Αστρολογία: Εδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Τη Δευτέρα, είστε σαν χελώνες τελείως άβολα με την ιδέα του ήλιου και η Τρίτη είναι το είδος της μέρας που θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας επίσης. Στα μέσα της εβδομάδας όμως θα είστε έτοιμοι για τον έξω κόσμο και μάλιστα πολύ δυναμικά.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας βρίσκουν να προχωράτε τολμηρά, να συστήνεστε σε αγνώστους, να τρώτε περίεργα φαγητά και να κάνετε γενικώς καινοτομίες. Την Παρασκευή και το Σάββατο πρέπει να κόψετε λίγο ταχύτητα για λόγους καριέρας (δεν πρέπει να φανείτε βιαστικοί αυτή τη στιγμή), αλλά την Κυριακή θα μπορέσετε και πάλι να χαλαρώσετε.

Ταύρος

Θα θέλατε να πάρετε τα πάντα που συμβαίνουν ελαφρά τη Δευτέρα και την Τρίτη αλλά δεν σας βοηθάει η προσωπικότητά σας αυτή τη στιγμή. Όλα είναι σημαντικά. Τα συναισθήματα είναι έντονα. Μπορεί να παρασυρθείτε από τη ζήλια για κάτι που θα σας φαινόταν γελοίο να ζηλέψετε οποιαδήποτε άλλη μέρα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, προσπαθήστε να μην φαίνεστε φαρισαϊκοί και να μην νιώθετε επίσης.

Η σεμνότητα θα πρέπει να είναι ο τρόπος δράσης σας. Μην παίρνεται δεδομένους τους φίλους σας, θυμίστε τους πόσα σημαίνουν για σας. Μέχρι την Παρασκευή θα νιώθετε πολύ πιο άνετα μέσα σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο και αυτή η άνεση θα διαρκέσει και το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι

Η υγεία σας είναι η πρώτη σας σκέψη τη Δευτέρα. Και η υποψία κάποιου συμπτώματος σας στέλνει να αναζητάτε πληροφορίες στο ιντερνέτ για το τι πρέπει να κάνετε. Μπορεί να μην τρέχει τίποτα, αλλά το ενδιαφέρον σας για την ευεξία σας είναι υγιές ενδιαφέρον. Την Τρίτη παρατηρείτε το σώμα σας όπως και πολλά άλλα πράγματα. Είστε ντεντέκτιβ. Την τετάρτη και την Πέμπτη εξετάζετε τα πάντα.

Η Παρασκευή, ωστόσο, είναι μια μέρα ερωτήσεων παρά απαντήσεων και το Σάββατο δίνει προτεραιότητα στις νέες ανακαλύψεις, αλλά την Κυριακή, κάποιος σας λέει κάτι που σας κάνει να καταλάβετε όλα τα σημάδια που παρατηρούσατε μέσα στην εβδομάδα.

Καρκίνος

Το πλοίο κουνάει και γέρνει και σας παρασέρνει. Δεν είστε σε θέση να καθίσετε και να υπογράψετε κάτι, η υπογραφή σας θα έφτανε εκτός σελίδας. Έτσι είναι η Δευτέρα και η Τρίτη. Μέχρι την Τετάρτη, το πλοίο θα έχει σταθεροποιηθεί κάπως. Αλλά αντί να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, θα πρέπει να επενδύσετε την ενέργειά σας στον εαυτό σας, να κάνετε κάτι για εσάς.

Η ιδέα να είστε κοινωνικοί δεν σας ενθουσιάζει την Πέμπτη και την Παρασκευή, όπως και το Σάββατο, προτιμάτε να μείνετε σπίτι. Την Κυριακή, στις συναναστροφές σας προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι.

Λέων

Για να καταλάβετε τι γίνεται στον κήπο, πρέπει μερικές φορές να ξεριζώσετε τα πάντα και να κοιτάξετε το χώμα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, η κατάσταση που υπάρχει κάτω από την επιφάνεια τραβάει επιτέλους την προσοχή σας. Ακούγεται βαρετό; Ίσως.

Αλλά η Τετάρτη και η Πέμπτη χαρακτηρίζονται από το αντίθετο της βαρεμάρας: Είναι φλογερές και διασκευαστικές, γεμάτες έρωτα και συναρπαστικούς περισπασμούς. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο ενθουσιασμός χάνεται λίγο και η Κυριακή είναι για σας και για το ταίρι σας. (Μια συμβουλή: μην κολλήσετε πάνω του.)

 Παρθένος

Η ανησυχία σας τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι χρήσιμη. Οφείλεται στην περιέργειά σας και η διανοητική περιέργεια είναι αυτή που οδήγησε στην ανάπτυξη του νέου κόσμου σε σχέση με την επιστήμη, την τέχνη και τη φιλοσοφία. Είστε ιδιοφυΐες! Δυστυχώς, κάποιες επιρροές (ίσως μέσα από την οικογένεια) θα σας εμποδίσουν να εκμεταλλευτείτε την ιδιοφυΐα σας την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ανοιχτές στα δημιουργικά καπρίτσια σας. Και την Κυριακή, μια πειραματική διάθεση οδηγάει την ημέρα σας, έτσι να είστε ανοιχτοί στα πάντα.

Ζυγός

Τα λεφτά κάνουν τον κόσμο να γυρίζει, λένε. Και σίγουρα είναι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε τη Δευτέρα και την Τρίτη. Όχι ότι σκέφτεστε σαν άπληστα άτομα, απλώς σκέφτεστε. Πόσο αξίζουν τα πράγματα; Τι θέλετε να κάνετε με τα χρήματά σας;

Αυτά τα ερωτήματα αξίζουν τόση προσοχή, όση θέλετε να τους δώσετε. Ίσως μια σχετική συζήτηση θα ενδιέφερε κάποιον φίλο σας την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Η Παρασκευή και το Σάββατο σας βρίσκουν με άσχημα διάθεση λόγω κάποιας κατάστασης του παρελθόντος. Αλλά την Κυριακή το φλερτ και ο έρωτας σας φέρνουν πίσω στο παρόν.

Σκορπιός

Η αναγέννηση και η αναζωογόνηση είναι βασικά θέματα στην αρχή της εβδομάδας. Τα παλιά πράγματα αντικαθίστανται από καινούργια. Νιώθετε πιο κοντά στους φίλους σας και εκείνοι νιώθουν πιο συνδεδεμένοι μαζί σας, όπως θα καταλάβετε πολύ καλά την Τετάρτη και κάθε μέρα της εβδομάδας από τότε.

Βρίσκετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που κανονικά δεν θα κάνατε μόνοι σας την Πέμπτη. Την Παρασκευή και το Σάββατο όλοι όσοι ξέρετε έχουν καλή διάθεση –αυτές είναι σπάνιες, υπέροχες στιγμές. Προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να προκύψουν την Κυριακή, να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Τοξότης

Δεν πειράζει να μην έχετε καλή διάθεση τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αλλά προσπαθήστε να μην το δείξετε στους άλλους αν μπορείτε, αλλά μην νιώθετε άσχημα για τα συναισθήματά σας. Και εξάλλου, από την Τετάρτη όλα θα πάνε καλά και θα μείνουν έτσι. Και η Πέμπτη θα είναι γεμάτη χαρά.

Είναι έξυπνο βήμα να πάρετε μεσημεριανό από το σπίτι στη δουλειά σας την Παρασκευή. Καθώς η εβδομάδα τελειώνει, στρατηγικές οικονομίας βρίσκονται στο μυαλό σας. Και το Σάββατο, αν και θέλετε να πάτε για ψώνια, μην το κάνετε. Η επικοινωνία και η δημιουργικότητα καθορίζουν την Κυριακή.

Αιγόκερως

Έχετε μια απόφαση να πάρετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη, και έχετε πολλούς φίλους που είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν. Στηριχτείτε πάνω τους περισσότερο (εξάλλου, γύρω σας έχετε μόνο έξυπνα άτομα, ξέρουν τι λένε). Μερικά πράγματα μπορεί να μην μοιάζουν εφικτά την Τετάρτη ή την Πέμπτη – αλλά είναι…

Αρκεί να επιμείνετε και να μην απομακρυνθείτε συναισθηματικά πολύ νωρίς. Απ’ την άλλη, κρατήστε τα συναισθήματα σας υπό έλεγχο και όσο το δυνατόν πιο διαχωρισμένα από τις δουλειές σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι υπέροχες ημέρες και η Κυριακή σας βρίσκει να μιλάτε ενθουσιασμένοι για το μέλλον.

Υδροχόος

Οι σκέψεις που έχετε για την καριέρα σας στην αρχή της εβδομάδας είναι καλές, υγιείς. Είστε άτομα φιλόδοξα, προσανατολισμένα στο στόχο και ενώ αυτό μερικές φορές φέρνει άγχος στη ζωή σας, μακροπρόθεσμα θα βγάλετε κάτι απ’ αυτό.

Προσπαθήστε να ανακουφίσετε λίγο από το άγχος σας την Τετάρτη ή την Πέμπτη με κοινωνικές δραστηριότητες ή, ακόμα καλύτερα, άλλες κοινωνικές δραστηριότητες. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα σας βάλουν κάνουν ξανά εργατικούς. Αλλά την Κυριακή; Δεν έχετε νιώσει τόσο υπέροχοι και ελκυστικοί πολύ καιρό.

Ιχθύες

Κολυμπάτε σε θολά νερά τη Δευτέρα και την Τρίτη και μερικά ψάρια γύρω σας αρχίζουν να μοιάζουν πολύ με καρχαρίες. Είναι καρχαρίες; Ενδιαφέρονται για εσάς πάνω απ’ όλα; Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε παρανοϊκοί, αλλά δώστε προσοχή αυτή την εβδομάδα –ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Την Παρασκευή περιτριγυρίζεστε από φίλους και δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να σας κοροϊδέψει κάποιος και το Σάββατο (μια εύκολη ημέρα) και την Κυριακή (μια διανοητικά διεγερτική ημέρα) προσφέρουν πολλά σε σχέση με την απόλαυσή σας.