Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μια ανεπιθύμητη πρόκληση στα ερωτικά σου, θα βοηθήσει πολύ στο να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις από τη σχέση σου. Η κινητήρια δύναμη του Κριού μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου αποτελεσματικά στη ερωτική σου ζωή, όπως και στους άλλους τομείς της ζωής σου. Το πρώτο βήμα είναι ν’ αποκτήσεις εμπειρίες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Τότε η συγκεκριμένη δυσκολία, θα σου φανεί σαν πταίσμα.

Ταύρος

Η πορεία της σχέσης σου θα αλλάξει, αν πάρεις το χρόνο σου να σκεφτείς τις αλλαγές που επιθυμείς. Ίσως ένα ζήτημα από το παρελθόν δεν έχει κλείσει οριστικά και σε ωθεί να ρισκάρεις. Αυτή η κίνηση, θα επιφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό, πριν βαδίσεις σε «αναμμένα κάρβουνα», πρέπει να είσαι σίγουρη για τα ρίσκα που θα αναλάβεις.

Δίδυμοι

Αν η ασφάλεια ή η σταθερότητα αυξάνεται σε άλλες περιοχές της ζωή σου, τότε μπορούν να ενισχύσουν την προσωπική σου ζωή. Αυτό με τη σειρά του, θα σε κάνει πιο συνεργάσιμη κι ευχάριστη με αποτέλεσμα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Έχεις τη δύναμη να ανακουφίσεις και να καθησυχάσεις τη ζωή του εραστή σου. Γι’ αυτό πρόσφερε με γενναιοδωρία!

Καρκίνος

Η στοργή σου, θα δημιουργήσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα, όπου θέλεις ή έχεις ανάγκη. Μπορεί να εστιάζεις τις προσπάθειές σου στο σπίτι σου. Προσφέροντας σταθερότητα και άνεση, θα πετύχεις μεγαλύτερη οικειότητα και συνεργασία με το ταίρι σου. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε από κοινού να δημιουργήσετε τη δική σας ερωτική φωλιά και ν’ αποκλείσετε τον υπόλοιπο κόσμο !

Λέων

Ακόμα κι αν είσαι παθιασμένη με τις αρχές και τις πεποιθήσεις σου, ο εραστής σου θα μοιραστεί μαζί σου τις δικές του…βάζοντάς σε σκέψεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τα οφέλη της ευελιξίας σου, όταν λαμβάνεις υπόψη τις απόψεις του. Ένα πρόθυμο, ανοιχτό μυαλό θα μπορούσε να συμβάλει στην παθιασμένη πρόοδο. Εξάλλου το να ακούσεις αυτά που θα πει με δεκτικότητα… θα είναι επίσης πολύ σέξι!

Παρθένος

Η Αφροδίτη συνεχίζει να ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Αν ήσουν επιφυλακτική απέναντι στις ερωτήσεις που ήθελες να κάνεις στον εραστή σου, λόγω κάποιων αμφιβολιών, τότε αυτές θα εξαφανιστούν. Έχεις δίκιο που εμπιστεύεσαι την μοναδική σου ικανότητα με τις λέξεις…γιατί ενεργοποιεί τη γοητεία σου με το σωστό τρόπο. Μόλις δεις τα αποτελέσματα της αυτοπεποίθησής σου στα ερωτικά σου, θα την εφαρμόσεις και σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Ζυγός

Είναι μια περίοδος, που προετοιμάζεσαι ψυχικά, για να μπορέσεις να αναλάβεις δράση στα ερωτικά σου. Γι’ αυτό αξίζει να αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς τι σκοπεύεις να πεις ή να κάνεις. Αν μπορείς να εστιάσεις σε τρόπους για να ορίσεις μια αμοιβαία αποδεκτή, παθιασμένη ατζέντα, τότε το σέξι σχέδιό σου θα έχει θετικά αποτελέσματα!

Σκορπιός

Οι μικρές ευγενικές κινήσεις , είναι που μετράνε στη σχέση σου. Σίγουρα, σου αρέσουν – όπως και σε όλους άλλωστε – και κάποιες περιστασιακές μεγάλες χειρονομίες από τον αγαπημένο σου. Αλλά μπορεί να καταλάβεις από τις λεπτές κι αυθεντικές του ενέργειες, το πόσο σε λατρεύει. Ακόμα κι αν μερικές κινήσεις του είναι εξαιρετικά αμυδρές, η διαίσθησή σου είναι αρκετά έντονη για να τις εντοπίσει.

Τοξότης

Αν χρειάζεσαι υπενθύμιση για το γεγονός πως παίρνουμε αυτό που δίνουμε, τότε η ερωτική σου ζωή θα σου το υπενθυμίσει τώρα. Ίσως καταλαβαίνεις από ένστικτο τις ανάγκες του εραστή σου. Πιστεύεις επίσης ακράδαντα πως ο αγαπημένος του το εκτιμάει ιδιαίτερα…γιατί νιώθει πως τον αγαπάς. Όταν αυτό που δίνεις είναι αγάπη και φροντίδα, θα έχεις την ίδια ανταπόδοση από το σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Η εμπιστοσύνη και ο ρεαλισμός που προσφέρεις στη σχέση σου, θα διευκολύνουν το ταίρι σου να μιλήσει για τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Αν υπήρχε ένα ζήτημα που αποφεύγατε να συζητήσετε πρόσφατα, τότε ίσως αναλάβεις την πρωτοβουλία να μιλήσεις γι’ αυτό ανοιχτά. Η ευγένεια και η θετικότητά σου, είναι δύο από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά σου τώρα. Διατήρησε αυτή τη στάση, με κάθε δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Λίγοι είναι αυτοί που δεν γοητεύονται από τις γνώσεις και τις παρατηρήσεις σου. Το ίδιο συμβαίνει με τον εραστή ή τον πιθανό σύντροφό σου. Αν μια συζήτηση προχωρήσει σε δύσκολη ή αμφιλεγόμενη περιοχή, τότε θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστική. Μοιράζεσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει ό, τι αισθάνεσαι και πιστεύεις ολόψυχα. Επομένως, πρέπει να πιστέψεις πως οι γνώσεις και οι πεποιθήσεις σου είναι πολύ δελεαστικές και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη σχέση σου ή στη σχέση που αρχίζει να σχηματίζεται τώρα.

Ιχθύες

Μερικές φορές, η αίσθηση πως πρέπει να βιαστούμε για κάτι, μπορεί να είναι σέξι ή συναρπαστική. Άλλες φορές, δημιουργεί επιπλοκές αν οι ενέργειες γίνονται βιαστικά. Το ίδιο ίσως να ισχύει για σένα τώρα. Μπορεί να αντιμετωπίζεις χάος ή αναταραχές στην ερωτική σου ζωή. Μια παρορμητική ή απρόσεκτη απάντηση, θα μπορούσε να το κάνει πιο έντονο. Η αγάπη χρειάζεται την ήρεμη ενέργειά σου αυτή τη στιγμή. Άφησε τη διαίσθησή σου να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, για να την εφαρμόσεις.