Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αν ήσουν απρόθυμη να αποκαλύψεις στον εραστή σου, μια αγαπημένη φιλοδοξία ή ένα όνειρό σου, τότε ήρθε πλέον η ώρα να μιλήσεις. Γιατί θα εκπλαγείς από το πόσο χρήσιμο θα είναι για το ταίρι σου, να το πετύχει για σένα. Αυτό που πιστεύεις ότι είναι ένα όνειρο ή μια φαντασία μπορεί να είναι κάτι που συνδέεται με τον αγαπημένο σου, με τρόπο που να σε καθησυχάζει ότι βρίσκεσαι σε κάτι απτό – και ενδεχομένως μεγάλο.

Ταύρος

Θα μάθεις ένα πολύτιμο μάθημα σχετικά με τον έρωτα αυτή τη στιγμή! Και αν αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβεις ή να το δεχτείς, θα υπάρχει αναμφισβήτητη σοφία μέσα του. Είναι σημαντικό να το επεξεργαστείς ειλικρινά. Καλωσόρισε κάθε αποκάλυψη ή εγκεφαλική εξέλιξη. Αυτό που έρχεται στο φως θα μπορούσε να προσφέρει μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εικόνα για τη σχέση σου- τόσο τώρα, όσο και στο μέλλον.

Δίδυμοι

Αντί να περιμένεις να γίνουν πιο αρμονικές οι συνθήκες στη σχέση σου, έχεις την στήριξη του σύμπαντος για ν’ αναλάβεις πρωτοβουλία, και να επιτύχεις τις αλλαγές. Όχι μόνο μπορείς να μετατρέψεις ένα αρνητικό σε κάτι θετικό, αλλά επειδή είναι γνήσια η προσπάθεια που θα καταβάλλεις θα είναι θετικές και οι αλλαγές που θ’ αλλάξουν την τύχη σου. Αν βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα τώρα, μια φαεινή ιδέα σου, θα κάνει ένα συνεχιζόμενο κι ενοχλητικό ζήτημα, εύκολα επιλύσιμο.

Καρκίνος

Κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου, θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις πως πρέπει να κάνεις ένα γιγαντιαίο βήμα προς τα πίσω, εκεί όπου ένιωθες πως έκανες πιο ήρεμα βήματα. Ευτυχώς, ό, τι συμβαίνει μπορεί να σε κάνει να αρχίσεις να επιλέγεις ό,τι είναι σωστό για τον εαυτό σου. Και μπορεί ν’ απαιτήσει ν’ αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες ή τη δέσμευσή σου, απέναντι στον εραστή σου. Αν χρειάζεσαι χρόνο για να καθορίσεις την επόμενη κίνηση, τότε μην φοβάσαι να τον πάρεις.

Λέων

Μπορεί να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από τη σχέση σου, αλλά οι προτεραιότητες που απαιτούν προσοχή σε άλλους τομείς, θα σε κάνουν να νιώσεις πως τα ερωτικά σου θα τα προσέξεις, μόνο όταν βρεις χρόνο γι’ αυτά. Είναι σημαντικό όμως, να μην αγνοήσεις τα συναισθήματά σου. Επειδή μόνο αγκαλιάζοντάς τα θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια νέα και πιο εύχρηστη δομή στην ερωτική ζωή σου. Μην νιώθεις απογοητευμένη από αυτά που σε προτρέπει η καρδιά σου, γιατί λέει μόνο την αλήθεια…. και απαιτεί την προσοχή σου επειδή νιώθει πως έχει παραμεληθεί τελευταία.

Παρθένος

Αν η σχέση σου παραείναι σοβαρή τελευταία, τότε θα θελήσεις έντονα να δημιουργήσεις ένα πιο ανάλαφρο και ευχάριστο κλίμα. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να είσαι λίγο πειθαρχημένη ώστε να ταιριάξουν οι ερωτικές σου υποθέσεις με το πολυάσχολο πρόγραμμά σου. Σου αξίζει να ζήσεις λιγάκι ξένοιαστα και ξεκούραστα και ο εραστής σου, θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε βοηθήσει σ’ αυτό. Μη το στερήσεις λοιπόν, από τον εαυτό σου.

Ζυγός

Θα μπορούσες να ασχοληθείς με μια μπερδεμένη ενέργεια, που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη σχέση σου. Και οι προσπάθειές σου να την κατανοήσεις θα φανούν μάταιες. Ωστόσο, προσπάθησε να κοιτάξεις πέρα από ό, τι φαίνεται αμήχανο, στις παθιασμένες δυνατότητες που επιζητούν την προσοχή σου. Το ν ’αγκαλιάσεις θετικά ό,τι συμβαίνει τώρα, είναι το σημαντικότερο.

Σκορπιός

Ορισμένα ρομαντικά θέματα που μπορεί να χρειάζονται την προσοχή σου, απαιτούν ν’ ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, αντί να ενεργήσεις με ψυχρή λογική. Αυτό μπορεί να είναι το στοιχείο που θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις ή να προχωρήσεις από οτιδήποτε, ήταν άλυτο ή επώδυνο στο παρελθόν σου. Η εμπιστοσύνη στην εσωτερική σου φωνή, οδηγεί στην εμπιστοσύνη της εσωτερικής σου σοφίας. Kαι αυτό θα σε βοηθήσει ν’ αφήσεις πίσω σου το παρελθόν.

Τοξότης

Σαν ζώδιο που φημίζεται για την αγάπη του στην αλήθεια, μπορεί να αισθανθείς, ότι πρόσφατα, έπρεπε να αποφύγεις να προσφέρεις τις ειλικρινείς απόψεις σου ή να εκτιμήσεις μια ρομαντική κατάσταση. Ευτυχώς, μπορείς να συνδεθείς με τον αυθεντικό σου εαυτό και να σκεφτείς με τέτοιο τρόπο, που να διασφαλίσεις ότι δεν δημιουργείς προβλήματα για ένα θέμα. Είναι αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης και της οικειότητας ανάμεσά σας.

Αιγόκερως

Σπάνια χρειάζεται να σκάψεις βαθιά για να εμπιστευθείς ή να πειθαρχήσεις. Και αυτές οι ιδιότητες θα σε κάνουν να γοητευτείς περισσότερο με τον εραστή σου ή να βοηθήσεις στην ενίσχυση της σχέσης σου. Η ενέργεια και το παθιασμένο δυναμικό που εκπέμπεις, μπορούν να βοηθήσουν τον εραστή σου, να αναλάβει την πρωτοβουλία με τρόπο, που ίσως φοβόταν να κάνει μέχρι πρότινος. Υπάρχει κάτι πολύ σέξι σχετικά με τον τρόπο που είσαι σε θέση να οδηγήσεις…. για παράδειγμα τώρα.

Υδροχόος

Είναι απίθανο να αφήσεις ένα μοναδικό και διαχειρίσιμο πρόβλημα στη σχέση σου, να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα, όταν έχεις εργαστεί σκληρά για να διατηρήσεις ισορροπίες. Αυτό το θέμα μπορεί να απαιτεί προσοχή γιατί δεν θα εξαφανιστεί από μόνο του αλλά δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις και να το λύσεις μόνη σου. Βάζοντας τα κεφάλια σας μαζί με το ταίρι σου, για να αφήσετε αυτό το θέμα να ξεκουραστεί, αγκαλιάζετε το πνεύμα της συνεργασίας με πολλούς τρόπους.

Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η φαντασία σου, όταν εφαρμόζεται με πάθος! Και μπορεί σίγουρα, να φανεί χρήσιμη τώρα, για να ενισχύσει τη σχέση σου. Όταν επιτρέπεις απόλυτη ελευθερία στη φαντασία σου, για να περιπλανηθεί….μπορεί να συμβούν εκπληκτικά πράγματα και να μπορέσεις να δημιουργήσεις κάτι εξαιρετικό στη σχέση σου τώρα. Ωστόσο, για να δημιουργήσεις έναν πραγματικό αντίκτυπο, μπορεί να είναι καλό να απελευθερώσεις την εμπνευσμένη και ένθερμη ενέργεια σου, σιγά σιγά κι όχι απότομα