Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ακολουθείτε μια νέα κατεύθυνση, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στο δικό σας ζώδιο (χρόνια πολλά!) κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της πνευματικότητας και ονείρων σας. Θα νιώσετε πως είστε σε επαφή με το Σύμπαν! Μπορεί να είναι ένα απαλό χάδι ή μια ώθηση από τις ανώτερες δυνάμεις για να προσεγγίσετε τις δυνατότητές σας και να βρεθείτε στα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, κάποιος μπορεί να σας στριμώξει, κάνοντας ερωτήσεις για τους στόχους σας. Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της επικοινωνίας σας κάνει ημι- τετράγωνο με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Ένα έργο που νομίζατε ότι ολοκληρώθηκε, στην πορεία χάλασε και θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε γρήγορα για να το σώσετε. Πρέπει να τακτοποιηθεί σε χρόνο μηδέν – κι αν επικεντρωθείτε, θα έχετε χρόνο για να το τακτοποιήσετε.

Ταύρος
Είστε σε αρμονία με την μεταβαλλόμενη ενέργεια, αυτή την εβδομάδα Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο της ξεκούρασης κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Θα κινείστε χαλαρά, εστιάζοντας σε απλά πράγματα! Θα ακούσετε μουσική ή θα διαβάσετε ένα βιβλίο σε μια ήσυχη γωνιά του σπιτιού. Μπορεί επίσης να περάσετε χαρούμενες στιγμές παίζοντας με τη γάτα ή τον σκύλο σας.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει ημι- τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα θα μπείτε σε πειρασμό. Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας, ή να παραγγείλετε ένα ιδιαίτερα «παρακμιακό» επιδόρπιο με επιπλέον σαντιγί. Περιποιείστε ιδιαίτερα τον εαυτό σας σήμερα.

Δίδυμοι
Υπάρχουν μερικές πολύ καλές επιλογές αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο της φιλίας σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της κοινωνικής σας θέσης. Είναι υπέροχο να διατηρείτε επαφή με φίλους, μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. Όμως σήμερα θα κανονίσετε μία προσωπική συνάντηση. Ένας φίλος θα χαρεί αν του ζητήσετε να βγείτε για καφέ ή του προτείνετε να περάσει από το σπίτι σας για να του δείξετε το νέο σας κουτάβι.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της άμεσης δραστηριοποίησης, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Η λήψη γρήγορων μέτρων μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χειρίζεστε εύθραυστα αντικείμενα αξίας. Το ίδιο ισχύει και για την επικοινωνία σας. Σας αρέσει να είστε άμεσοι, αλλά πολλά μπορούν να χαθούν στη μετάφραση. Είναι καλή ιδέα να επιδιώξετε να είστε σαφείς… αντί να προσπαθείτε να είστε συνοπτικοί.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα, φυτεύετε φρέσκους σπόρους. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο της φήμης σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, αυτά που δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελκύουν το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων Κάτι που γράψατε μπορεί να γίνει viral… ή οι φωτογραφίες σας να λάβουν περισσότερα likes και ειδοποιήσεις από φίλους και συγγενείς. Αυτό δείχνει πως δέχεστε φιλοφρονήσεις από όσους γνωρίζετε – ακόμα και από αγνώστους. Κι αυτό σας κρατάει ενεργούς στο διαδίκτυο.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο των πνευματικών σας συνδέσεων κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, ψάχνετε να συνδεθείτε με κάτι έξω από τον εαυτό σας. Μπορεί να κάνετε πεζοπορία σε ένα δάσος ή μια βόλτα στην εξοχή. Σήμερα επικοινωνείτε με τη φύση.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα, ανοίγετε το μυαλό σας σε πιθανότητες. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο των ταξιδιών, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Τα ταξίδια σήμερα θα είναι διασκεδαστικά, αν είστε διατεθειμένοι να επιτρέψετε στα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Αν προσπαθήσετε να επιμείνετε σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο κάνοντας ό,τι κάνετε συνήθως, μπορεί να απογοητευτείτε. Επίσης μην στενοχωρηθείτε, αν οι αποσκευές σας καθυστερήσουν.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της φιλίας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Μερικοί από τους φίλους σας μπορεί να θέλουν να συναντηθείτε, αλλά έχουν διάθεση να σας βάλουν σε πειρασμό. Μπορεί να σας προσκαλέσουν σε ένα πάρτι με fondue σοκολάτας, ενώ μόλις έχετε αποφασίσει να κόψετε τη ζάχαρη. Ή να σας συναντήσουν σε ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο για shopping therapy ακριβώς όταν έχετε αποφασίσει να μην παρεκκλίνετε από τον προϋπολογισμό σας.

Παρθένος
Οι μικρές αλλαγές θα οδηγήσουν σε μεγάλα αποτελέσματα, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 16 Απριλίου ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο των πόρων σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ενώ πιστεύατε πως είχατε πρόσβαση και κάποιους πόρους, αυτοί ξαφνικά εξαφανίζονται. Μπορεί το άτομο που υποσχέθηκε να σας βοηθήσει, να μην είναι διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε. Όμως όλα θα πάνε καλά, αν μπορέσετε να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας ή να αναζητήσετε βοήθεια από άλλη πηγή.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της καριέρας σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να σας προσφερθεί ένα νέο έργο ή ακόμα και μια νέα θέση στην εταιρεία σας με μεγάλες δυνατότητες – όμως μπορεί να είναι έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Θα χρειαστεί να δουλεύετε με εξαντλητικούς ρυθμούς για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Είστε απόλυτα ικανοί να τα καταφέρετε φυσικά, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε αν θέλετε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο και την ενέργειά σας, σ’ αυτή τη δουλειά.

Ζυγός

Θα θαμπώσετε τους γύρω σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο των σχέσεων, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα επιθυμείτε λίγο ρομαντισμό και γι’ αυτό ίσως στείλετε μερικά καυτά μηνύματα στο ταίρι σας, ή αποφασίσετε να καλύψετε το κρεβάτι με ροδοπέταλα. Θα πάρετε ιδέες από ένα ρομαντικό μυθιστόρημα ή μια ρομαντική κομεντί και θα χαρίσετε στο άλλο σας μισό, μια ευχάριστη αισθησιακή βραδιά.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Ίσως κλείσετε ένα ταξίδι σήμερα, ή βρίσκεστε ήδη στο δρόμο. Στην ιδανική περίπτωση, θα επισκεφτείτε ένα καινούργιο μέρος. Αν όμως το ταξίδι έχει να κάνει με τη δουλειά σας, τότε προσπαθήστε να ξεκλέψετε χρόνο, για να επισκεφτείτε μερικά αξιοθέατα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι δύσκολο να κόψετε μια ρουτίνα που ακολουθούσατε μήνες πριν – και νιώθετε κολλημένοι. Στρέφεστε όμως σε ευεργετικές συνήθειες τώρα, όπως ο διαλογισμός, το ημερολόγιο ή η καθημερινή γιόγκα.

Επιστρέφετε στο σωστό δρόμο. Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της οικειότητας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Μπορεί σήμερα να έχετε μαζί με το ταίρι σας, όλο το σπίτι για τον εαυτό σας. Θα αποφασίσετε να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, μαγειρεύοντας μαζί το δείπνο σας ή κάνοντας υδρομασάζ μ’ ένα ποτό στο χέρι. Θα περάσετε αξέχαστα!

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξει μια ευεργετική νέα προσθήκη. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας για να κάνετε κάτι ιδιαίτερο – πιθανόν μια δημόσια ρομαντική χειρονομία που περιλαμβάνει λουλούδια και ίσως τραγούδι.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της συνεργασίας κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Μια επαφή σας μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη για την επιχείρησή σας ή για μια αναζήτηση εργασίας. Πιθανόν να επικοινωνήσατε μαζί του πριν από καιρό, όμως την κατάλληλη στιγμή, αυτό το χρήσιμο άτομο εμφανίστηκε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε καλές επιλογές. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα έχετε ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για το οικογενειακό σας ιστορικό αυτή τη στιγμή. Ένας μεγαλύτερος συγγενής ίσως ταξιδέψει για να σας δει. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε κάποιες πληροφορίες για να συμπληρώσετε το γενεαλογικό σας δέντρο.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της ρουτίνας σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Πιθανόν οι πολυάσχολες εργάσιμες μέρες να σας κρατούν απασχολημένους… και τα Σαββατοκύριακα να ασχολείστε με θελήματα και δουλειές. Καλό είναι να βρείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε και να το βάλετε στην καθημερινότητά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε σε ένα παλιό χόμπι.

Υδροχόος
Λαμβάνετε θετική ειδοποίηση, αυτή την εβδομάδα Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο της επικοινωνίας σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Πιθανόν να χρειαστεί να στείλετε δυο φορές ένα email ή να ξαναγράψετε κάτι, επειδή ο παραλήπτης δεν το καταλαβαίνει. Είναι πολύ εύκολο να αλλοιωθούν τα μηνύματα σήμερα. Έτσι, όταν πραγματοποιείτε οποιαδήποτε επικοινωνία, ελέγξτε τη δυο και τρεις φορές για να βεβαιωθείτε πως δεν υπάρχουν λάθη.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Κάποιος θα σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού… ή θα σας κάνει ένα δώρο έκπληξη – τίποτα σπουδαίο, απλώς ένα μπιχλιμπίδι, για να σας ενημερώσει ότι ενδιαφέρεται.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε ένα πνευματικό άλμα. Την Κυριακή 16 Απριλίου, ο ήλιος στον Κριό στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Τώρα ισορροπείτε στη γραμμή ανάμεσα στο να είστε συνετοί με τα χρήματά σας… και στο να περνάτε καλά. Μπορεί να απολαύσετε ένα δείπνο σ’ ένα φανταχτερό εστιατόριο ή να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι για να το προσθέσετε στη συλλογή των κοσμημάτων σας. Περιποιείστε ιδιαίτερα τον εαυτό σας σήμερα.

Την Τρίτη 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της κατοικίας σας, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Τώρα ο προορισμός σας είναι το σπίτι σας. Θα διοργανώσετε ένα δείπνο ή ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων. Η τοπική ομάδα της γειτονιάς μπορεί να συναντηθεί στο σαλόνι σας ή τα μέλη της λέσχης βιβλίων να κατασκηνώσει στον καναπέ σας. Σήμερα, το σπίτι σας θα είναι γεμάτο κόσμο.