυμοι

Ας είμαστε ειλικρινείς, Δίδυμοι. Δεν είναι το καλύτερό σας να παίρνετε την ευθύνη. Μπορείτε πάντα να βρείτε μια καλή δικαιολογία. Αλλά με την ερωτική Αφροδίτη να μπαίνει στον πιστό Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, είναι καιρός να μεγαλώσετε. Παραπλανάτε τους άλλους και στο τέλος θα το καταλάβουν. Πάρτε την ευθύνη. Το ψέμα δεν θα βοηθήσει.

Τα μέσα του Φεβρουαρίου μπορεί να είναι καταστροφικά για σας. Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς στις 10 και ο Ήλιος επίσης στις 18. Αυτά θα κάνουν αυτόν τον μήνα εφιάλτη για την επικοινωνία σας. Έχετε το δώρο του λόγου, κάτι που οι Ιχθύες δεν έχουν –απλώς νιώθουν τόσα πολλά. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στο να ξεφουρνίζετε τα συναισθήματά σας τη λάθος στιγμή, να στέλνετε μήνυμα στο λάθος άτομο ή να λέτε μονίμως το λάθος πράγμα. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε πράγματα που δεν ευνοείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μην το κάνετε!

Και μην ξεγελαστείτε από την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου. Δεν χρειάζεται να πάρετε μια απόφαση τώρα. Δεν είστε διάσημοι για τις καλές αποφάσεις σας τους καλούς καιρούς, και το να βιάσετε την απόφαση μιας δέσμευσης δεν είναι σοφό. Ακούστε τη συμβουλή μου και δώστε ένα διάλειμμα στην ερωτική ζωή σας αυτό τον μήνα. Αν πρέπει να εξαντλήσετε την ενέργειά σας, αγοράστε έξτρα μπαταρίες για τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Καρκίνος

Αυτός είναι ο μήνας ζεστών, στοργικών συναισθημάτων. Η στοργική Αφροδίτη θα περάσει τον μήνα στο συμπληρωματικό σας ζώδιο του Αιγόκερω από τις 3 Φεβρουαρίου. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης και ενισχύει τον δεσμό ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Και δεν εννοώ ότι προσθέτει χειροπέδες στην κρεβατοκάμαρα. Είστε βαθιά ευαίσθητα άτομα. Αν το ταίρι σας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, θα βρείτε άλλο σύντομα.

Τα πράγματα θα πάρουν φωτιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς ο Άρης φεύγει από τον παρορμητικό Κριό και μπαίνει στον πολύ πιο ήρεμο Ταύρο. Απολαύστε μια ημέρα γεμάτη αφρόλουτρα, αρωματικά κεριά και αισθησιακό έρωτα που θα οδηγήσει σε αγκαλιές. Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Απολαύστε τα.

Στις 18, ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς και σάς δίνει μια θετική οπτική για τη ζωή. Οι παλιές πληγές σας αντικαθίστανται από αισιοδοξία. Η συναισθηματική διαίσθηση που έχετε σάς εξυπηρετεί αυτόν τον μήνα των Ιχθύων. Οι σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν και με το παραπάνω. Την επόμενη ημέρα, η Πανσέληνος στην Παρθένο σάς ενθαρρύνει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Οι χαλαρές σχέσεις μπορεί να ικανοποιούν κάποια ζώδια, αλλά εσείς είστε έτοιμοι για την αληθινή δέσμευση.

Λέων

Οι άνθρωποι δεν σας χορταίνουν τον Φεβρουάριο. Το κινητό σας θα γεμίζει μηνύματα και το κοινωνικό ημερολόγιο σας θα είναι γεμάτο από πριν. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, η τρυφερότητα σας γίνεται αισθητή. Αυτή η όχι και τόσο μυστική καψούρα που έχετε εδώ και μήνες πιάνει επιτέλους τις νύξεις σας. Είναι καιρός για δράση. Μην ξεχνάτε να φοράτε σέξι εσώρουχα. Ο Δίας σας προικίζει με έντονη επιρροή από την φλογερή κατοικία του στον Τοξότη, γεγονός που μπορεί να σας χαρίσει μεγάλη τύχη –σε πολλούς τομείς.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4 μπορεί να βάλει κάποιον καινούργιο στη ζωή σας. Ο μοναδικός Υδροχόος έχει έναν καταπληκτικό τρόπο να φέρνει αυθεντικούς και δυναμικούς ανθρώπους στις ζωές μας. Θα είναι καλό να κλείσετε ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί να προκύψει μια αγάπη που θα κρατήσει για πάντα ή μια πολύ καυτή βραδιά.

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν αγχωτικά κατά την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου. Έχετε πολλή ενέργεια, Λέοντες και μπαίνετε στον πειρασμό να την κάψετε στην κρεβατοκάμαρα για να αποβάλλετε το άγχος σας. Δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Έχετε κάτι καλό, γι΄ αυτό μην το καταστρέψετε γιατί δεν μπορείτε να κρατήσετε κλειστό το φερμουάρ σας!

Παρθένος

Αχ, Παρθένοι, ξέρω ότι είστε τελειομανείς, αλλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, τα πράγματα θα αρχίσουν να σοβαρεύουν στη σχέση σας. Ενώ μυστικά λατρεύετε την σταθερότητα που παρέχει ο Αιγόκερως, σάς πνίγει κιόλας. Όταν η Νέα Σελήνη μπει στον Υδροχόο την επόμενη ημέρα, σάς παροτρύνω να κλείσετε το μυαλό σας και να μην ξεχνάτε την ευρύτερη εικόνα.

Ως ζώδιο της γης, γελάτε μπροστά στην παραίσθηση και έχετε ασπρόμαυρη οπτική για τον κόσμο και γι’ αυτό η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς μπορεί να είναι δύσκολη για σας. Οι ονειροπόλοι Ιχθύες δημιουργούν ένα κλίμα παραίσθησης που σας φέρνει ανισορροπία. Ένας εραστής μπορεί να έχει αντιφατική προσωπικότητα που να σας προσελκύει. Μην πιστεύετε τίποτα μέχρι να μάθετε τα γεγονότα, πράγμα που σημαίνει μακριά από τις εφαρμογές ραντεβού. Κανείς δεν εκτιμά τα ψεύτικα προφίλ.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει υπέροχη αν αφήσετε το επικριτικό μυαλό σας στο σπίτι! Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την άποψή σας, αλλά θα φανείτε επικριτική και απότομοι. Δεν χρειάζεται να πείτε ό,τι σάς έρθει στο μυαλό. Να θυμάστε ότι το ραντεβού σας προσπάθησε πολύ για να ικανοποιήσει. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και να δείχνετε κατανόηση. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος ξεκινά εκρηκτικά καθώς η ένταση και η επιθετικότητα εμφανίζονται στη σχέση σας –και δεν εννοώ σεξουαλική ένταση. Για την ακρίβεια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 3 Φεβρουαρίου μπορεί να ψυχράνει τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα.

Μην πανικοβάλλεστε –δεν θα κρατήσει για πάντα. Αν επιβιώσετε χωρίς να χάσετε τη λογική σας, η ρομαντική σύνδεσή σας θα γίνει βαθύτερη, θα μετατραπεί σε πιο αισθησιακό και έντονο σεξ. Όλοι ξέρουμε ότι το καλύτερο μέρος του τσακωμού είναι η συμφιλίωση.

Τα πράγματα βελτιώνονται το δεύτερο μισό του μήνα, καθώς οι Ιχθύες σώζουν την κατάσταση. Ο Ερμής στις 10 και ο Ήλιος στις 18 μπαίνουν στους συναισθηματικούς Ιχθύς και διεγείρουν τα συναισθήματά σας. Μπορεί να σας έλειπα τον τελευταίο καιρό η αυτοπεποίθηση, αλλά οι Ιχθύες θα σας απελευθερώσουν από τις αναστολές σας. Αφήστε τον ασυνήθιστο εαυτό σας ελεύθερο, Ζυγοί!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ρομαντική για σας. Ενώ άλλοι δυσκολεύονται να εκφραστούν όταν ο Ερμής είναι στους Ιχθύς, εσείς μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις απόψεις σας με απόλυτη σαφήνεια. Αυτό ίσως γιατί φέρνετε ισορροπία στους Ιχθύς. Πείτε την αλήθειά σας. Η ισχυρή διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει προς τις σωστές επιλογές. Ποτέ μη διστάζετε να ζητάτε αυτό που θέλετε, είτε είναι δέσμευση είτε λίγα κόλπα στην κρεβατοκάμαρα –μπορεί και να το πάρετε.

Σκορπιός

Θα είναι δύσκολη η διαδρομή για σας στην αρχή του μήνα, Σκορπιοί. Χωρίς αμφιβολία θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε στην είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου. Σας αρέσει το μυστήριο, οι θεατρινισμοί, το άγριο σεξ –όλα όσα δεν αρέσουν στον Αιγόκερω. Μπορεί να νιώθετε ότι τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν προς καυτές καταστάσεις, αλλά μην εμπιστεύεστε αυτή την αίσθηση. Οι άλλοι προσπαθούν να σας κάνουν να δεσμευτείτε και εσείς είστε πολύ πεισματάρηδες για να συμβιβαστείτε. Η ένταση και οι διαφωνίες μπορεί να υπογραμμίζουν το πρώτο μισό του μήνα.

Ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο, το συμπληρωματικό σας ζώδιο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κάνει το δεύτερο μισό του μήνα πολύ πιο απολαυστικό. Ο Άρης στον Ταύρο υπόσχεται έναν μήνα παθιασμένου σεξ και αισθησιακών σχέσεων. Όλοι οι άλλοι μπορεί να αρραβωνιάζονται και να παντρεύονται, αλλά εσείς ικανοποιήστε με το να έχετε κάποιον να μοιράζεστε το κρεβάτι σας –τουλάχιστον για ένα βράδυ.

Η 19η, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, είναι μια ημέρα ρομαντισμού. Απολαμβάνετε τις κουβέντες στο κρεβάτι, αλλά αυτοί οι ψίθυροι στα σκοτεινά γίνονται όλο και πιο στοργικοί, δημιουργούν έντονους και σταθερούς δεσμούς (και δεν μιλώ για σαδομαζοχιστικούς δεσμούς). Ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνετε το βήμα. Η Παρθένος μπορεί να σας δείξει ότι το να πείτε τι νιώθετε δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη μπορεί να αφήνει το ζώδιό σας και να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, αλλά οι ουρανοί είναι ακόμα συναισθηματικοί για σας αυτό τον μήνα. Ο Αιγόκερως προσθέτει σοβαρότητα, δέσμευση και υπευθυνότητα στην ερωτική ζωή σας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα αμφιβολίας και χαμηλής αυτοπεποίθησης. Η 4η φέρνει τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή τη στιγμή για να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Το δεύτερο μισό του μήνα γίνεται πιο δύσκολο, καθώς ο Ερμής περνά στους Ιχθύς στις 10 Φεβρουαρίου. Θα δυσκολεύεστε στις αλληλεπιδράσεις σας. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας μπορεί να μην μεταφέρονται τόσο καλά όσο ελπίζατε. Οι παρεξηγήσεις είναι πάντα ενοχλητικές, αλλά εσείς το παίρνετε πιο προσωπικά από τους περισσότερους. Η ξηρασία δεν κρατάει για πάντα, Τοξότες. Χρησιμοποιείστε αυτή την περίοδο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι ήσυχη, αλλά τουλάχιστον την επόμενη ημέρα οι σοκολατίνες είναι σε έκπτωση!

Η 19η μπορεί να είναι δύσκολη για εσάς, καθώς η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στενομυαλιά και συναισθηματική αναταραχή που ούτε μια χαλαρωτική μάσκα προσώπου δεν μπορεί να διορθώσει. Είναι ο καιρός για να επανεξετάσετε τις προσδοκίες σας απ’ τον εαυτό σας και απ’ τους άλλους. Διαλογιστείτε, κάντε γιόγκα και αν όλα τα υπόλοιπα δεν λειτουργήσουν, ο έμπιστος δονητής σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλεται την ένταση.

Αιγόκερως

Είναι το βέλος του Έρωτα ή απλώς η ρομαντική Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σας; Όπως και να χει, από τις 3 Φεβρουαρίου η αγάπη χαμογελά στον Αιγόκερω και όλα είναι ρόδινα. Αν έχετε σχέση αυτή τη στιγμή, όλα θα μπουν στη θέση τους και η αγάπη σας θα ενισχυθεί όπως ποτέ άλλοτε. Αν είστε ελεύθεροι, δεν θα είστε για πολύ. Καλή ενέργεια και καταπληκτικό σεξ έρχονται στο δρόμο σας.

Τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά και στις 10 όταν ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς. Θα γίνεται πιο στοργικοί και ρομαντικοί. Θα εκφράζεστε πολύ σωματικά στο ταίρι σας. Μπορεί να έχετε μεγάλα σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά δεν θα μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας απ’ τον άλλο ώστε να μπορέσετε να βγείτε από την κρεβατοκάμαρα.

Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς στις 18 Φεβρουαρίου και σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές, ρομαντικές χειρονομίες. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο της διαίσθησης, της ευαισθησίας και της δημιουργικότητας, γι’ αυτό αξιοποιήστε πλήρως αυτά τα δώρα. Σχεδιάστε μια ρομαντική απόδραση ή μια γλυκιά πράξη για να κερδίσετε καρδιές. Αυτός ο ρομαντικός μήνας κορυφώνεται την επόμενη ημέρα όταν η Πανσέληνος μπαίνει στην Παρθένο, και κάνει αυτή τη στιγμή ιδανική για υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Είστε συνηθισμένοι στο να σκέφτεστε πολύ τα πράγματα, αλλά τώρα είναι ώρα για δράση.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 4 Φεβρουαρίου σάς βοηθά να αξιοποιήσετε τα έμφυτα δώρα σας. Οι δυνάμεις γοητείας σας θα βρίσκονται στα πάνω τους και το χαρισματικό δώρο του λόγου θα κάνει τους πάντες να σας ερωτεύονται στην αρχή του μήνα. Απολαύστε το, Υδροχόοι, γιατί το υπόλοιπο του μήνα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο.

Δεν είστε οι τύποι που τους αρέσουν οι περιορισμοί. Εκτιμάται βαθιά την ελευθερία να κάνετε ό,τι θέλετε. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα, καθώς η Αφροδίτη στον Αιγόκερω περιορίζει τη σχέση σας και σας δυσκολεύει να βρείτε χώρο για ανάσα. Η ένταση αυξάνεται καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε τη σπίθα. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να φέρει περισσότερο στρες στην ερωτική ζωή σας. Δεν είναι κακό να είστε ελεύθεροι. Μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 σάς κάνει να δουλεύετε πιο σκληρά από ποτέ για να αποδείξετε την αξία σας. Αλλά γιατί; Ποιον προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε; Είστε σέξι ζώδιο, γι’ αυτό μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο όμορφοι απ’ ότι είστε. Δεσμευτείτε στο να αφήσετε παλιά φλερτ στο ράφι και παλέψτε για την αγάπη που θέλετε να προχωρήσει. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Ιχθύες

Τα πράγματα γίνονται πολύ καυτά αυτό τον κρύο μήνα, καθώς η γοητεία σας συνεχίζει να αυξάνεται. Μπορεί μόλις να αφήσατε μια σχέση που δεν έβγαζε πουθενά, ίσως είστε μόνοι καιρό τώρα ή ίσως είστε πολύ άνετοι μέσα στη σχέση σας. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, νιώθετε μεγάλη ελευθερία, Ιχθύες και είναι καιρός να το ρίξετε έξω!

Αν νιώθετε ότι όλα πάνε τόσο καλά γιατί οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται, έχετε δίκιο. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας στις 10 Φεβρουαρίου και ο Ήλιος στις 18. Καλά πράγματα έρχονται στον δρόμο σας. Η δύναμη του ζωδίου σας σάς δίνει καυτή γοητεία και ερωτική αύρα και γοητεύετε τους πάντες γύρω σας. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ρομαντική. Μπορεί να πάει τόσο καλά που να πρέπει να λείψετε από τη δουλειά την Παρασκευή.

Αυτό που πιστεύατε ότι είναι ένα βραχυπρόθεσμο φλερτ, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο. Αυτό που στην αρχή ήταν σεξουαλική ένταση, τώρα είναι πραγματικός έρωτας βασισμένος στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αυτό μπορεί να σας φρικάρει λίγο, αλλά μην πανικοβάλλεστε και μην βάζετε κανέναν σε βάθρο. Η Πανσέληνος στις 19 θα είναι η ιδανική στιγμή για να επισημοποιήσετε τα πράγματα.