Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, είστε η ψυχή των πάρτι! Ο Κρόνος κινείται ανάδρομα μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου στον Οίκο της δέσμευσής σας προς την κοινότητα. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει ανάδρομος μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να επανασυνδεθείτε με ομάδες, οργανισμούς, συλλόγους και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Μπορεί να θέλετε να ασχοληθείτε με την πολιτική ή να δουλέψετε για να ομορφύνετε τη γειτονιά σας! Γι’ αυτό, θα συναναστραφείτε και θα έρθετε σε επαφή με επαγγελματίες.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της επικοινωνίας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της αυτοεκτίμησής σας. Ο εσωτερικός σας διάλογος αποκαλύπτει πώς νιώθετε για τον εαυτό σας. Σήμερα, σκεφτείτε να αλλάξετε σενάριο. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε στον εαυτό σας με αγάπη, συμπόνια και συγχώρεση. Αν θέλετε να αισθάνεστε κάθε μέρα όλο και καλύτερα, μάθετε να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας το ίδιο καλά, όπως και σ’ αυτούς που αγαπάτε. Σε ελάχιστο χρόνο, θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια και καλύτερη οπτική για τη ζωή.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ο Κρόνος στον Υδροχόο κινείται ανάδρομος στον Οίκο της καριέρας σας. Θα ταξιδεύει προς τα πίσω, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Μπορεί να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στην καριέρα σας, την εταιρεία που εργάζεστε αλλά και στον κλάδο που απασχολείστε. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τις μακροπρόθεσμες προοπτικές σας. Αναζητάτε ασφάλεια και άνεση, επομένως είναι εξαιρετικά αγχωτικό για εσάς να εργάζεστε σε μια ασταθή εταιρεία. Ίσως θελήσετε να διαβάσετε τις εκθέσεις της εταιρείας ή να ακούσετε την έκθεση του Διευθύνοντος Συμβούλου για να δείτε αν αυτό το μέρος σας ταιριάζει.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους και στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει ένα ημι- εξάγωνο με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Πιθανότατα τώρα χειρίζεστε διαφορετικά τα χρήματά σας. Μια μικρή αλλαγή στις δαπάνες σας θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή σας. Ίσως έχετε αποφασίσει να πληρώνετε μόνο σε μετρητά ή να βάζετε το ένα δέκατο του εισοδήματός σας σε αποταμιεύσεις. Είστε στο δρόμο προς την ευημερία!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μαθαίνετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της γνώσης και της φιλοσοφίας σας. Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Μπορεί να αναπτύξετε ένα βαθύ ενδιαφέρον για τη φιλοσοφική σκέψη. Ίσως παρακολουθήσετε θέματα σχετικά με τον ιδεαλισμό ή τον ρεαλισμό. Μπορεί να αρχίσετε να διαβάζετε βιβλία για τον στωικισμό ή να αναρωτιέστε αν ζούμε όλοι σ’ ένα Matrix. Ήρθε η ώρα να αμφισβητήσετε τις αντιλήψεις σας για το κατεστημένο.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους (χρόνια πολλά!) κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της έμπνευσής σας. Οι ευτυχισμένες στιγμές μπορούν να επανέλθουν αν είστε παρόντες και νιώθετε με όλες τις αισθήσεις σας ό,τι συμβαίνει σήμερα. Αλλάξτε νοοτροπία και θα ανακαλύψετε μικρές στιγμές… που αξίζει να προσέξετε!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των επενδύσεων, των πιστώσεων και των χρεών σας. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει ανάδρομος μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Μπορεί να σοβαρευτείτε σχετικά με την αποταμίευση για τη συνταξιοδότησή σας αυτό το διάστημα. Θα εξετάσετε διάφορες στρατηγικές παθητικού εισοδήματος! Και όσο συναρπαστικά κι αν ακούγονται μερικά από αυτά τα σχέδια, ο Κρόνος θα σας κάνει αρκετά συντηρητικούς καθώς κάνετε μικρά βήματα προόδου. Μπορεί επίσης να γίνετε αρκετά φειδωλοί και να απολαμβάνετε την παρακολούθηση βίντεο που εξοικονομούν χρήματα στο διαδίκτυο.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο του ιδιωτικού σας χρόνου κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα σχετικά με το αν θα αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φίλου ή θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι στο σπίτι. Μερικές φορές θέλετε απλώς να αποκλείσετε τον κόσμο, να κουλουριαστείτε σε μια άνετη πολυθρόνα και να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο. Αλλά αγαπάτε τους φίλους σας και είστε εκεί για αυτούς όταν σας καλούν. Σήμερα λοιπόν, θα πρέπει να επιλέξετε.

Λέων

Οι παλιές καλές εποχές, μπορεί να επανεμφανιστούν. Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο των σχέσεων σας. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει προς τα πίσω μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Μπορεί αυτό το διάστημα να επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν σας. Το όνομά του μπορεί να εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας του. Όμως ο Κρόνος κινείται αργά και είναι εξίσου πιθανό να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Μπορεί να κάνετε μικρά βήματα, μελετώντας τις δυνατότητες για μερικές εβδομάδες, πριν στείλετε αυτό το πρώτο email.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της τεχνολογίας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας. Οι υπολογιστές θα είναι απογοητευτικοί σήμερα. Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Το σήμα WiFi σας είναι αδύναμο ή έχει τελειώσει το μελάνι στον εκτυπωτή. Ίσως κολλήσετε στο ιδιόκτητο λογισμικό κάποιας εταιρείας, το οποίο φαίνεται σαν να μην έχει ενημερωθεί από τη δεκαετία του 1980. Και το πιο δύσκολο κομμάτι της ημέρας… είναι ότι έχετε μηδενική υπομονή για όλα αυτά.

Παρθένος

Είστε ακόμη πιο παραγωγικοί από το συνηθισμένο! Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της δουλειάς, και της καθημερινότητάς σας. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει προς τα πίσω μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό σας δίνει άφθονο χρόνο για να αναδιοργανώσετε την ημέρα σας. Τους επόμενους μήνες, μπορεί να ενσωματώσετε κάποιες καινούργιες τακτικές, όπως να είστε προνοητικοί, πιο συνετοί και να βάζετε προτεραιότητες στα θέματα με τα οποία πρόκειται να ασχοληθείτε. Μπορείτε έτσι να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας… κι αυτό θα οδηγήσει σε μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της καριέρας σας κάνει ένα ημι- εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των συμβολαίων σας. Ίσως είναι καιρός να ανανεώσετε μια επαγγελματική άδεια ή να ενημερώσετε μια πιστοποίηση. Πιθανόν να χρειάζεστε πιστοποιητικά συνεχούς εκπαίδευσης για να ικανοποιήσετε ορισμένες εργασιακές απαιτήσεις. Και όλα αυτά μπορεί να διαγραφούν ξαφνικά, καθώς προσπαθείτε ανυπόμονα να δουλέψετε σε έναν κακώς σχεδιασμένο κυβερνητικό ιστότοπο. Μην απογοητεύεστε σήμερα, απλά αφήστε τα για μια άλλη μέρα.

Ζυγός 

Έχετε το βλέμμα σας στραμμένο ψηλά! Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της δημιουργικότητας και των απογόνων σας.

Ο Κρόνος θα ταξιδεύει προς τα πίσω μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αναθεωρήσετε τις ευθύνες, τα επιτεύγματα και τους στόχους σας, όσον αφορά την τέχνη και τη μουσική, όπως και την επιρροή που θέλετε να έχετε στη ζωή των παιδιών ή των μικρότερων συγγενών σας.

Θα καταφέρετε να πετύχετε πράγματα που ήταν στη λίστα σας εδώ και πολύ καιρό. Αυτό όμως θα απαιτήσει σκληρή δουλειά και βαθιά ενδοσκόπηση. Μπορεί να αισθάνεστε πως κάνετε αναρρίχηση στο Έβερεστ, αλλά είστε καλύτερος ορειβάτης από όσο νομίζετε. Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των ταξιδιών, κάνει ένα ημι- εξάγωνο με τον Ουρανό στον Οίκο των πιστώσεων και των χρεών σας.

Πιθανόν να χειρίζεστε την οικονομική πλευρά των ταξιδιωτικών σας σχεδίων. Μπορεί να εξασφαλίζετε κρατήσεις ή να αναζητάτε επιστροφή χρημάτων για αχρησιμοποίητα εισιτήρια. Μπορεί επίσης να ψάχνετε για την καλύτερη προσφορά και να νιώσετε απογοητευμένοι στη διαδικασία, καθώς περιηγείστε στους διάφορους ιστότοπους ή βρίσκεστε σε αναμονή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, βελτιώνετε τη βάση σας. Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει προς τα πίσω μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Είναι πιθανό κάποιος να μετακομίζει στο σπίτι σας ή να αντιμετωπίζετε κάποιες βλάβες στο σπίτι, που θέλουν επισκευή. Μπορεί να αισθάνεστε ότι το να έχετε περισσότερο χώρο ή να επικρατεί καλύτερη ατμόσφαιρα, θα βοηθούσε στις τεταμένες σχέσεις στο σπίτι. Αυτή είναι μια διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των επενδύσεών σας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των συνεργασιών σας. Μπορεί να συνεργάζεστε με έναν φίλο ή έναν συνάδελφο. Ίσως αυτοί έχουν τις τεχνολογικές δεξιότητες και εσείς είστε εξαιρετικοί στις πωλήσεις ή εσείς έχετε το όραμα κι εκείνοι κάποια επιπλέον μετρητά. Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι αδύναμη αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να ισχυροποιηθεί, μέσω της καλής επικοινωνίας.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, έχετε περισσότερο έλεγχο. Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας, των συμβολαίων και των συμφωνιών σας. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει προς τα πίσω μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Πιθανόν να χρειαστεί να υπογράψετε κάποια συμβόλαια. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας ωφελήσουν, αν είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε, αναζητώντας λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τις δύο πλευρές. Τους επόμενους μήνες, είναι πιθανό να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, να εξασφαλίσετε μια κατοικία ή να υπογράψετε ένα επαγγελματικό συμφωνητικό.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των σχέσεων, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Ουρανό στον Οίκο των συναδέλφων σας. Μπορεί να υπάρχει κάποια έλξη ανάμεσα σε εσάς και κάποιον συνεργάτη. Αυτό το άτομο μπορεί να εργάζεται στην ίδια εταιρεία με εσάς ή σε εξωτερικό εργολάβο. Έχετε παρατηρήσει ότι οι μεταξύ σας συζητήσεις είναι παρατεταμένες και γεμάτες ερωτικά υπονοούμενα. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι συναρπαστικό, αλλά αυτή τη στιγμή είναι σαν να περπατάτε πάνω σε λεπτό πάγο. Είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα;

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, βαδίζετε στο δρόμο προς την ευημερία. Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει προς τα πίσω μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα σύστημα για να παρακολουθείτε τα χρήματά σας, να αυξήσετε τις επενδύσεις σας και να εξοφλήσετε τα χρέη σας. Θα είναι δύσκολο, γιατί ο Κρόνος σας κάνει να νιώθετε πως ανεβαίνετε στην πλαγιά ενός βουνού… αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της ρουτίνας σας, κάνει ένα ημι- εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της διασκέδασης. Υπάρχει κάποια αναστάτωση σήμερα στην καθημερινότητά σας. Ό,τι ήταν στο πρόγραμμά σας, δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται, όμως ούτε εσείς έχετε όρεξη να το προχωρήσετε. Μπορεί να υπάρξουν πολλές διακοπές σήμερα. Παράλληλα, θα θέλατε να ασχοληθείτε με κάτι νέο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας, όσο το δυνατόν πιο ευέλικτο σήμερα.

Υδροχόος

Η πίστη στον εαυτό σας φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα! Η εβδομάδα ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης σας. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει προς τα πίσω μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Το είδος της αυτοπεποίθησης που δίνει ο Κρόνος, προέρχεται από τη σκληρή δουλειά και την εξάσκηση. Τους επόμενους μήνες, μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να αυξήσετε τις ικανότητές σας και να διευρύνετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας. Αυτή η ενέργεια μπορεί να σας φέρει την πειθαρχία που χρειάζεστε για να εστιάσετε στους πραγματικούς σας στόχους.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού κάνει ένα ημι- εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να σας ελκύει κάποιος -ή κάποια- που δεν μοιάζει με κανένα άλλο άτομο από όσα έχετε βγει ραντεβού στο παρελθόν. Μπορεί να είναι από μια ξένη χώρα, να έχει διαφορετικό κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο ή να κάνει μια εντελώς διαφορετική δουλειά από τη δική σας. Όμως είστε έτοιμοι για να ζήσετε μια μικρή περιπέτεια… και επιπλέον, η καρδιά σας θέλει αυτό που θέλει.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, έχετε αντίκτυπο στον κόσμο. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο κινείται στον Οίκο της φιλανθρωπίας και της συμπόνιας σας. Ο Κρόνος θα ταξιδεύει προς τα πίσω μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Μπορεί να γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει στον κόσμο και να θέλετε να βοηθήσετε. Η καριέρα σας θα στραφεί προς έναν μη κερδοσκοπικό ή πολιτικό ακτιβισμό τους επόμενους μήνες. Ίσως εμπλακείτε με την κοινότητά σας για να αλλάξετε την άποψη της κοινής γνώμης και των ψηφοφόρων. Αυτό ίσως σηματοδοτήσει μια από τις πιο ικανοποιητικές πνευματικά, στιγμές της ζωής σας.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Μπορεί να υπάρξει κάποια παρεξήγηση ή παρανόηση σήμερα. Τίποτα το σημαντικό όμως! Μπορεί να ξεχάσετε να πάτε το παιδί σας στην προπόνηση ποδοσφαίρου ή έναν συγγενή σας, που πρόκειται να σας επισκεφτεί σήμερα. Να ελέγχετε τακτικά το τηλέφωνό σας σήμερα, μήπως χάσετε κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.