Αστρολογία – Εποχή του Λέοντα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Εποχή του Λέοντα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ήρθε η ώρα να στεγνώσουν τα δάκρυα της εποχής του Καρκίνου! Κι αυτό επειδή στις 22 Ιουλίου ξεκινά η εποχή του Λέοντα που θα ζεστάνει τα πράγματα και θα φέρει στο προσκήνιο τα πάθη μας.

Η εποχή του Λέοντα «χτυπά» πάντα στο μεσοκαλόκαιρο και η φλογερή και διασκεδαστική της ενέργεια θα ενισχύσει με την αυτοπεποίθησή μας και θα μας εμπνεύσει να γίνουμε πιο τολμηροί για ό, τι θέλουμε.

Αυτές οι δονήσεις του μήνα φαίνονται σαν μια κοσμική ακτίνα ηλιοφάνειας που εκπέμπει κατευθείαν επάνω μας.

Και γνωρίζοντας ακριβώς πώς η θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μαγεία.

Ο Λέων είναι το ζώδιο που κυβερνάται από τον ίδιο τον Ήλιο, οπότε η εποχή του Λέοντα είναι σαν ένας λαμπερός και φωτεινός επαναπατρισμός για το βασιλιά του ηλιακού μας συστήματος που αναδεικνύει τη δύναμη του αστεριού σε όλους μας. Προετοιμαστείτε να απελευθερώσετε την εσωτερική σας Diva και να αγκαλιάσετε κάποια σοβαρά χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Είμαστε αστρολογικά ευλογημένοι με παραπάνω θάρρος, δημιουργικότητα και ταλέντο, σε όλη τη διάρκεια της εποχής του Λέοντα. Γι’ αυτό μην φοβηθείτε να διεκδικήσετε τη θέση που σας ανήκει δικαιωματικά στο κέντρο της σκηνής… και αφήστε τα πάθη σας να λάμψουν. Σκεφτείτε το σαν μια κοσμική καλοκαιρινή λάμψη!

Η ενέργεια του Λέοντα, έχει τη φήμη της υπερβολής… κι αυτή η σεζόν ζει στη διαφημιστική εκστρατεία – όπως το γεγονός πως την εποχή του Λέοντα αναμένονται όχι μία, αλλά δύο ισχυρές πανσέληνοι.

Συνήθως υπάρχει μόνο μία νέα σελήνη και μία πανσέληνος ανά ζωδιακή εποχή. Γι’ αυτό το γεγονός πως έχει μία επιπλέον, είναι σπάνιο και εξαιρετικό, γιατί μας προσφέρει διπλάσιες ευκαιρίες να δημιουργήσουμε μια «λιονταρίσια» σεληνιακή μαγεία και να αφήσουμε την αυθεντικότητά μας να λάμψει.

Η πανσέληνος στις 23 Ιουλίου ξεκινά αυτή την εποχή με λάμψη, ενώ η πανσέληνος στις 22 Αυγούστου (η οποία κορυφώνεται τις τελευταίες ώρες της Λεόντειας εποχής ) δρα σαν μια συναισθηματικά φορτισμένη πράξη κλεισίματος.

Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε την φλογερή διασκέδαση του Λέοντα; Αφήστε την εποχή του Λέοντα να γίνει ο οδηγός σας σ’ αυτές τις κοσμικές δονήσεις.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σαν ένα συντροφικό πύρινο ζώδιο, η εποχή του Λέοντα θερμαίνει τα ερωτικά σας και σας προσφέρει πολύ διασκέδαση και ξαφνικές ερωτικές ευκαιρίες. Ακολουθήστε με ενθουσιασμό, βάλτε το πιο γοητευτικό σας χαμόγελο και αφήστε τα πάθη σας να σας καθοδηγήσουν αυτό το μήνα. Έχετε την ευκαιρία να φέρετε μια νέα αίσθηση χαράς και έμπνευσης στις σχέσεις σας τώρα.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Η εποχή του Λέοντα σχετίζεται με το να βγούμε έξω και να τα δώσουμε όλα.. όμως σαν Ταύρος, τίποτα δεν σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη πολυτέλεια από το να προσφέρετε στον εαυτό σας τη βασιλική θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας! Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας «σενιάροντας» το σπιτικό σας και περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε λατρεμένοι.. όπως είναι η οικογένεια και οι φίλοι σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού, ενεργοποιείται μέσα σας αυτό το μήνα, καθώς η εποχή του Λέοντα φωτίζει τον τομέα της επικοινωνίας σας και τονίζει σε σημείο υπερβολής την αυτοπεποίθησή σας, σε ό, τι αφορά τον τρόπο που εκφράζετε τον εαυτό σας. Τόσο η εργασία και τα προσωπικά σας ραντεβού, είναι πιθανό να αναπτυχθούν, οπότε ακολουθήστε τους ρυθμούς των προσκλήσεων και αφήστε να λάμψει η επικοινωνιακή σας γοητεία!

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Η εποχή του Λέοντα σας δίνει μια μεγάλη ώθηση αυτοπεποίθησης αυτό τον μήνα Καρκίνε. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε να βάλετε τις επιθυμίες σας στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Βρίσκετε μεγαλύτερη αξία στο πρόσωπο που γίνεστε και αποκτάτε ισχυρότερη αίσθηση της αξίας σας – γι’ αυτό φροντίστε να μην χάσετε αυτή τη δυναμική! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι ιδιαίτερο και πολυτελές, που θα σας κάνει να νιώσετε… σαν το αστέρι που είστε!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Όλα τα μάτια – και οι προβολείς- είναι στραμμένα επάνω σας τώρα! Χρόνια πολλά λιονταράκια μου! Είστε το κόσμημα της εποχής του Λέοντα, επομένως αγκαλιάστε τον αυθεντικό εαυτό σας και βεβαιωθείτε πως θα λάμπετε μέσα από ό, τι κάνετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη δημιουργική και τολμηρή ενέργεια σαν δικαιολογία, για να γοητεύσετε και να ανεβάσετε φωτογραφίες σας στις σελίδες των κοινωνικών σας μέσων ή να ζητήσετε ραντεβού από το άτομο που τράβηξε το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Η εποχή του Λέοντα σας προσφέρει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη διαίσθησή σας, Παρθένε – γι ‘αυτό αφεθείτε σ’ αυτήν την πνευματική θερινή στιγμή και γίνετε πιο τολμηροί… εμπιστευόμενοι την εσωτερική σας φωνή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και να αγκαλιάσετε τη μυστική σας πλευρά κάνοντας μερικές διασκεδαστικές τελετουργίες με την πανσέληνο, ή μπόλικο διαλογισμό.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Η φλογερή ενέργεια της εποχής του Λέοντα αυξάνει τη φλόγα στην κοινωνική σας ατζέντα Ζυγέ, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να φτιάξετε μερικές διασκεδαστικές καλοκαιρινές αναμνήσεις με τους φίλους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμμετάσχετε σε πάρτι, να συνδεθείτε με τις παρέες σας και να τολμήσετε να βγείτε εκεί έξω και να δικτυωθείτε ή για να συναντήσετε άτομα του κοινωνικού σας κύκλου. Η παρουσία σας λάμπει…. και το βλέπουν όλοι.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Το επίκεντρο της εποχής του Λέοντα είναι στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας αυτόν τον μήνα, Σκορπιέ. Οπότε επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Οι συνάδελφοί σας αντιλαμβάνονται την επιμονή και τα ταλέντα σας, γι ‘αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την επιπλέον προσοχή και χρησιμοποιήστε τη για να βελτιώσετε τη θέση σας. Η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας θα επιτρέψει σ’ αυτήν την ορμή να προωθήσει τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Ώρα για καλοκαιρινή διασκέδαση Τοξότες! Με τον ήλιο στο φιλικό σας ζώδιο, η εποχή του Λέοντα φωτίζει την επιθυμία σας για περιπέτεια και σας ταξιδεύει σε συναρπαστικά νέα ταξίδια. Ζητάτε πνευματική, φιλοσοφική και πνευματική επέκταση – και ο κόσμος είναι στα πόδια σας. Πείτε ΝΑΙ στις καλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας… να ταξιδέψετε σε ένα νέο μέρος ή να μάθετε νέα πράγματα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Ο καθένας έχει μυστικά ή κρυφά ζητήματα που τους βαραίνουν κατά καιρούς. Όμως η εποχή του Λέοντα σας ζητά να ελαφρύνετε το πνευματικό σας φορτίο και να κάνετε χώρο για μερικές προσωπικές μεταμορφώσεις. Αγκαλιάστε την ουσιαστική αυθεντικότητα, ρίξτε το παλιό σας δέρμα και εγκαταλείψτε τις συναισθηματικές αποσκευές που σας εμποδίζουν να είστε ο αληθινός εαυτός σας.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Είστε έτοιμοι για σχέσεις αυτόν τον μήνα, Υδροχόε καθώς η εποχή του Λέοντα προβάλλει τα φώτα της δημοσιότητας στις τετ α τετ σχέσεις σας. Οι τολμηρές κινήσεις τώρα στις σχέσεις σας, θα αποδώσουν. Γι’ αυτό μη φοβηθείτε να ρισκάρετε και να ομολογήσετε στο ταίρι σας, τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει. Αυτή η φλογερή ενέργεια θα μεταφέρει όλες τις σχέσεις σας, σε βαθύτερο επίπεδο.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Διασκεδάζοντας στον γλυκό καλοκαιρινό ήλιο… είναι ακριβώς αυτό που σας διέταξε ο κοσμικός γιατρός αυτόν τον μήνα Ιχθύες – καθώς η εποχή του Λέοντα σας εμπνέει να ενθουσιαστείτε περισσότερο με την ευεξία σας. Ασχοληθείτε με το σώμα σας και προσθέστε λίγη υπαίθρια δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή γίνετε πιο κοινωνικοί προσκαλώντας τους φίλους για μια βόλτα μαζί σας ή για να συμμετάσχουν σε μαθήματα γιόγκα, στο πάρκο.