Αστρολογία: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο από 30/3 έως 5/4

Αστρολογία: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο από 30/3 έως 5/4

Κριός

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα μαγικό μέρος του χάρτη σας, ενθαρρύνει τα όνειρα, την ποίηση και τη νοσταλγία. Όλα πολύ όμορφα αλλά τι θα γίνει με την καθαρότητα; Κάντε μια λίστα. Ακούγεται βαρετό αλλά, αλήθεια, κάντε μια λίστα. Το σύμπαν πρέπει να ξέρει τι περιλαμβάνει. Επικεντρώνει το μυαλό σας και κάνει τα όνειρα πραγματικότητα.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης των σχέσεων σας ο Άρης, φεύγει από το ζώδιό σας και επικεντρώνεται στα χρήματα. Πόσο ρομαντικό. Αλλά μπορούμε ακόμα να αναζητήσουμε τις ερωτικές συμβουλές του και σε αυτό το μέρος: Αλλάξτε τα χρήματα με την αξία και βλέπετε το νέο του παιχνίδι με περισσότερες λεπτομέρειες. Ψάξτε κάποιον που σας εκτιμά, κάποιον που επενδύει σε εσάς, κάποιον πάνω στον οποίο μπορείτε να στηριχτείτε.

Δίδυμοι

Δεν παίζουν πολλά όσο αφορά τις άμεσες ευκαιρίες για ραντεβού… Αλλά ακόμα έχετε κάτι το οποίο, όσο πάει, σας ενθουσιάζει περισσότερο. Το ερώτημα είναι, πόσο καιρό είστε προετοιμασμένοι να το αφήνετε να σιγοβράζει πριν ανεβάσετε τη θερμοκρασία; Αν περιμένετε πολύ ακόμα, ένα καυτό ραντεβού μπορεί να γίνει ζεστή φιλία. Και τίποτα παραπάνω.

Καρκίνος

Τι μπορείτε να κάνετε για να διαπιστώσετε αν κάποιος είναι ο ένας και μοναδικός; Τίποτα παραπάνω απ’ το να βγείτε ραντεβού. Αν αυτό πάει καλά, πάτε και σε δεύτερο κ.ο.κ. Σταματήστε να ψάχνετε μαγικά σημάδια, οιωνούς ή προφητείες και πείτε «ναι» σε αυτό τον καφέ. Όλα ξεκινούν με ένα «γεια». Γεια.

Λέων

Οι συμβουλές φίλων για τα ερωτικά σας, μπορεί μερικές φορές να μην είναι καλοδεχούμενες. Οι προθέσεις τους είναι καλές… Αλλά αλήθεια, Λέοντες, είναι λες και δεν σας ξέρουν καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι αλλάξατε γνώμη, είπατε «όχι» σε κάτι σίγουρο και «ναι» σε κάποιον που θα φέρει σίγουρα προβλήματα. Εκείνοι απλώς αντικατοπτρίζουν τη δική σας αβεβαιότητα. Κάντε ένα διάλειμμα, μια εβδομάδα.

Παρθένος

Είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον, όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κρυφτείτε. Αυτά είναι καλά νέα, γιατί ενθαρρύνεστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Όλοι ξέρουμε ότι εκεί συμβαίνουν τα διασκεδαστικά πράγματα. Αλλά είστε έτοιμοι να σπάσετε αυτά τα όρια; Έτοιμοι ή όχι, συμβαίνει.

Ζυγός

Χρησιμοποιείτε τη νέα ενέργεια στον τομέα της σχέσης σας. Το πώς το κάνετε αυτό είναι στο χέρι σας, Ζυγοί. Αλλά να ξέρετε ότι είναι σημαντικό να το κάνετε, διαφορετικά θα σας δοθεί αυτό που το σύμπαν θεωρεί ότι θέλετε. Είναι η διαφορά του να έχεις το μαγικό λυχνάρι, με το να το τρίβεις. Κάντε μια ευχή, κάντε τρεις.

Σκορπιός

Τα μέρη για ραντεβού μπορεί να είναι το κλειδί. Ή μήπως είναι αυτός ο φίλος σας που ξέρει τον – ξέρετε ποιον; Είναι μπερδεμένο θέμα, Σκορπιοί, το καταλαβαίνω. Αλλά ο πειρασμός του Ερμή, του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης στον τομέα της νέας αγάπης σας, το κάνει ακόμα πιο μπερδεμένο. Μείνετε ακίνητοι και λάμψτε. Αφήστε τους να έρθουν εκείνοι σε εσάς.

Τοξότης

Αυτό που δεν θέλετε να ακούσετε είναι ανιαρές δικαιολογίες. Ποτέ δεν θέλετε αυτό που ξέρετε ότι λέγεται για να καλύψει αυτό που πάει στραβά… Και αυτό σημαίνει ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να είναι ειλικρινείς μαζί σας. Έχετε δίκιο. Αυτό σημαίνει. Μπορεί να είναι σκληρό, αλλά κάποιος κάνει χώρο για κάτι καλύτερο.

Αιγόκερως

Γιατί να μην γίνει μια επίδειξη με πυροτεχνήματα, ίσως μαζί με μπάντα να παίζει ή να υπάρχει ένα τεράστιο τόξο που φωσφορίζει πάνω από το κεφάλι κάποιου; Αυτό θα σας διευκόλυνε να προσέξετε ένα πιθανό επίδοξο ταίρι; Αυτό περίπου συμβαίνει, τώρα εμπιστευτείτε τα σημάδια και πλησιάστε και πείτε «γεια».

Υδροχόος

Κάποιος δεν σας έχει καταλάβει καθόλου. Δεν φταίτε εσείς: Πιθανώς περισσότερο φταίνε μερικές χαζές κουβέντες, από ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν. Αυτό μπορεί να εξηγεί τη ψυχρή υποδοχή που δέχεστε. Αλλά δεν σας πειράζει, σας αρέσει η πρόκληση. Παραδόξως, αυτό ακριβώς κάνει κάποιον πιο ενδιαφέρον. Ανταποκριθείτε στην πρόκληση.

Ιχθύες

Ως Ιχθύες, μπορείτε να μαγειρέψετε κάτι που θα σας εμποδίσει απ’ το να βγείτε. Μπορείτε ακόμα να βρείτε και κάτι πιο εφευρετικό απ’ το «μόλις έλουσα τα μαλλιά μου». Αυτό που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε αυτή την εβδομάδα, είναι συμβουλές για τις σχέσεις σας από φίλους που σας λένε μερικές αλήθειες και το κάνουν στο σπίτι σας! Θα κρατάτε με δυσκολία ανοιχτή αυτή την πόρτα.