Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να συναντήσετε κάποια αντίσταση καθώς προσπαθείτε να προοδεύσετε. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της σοφίας σας, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της ψυχικής σας ικανότητας. Σήμερα, μπορεί να έχετε μια επιφοίτηση. Μπορεί να αφορά κάτι που ακούσατε στο παρελθόν και τώρα σας φαίνεται λογικό. Το πέπλο σηκώθηκε και μπορείτε πλέον να δείτε. Ξεκινήστε τη μέρα σας σκεπτόμενοι την πιο δύσκολη πρόκληση και θα λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στον Οίκο των κανόνων. Σήμερα ένας υψηλόβαθμος και ισχυρός Διευθύνων Σύμβουλος μπορεί να στείλει ένα διάταγμα στο εργατικό δυναμικό που περιέχει ανόητους κανόνες και περιττούς κανονισμούς. Το να είστε ομαδικός παίκτης μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο όταν κινείστε πιο γρήγορα από τους περισσότερους ανθρώπους γύρω σας. Όμως σήμερα, μπορεί να είστε αρκετά εκνευρισμένοι με τα νέα εμπόδια που φαίνονται πως είναι εκεί…. μόνο για να σας επιβραδύνουν.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να έχει αίσιο τέλος. Εξετάστε πού πρέπει να κάνετε προσπάθεια. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των πόρων σας, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο του μέλλοντος σας. Μπορεί να έχετε πολλά σχέδια και τώρα είναι η ώρα να συγκεντρώσετε τους απαραίτητους πόρους για να τα πραγματοποιήσετε. Οι πόροι σ’ αυτήν την περίπτωση, θα είναι εκτός από χρήματα και αρκετή εστίαση από μεριάς σας. Έχετε περιορισμένο χρόνο, αλλά ακόμα και μερικά λεπτά την ημέρα που αφιερώνετε σε έναν αγαπημένο στόχο μπορούν να σας δώσουν εκπληκτικά αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να οργανωθείτε και να προγραμματίσετε το μέλλον.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον Οίκο των απαιτήσεών σας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στον Οίκο των τραπεζών και των πιστώσεων σας. Σήμερα, μπορεί να κοιτάτε επίμονα μια αίτηση δανείου για μια χρηματοδότηση που αφορά το σπίτι σας. Μπορεί επίσης να ανοίξετε έναν λογαριασμό αποταμίευσης, λόγω συνταξιοδότησης. Θα είναι μια εκνευριστική διαδικασία. Όλες αυτές οι ηλεκτρονικές εφαρμογές μπορεί να δυσκολέψουν τις μέρες σας. Όμως η επιμονή, θα σας φέρει επιτυχία.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να νιώθετε ότι όλοι οι άλλοι τα πάνε καλύτερα από εσάς. Όμως όταν υποστηρίζετε τους άλλους… βγαίνετε κι εσείς κερδισμένοι. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της προσωπικής σας κατάστασης. Μπορεί πολύ σύντομα να μεταβείτε από το «μόνος» στο «δεσμευμένος». Μπορεί να βιώνετε μια βαθύτερη, πιο στενή σχέση με το άτομο που βγαίνετε ραντεβού. Οι φίλοι και η οικογένειά σας περιμένουν να γνωρίσουν αυτό το άτομο. Μπορεί να συζητάτε με τον/την αγαπημένη σας για συγκατοίκηση ή αρραβώνα.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των επενδύσεων, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στον Οίκο των τρίτων. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε εκνευρισμένοι καθώς φαίνεται ότι όλοι οι άλλοι επιχειρηματίες κάνουν περιουσία στην αγορά, ενώ εσείς.. όχι. Όμως αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη και είναι απαραίτητο να καθαρίσετε αυτήν την ενέργεια για να προχωρήσετε με επιτυχία. Προσέξτε τις ζηλότυπες σκέψεις σήμερα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, θα αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες που καταβάλλατε, να βοηθήσετε τους άλλους. Ήρθε η ώρα να δεχτείτε τα κομπλιμέντα. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της εργασίας, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της ακεραιότητάς σας. Σήμερα, θα σας αναγνωρίσουν για τις εξαιρετικές προσπάθειές σας να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας κάνοντας καλό στον κόσμο. Μπορεί να συνδέεται με κάποια φιλανθρωπική εργασία που έχετε κάνει ή ένα ολοκληρωμένο έργο για την εκκλησία σας. Δεν σας αρέσει να υποκλίνεστε… όμως τώρα είστε στο επίκεντρο.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στον Οίκο του προγραμματισμού σας. Σήμερα θα αντιμετωπίσετε επικοινωνιακά προβλήματα. Είναι πολύ εύκολο μ’ αυτή την όψη, να μην εμφανιστείτε την κατάλληλη στιγμή ή στο κατάλληλο μέρος. Και μετά να περιμένετε σε ένα καφέ… νομίζοντας ότι ο άλλος δεν θα εμφανιστεί… όταν είναι δύο τετράγωνα μακριά σε άλλο καφέ και αναρωτιέται το ίδιο πράγμα για εσάς. Διατηρήσετε ανοιχτούς τους δρόμους επικοινωνίας σήμερα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανή μια ρομαντική σχέση. Μπορεί να βιώσετε μαγικές καταστάσεις. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον Οίκο της οικειότητας. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια από εκείνες τις φορές που θέλετε να την προσεγγίσετε τόσο σε πνευματικό όσο και σε φυσικό επίπεδο. Οραματιστείτε αυτό που θέλετε, μέσω προσευχής ή διαλογισμού. Μετά ανατρέξτε στους διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδεθείτε με μερικούς ανθρώπους. Μπορεί σήμερα να φανείτε τυχεροί.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της εργασίας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στον Οίκο της ανάληψης κινδύνων. Μπορεί να έχετε μια υπέροχη ιδέα στη δουλειά… που θα εξοικονομούσε χρόνο, ενέργεια.. ακόμη και χρήματα. Όμως αυτή τη στιγμή, ο προϊστάμενός σας και ο Διευθύνων Σύμβουλος δεν ενδιαφέρονται να την ακούσουν. Δείτε αν αυτή είναι μια ιδέα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.. διαφορετικά, σημειώστε την και περιμένετε μια άλλη μέρα που οι συνθήκες θα είναι καλύτερες.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα συναντηθείτε με την οικογένεια. Τα ταλέντα και η εμπειρία σας, προσθέτουν πολλά στο σύνολο. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της οικογένειας κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο των συνεργασιών σας. Σήμερα, θα συνεννοηθείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας, για να δημιουργήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή για να βοηθήσετε έναν μεγαλύτερο συγγενή. Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε τους πόρους, τα ταλέντα και τη σημαντική εμπειρία σας για να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον Οίκο του ρίσκου, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο των θεμελίων σας. Είστε αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε να ξεχωρίζετε τα αρνητικά από τα θετικά. Η προετοιμασία και η οργάνωση, σας επιτρέπει να πάρετε ρίσκα. Μπορεί να σας πουν ότι αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο. Αν όμως έχετε κάνει την έρευνά σας, μπορείτε να προχωρήσετε με σιγουριά.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, ξεσκαρτάρετε ό,τι δεν χρειάζεστε και δημιουργείτε χώρο. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στο σπίτι. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της γραφειοκρατίας τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των επίπονων εργασιών σας. Μπορεί να αρχειοθετείτε χαρτιά, να σκίζετε παλιά έγγραφα και να σαρώνετε αυτά που θέλετε να αποθηκεύσετε. Θα υπάρχει αρκετή ακαταστασία σήμερα.. αλλά αυτό που κάνετε είναι το σωστό.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της οικογένειας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο των μετακινήσεων. Σήμερα, μπορεί να μεταφέρετε μέλη της οικογένειας στο αεροδρόμιο ή να παραλάβετε κάποιον από το σιδηροδρομικό σταθμό. Όπως είναι εξίσου πιθανό, κάποια στιγμή να κολλήσετε στην κίνηση, πίσω από σειρά αυτοκινήτων που περιμένουν να μπουν σε ένα πάρκινγκ.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα αναδεικνύονται οικονομικά σχέδια και ευκαιρίες. Η λιτή φύση σας, θα δοκιμαστεί. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της απόλαυσης. Ενώ γενικά κάποιοι σας αποκαλούν «σούπερ φειδωλούς», μπορεί να κάνετε κάποια ψώνια σήμερα, για όλη την οικογένεια. Ίσως να έχετε και κάποιες ιδιαίτερες ιδέες για το τι θέλετε να αποκτήσετε και να το πάρετε για τον εαυτό σας.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον Οίκο των οχημάτων σας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο των χρημάτων σας. Το τέλος της χρονιάς, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο… και ίσως επισκεφτείτε την αντιπροσωπεία για να ελέγξετε τις τιμές. Μπορεί επίσης να σκέφτεστε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας και να μετακινήστε με τα δημόσια μέσα μεταφοράς από δω και στο εξής. Κι αυτό θα είναι μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που λειτουργείτε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, οι άλλοι ζητούν τη συμβουλή σας. Έχετε τις πληροφορίες που αναζητούν οι άλλοι. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στο δικό σας ζώδιο (χρόνια πολλά!) και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της οικογένειάς σας. Αυτή θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη εορταστική περίοδος για εσάς. Μπορεί να συγκεντρωθείτε όλοι μαζί στο σπίτι και η οικογένεια να έχει μεγαλώσει από πέρυσι. Τα μεγαλύτερα παιδιά ίσως φέρουν στο σπίτι τους συντρόφους τους ή κάποιος συγγενής να φέρει το καινούργιο μωρό. Θα περάσετε ευτυχισμένες στιγμές.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Μπορεί κάποιοι να σας ζητήσουν επενδυτικές ή επιχειρηματικές συμβουλές. Ίσως μέχρι να τελειώσετε, να μεταδίδετε τις γνώσεις σας σε μεγάλο κοινό. Πολλοί θα σας ακούσουν και θα κάνουν ερωτήσεις. Είτε σας αρέσει είτε όχι… είστε στο επίκεντρο τώρα!

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, είστε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά. Αναπτύσσετε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της διαίσθησης, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Νιώθετε σαν μέντιουμ σήμερα, γιατί αντιλαμβάνεστε τις δονήσεις από τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορείτε να ανοίξετε μια τράπουλα Ταρώ για να δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο των εναλλακτικών ιδεών. Κάποιοι μπορεί να σοκαριστούν με το πόσο πολύ έχετε αλλάξει. Ίσως ασχολείστε με τον διαλογισμό, έχετε γίνει vegan ή σπουδάζετε γιόγκα. Αυτός ο νέος τρόπος σκέψης έχει πραγματικά διευρύνει τις ευκαιρίες για εσάς, αλλά ίσως χρειαστεί να το εξηγήσετε κάμποσες φορές, στον πολύ ρεαλιστή θείο σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα βοηθήσετε τους άλλους. Μοιράζεστε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των αξιών σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιους φίλους σήμερα. Ανθρώπους που είναι στη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και που έχουν μοιραστεί μαζί σας τα σκαμπανεβάσματα της ζωής σας. Αν ζουν μακριά, μπορείτε να τους δείτε μέσω βίντεο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε με τους άλλους.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον Οίκο της φιλανθρωπίας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο της κοινότητάς σας. Μπορεί να βοηθήσετε στη γειτονιά σας μέσω εθελοντισμού, όσους χρειάζονται αγάπη και φροντίδα. Μπορεί να μοιράσετε γεύματα ή παιχνίδια. Μπορεί να διακοσμήσετε την πόλη σας για να δώσετε χαρά στους κατοίκους της.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, παίρνετε το μέλλον στα χέρια σας. Είστε έτοιμοι να ωριμάσετε. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φήμης σας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Μπορεί να στέκεστε μπροστά στην ομάδα σας (ή ίσως σε ολόκληρη την εταιρεία), μιλώντας για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί η εταιρεία και τις προοπτικές για τη νέα χρονιά. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε έναν ηγετικό ρόλο. Αν δεν βρίσκεστε ήδη σε υπεύθυνη θέση, μιλήστε με τον εργοδότη σας για το τι μπορείτε να κάνετε ώστε να προχωρήσετε προς την επιτυχία.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στην κορυφή του χάρτη σας. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο μισθό. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, εξετάστε το ενδεχόμενο να αυξήσετε τις τιμές για ορισμένα προϊόντα ή για τις υπηρεσίες σας.