Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις 10 Οκτωβρίου η συναισθηματική Σελήνη και ο ονειρικός Ποσειδώνας συναντιούνται. Από τη ζώνη της πνευματικότητάς σας θα απογειώσουν τα δημιουργικά σας ένστικτα. Θα νιώθετε πιο ευφάνταστοι και πιο εσωστρεφείς, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να στραφείτε στο είδος έκφρασης που νιώθετε θεραπευτικό. Απολαύστε την αγαπημένη σας καλλιτεχνική διέξοδο (όπως το γράψιμο ή τη ζωγραφική).

Έπειτα, στις 12 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη. Από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, η όψη σας δυσκολεύει στις σχέσεις σας με συναδέλφους και φίλους. Μπορεί να νιώθετε ότι τα σχέδιά σας αντικρούονται. Μπορεί επίσης να είστε κυκλοθυμικοί, ευερέθιστοι, ανυπόμονοι… Και πιθανώς θυμωμένοι, αν νιώθετε ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Βασιστείτε στη διπλωματία και στην υπομονή σας, γιατί αυτά θα φέρουν την αρμονία.

 Ταύρος

Η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Μπορεί να λαχταράτε ακόμα περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας ή έναν καλό φίλο. Θα αποδειχθεί ιδιαίτερα παραγωγικό το να δουλέψετε μαζί για έναν κοινό στόχο, ειδικά σε κάτι που επιτρέπει την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική έκφραση.

Γύρω στις 13 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος είναι στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Θα χρειαστείτε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να αγγίζατε τα όρια της εξάντλησης. Γι’ αυτό μην νιώθετε ενοχές αν επικεντρωθείτε στον εαυτό σας για λίγο. Είναι το κλειδί για να διατηρήσετε το ηθικό σας, τα κίνητρα και την ενέργειά σας. Ο γνωστός εαυτός σας θα επιστρέψει πολύ σύντομα.

Δίδυμοι

Κάντε ό,τι μπορείτε για να απομονώσετε τον εαυτό σας από προβολές και εκρήξεις ευαισθησίας των άλλων, στις 10 Οκτωβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Η σύγχυση θα βασιλεύει, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω από διαπροσωπικές και επαγγελματικές καταστάσεις που γίνονται περίπλοκες. Δεν πειράζει αν επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες αυτή τη στιγμή.

Στις 12 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Υπό την αντίθεσή της με τον Ουρανό στη ζώνη της πνευματικότητάς σας, μπορεί να κάντε μια αλλαγή στο γεμάτο σας πρόγραμμα. Το απρόσμενο μπορεί να είναι μια αρρώστια ή η αντιμετώπιση του άγχους σε σχέση με κάποια δέσμευση. Ό,τι κι αν είναι, είναι μια στιγμή που μπορείτε να στραφείτε στην καρδιά σας και να την αφήσετε να σας οδηγήσει.

Καρκίνος

Η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη, θα είναι στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Θα θέλετε να αφήσετε τη δουλειά και να δώσετε προτεραιότητα σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το ένστικτό σας σάς λέει να εκφραστείτε και να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Όσο περισσότερο τα κάνετε αυτά, τόσο πιο ολοκληρωμένοι θα νιώθετε.

Στις 12 του μήνα, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης θα είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα σχηματίζει αντίθεση με τη συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα σας. Νιώθετε διχασμένοι και πιεσμένοι από τις προσδοκίες της δουλειάς και της οικογένειάς σας. Επικεντρωθείτε στα σημαντικά που έχετε να κάνετε κι έπειτα στρέψτε την προσοχή σας στη γυμναστική για να αντιμετωπίσετε το άγχος.

Λέων

Μπορεί να νιώθετε ένταση και να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στις 7 Οκτωβρίου. Τότε ο επικοινωνιακός Ερμής στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να είναι ενοχλητικό, θα θέλετε να κατορθώσετε πράγματα και επαγγελματικά και προσωπικά… Αλλά η νευρικότητα θα σας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Κάντε ό,τι μπορείτε για να ρίξετε τους ρυθμούς. Ένα βήμα πίσω μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να διατηρήσετε την ενέργειά σας μακροπρόθεσμα.

Στις 10 Οκτωβρίου, όμως, η συναισθηματική Σελήνη και ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας: Θα βρείτε την καινοτομία και τη φαντασία σας. Ενδώστε στην επιθυμία σας για απόδραση από την καθημερινότητα και παρασυρθείτε.

Παρθένος

Η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον τρίτο οίκο σας από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Τώρα θα θέλετε ακόμα περισσότερο να ανταλλάξετε ιδέες – και να βρείτε διανοητική διέγερση από φίλους, εραστές και συναδέλφους. Μπορεί να απολαύσετε σύντομα ταξίδια και συζητήσεις με τα αδέλφια σας: Κανονίστε μια διήμερη απόδραση σε ένα συναρπαστικό κοντινό μέρος. Επίσης, προσπαθήστε συνειδητά να ανταλλάσσετε δημιουργικές ιδέες με τους συναδέλφους σας τώρα.

Γύρω στις 13 του μήνα, η Πανσέληνος σχηματίζεται στον όγδοο Οίκο σας. Θα μπορείτε να δείτε πολύ καθαρά τους τομείς στους οποίους σας λείπει η ανταποδοτικότητα. Αντιμετωπίστε το τώρα, για να δημιουργήσετε πιο ικανοποιητικούς δεσμούς στο μέλλον.

Ζυγός

Από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη θα είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Από εκεί αυξάνει την επιθυμία και την ικανότητά σας να έχετε μια πιο δημιουργική, προσωπική προσέγγιση στη δουλειά σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια συνεργασία πάνω σε ένα παράξενο πρότζεκτ. Μπορείτε να συνδυάσετε την απόλαυση που αντλείτε από την κοινωνικοποίηση, με τους επαγγελματικούς στόχους σας; Θα φτάσετε τις δυνατότητες για κέρδος στο επόμενο επίπεδο.

Στις 12 του μήνα, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον έβδομο οίκο σας. Με την αντίθεσή της με τον Άρη στο ζώδιό σας, μπορεί να νιώθετε ευερέθιστοι με τους φίλους σας. Η σωματική διοχέτευση των συναισθημάτων σας θα σας χαρίσει την αίσθηση ηρεμίας.

 Σκορπιός

Θα θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, όσο η ρομαντική Αφροδίτη περνά μέσα από το ζώδιό σας από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, θέλετε να φαίνεστε και να αισθάνεστε στα καλύτερά σας. Μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε ένα νέο κούρεμα ή να πάτε για ψώνια.

Είστε ακόμα πιο μαγνητικοί και ελκυστικοί τώρα. Και γύρω στις 13 Οκτωβρίου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας της υγείας. Μπορεί να νιώσετε εκνευρισμένοι με το αδιέξοδο που σχετίζεται με την ευεξία σας. Θα θελήσετε να βρείτε έναν τρόπο να ενισχύσετε την καθημερινή ρουτίνα σας, έτσι ώστε να υποστηρίζει καλύτερα τους στόχους σας.

Τοξότης

Η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας, από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Η ιδιωτικότητα και η απομόνωση μπορεί να είναι πιο πολύτιμα. Μπορεί να έχετε διάθεση να πείτε «όχι» σε προσκλήσεις που κανονικά θα δεχόσασταν. Μπορεί να θέλετε να περάσετε στο σπίτι σας το βράδυ της Παρασκευής, αντί να βγείτε με το ταίρι σας. Αυτό μπορεί να σας φανεί κάπως ξένο, καθώς γενικά είστε η ζωή του πάρτι. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να εστιάσετε σε σας αυτή τη στιγμή, για να συνεχίσετε να είστε ο εαυτός σας.

Στις 13 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος θα είναι στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας, στο ζώδιό σας. Θα ενισχύσει την επιθυμία σας να εκφραστείτε στους αγαπημένους σας, που θα ενισχύσει όλους τους δεσμούς σας.

Αιγόκερως

Ο χρόνος με τους αγαπημένους σας ή με συναδέλφους και άλλα μέλη των κοινωνικών κύκλων σας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικός στις 9 Οκτωβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με την κοινωνική Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Εκτός από τις διανοητικά διεγερτικές συνομιλίες που θα σας φέρουν πιο κοντά, μπορείτε να ανταλλάξετε λαμπρές ιδέες που θα εμπνεύσουν το επόμενο μεγάλο επαγγελματικό σας έργο.

Στις 13 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος σχηματίζεται στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στην ισορροπία εργασίας – προσωπικής ζωής ή στην έλλειψή της. Συναισθηματικά ζητήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο σπίτι, μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας. Επίσης, διατρέχετε τον κίνδυνο να αναλάβετε πολλά μαζί και να εξουθενωθείτε. Αν χρειαστεί να κάνετε διάλειμμα από τη δουλειά για να βρείτε τον εαυτό σας, μην διστάσετε.

Υδροχόος

Θα θελήσετε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να παρουσιάσετε τις πιο δημιουργικές ιδέες σας: Η καλλιτεχνική Αφροδίτη περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Οι προϊστάμενοι θα εντυπωσιαστούν από τις ασυνήθιστες, καινοτόμες απόψεις σας. Ένας άλλος τρόπος να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη στιγμή: Περάστε χρόνο με συναδέλφους, μοιραστείτε τις ιδέες σας και συνεργαστείτε. Η αξιοποίηση αυτής της ισχυρής κοινωνικής ενέργειας, μπορεί να οδηγήσει σε μια επαγγελματική νίκη.

Στις 12 Οκτωβρίου, ο Άρης θα είναι στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σχηματίσει αντίθεση με τη συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να διχαστείτε, από την ανάγκη σας να περάσετε χρόνο μόνοι και το θέλω σας να συνδεθείτε. Μπορεί αυτό να σας επηρεάσει και με τρόπο που δεν περιμένατε. Αντιμετωπίστε το, εστιάζοντας σε μια σωματική δραστηριότητα που σας αρέσει ή αφιερώνοντας χρόνο στον διαλογισμό ή στο γράψιμο.

 Ιχθύες

Η κοινωνική Αφροδίτη περνάει από τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας, από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Θα λαχταράτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας πνευματικά, σωματικά και συναισθηματικά. Προτεραιότητά σας είναι να γραφτείτε σε ένα μάθημα ή κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ανοίξει τα μάτια. Αυτό θα σας κάνει να νιώθετε καλοδιάθετοι και ζωντανοί, με διαφορετικό τρόπο.

Στις 13 Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, θα επικεντρωθείτε στα δούναι και λαβείν της δουλειάς σας. Μια συγκεκριμένη όψη του επαγγελματικού ταξιδιού σας, δεν σας προσφέρει αρκετή ασφάλεια, αίσθηση δύναμης ή συναισθηματική ικανοποίηση; Τώρα είναι η ώρα για επανεξέταση. Σκεφτείτε τις ανάγκες που θέλετε να καλύπτει η δουλειά σας και πώς αυτό συνδέεται με τις απαιτήσεις της δουλειάς σας.