Αστρολογία: Ερωτική αριθμομαντεία για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτική αριθμομαντεία για όλα τα ζώδια, για τους χωρισμένους Συντρόφους
Αριθμομαντεία Προβλέψεις 10ημέρου:

Κριός

Θα φανεί μέσα στην νέα εβδομάδα, ο πρώην σας μέσα από ποικίλες προτάσεις που δεν θα σας αφήσουν άλλο περιθώριο, για να έχετε αμφιβολίες για μια επανασύνδεση.
Τυχερό νούμερο : 2

Ταύρος

Δεν υπάρχουν σκέψεις για νέα επανασύνδεση, μιας και όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν απομακρύνει από το ταίρι σας πολύ!
Τυχερό νούμερο : 4

Δίδυμοι

Το σύμπαν θα σας δώσει μια ακόμη ερωτική επιτυχία – ευκαιρία, για να μπορέσετε και εσείς να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που για τους δικούς του λόγους είναι μακριά.
Τυχερό νούμερο : 5

Καρκίνος

Οι αλλαγές είναι πολλές και τώρα αισθάνεστε ότι το συντροφικό σας έτερο, κάνει ότι μπορεί για να σας φέρει κοντά του, και να περπατήσετε σε ένα κοινό μέλλον.
Τυχερό νούμερο : 1

Λέων

Δεν θέλετε στον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, ακόμη να αναφέρετε κάτι για την επανασύνδεση που προσπαθείτε. Τώρα ζητάτε τις μόνιμες αποδείξεις αγάπης.
Τυχερό νούμερο : 7

Παρθένος

Μην χαλάτε την διάθεση σας, όταν αυτός που θέλετε, σας δείχνει τον δύσκολο του χαρακτήρα. Τώρα αυτό που χρειάζεστε είναι να του δώσετε χρόνο προσαρμογής.
Τυχερό νούμερο : 9

Ζυγός

Σας αρέσει σίγουρα η μοναξιά σας, αλλά τώρα έχετε ξαφνικά αρχίσει και σκέφτεστε πάλι τον πρώην σας. Μάλλον πρέπει να πάρετε μια απόφαση, το τι θέλετε να κάνετε.
Τυχερό νούμερο : 8

Σκορπιός

Έχετε παρατήσει τα πάντα για να ασχολείστε μόνο με κάποιο άτομο που σας ταλαιπωρεί όμως. Σίγουρα σε όλον αυτόν τον παραλογισμό υπάρχει ένα όριο.
Τυχερό νούμερο : 6

Τοξότης

Ειδήσεις και επισκέψεις, να περιμένετε αυτό το χρονικό διάστημα, από τον πρώην σας, που έχει πλήρως αντιληφθεί τα λάθη του και θέλει να επανορθώσει.
Τυχερό νούμερο : 2

Αιγόκερως

Αξιόλογο αυτό το χρονικό διάστημα, για όλους που έχουν μείνει καιρό μόνοι τους. Τώρα χρειάζεται και να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, καθώς ένα νέο ταίρι σας χρειάζεται.
Τυχερό νούμερο : 1

Υδροχόος

Οι αντιπάθειες είναι περασμένες με τον πρώην σύντροφο σας. Τώρα χρειάζεστε να δείτε πιο συνετά όλες αυτές τις προτάσεις εκ νέου που σας κάνει.
Τυχερό νούμερο : 5

Ιχθείς

Βγάλτε από το μυαλό σας τις άσχημες σκέψεις. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιέστε με τα παλιά, ενώ ήδη γύρω σας υπάρχουν ευχάριστες προσωπικότητες.
Τυχερό νούμερο : 3