Αστρολογία – Εποχή των Διδύμων: Οι 5 σημαντικές ημερομηνίες

Αστρολογία – Εποχή των Διδύμων: Οι 5 σημαντικές ημερομηνίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την περίοδο

Δίδυμοι

Χρόνια πολλά στους Δίδυμους…σ’ αυτούς τους πνευματώδεις μάγους των λέξεων! Όλα όσα αγγίζουν, γίνονται τόσο φωτεινά και εντυπωσιακά! Οι Δίδυμοι είναι γεννημένοι συγγραφείς, καλλιτέχνες, ποιητές και μουσικοί. Μπορούν να δοκιμάσουν τις σκέψεις τους.

Κατά κάποιο τρόπο, είναι πάντα στην «πρίζα». Πυκνές δεσμίδες δεδομένων, έλικες σοφίας, σύνθετοι κώδικες…. όλοι επεξεργασμένοι με την ταχύτητα του φωτός από τις εκπληκτικές υπολογιστικές δυνάμεις των Διδύμων.

Καταλαβαίνετε έναν Δίδυμο από τη λάμψη στα μάτια του. Υπάρχει κάτι απίστευτα ζωντανό, δραστήριο, παιχνιδιάρικο, σκοτεινό… ή κάτι αμυδρά γελαστό στο βλέμμα τους. Είναι άτομα ζωντανά, θορυβώδη κι έχουν μια αφοπλιστική γοητεία. Κάνουν αμέσως τον άλλον να νιώσει άνετα, αλλά μην ξεγελιέστε…επειδή η εμπιστοσύνη τους, είναι αόριστη.

Νιώθουν κάθε νέο άτομο με μια ένταση πολύ μεγαλύτερη από ό, τι θα παραδέχονταν ποτέ. Αν και θέλουν να φαίνονται άνετοι και ψύχραιμοι εξωτερικά…μέσα τους είναι κυνηγοί και εμμονικοί , περιστρέφονται μέσα από άπειρες σκέψεις, μέχρι να μην μπορούν να βγάλουν άλλο νόημα.

Οι Δίδυμοι αγαπούν τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με αγνώστους, αλλά αγωνίζονται να διατηρήσουν στενές, μακροχρόνιες σχέσεις. Τα ιδανικά μέρη των Διδύμων, περιλαμβάνουν αεροδρόμια, σταθμούς τρένων / λεωφορείων, μητροπόλεις, κλαμπ, μπαρ, εμπορικά κέντρα κ.λπ. – οπουδήποτε μπορούν να χαθούν μέσα στο πλήθος και να γίνουν κάποιοι άλλοι.

Αυτό το ζώδιο, λαχταρά την ανωνυμία. Μια κοινή φαντασία όσων ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο είναι να ταξιδέψουν στον κόσμο, προχωρώντας από το ένα άτομο στο άλλο ή από τον ένα προορισμό στον επόμενο. Αυτή είναι μια ματιά στην καρδιά των Διδύμων…. που ονειρεύονται κάποιον, να ερωτευτεί τα αθόρυβα και τα άθικτα βάθη τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι η διασκέδαση, το φλερτ και η κοινωνική εποχή των Διδύμων κλείνουν την εαρινή μας σεζόν.

Και ενώ όλοι είμαστε έτοιμοι για μια ενεργητική αλλαγή και για κοινωνικοποίηση στα αγαπημένα μας στέκια, αυτή η εποχή των Δίδυμων έχει κάποιους άσους στο μανίκι της.

Ο Ερμής, καπετάνιος της απάτης και της επικοινωνίας, θα γυρίσει ανάδρομος και θα σχηματίσει κάποια τεταμένα τετράγωνα με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ψευδαίσθησης.

Θα μπορούσαμε όλοι να επωφεληθούμε αν κινηθούμε προσεκτικά. Όμως παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα μερικές αστρικές, μαγικές μέρες που δεν θα θέλατε να χάσετε.

Η εποχή των Δίδυμων μετατοπίζει την εστίασή μας στην επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών. Είναι μια εποχή μάθησης και μελέτης. Λοιπόν, ποια θα είναι η εστίασή σας; Προετοιμαστείτε για μερικές σπάνιες μεταφορές που σίγουρα θα αφήσουν μόνιμες εντυπώσεις!

Οι πιο θετικές ημερομηνίες της εποχής των Διδύμων

31 Μαΐου- Ο Άρης στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο Άρης δεν ευδοκιμεί ποτέ όταν ταξιδεύει στον Καρκίνο. Είναι εξασθενημένος και αδυνατεί να λειτουργήσει στο πλήρες, προσανατολισμένο στη δράση δυναμικό, του Άρη. Ο Άρης στον Καρκίνο προσεγγίζει καταστάσεις και συγκρούσεις από συναισθηματική πλευρά, αλλά μπορεί επίσης να κρύψει εύκολα αυτά τα συναισθήματα κάτω από το χαλί.

Όταν ο Άρης σχηματίζει ένα γλυκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του μυστηρίου και της ψευδαίσθησης, οι πράξεις μας, ικανοποιούν τα όνειρά μας. Αυτή είναι μια μαγική στιγμή για να πείτε την αλήθεια σας και να ξεθάψετε καταπιεσμένα συναισθήματα. Αν είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε ένα νέο έργο πάθους, αυτή η ουράνια σπίθα μπορεί να σας δώσει την ορμή να κάνετε μεγάλα όνειρα και να προχωρήσετε το δρόμο σας.

2 Ιουνίου- Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο

Όταν ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των αξιών μπαίνει στον συμπονετικό Καρκίνο, όλοι κερδίζουν! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, μας υπενθυμίζει ότι η φροντίδα για τον εαυτό μας και την καρδιά μας, είναι υψίστης σημασίας.

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο στοργικά ζώδια του ζωδιακού και είναι φυσικά γνωστό, για τη φροντίδα του απέναντι στους άλλους. Ωστόσο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε: Πώς φροντίζετε τον εαυτό σας κι αν υπάρχει μαγεία στις στιγμές που περνάτε μαζί του.

3 Ιουνίου – Αφροδίτη στον Καρκίνο τρίγωνο με Δία στους Ιχθύες:

Η γλυκιά Αφροδίτη στον Καρκίνο συναντά τον επεκτατικό και συναισθηματικό Δία στους Ιχθύες. Πλησιάζουμε τη ζωή, με επίκεντρο την καρδιά. Η αγάπη και η συμπόνια είναι τα μεγαλύτερα δώρα μας.

Όταν η Αφροδίτη και ο Δίας -δύο από τους πιο θετικούς πλανήτες στον ουρανό- συγχρονίζονται με τα απαλά, συναισθηματικά ζώδια του νερού, οι καρδιές μας εργάζονται με υπερβολική ταχύτητα.

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να εστιάσετε στην αγάπη του εαυτού σας και να καλέσετε τον τύπο της αγάπης με τον οποίο θέλετε να περιβάλλετε τον εαυτό σας. Φροντίστε να ρίξετε έναν τριανταφυλλί χαλαζία στην τσέπη σας και παρακολουθείστε τον τρόπο που εξελίσσεται η ημέρα σας.

10 Ιουνίου – Ο Ήλιος στους Δίδυμους σύνοδο με τον Ερμή στους Δίδυμους

Όταν ο Ήλιος και ο Ερμής συγχρονίζονται, είναι συνήθως μια ουράνια στιγμή. Είναι μια στιγμή σαφήνειας και δημιουργίας ιδεών. Αυτή η συνάντηση θα είναι λίγο διαφορετική, επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Δώστε προσοχή σε ό,τι εμφανίζεται αυτήν την ημέρα, καθώς αυτό είναι μέρος του ανάδρομου ταξιδιού σας.

Η οπισθοδρόμηση δεν είναι κάτι που πρέπει να σας φοβίζει. Στην πραγματικότητα είναι μία ισχυρή χρονική στιγμή για ανάπτυξη και απομάκρυνση όσων δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Πρέπει να επανεξετάσουμε το παρελθόν για να μάθουμε απ’ αυτό. Πώς θα αποφασίσετε να απορροφήσετε τα μαθήματά σας και να προχωρήσετε;

14 Ιουνίου – Κρόνος στον Υδροχόο τετράγωνο Ουρανός στον Ταύρο

Η μαγεία δεν είναι πάντα εύκολη. Θα ήταν αστρολογικό ψέμα να πούμε ότι το τετράγωνο Κρόνου / Ουρανού είναι μια υπέροχη, μυστικιστική διέλευση. Στην πραγματικότητα, προκαλεί ανάπτυξη. Παρέχει την άφιξη ξαφνικών αλλαγών, καινοτομίας και εκπλήξεων. Μερικές φορές τα πιο δύσκολα μαθήματα, θέτουν τις βάσεις για την αναγκαία μας ανάπτυξη.

Η επιρροή του Κρόνου εδώ, θα θελήσει να αντισταθούμε στην αλλαγή – ποιος δεν θέλει να είναι άνετος; Το μάθημα αυτής της αστρικής διέλευσης είναι να το πάρετε απόφαση και να εμπιστευτείτε. Πηγαίνετε με τη ροή όσο το δυνατόν περισσότερο και αντισταθείτε στην επιθυμία σας για έλεγχο. Αγκαλιάζοντας την αλλαγή και τις δυσκολίες, μπορούμε να φυτέψουμε νέους σπόρους, για ένα ολοζώντανο αύριο!