Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την τάση να αναλάβετε δράση σπεύδοντας μπροστά. Όμως κάποιες φορές η διακοπή ή η ανάπαυλα, φέρνει μεγαλύτερα οφέλη. Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των συνεργασιών σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των χρημάτων σας. Μια παλιά συζήτηση αναδύεται ξανά. Μπορεί να περιορίσετε τις δαπάνες με τον σύντροφο της ζωής σας ή ολόκληρη την οικογένεια. Ίσως δοκιμάσετε έναν μήνα «χωρίς έξοδα» κάτι που ίσως είχε λειτουργήσει για εσάς στο παρελθόν.

Η λύση για έναν κοινό στόχο είναι η λύση, αλλά είναι δύσκολο σήμερα μ’ αυτήν την ενέργεια. Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο της εκπαίδευσης, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της κοινότητας. Τώρα νιώθετε την αίσθηση της συνεργασίας – αυτή τη φορά με άτομα εκτός του σπιτιού σας. Μπορεί να συμμετάσχετε με άλλους γονείς σε ένα έργο. Ίσως κάνετε κάτι για την κοινότητα με το Δημοτικό Συμβούλιο ή ομορφύνετε τη γειτονιά σας.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γιορτάσετε. Θα έχετε καλά νέα αυτήν την εβδομάδα. Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο της δουλειάς σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Μια απάντηση που θέλετε, μπορεί να απαιτεί συζήτηση με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας.

Προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε. Να θυμάστε πως το άλλο άτομο στο τηλέφωνο κάνει απλώς τη δουλειά του. Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο των πόρων σας, κάνει εξάγωνο στον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να υποβάλετε αίτηση για νέα δουλειά. Να είστε άμεσοι με τα αιτήματά σας για να έχετε ευχάριστα αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Μεγάλες ανακοινώσεις και τολμηρές ενέργειες αυτή την εβδομάδα μπορούν να σας φέρουν επιτυχία. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της ασάφειας. Είναι καλό να είστε ευέλικτοι, επειδή σήμερα θα είναι εύκολο να μπερδέψετε ένα ραντεβού, να ξεχάσετε να καλέσετε το άτομο του ραντεβού σας ή να αφήσετε την «αυτόματη διόρθωση» να ξαναγράψει το μήνυμά σας. Μπορεί να είστε όμως οι ίδιοι αποδέκτες τέτοιου είδους ρομαντικών ατοπημάτων.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να δείξετε συμπάθεια και κατανόηση, όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την καρδιά Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο των συνεργασιών κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των συμβολαίων την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Με το ταίρι σας μπορεί να καθίσετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για το κοινό σας μέλλον. Ίσως σήμερα μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε ή να νοικιάσετε μαζί ένα σπίτι. Είναι καλές οι συζητήσεις.. αλλά περιμένετε να βάλετε τις τελικές υπογραφές όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, ο πειραματισμός είναι λάθος… ενώ το δοκιμασμένο είναι η σωστή κίνηση. Ακολουθείστε λοιπόν, ό, τι γνωρίζετε καλά. Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των εμπειριών σας. Θα σκεφτείτε να πειραματιστείτε με την κουζίνα σήμερα, αλλά θα έχετε απροσδόκητα και πιθανώς δυσάρεστα αποτελέσματα. Ελέγξτε τις ημερομηνίες λήξης των προϊόντων πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα. Και αν τρώτε έξω, σκεφτείτε να πάτε σε ένα μέρος με το οποίο είστε αρκετά εξοικειωμένοι.

Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της υγείας και την ευεξίας σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της προστασίας σας. Σήμερα, θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας. Ίσως αποφασίσετε ν’ ασχοληθείτε με τη γιόγκα ή με κάτι πιο εξωτικό. Η επαφή με τη φύση ή το περπάτημα στο δάσος θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα σας περιμένει η περιπέτεια. Χαράζετε καινούργια πορεία. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των μεταφορών, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Να είστε προετοιμασμένοι αυτήν την εβδομάδα για θέματα κυκλοφοριακά.

Οι δρόμοι ή οι παρακάμψεις μπορεί να σας εμποδίζουν ή ξαφνικά το αυτοκίνητό σας να χαλάσει. Βεβαιωθείτε πως έχετε φορτίσει το κινητό σας σήμερα, για να καλέσετε σε βοήθεια αν τη χρειαστείτε. Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο του ρομαντισμού κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο των μακροχρόνιων σχέσεων. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε με το ταίρι σας για την επισημοποίηση του δεσμού σας. Μπορεί να μιλήσετε ακόμη και για συγκατοίκηση, σκεπτόμενοι μια αγορά σπιτιού. Αν ψάχνετε για έρωτα, οι προοπτικές είναι εξαιρετικές σήμερα για να συναντήσετε έναν καλό σύντροφο!

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, εξαφανίζετε τα εμπόδια. Ο δρόμος μπροστά σας είναι επιτέλους καθαρός. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των οικονομικών σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των πεποιθήσεων. Τώρα εστιάζετε ξανά στα χρήματα και εξετάζετε ποιες από τις πεποιθήσεις σας, εμποδίζουν την ευημερία σας. Τώρα, μπορείτε να εξαλείψετε ένα εμπόδιο (που μπορεί να είναι φόβοι ή ανασφάλειες) μια για πάντα. Εκπαιδευτείτε με διάφορα σεμινάρια για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και γενικότερα για την ευημερία σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο της εργασίας σας. Ένα καθαρό, τακτοποιημένο και πιο μινιμαλιστικό σπίτι…. μπορεί να σας καλεί. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική για να χαλαρώσετε, αναδιοργανώνοντας την κουζίνα σας. Ήρε η ώρα να καθαρίσετε το μπάνιο σας ή να τακτοποιήσετε την γκαρνταρόμπα σας. Θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.
ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, ο έρωτας και η φιλία χτυπούν την πόρτα σας. Οι ευκαιρίες είναι κοντά. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον οίκο των απογοητεύσεων. Γελάστε σήμερα με τις ανοησίες και τους βλάκες που σας περιτριγυρίζουν, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να τους εξαφανίσετε. Δείξτε στους άλλους ότι είστε καλό παιδί… όχι τέλειο. Θα συγκεντρώσετε περισσότερους φίλους και υποστήριξη από ποτέ.

Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο του ρομαντισμού. Σήμερα, μπορεί να λάβετε το κείμενο ή το τηλεφώνημα που περιμένατε. Μπορεί να είναι κάποιος που συναντήσατε πρόσφατα και τώρα έχει το χρόνο να γνωριστεί μαζί σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικοινωνήσετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει ή να επιστρέψετε την κλήση του ατόμου που σας καταδιώκει.

Σκορπιός

Σε όλη την ταραγμένη ενέργεια αυτής της εβδομάδας, συγχαρείτε τον εαυτό σας, γιατί θα κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο της ξεκούρασης κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων. Το ταίρι σας μπορεί να είναι γεμάτο ενέργεια σήμερα και θέλει να σας οδηγήσει στο γυμναστήριο. Αλλά είστε πολύ κακομαθημένοι για να γυμναστείτε. Γι’ αυτό θα κάνετε ένα συμβιβασμό. Θα παρακολουθήσετε το ταίρι σας που γυμνάζεται.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο των χρημάτων, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα θα προσπαθήσετε να κάνετε το σπίτι σας ενεργειακά πιο αποδοτικό και θα το ετοιμάσετε για το χειμώνα. Θα ζητήσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ενοικιαστή σας για να δείτε αν καλύπτεστε ικανοποιητικά. Μπορεί αγοράσετε λάμπες LED για εξοικονόμηση χρημάτων. Σήμερα μεγαλώνετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, οι αποφάσεις είναι σαφείς και ξέρετε τι κάνετε. Μπορείτε να επιμείνετε στις πεποιθήσεις σας. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των φιλικών σας σχέσεων, κάνει χιαστί στον Οίκο της εργασίας με τον Ουρανό. Σήμερα ίσως χρειαστεί να απογοητεύσετε κάποιον, είτε έναν φίλο είτε τον προϊστάμενό σας, γιατί έχετε κλείσει διπλό ραντεβού και θα πρέπει να αποφασίσετε με ποιον θα συναντηθείτε. Θα λειτουργήσει όμως με όποιον τρόπο επιλέξετε, αλλά θα υπάρξει μια στιγμή που θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα μπορεί να ξυπνήσετε με αρκετή αυτοπεποίθηση και να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Δυστυχώς όμως, ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και είναι πιθανό το συμβόλαιο να μην είναι ακόμη στα χέρια σας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να ενημερώσετε το άλλο μέρος ότι έχετε πάρει την απόφασή σας και τα πράγματα θα προχωρήσουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή – με την αλλαγή πορείας του Ερμή.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ο δρόμος μπροστά μπορεί να είναι ανώμαλος. Σκεφτείτε απλά πως θα οδηγήσετε σε τέσσερις τροχούς. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο του ρίσκου. Τη στιγμή που σκεφτόσασταν να μπείτε στο γραφείο του εργοδότη σας και να ζητήσετε αύξηση, θα διαπιστώσετε ότι αυτός ή αυτή είναι εκτός πόλης. Αυτός είναι ο τρόπος του Σύμπαντος για να σας προστατεύσει. Δεν είναι καλή μέρα για να ρισκάρετε, κυρίως με αντιπαραθέσεις ή τελεσίγραφα… γιατί κάποιος μπορεί να μπλοφάρει.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο των μυστικών, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο των χρημάτων. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ενεργοποιήσετε την ευημερία στο σπίτι σας μέσω μαγείας. Ανάψτε ένα πράσινο κερί για ανάπτυξη και αφήστε τα υπόλοιπα στα χέρια του Σύμπαντος.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, δημιουργείτε συνδέσεις και συναντάτε νέους φίλους. Είστε γοητευτικοί και μαγνητίζετε τον κόσμο γύρω σας! Την Τρίτη,12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των ταξιδιών κάνει χιαστεί με τον Ουρανό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι δύσκολη μέρα για ταξίδια. Λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα, όλες τα είδη μεταφορών μπορεί να πάνε στραβά.

Αν σκοπεύετε να πάτε κάπου πέρα από την καθημερινή σας μετακίνηση φτιάξτε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Να είστε ευέλικτοι και ας στραβώνουν τα πράγματα. Κυρίως όμως… διατηρήστε το χιούμορ σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο των φιλικών σας σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο του προσωπικού σας μαγνητισμού. Σήμερα μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να παρευρεθείτε σε μια γιορτή, να συναντηθείτε με την ομάδα σας ή να επισκεφτείτε τη λέσχη βιβλίων.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, είναι καλό να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τη δική σας εφευρετικότητα. Είναι εντάξει να αγγίξετε τα αστέρια. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των επενδύσεών σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της πληροφόρησης. Μπορεί να θελήσετε να αγοράσετε ένα κουτί με ασημένια νομίσματα. Σήμερα όμως, αποφύγετε τις επενδύσεις, ειδικά αυτές με κερδοσκοπική φύση. Δεν είναι καλή μέρα για να παίξετε τυχερά παιχνίδια ακόμα κι αν κάποιος σας προσφέρει μια δωρεάν βόλτα στον ιππόδρομο.

Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο της διαίσθησης. Σήμερα η εσωτερική σας πυξίδα, δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση αναφορικά με μια κατάσταση. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να έχετε την αυτοπεποίθηση να επιμείνετε στις επιλογές σας. Μπορεί επίσης να λάβετε μια προσφορά για μια νέα θέση ή να ηγηθείτε μιας ομάδας.