Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είναι απίθανο να αγνοήσεις τη μαγεία που ξετυλίγεται στη σχέση σου τώρα! Είτε πρόκειται για βαθιές συζητήσεις ή για ένα καινούργιο άνοιγμα ανάμεσά σας, θα νιώσεις καθησυχασμένη, που σε συναρπάζουν οι ανάγκες του εραστή σου.Αυτό το επίπεδο οικειότητας ανάμεσά σας, θα είναι αυτό που χρειάζεται, για να φέρει μια πολύ ευχάριστη αλλαγή στη σχέση σας.

Ταύρος

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, είναι να μην υποστηρίζεις τον εραστή σου. Αλλά ίσως να μη βοηθάει το γεγονός, ότι ο χρόνος και η προσοχή σου, αποσπάται με πολλούς τρόπους. Μπορεί να φαίνεται απογοητευτικό το γεγονός, πως πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στη διατήρηση μιας ελκυστικής ερωτικής σχέσης και στην τακτοποίηση πολλών ευθυνών της καθημερινότητάς σου. Όσο το αντικείμενο του πόθου σου, ξέρει το λόγο της απόσπασης της προσοχής σου, τότε θα είναι πιο πιθανό να κάνει υπομονή ή να σου προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει μεγάλη σταθερότητα στη σχέση σου, μια αίσθηση να δημιουργήσεις λίγο χάος, θα ενταθεί γι’ άλλη μια φορά. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα απερίσκεπτο ή εγωιστικό στις προθέσεις σου. Αν μη τι άλλο σκέφτεσαι ανοιχτόμυαλα, και αυτό θα δημιουργήσει μοναδικές ιδέες για να προσφέρεις σπιρτάδα κι αυθορμητισμό, όπου χρειάζεται. Απλά βεβαιώσου ότι δεν ενεργείς υπερβολικά βιαστικά, με τους οποιουσδήποτε αυτοσχεδιασμούς σου!

Καρκίνος

Θα είσαι πολύ δεκτική απέναντι στις αλλαγές της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου, ειδικότερα. Αλλά πιθανόν να θέλεις να εξελιχθούν τα πράγματα, με τους δικούς σου όρους. Ευτυχώς, φαίνεται να υπάρχει ισχυρή αυθεντικότητα ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Κι αυτό είναι που κάνει ένα δεσμό, ν’ αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος!

Λέων

Τα ερωτικά σου θα έχουν μια καίρια ώθηση τώρα και θα πιεστείς ν’ αναλάβεις δράση. Ωστόσο, μπορεί να νιώσεις ότι είναι απαραίτητο να σταματήσεις εκεί που είσαι και να επανεξετάσεις ένα ερωτικό σχέδιο. Εμπιστέψου την καλή σου τύχη, αν θέλεις να εκμεταλλευτείς τώρα την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται…. Ακόμα κι αν δε νιώθεις πως έχεις καλύψει κάθε σημείο του πλάνου σου. Ο αυθορμητισμός, είναι το εισιτήριό σου για να δημιουργήσεις κάτι ευχάριστο και ενθουσιώδες.

Παρθένος

Θα έχεις περισσότερα από ένα εμπνευσμένα ρομαντικά οράματα! Αλλά η επίτευξη τους, θα χρειαστεί να διευρύνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες και να λειτουργήσεις περισσότερο με την καρδιά, παρά με τη λογική σου. Αυτό που μπορεί να φάνηκε τρομακτικό ή συγκεχυμένο στην ερωτική σου ζωή, θα μπορούσε να αντικατασταθεί από κάτι που φαίνεται πιο σταθερό και ισορροπημένο. Αν η καρδιά σου συμφωνεί, τότε οι φιλόδοξες και παθιασμένες φιλοδοξίες σου θα είναι εφικτές.

Ζυγός

Η ενέργεια που έχεις, μπορεί να είναι παθιασμένη και πολύ παιχνιδιάρικη… κι αυτό θα είναι ελκυστικό με περισσότερους από έναν τρόπους. Ωστόσο η άλλη όψη του νομίσματος, περιλαμβάνει την επιθυμία του αγαπημένου σου, να πάρεις κάτι πιο σοβαρά ή ίσως τόσο σοβαρά, όσο το κάνει ο ίδιος. Μπορείς να ενθαρρύνεις το ταίρι σου να δει την αστεία πλευρά, αυτού που βλέπει έντονα ή δραματικά. Η θετική ατμόσφαιρα που φέρνεις στη σχέση σου, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται τώρα, το ταίρι σου.

Σκορπιός

Οτιδήποτε ξεφεύγει από το παραδοσιακό στυλ στα ερωτικά σου, μπορεί να μην σε προσβάλει αυτή τη στιγμή. Θα νιώσεις έτοιμη να πρωτοτυπήσεις και να ανάψεις σπίθες στη σχέση σου, μπαίνοντας στον πειρασμό, να αφήσεις πίσω σου οποιεσδήποτε προηγούμενες συμπεριφορές σου. Δεν είναι δύσκολο να μεταμορφώσεις τον κόσμο σου σε κάτι θεαματικό… με αρκετή προσπάθεια και φαντασία. Μπορείς ταυτόχρονα να είσαι σίγουρη πως ο εραστής σου, θα ευχαριστηθεί από τον αυθορμητισμό που μεταφέρεις στη σχέση σας!

Τοξότης

Αντί να βασίζεσαι σε εικασίες ή παραδοχές σχετικά με ένα ρομαντικό θέμα, προσπάθησε να ενθαρρύνεις το πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης με τον αγαπημένο σου. Ακριβώς επειδή και οι δύο σας έχετε διαφορετικές ή ανορθόδοξες ιδέες σχετικά με αυτό που θέλετε από τη σχέση σας, αυτό δεν σημαίνει ότι η συναρπαστική, παθιασμένη μέση λύση, δε μπορεί να βρεθεί. Αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι σωστό και να είσαι δεκτική στους τρόπους με τους οποίους η προοπτική σου, αλλάζει απέναντι στον έρωτα, το ρομαντισμό και την οικειότητα. Νέες καταστάσεις σε περιμένουν, από κάθε άποψη! Καλοδεχούμενες!

Αιγόκερως

Μπορείς να λειτουργήσεις με τη λογική, όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις ένα ρομαντικό ζήτημα αυτή τη στιγμή. Αλλά μια αυστηρή, πρακτική προσέγγιση… πιθανότατα δεν είναι ό, τι θέλει ο εραστής σου από σένα τώρα. Πιστεύοντας ότι έχεις την πιο πρακτική λύση θα σε κάνει να προχωρήσεις με ταχύτητα μπροστά και να αγνοήσεις αυτά που επιθυμεί ο αγαπημένος σου! Αυτό που χρειάζεται τώρα το ταίρι σου… είναι διαφάνεια. Και προθυμία να ακουστούν και οι δυο πλευρές. Όσο περισσότερο αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία για να συμβούν αυτά, τόσο πιο χαλαρός θα νιώσει ο εραστής σου.

Υδροχόος

Κάποιος, θέλει και πρέπει να δει, τον «πραγματικό σου εαυτό» με κάποιο τρόπο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το πώς επικοινωνείς με κάποιον που βρίσκεται πολύ κοντά σου…και απλά άφησε την καρδιά σου, να υπαγορεύσει τα επόμενα βήματα. Όσο πιο αυθεντική είσαι με τα ερωτικά σου τώρα, τόσο πιο εμπνευσμένος θα είναι ο εραστής σου. Και θα νιώσεις κι εσύ περισσότερο εμπνευσμένη…. και καθησυχασμένη παράλληλα, από τον τρόπο που ανταποκρίνεται!

Ιχθύες

Είναι πολύ εύκολο να επιτρέψεις σε κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις από το παρελθόν, να ρίξουν ένα σκοτεινό ή αρνητικό σύννεφο στην τωρινή σχέση σου. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις, ότι δεν είχες αντιμετωπίσει στο παρελθόν, επειδή εμποδίζουν την προσωπική σου ανάπτυξη. Και γιατί συνήθως οι συναισθηματικές αποσκευές κρατάνε πίσω και επιβραδύνουν, όποιον συνεχίζει να τις κουβαλάει. Όταν αποφασίσεις ότι έχει έρθει η ώρα να θεραπεύσεις τον εαυτό σου ή τις συναισθηματικές πληγές σου, τότε αυτό το ειδύλλιο, θα έχει την ευκαιρία να ανθίσει αληθινά.