Αστρολογία: Εποχή του Κριού – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Αστρολογία: Εποχή Του Κριού – Πώς Θα Επηρεάσει Τα Ζώδια

Καθώς αποχαιρετάμε την εποχή των Ιχθύων, εξετάζουμε τη μεγάλη κοσμική επιρροή του ισχυρότερου και πιο πολεμοχαρούς από όλα τα ζώδια, το ζώδιο του Κριού.

Η εποχή του Κριού καταφτάνει και πρόκειται να μας κατατροπώσει ή να μας κάνει να κατατροπώσουμε εμείς κάποιους άλλους. Ο Ήλιος θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 21 Μαρτίου, αμέσως μετά την Εαρινή Ισημερία.

Η εποχή του Κριού, θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Απριλίου. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οπότε αυτή η σεζόν θεωρείται η πρώτη εποχή του αστρολογικού ημερολογίου.

Πώς θα επηρεάσει όμως η εποχή του Κριού το υπόλοιπο της χρονιάς; Αυτό το ζώδιο δεν παίζει! Κι αν αρχίσετε να έχετε επιθετική, εχθρική ή ανταγωνιστική συμπεριφορά, μπορείτε να το αποδώσετε στην επιρροή του Κριού. Θα αντιμετωπίσουμε διαφωνίες, διαμάχες και ακραίες δηλώσεις. Θα υπάρξουν απειλές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, και πολλές άσχημες και σκληρές συμπεριφορές.

Η εποχή του Κριού θα εμφυσήσει σε κάθε ζώδιο την ανάγκη να οδηγήσει και να βοηθήσει. Ενδέχεται να εμπλακούμε περισσότερο από ποτέ σε ένα έργο που εξετάσαμε, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώσαμε. Αυτή θα είναι η εποχή, της εμπλοκής του εγκεφάλου και του εστιασμένου σχεδιασμού…. χάρη στον κυβερνήτη του Κριού, τον Άρη- τον πλανήτη της δράσης. Κι ενώ όλα μας φαίνονται πολύ «ζεστά» η κοσμική δύναμη του Κριού δεν θα μας απογοητεύσει.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτή είναι η εποχή σας! Κι όπως συμβαίνει με όλες τις εποχές του Κριού, θα αισθάνεστε δυνατοί και ψύχραιμοι….σαν το θεό του πολέμου που σας κυβερνά. Οι άνθρωποι θα σας αναζητούν για απαντήσεις… κι επειδή είναι στη φύση σας, θα τους παρέχετε βοήθεια. Το μυαλό και η ευστροφία σας θα αξιοποιηθούν από φίλους και συναδέλφους, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι άνθρωποι εμπιστεύονται τις ιδέες και τις απόψεις σας. Είναι μια ισχυρή σεζόν για σας….και θα δείξετε στους γύρω σας πόσο λαμπεροί μπορείτε να είστε.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Όταν ο Ταύρος επηρεάζεται από τον Κριό, ας πούμε ότι είναι μια περίοδος για πάρτι. Έχετε περάσει αρκετό χρόνο στο σκοτάδι – είτε οφείλεται στο χειμώνα είτε σε κάποια απαθή κατάσταση – αλλά δεν έχει πλέον σημασία. Τώρα ξυπνήσατε και είστε έτοιμοι για διασκέδαση. Και μην νομίζετε ότι η διασκέδαση δεν μπορεί να οδηγήσει σε κάτι παραγωγικό. Σίγουρα μπορεί… στην περίπτωσή σας. Να περιμένετε μια εξαιρετικά καλή ευκαιρία, ακολουθούμενη από μια προώθηση εργασίας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Κι εσείς θα νιώσετε το κύμα της δύναμης στις φλέβες σας, αλλά επειδή είστε Δίδυμοι, θα το μεταφράσετε σε ανυπαρξία. Αυτή όμως είναι η μεγάλη σας ευκαιρία και δεν χρειάζεται να αμφιβάλλετε γι’ αυτό καθόλου! Επιτρέψτε στον εαυτό σας τη χαρά που έρχεται στο δρόμο σας. Η επιρροή του Κριού χτυπά την πόρτα σας τώρα, οπότε μην κάθεστε στον καναπέ αγνοώντας την, από φόβο. Αυτή είναι η δική σας στιγμή για να λάμψετε, αλλά πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να εξωτερικευτεί. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για αμφιβολία και σκληρή αυτοκριτική. Γι’ αυτό βγείτε έξω…. και αφήστε τους να σας δουν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μπορεί να αισθάνεστε μια γοητευτική αίσθηση δυσαρέσκειας κατά τη διάρκεια της περιόδου του Κριού… και αυτό θα είναι η ώθηση για μεγάλες αλλαγές. Τις έχετε αποφύγει για λίγο, αλλά τριβελίζουν το μυαλό σας και γνωρίζετε πως τα πράγματα δεν μπορούν να παραμείνουν ως έχουν. Μετά την περίοδο των Ιχθύων, ο Κριός θα σας δώσει αυτή την ώθηση, προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να αισθανθείτε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εκμεταλλευτείτε την, για να αποκτήσετε ένα θετικό πλεονέκτημα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα μεγάλα όνειρα ήταν πάντα στο επίκεντρο, όσων σας κρατούσαν στην «τσίτα». Και τώρα περισσότερο από ποτέ, θα θέλετε να εκδηλώσετε αυτά τα μεγάλα όνειρα. Η επιρροή της ενέργειας του Κριού θα σας δραστηριοποιήσει. Τέλειωσαν οι ώρες που ονειρευόσασταν…τώρα πρέπει να δουλέψετε. Αυτή η σεζόν θα ακονίσει αυτό που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε… και η δική σας φυσική αίσθηση για επιτυχία, θα σας οδηγήσει στον στόχο. Γι’ αυτό βάλετε ένα στόχο τώρα και μην σταματήσετε μέχρι να τον κατακτήσετε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Όλα είναι καλά στον κόσμο σας κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού. Νιώθετε ικανοποιημένοι. Δεν το πιστεύετε…όμως υπάρχει ικανοποίηση. Κατά ειρωνικό τρόπο, όταν ο πολεμοχαρής Κριός ταξιδεύει στον κόσμο σας, έχει μια καταπραϋντική επίδραση επάνω σας. Ίσως νιώθετε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας…. και σίγουρα θα νιώσετε το πνεύμα της αλλαγής. Ο Κριός στη ζωή σας αυτό το διάστημα, μπορεί να σας φέρει μόνο σαφήνεια.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ποτέ δεν αισθανθήκατε άνετα την εποχή του Κριού…. και δεν θα αλλάξει το μοτίβο ούτε αυτή τη φορά. Ο Κριός αναδεικνύει τον χειρότερο εαυτό σας και θα το παρατηρήσετε. Θα αλλάξετε προς το καλύτερο γιατί βλέπετε τον εαυτό σας σαν άτομο με μεγάλες δυνατότητες για καλό… αλλά ο Κριός θα αναδείξει τα άσχημα σημεία του χαρακτήρα σας…. κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψετε. Προσπαθήστε όμως να μείνετε αισιόδοξοι. Βγείτε από το καβούκι σας και κάντε σε κάποιον ένα κομπλιμέντο. Θα είναι ωραίο να είστε ευγενικοί.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Κριός επηρεάζει τον Σκορπιό, όπως ο Πόλεμος και ο Λοιμός… εν συντομία. Παρόλα αυτά…κάντε κουράγιο, γιατί αυτή η εποχή θα σας δείξει τις πιο σκοτεινές σας σκέψεις. Προσέξτε την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κι προσπαθήστε να μην διοχετεύσετε την απογοήτευσή σας, σε αθώους παρευρισκόμενους. Θα νιώσετε πιο εχθρικοί από ποτέ αυτή την περίοδο. Βασιστείτε στην πνευματικότητά σας για να δείτε πιο ανάλαφρες κι ευτυχισμένες μέρες.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεν είχατε ποτέ πρόβλημα να υιοθετήσετε τις επιρροές των άλλων πύρινων ζωδίων…κι αυτή δεν διαφέρει. Ο Κριός αναδεικνύει τον πολεμιστή μέσα σας…και παρόλο που αυτός ο εσωτερικός πολεμιστής συνήθως είναι τεμπέλης…..αυτή τη φορά δεν θα είναι. Θα υπερασπιστείτε τους αδύναμους και θα πολεμήσετε τους καταπιεστικούς. Θα βλέπετε ξεκάθαρα το σωστό και το λάθος και θα κάνετε τις σωστές επιλογές για την πορεία της ζωής σας. Ο κόσμος σας χρειάζεται τώρα Τοξότη – μην κοιμάστε!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αν νιώθατε φιλόδοξοι και προσανατολισμένοι στην επιτυχία πριν, περιμένετε μέχρι να νιώσετε τη δύναμη του Κριού σ’ αυτή τη θαρραλέα ψυχή σας! Μεγαλύτερα έργα και σπουδαιότεροι στόχοι θα δημιουργηθούν και θα δουλέψουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Θα νιώσετε νευρικότητα και πάθος με όλα όσα θα εμπλακείτε….για να μην αναφέρουμε ότι η μεταδοτικότητά σας, θα επηρεάσει τους άλλους με παραγωγικό τρόπο. Πάντα ήσασταν δραστήριοι και καπάτσοι…και με τον Κριό να σας υποστηρίζει, ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να πετύχετε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, θα παλέψετε για το καλό…απλά επειδή είναι το σωστό – και ήρθε η ώρα. Ωστόσο αν κι αυτό ισχύει για σας, υπάρχει ένας αγώνας που έρχεται στο δρόμο σας, για τον οποίο είστε καλά προετοιμασμένοι και τον οποίο θα κερδίσετε. Είναι μια καλή περίοδος για σας, αλλά καταλάβετε ότι δεν θα διαρκέσει πολύ. Εκμεταλλευτείτε ό, τι μπορείτε από την υπερδύναμη του Κριού πριν τελειώσει.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Ενώ ο Κριός είναι πολύ διαφορετικός από τους Ιχθύες…. και τα δύο ζώδια βρίσκονται πολύ κοντά στο ζωδιακό κύκλο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν διασταυρούμενα χαρακτηριστικά, που θα αντιμετωπίσετε σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Θα διαπιστώσετε πως δεν θα υποχωρήσετε τόσο εύκολα και πως αν χρειαστεί να πείτε κάτι, θα το κάνετε. Η επικοινωνία θα είναι ευκολότερη για σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε να λέτε αυτό που εννοείτε και να εννοείτε αυτό που λέτε Ιχθύες. Αυτή τη στιγμή, έχετε την προσοχή όλων… οπότε πείτε κάτι καλό.