Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε, έπειτα σηκώστε το τηλέφωνο και κάντε την κλήση. Ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσετε από τις χαοτικές αλλά διασκεδαστικές στιγμές στην αρχή της εβδομάδας είναι να τις σχεδιάζετε ένα βήμα τη φορά. Την Τρίτη και την Τετάρτη, αν βρεθείτε να φλερτάρετε με κάποιον, κάντε τις προθέσεις σας ξεκάθαρες.

Αυτό είναι επίσης σημαντικό την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους θα έχετε να κάνετε θα είναι κυρίως μέλη της οικογένειας και η φύση της συζήτησης μπορεί να είναι δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη. Ένα διαφορετικό είδος φόρτισης –μια έκρηξη ενέργειας– ανυψώνει το Σαββατοκύριακο σας σε άλλα ύψη.

Ταύρος

Από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη δεν είναι οι καταλληλότερες μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σχετικές με τα χρήματα. Στο τώρα, τα λεφτά θα φεύγουν από τις τσέπες σας αχαρακτήριστα γρήγορα. Πιο πολύ απ’ όλα, σπαταλάτε χρήματα για να βρείτε τρόπους να περάσετε το χρόνο σας.

Όλα καλά, αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή ακουμπήστε μια πιο βαθιά νότα. Οι στενότεροι φίλοι σας είναι στην εικόνα και έχει περάσει καιρός απ’ την τελευταία φορά που τους είδατε. Ο καλύτερος τρόπος να περάσετε το βράδυ της Παρασκευή είναι να καθίσετε με κάποιον και να μιλάτε με τις ώρες. Το Σάββατο και την Κυριακή, ο έρωτας και η τέχνη είναι υποσχόμενα θέματα.

Δίδυμοι

Δεν βρέχει απλώς, βρέχει καρεκλοπόδαρα το πρώτο μισό την εβδομάδας –μεταφορικά, τουλάχιστον. Είχατε τη διάθεση να κάνετε μερικές νέες γνωριμίες και ένα λεωφορείο γεμάτο αγνώστους έχει παρκάρει στη ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε, αυτή είναι μια εκπληκτική εξέλιξη.

Κουβέντες, χειραψίες και ακόμα και φλερτ καταλαμβάνουν την εβδομάδα σας μέχρι την Πέμπτη.: Τα οικονομικά θέματα σας αποσπούν την προσοχή από την κοινωνική ζωή σας. Η Παρασκευή είναι το αποκορύφωμα της εβδομάδας σας –καταφέρατε πολλά– και το Σάββατο και η Κυριακή είναι γεμάτες διασκέδαση, φίλους και ενέργεια.

Καρκίνος

Η άγρια πλευρά σας κάνει την εμφάνισή της στην αρχή της εβδομάδας και οι άλλοι ανταποκρίνονται θετικά. Είστε το είδος των ανθρώπων που έχουν επιρροή. Αφήστε την δημιουργική σας ιδιοφυΐα να λύσει όποια αινίγματα ταλαιπωρούν τους άλλους γύρω σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, το μυαλό σας γεμίζει με πιθανότητες για το μέλλον. Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα. Η εβδομάδα τελειώνει με τους προβολείς πάνω σας και το Σαββατοκύριακο σάς βρίσκει να ανταμείβετε τον εαυτό σας με μια ακριβή αγορά.

Λέων

Ένα πάρτι είναι μια χαρά μέρος για να λύσετε κάποια πράγματα που σας απασχολούν. Εσείς και οι φίλοι σας έχετε μια χαλαρή συζήτηση που χτυπά βαθιά μέσα σας, μια κουβέντα που σας επιτρέπει να μιλήσετε για βαριά ζητήματα με ελαφρότητα και χιούμορ. Μονίμως εντυπωσιάζεστε απ’ αυτούς τους φίλους, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Την Παρασκευή νιώθετε να φουσκώνετε από την ευχαρίστηση. Η διαίσθηση, η ευαισθησία και η υπερηφάνεια έχουν έντονη παρουσία στο τέλος της εβδομάδας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάποιος που έχει ακούσει πολλά καλά πράγματα για σας, έχει την ευκαιρία να σας γνωρίσει επιτέλους. Και θα σας φερθεί σαν να είστε διασημότητες.

Παρθένος

Αυτό που χρειάζεστε στην αρχή της εβδομάδας είναι οι ικανότητες ενός μαθηματικού. Αν δεν είστε μαθηματικοί, απλώς προσπαθείτε περισσότερο να είστε λογικοί όταν αντιμετωπίζετε όποια θέματα βρεθούν μπροστά σας. Η συναισθηματική επένδυση δεν θα αποδώσει σε αυτή την περίπτωση. Ωστόσο, να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο ζεστοί όταν επικοινωνείτε με τους άλλους.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, κυρίως επειδή εκπέμπεται καλή ενέργεια, καταλήγετε να περάσετε υπέροχα σε μια οικογενειακή μάζωξη που σας έκανε να τρέμετε. Το Σάββατο και την Κυριακή, βασιστείτε στις ικανότητες ευελιξίας και οργάνωσης που έχετε για να κάνετε τα πάντα.

Ζυγός

Έχετε βαρεθεί αυτά που ξέρετε ήδη. Θα προτιμούσατε να μιλήσετε για κάποιο θέμα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν. Αυτό σχετίζεται με την επιθυμία σας να βιώσετε νέες εμπειρίες, η οποία είναι πολύ δυνατή από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη. Να αναπτυχθείτε πνευματικά. Να επεκταθείτε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή έχετε λίγο χρόνο να μάθετε τις πληροφορίες, με όλα αυτά που χρειάζονται οι άλλοι από εσάς. Αλλά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, το μάτι σας πιάνει την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο παρέχει αρκετό χρόνο για να βρεθείτε με φίλους και να χαζέψετε τον ουρανό.

Σκορπιός

Όσο καλό κι αν είναι να παίρνετε ρίσκα στη ζωή σας, τα ρίσκα δεν θα αποδώσουν τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Όσο κι αν μπείτε στον πειρασμό, θα είναι καλύτερο να τα απορρίψετε. Η προσοχή είναι το κλειδί. Μην αφήσετε μικρές λεπτομέρειες να σας ξεφύγουν την Τετάρτη. Την Πέμπτη, η ένταση επιτέλους σπάει και μπορείτε να βασιστείτε περισσότερο στην εξυπνάδα σας.

Μερικές φορές είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να ακολουθείτε την πορεία, παρά να είστε αυτοί που την χαράζετε. Χωρίς το άγχος του ελέγχου, μπορείτε να ανοιχτείτε στη χαρά του να μην νιώθεις το άγχος. Οι ανησυχίες για τη δουλειά σας βαραίνουν το Σαββατοκύριακο. Η μετριοπάθεια και η ηρεμία είναι η απάντηση.

Τοξότης

Κάποιοι άνθρωποι κάθονται στην βεράντα και συζητούν τα όνειρά τους. Εσείς προτιμάτε να ορμάτε στον κόσμο και να τα κάνετε πραγματικότητα. Αλλά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι στη ζωή σας, έτσι το πρώτο μισό της εβδομάδας, κρατήστε το βλέμμα σας χαμηλά και αγνοείστε τους. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας, είστε πιο ανοιχτοί στους άλλους.

Αλλά και πάλι, είναι καλό να ακολουθήσετε τη δική σας διάθεση… Ακόμα κι αν σημαίνει να χτίσετε κάστρο με τα μαξιλάρια του καναπέ, να συρθείτε μέσα με ένα βιβλίο, να κλείσετε απ’ έξω τον άλλο κόσμο. Κάτι σας σηκώνει από τον καναπέ αυτό το Σαββατοκύριακο –ένα ταξίδι; Και σας κάνει πολύ καλό.

Αιγόκερως

Οι άλλοι λατρεύουν να συζητούν μαζί σας, αλλά ο χρόνος για συζήτηση από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη είναι γεμάτος με πιο πιεστικές δουλειές. Να είστε ευγενικοί, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε κουβέντες για, ας πούμε, τι έδειχνε στην τηλεόραση το προηγούμενο βράδυ. Ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε αυτή την εβδομάδα, είναι να περιορίζετε τους στόχους σας και να χτυπάτε τα πάντα γρήγορα.

Καθώς τελειώνετε τη μία δουλειά μετά την άλλη, η ορμή σας θα αυξηθεί και θα ολοκληρώσετε περισσότερα απ’ όσα πιστεύατε ότι μπορείτε. Επικεντρωθείτε σε ένα άτομο την Παρασκευή, δείξτε την αγάπη σας. Το Σάββατο και την Κυριακή, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

 Υδροχόος

Οι φλόγες την ερωτικής ζωής σας καίνε τόσο δυνατά από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη που δεν μπορείτε να δείτε τίποτα άλλο. Η σύνδεση δεν έχει να κάνει μόνο με την σωματική έλξη, είναι πιο βαθιά και εγκεφαλική. Αν μπορούσατε να περάσετε κάθε ώρα της εβδομάδας με αυτό το άτομο, θα το κάνατε.

Αλλά η Πέμπτη έχει κάτι διαφορετικό για εσάς: Πολλές ευθύνες που πρέπει να φροντίσετε. Και η Παρασκευή σας βρίσκει να πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες δουλειές, αν και θα τις βρείτε θεραπευτικές. Το Σάββατο και η Κυριακή χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα και ξαφνικές αλλαγές.

Ιχθύες

Δεν βγαίνετε τρέχοντας από την πόρτα τη Δευτέρα. Για την ακρίβεια, μπορεί να μην βγείτε καθόλου από το σπίτι σας. Στην αρχή της εβδομάδας και μέχρι την Τετάρτη, έχετε πολλά να κάνετε… Αλλά δεν έχετε ιδιαίτερα κοινωνικές φιλοδοξίες. Μια αίσθηση αβεβαιότητας σας βαραίνει.

Αυτά τουλάχιστον έως την Πέμπτη, όταν μια απρόσμενη ερωτική εξέλιξη φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Περιμένετε αυτό το χαμόγελο να μείνει μέχρι την Παρασκευή. Το Σάββατο και την Κυριακή, έχετε την έμπνευση να ξεκινήσετε κάτι υγιεινό. Πέρα από την καλή φυσική σας κατάσταση, αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε και καλά.