Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μπορεί να πάρετε μια απόφαση που θα σας αλλάξει τη ζωή, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε όραμα για το τι είναι αυτό που κάνει υπέροχο ένα σπιτικό. Μπορεί να περιλαμβάνει μια ανακαίνιση, την απομάκρυνση περιττών επίπλων ή μια μετακόμιση. Όλα αυτά είναι ακόμα σε στάδιο σχεδιασμού, επομένως μην ξεκινήσετε να πακετάρετε.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν η δουλειά σας ζητά αλλαγή προγράμματος ή απαιτεί να βρίσκεστε ώρες στο γραφείο. Θα νιώσετε κάποια απογοήτευση αν χρειαστεί να βάλετε τα σχέδιά σας σε αναμονή, ενώ επεξεργάζεστε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας. Αν κάτι σας απασχολεί, απευθυνθείτε στον διευθυντή σας και ρωτήστε τι συμβαίνει.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, ανακαλύπτετε το σκοπό σας. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της επικοινωνίας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας. Ο κύκλος των φίλων σας μπορεί να διευρυνθεί, ενώ πλησιάζετε όλο και περισσότερο, κάποιον γνωστό σας. Μπορεί να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί χάρη στις δραστηριότητες των παιδιών σας ή μπορεί να απολαμβάνετε την παρέα ενός καινούργιου γείτονα. Η φιλία απαιτεί χρόνο για να εδραιωθεί… και αυτή η ευκαιρία αξίζει τον κόπο.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των νομικών θεμάτων και συμβολαίων. Ίσως καταθέσετε μια αγωγή ή μπορεί να υπάρχει ένα γραφειοκρατικό θέμα που πρέπει να ελέγξετε. Πιθανόν επίσης να χρειάζεται ανανέωση το διαβατήριό σας ή η επαγγελματική σας άδεια. Όλα αυτά συνοψίζονται σε πολλά χαρτιά που πρέπει να διευθετήσετε. Θα χρειαστεί να εστιάσετε και να κινηθείτε δυναμικά, για να ξεπεράσετε αυτό το δύσκολο έργο.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, ξεπερνάτε όλα τα εμπόδια. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των οικονομικών τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της καριέρας σας. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε, είναι να έχετε ένα καλό σχέδιο. Η ενέργεια είναι θετική και σας βοηθάει να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από την καριέρα σας. Ζητήσετε από τον προϊστάμενό σας να σας αυξήσει το μισθό ή επεκτείνετε την επιχείρησή σας, κάνοντας καλύτερο μάρκετινγκ ή προσθέτοντας περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των πόρων σας. Σήμερα, η επικοινωνία με τραπεζίτες, εταιρείες πιστωτικών καρτών και υπαλλήλους δανείων, μπορεί να είναι δύσκολη. Θα νιώσετε πιεσμένοι γιατί δεν θα λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε ή τη λύση στο πρόβλημά σας. Αν θέλετε καλά αποτελέσματα, περιμένετε μια άλλη μέρα για να κάνετε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Καρκίνος

Η πίστη στον εαυτό σας, αποδίδει αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της πίστης σας. Καθώς ξεκινάτε τη νέα ηλιακή χρονιά (από γενέθλια σε γενέθλια), είναι καιρός να ανανεώσετε την πίστη στον εαυτό σας. Καλό είναι να κάνετε μια ανασκόπηση στα επιτεύγματά σας, στο τι μάθατε και στο πόσο μακριά έχετε φτάσει. Όταν αποτραβηχτείτε από το παρελθόν σας και αναγνωρίσετε τη δύναμή σας, θα είστε έτοιμοι να συν- δημιουργήσετε με το Σύμπαν.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας. Μπορεί να υπάρξει μια γενική διακοπή της επικοινωνίας. Μπορεί οι αντίθετες απόψεις που έχετε με κάποιον, να δυσκολεύει τον μεταξύ σας συμβιβασμό. Αυτό το άτομο δεν πρόκειται να πάρει το μέρος σας και θα βρεθείτε σε αδιέξοδο – τουλάχιστον προς το παρόν. Μια σημαντική ανακάλυψη.. θα χρειαστεί πολλή δουλειά.

Λέων

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στην αρχή της εβδομάδας, αλλά μετά θα είστε ελεύθεροι. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της μοναξιάς και της απόδρασης τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να έχετε όλο το σπίτι για τον εαυτό σας.. ή να κάνετε ένα σόλο ταξίδι. Ο Ποσειδώνας θα ανοίξει το μυαλό σας και θα σας δώσει ιδέες για το πώς να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικοινωνήσετε με τη φύση και να μιλήσετε με τον ανώτερο εαυτό σας.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της ρουτίνας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνετε. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να αρνηθείτε, οποιαδήποτε πρόταση. Ακόμη κι αν γνωρίζετε πως οι άλλοι θέλουν μόνο το καλό σας, εσείς αντιστέκεστε. Προσπαθήστε όμως να μην ανταποκρίνεστε απερίσκεπτα.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ο κύκλος σας διευρύνεται. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων. Είναι υπέροχο να έχετε φίλους στη ζωή σας και ο κύκλος σας διευρύνεται. Καθώς περνάτε περισσότερο χρόνο με ομοϊδεάτες, μπορεί να βρείτε κάποιους που θέλουν να γίνουν πιο στενοί σας φίλοι. Η συνεπής, καθημερινή δράση είναι το κλειδί. Απευθυνθείτε σε κάποιον/α που θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρομαντισμού. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει εμμονική συμπεριφορά. Μπορεί να σκέφτεστε συνεχώς ένα άτομο με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αφοσιωθείτε σε τίποτα άλλο.. Μετατοπίστε αυτή την ενέργεια για να νιώσετε πιο σίγουροι σ’ αυτή τη σχέση, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί. Απλά χρειάζεται χρόνος.

Ζυγός 

Βρίσκετε τον δρόμο προς την επιτυχία, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της φήμης και της επιτυχίας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της καθημερινής σας ρουτίνας. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα πράγματα που ξέρετε ότι θα σας φέρουν επιτυχία, αλλά για κάποιο λόγο, δεν τα κάνετε. Σήμερα, μπορεί να βρείτε χρόνο να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, θα νιώσετε πως υπάρχει ένα τείχος ανάμεσα σε εσάς κι ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αυτή όμως είναι μια ισχυρή ενέργεια που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα σημείο συμβιβασμού. Σήμερα θα διαπιστώσετε πως και των δύο οι ιδέες, μπορούν να συνυπάρχουν.

Σκορπιός

Οι ιδέες σας, μπορούν να σας μεταμορφώσουν. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των ταξιδιών, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της απόλαυσης. Μπορεί να βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, να επισκέπτεστε νέα μέρη και να μιλάτε με νέους ανθρώπους… Ή μπορεί να ετοιμάζετε τα πράγματά σας για να ταξιδέψετε. Ακόμα κι αν δεν έχετε πολύ χρόνο σήμερα, επισκεφτείτε ένα καινούργιο μέρος. Αγκαλιάστε τη χαρά να βρεθείτε σ’ ένα διαφορετικό μέρος, από ό,τι συνήθως.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Αυτή είναι μια δύσκολη όψη για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά θα μπορούσατε να την ξεπεράσετε. Μπορεί να έχετε μερικές θαυμάσιες ιδέες που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Είναι αλήθεια ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν θα καταλάβουν αυτές τις ιδέες και μπορεί να μην υποστηρίξουν τα σχέδιά σας, αλλά δεν σας πειράζει λίγη αυτονομία. Με τη δυναμική που έχετε, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, σας καλεί η περιπέτεια! Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της οικειότητας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με το ταίρι σας μπορεί να απολαύσετε λίγο επιπλέον ρομαντισμό αυτή τη στιγμή. Μπορεί να κλειδώσετε την πόρτα και να πετάξετε το κλειδί, ώστε οι δυο σας να συνδεθείτε πιο βαθιά, σε φυσικό επίπεδο. Μπορεί να συζητήσετε ιδέες, ακόμη και φαντασιώσεις σας, ή να ζήσετε αισθησιακές στιγμές.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των οικονομικών σας. Η ιδέα να κερδίσετε χρήματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μπορεί να σας φανεί πολύ συναρπαστική αυτή τη στιγμή. Ίσως αποκτήσετε εμμονή με μετοχές που πληρώνουν μερίσματα ή με άλλου είδους επενδύσεις. Ίσως ανακαλύψετε τρόπους, για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Αιγόκερως

Αυτό που ήταν μέχρι πρότινος αδύνατο.. τώρα φαίνεται εφικτό. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των σχέσεων τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα, κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε εσάς και το άλλο σας μισό. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον σε βαθύτερο επίπεδο και να ενισχύσετε αυτή τη σχέση. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, είναι καλή στιγμή για να βγείτε ραντεβού αν θέλετε να γνωρίσετε νέα άτομα.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο αντιτίθεται στον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να λάβετε κάποιες γνώσεις για τα μυστήρια του Σύμπαντος και για το πώς να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Θα ανακαλύψετε την ισορροπία δυνάμεων, όπως και το πού έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή σας. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, οι προσπάθειές σας οδηγούν στην τύχη. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να μην έχετε ρεπό όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά οι προσπάθειές σας θα οδηγήσουν σε περισσότερα οικονομικά κέρδη. Μπορεί επίσης να εργάζεστε σε μια δευτερεύουσα επιχείρηση ή σε ένα δημιουργικό έργο… με αποτέλεσμα αυτό που κάνετε σήμερα, να αποφέρει μελλοντικά κέρδη.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο αντιτίθεται στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τώρα έχετε πρόσβαση σε ισχυρές πληροφορίες, με αποτέλεσμα να έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε γνώμη. Όμως χρειάζεται λίγη προσοχή μ’ αυτή την όψη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει τα δεδομένα σας πριν αρχίσετε να πείθετε τους άλλους. Αναγνωρίστε επίσης ότι αυτή η πειστική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εσάς. Να προσέχετε τι παρακολουθείτε σήμερα, γιατί οι ιδέες μπορούν να επηρεάσουν το υποσυνείδητό σας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα! Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο του ρομαντισμού σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Μαγικά συμβάντα είναι πιθανά στη ζωή σας! Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα με τριαντάφυλλα, αναμμένα κόκκινα κεριά κι ευχές κάτω από τα αστέρια. Αν είστε ήδη σε ερωτική σχέση, θυμηθείτε ότι η σοκολάτα είναι από τα καλύτερα αφροδισιακά!

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας. Αυτή είναι μια έντονη όψη. Ένας φίλος μπορεί κατά λάθος να πληγώσει τα συναισθήματά σας στην προσπάθειά του να σας πείσει για κάτι. Μπορεί να οδηγηθείτε εύκολα σε μια διαφωνία ή σε μια παρεξήγηση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε μεταξύ σας για να ενισχύσετε τη φιλία σας.