Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο της φιλίας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε τις φιλίες σας με έναν πολύ πιο πρακτικό τρόπο. Ίσως θελήσετε να δανειστείτε το χλοοκοπτικό του γείτονα ή τη ραπτομηχανή κάποιου που γνωρίσατε στο σχολείο του παιδιού σας.

Ίσως ακόμη να τηλεφωνήσετε σε φίλους για να δείτε αν θα βοηθήσουν το παιδί σας να συγκεντρώσει χρήματα για ένα σχολικό έργο. Η Δευτέρα είναι μια γεμάτη μέρα. Είναι η νέα σελήνη στην Παρθένο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, καθώς και το τρίγωνο που κάνει με τον Δία.

Μπορεί να ξυπνήσετε σήμερα το πρωί και να νιώθετε ιδιαιτέρως ευδιάθετοι. Τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, ειδικά αν πείτε στον κόσμο αυτό που θέλετε. Επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται στον Οίκο των συνεργασιών σας, οι συζητήσεις σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, ενεργοποιεί αυτή την ενέργεια. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο στον Οίκο της ρουτίνας, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της καριέρας σας.

Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να λύσετε μεγάλα προβλήματα, να ανατρέψετε δύσκολες αποφάσεις και να αλλάξετε την κατεύθυνση της ζωής σας. Σίγουρα ακούγονται πολλά για μια Δευτέρα… αλλά αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός όψεων. Πρέπει όμως να αναλάβετε το τιμόνι για να αξιοποιήσετε αυτήν την ισχυρή ενέργεια. Ακόμα και οι μικρές σταδιακές αλλαγές που κάνετε σήμερα μπορούν να συμβάλλουν σε μια νέα πορεία ζωής… σε ένα χρόνο από τώρα!

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της φήμης σας. Πιθανόν να κάνετε σχέδια για την εβδομάδα σας και να νιώθετε ανυπομονησία για την επιστροφή σας στη δουλειά. Ίσως όμως ψάχνετε να εκμεταλλευτείτε τα σημαντικά σας προσόντα για να βρεθείτε σε καλύτερη θέση. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με άτομα στο LinkedIn, ιδιαίτερα με πρώην συναδέλφους και διευθυντές. Τη Δευτέρα, σας τυλίγει η ενέργεια της ημέρας. Είναι η νέα σελήνη στην Παρθένο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο.

Έχετε μια φυσική ικανότητα να κάνετε έκδηλη την υλική σας άνεση. Κι ενώ μπορεί να θέλετε να τη δείξετε με μετρητά, είναι καλύτερα να το κάνετε με αντικείμενα παρά με χρήματα. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τους μύες σας εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα για λίγη γυμναστική. Σήμερα, αποκτήστε ένα σαφές όραμα για το τι θα θέλατε να προσελκύσετε στη ζωή σας. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο, στον Οίκο της ευχαρίστησης, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της πνευματικότητας. Αυτό σας βοηθά να συνδυάσετε την επιθυμία σας με αυτοπεποίθηση και με την αίσθηση ότι αξίζετε. Δεν είναι ώρα να διαπραγματευτείτε με το Σύμπαν για όσα θέλετε. Όταν αισθάνεστε πως αξίζετε αυτά που ζητάτε, θέτετε σε κίνηση την επεξεργασία. Τώρα πρέπει απλά… να προσέξετε τα σημάδια.

Δίδυμοι

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της εκπαίδευσης. Είναι πιθανό να προετοιμάζεστε για τη σχολική εβδομάδα που ακολουθεί, είτε σαν δάσκαλος είτε σαν μαθητής. Είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε τα πάντα σε ό,τι αφορά τις προμήθειες ή τους χώρους μελέτης. Θα μπορούσατε επίσης να ασχοληθείτε γενικά με τη γραφειοκρατία. Τη Δευτέρα, πιθανότατα σας απασχολούν πολλές σκέψεις. Είναι η νέα σελήνη στην Παρθένο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις. Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι ένα τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο.

Σήμερα μπορεί να προβείτε σε έναν από τους τολμηρούς στόχους σας και να κάνετε ένα βήμα προς αυτή την πορεία. Ξεκινήστε ένα μουσικό κανάλι. Στείλτε μήνυμα στον αγαπημένο σας influencer – το άτομο που σας επηρεάζει – και εξηγήσετε του γιατί σας αρέσει τόσο πολύ. Αυτή είναι η όψη του ακροβολιστή καλλιτέχνη – ώρα για άλματα. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Οίκο των πόρων σας. Η οικογένειά σας… ή θα είναι υποστηρικτική ή θα σας δημιουργήσει εμπόδια. Να είστε λοιπόν προσεκτικοί και διακριτικοί πριν αποκαλύψετε τα σχέδιά σας σε εκείνους με τους οποίους ζείτε. Οι στενοί συγγενείς θα έχουν αντικρουόμενες απόψεις για τους στόχους σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ίσως σήμερα αποφασίσετε να κάνετε γενική καθαριότητα στο σπίτι σας. Μπορεί επίσης να ξεσκαρτάρετε πράγματα που δεν χρειάζεστε πια δημιουργώντας περισσότερο χώρο στο σπίτι σας. Τη Δευτέρα, η ισχυρή ενέργεια μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας. Είναι η νέα σελήνη στην Παρθένο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις. Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια εξαιρετική οικονομική όψη.

Μπορεί να είναι το ξεκίνημα μιας δεύτερης δουλειάς. Σκεφτείτε καλά και θέστε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Την ίδια μέρα, 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο, στον Οίκο των συμβάσεων και των συμφωνιών κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των συνεργασιών σας. Αν γνωρίζετε κάποιον με τον οποίο θα θέλατε να συνεργαστείτε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε μαζί του για να δείτε αν μπορείτε να διευθετήσετε το θέμα. Ακόμα κι αν δεν συμφωνήσετε σήμερα, φυτεύετε έναν σπόρο. Και μια μέρα σαν τη σημερινή, αυτός ο σπόρος μπορεί να μεγαλώσει και να αποδώσει καρπούς. Ξεπεράστε τη φυσική σας σεμνότητα και τους δισταγμούς σας και εκφράστε τις επιθυμίες σας στον κόσμο.

Λέων

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της επικοινωνίας σας, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Με το ταίρι σας μπορεί να καθίσετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Μπορεί να αφορά το μέλλον της σχέσης σας ή τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε εξωτερικές επιρροές όπως τα πεθερικά, κάποιους ενοχλητικούς γείτονες ή τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά βρίσκοντας κοινό έδαφος αν είστε ανοιχτοί σε συμβιβασμούς. Σήμερα, μπορείτε να ενισχύσετε τη σχέση σας. Τη Δευτέρα, η ισχυρή ενέργεια δημιουργεί μια αλλαγή στα σχέδιά σας. Είναι η νέα σελήνη στην Παρθένο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο. Μπορεί να εμπλακείτε σε μια μεγάλη συμφωνία, να υπογράψετε σημαντικά χαρτιά ή να προτείνετε μια συνεργασία. Ίσως αφορά την αγορά ενός σπιτιού ή ενός αυτοκινήτου. Εσείς και ένας φίλος σας θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση μαζί. Το να βλέπετε τη μεγαλύτερη εικόνα είναι καλή ιδέα σήμερα. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Οίκο της ανάλυσής σας. Σήμερα, έχετε μυαλό ικανό για γεγονότα και αριθμούς. Μπορείτε να συντάξετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο σε λιγότερο από μια μέρα. Όμως υπάρχει μεγάλος πειρασμός να αναβάλετε τα πράγματα, για αύριο. Ίσως επίσης χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για επικίνδυνες δραστηριότητες. Να είστε προσεκτικοί. Καλύτερα αξιοποιήστε τη για επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις παρά για ακροβατικό θαλάσσιο σκι.

Παρθένος

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο των χρημάτων, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο της εργασίας. Οι επιπλέον ώρες εργασίας σήμερα θα αποδώσουν περισσότερα χρήματα από ό, τι συνήθως. Μπορεί επίσης να έχετε μια σημαντική ιδέα. Αυτή είναι μια όψη που υπερφορτίζει τον εγκέφαλό σας, ειδικά σε ό,τι αφορά την ανάλυση, την κριτική σκέψη και τη λήψη αποφάσεων. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη θετική ενέργεια. Είναι πιθανό να είστε αρκετά εργατικοί τη Δευτέρα. Είναι η νέα σελήνη στο δικό σας ζώδιο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις. Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Οι πόρτες ανοίγουν για να σας ερωτευτεί κάποιος. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ήδη στη ζωή σας και ξαφνικά να συνειδητοποιήσει πόσο σας θαυμάζει και νοιάζεται για εσάς… ή κάποιος/α που συναντήσατε πρόσφατα.

Να είστε ανοιχτοί σε μια νέα σχέση σήμερα είτε είναι φιλική ή κάτι περισσότερο. Μπορεί να οδηγηθείτε σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο στον Οίκο της εμπιστοσύνης, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Οίκο του ρίσκου. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι που δεν συνήθως δεν σας χαρακτηρίζει. Είστε γενικά συνετοί και στοχαστικοί, αλλά σήμερα αισθάνεστε πιο ριψοκίνδυνοι. Και ίσως ρισκάρετε… χέρι-χέρι με κάποια νέα γνωριμία. Αν ψάχνετε για αγάπη, δείτε ποιος σας κλείνει το μάτι σε ένα online προφίλ γνωριμιών.

Ζυγός 

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή, στο δικό σας ζώδιο να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Ήρθε η ώρα να πάρετε σοβαρά το θέμα «διασκέδαση».

Μπορείτε να φτιάξετε με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμά σας, ώστε να σας μένει χρόνος για ανάπαυλα. Και τώρα, με την αλλαγή των εποχών και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, είναι μια περίοδος που αποκλείονται οι διακοπές, οι αργίες και απομένει λίγος χρόνος για διασκέδαση. Και στο χώρο που θα διασκεδάζετε, ίσως δημιουργηθεί και κάποιο ειδύλλιο. Υπάρχει πολύβουη ενέργεια τη Δευτέρα. Είναι η νέα σελήνη στην Παρθένο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Είναι πιθανό κάποιος/α να σας έχει βάλει σε ένα βάθρο. Ίσως θέλει να σας ζητήσει ραντεβού, αλλά φοβάται πως θα του αρνηθείτε. Αυτό το άτομο μπορεί να σας θαυμάζει από μακριά, περιμένοντας ένα χαμόγελο από τα χείλη σας, σαν σημάδι για να σας πλησιάσει. Αν η αγάπη είναι αυτό που ψάχνετε, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας.

Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο, στον Οίκο των μυστικών σχέσεων, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το τρένο της αγάπης προχωρά γρήγορα. Αυτή η μέρα είναι εξαιρετική για να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών ή να τηλεφωνήσετε στον φίλο- προξενητή σας και να του πείτε ότι είστε έτοιμοι να συναντήσετε το ταίρι σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό, στον Οίκο των μυστικών να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιος στο σπίτι μπορεί να σας ορκίσει για ένα μυστικό. Μπορεί να είναι ο αδελφός ή ένας νεότερος συγγενής που παίρνει μια απόφαση για το μέλλον του και δεν περιμένει μεγάλη υποστήριξη από τα μέλη της οικογένειας, παρά μόνο από εσάς. Είστε από τα άτομα που κρατάτε κλειστό το στόμα σας… όμως τώρα ζυγίζετε τις πιθανές συνέπειες των σχεδίων αυτού του ατόμου. Είστε γεμάτοι υποχρεώσεις τη Δευτέρα. Είναι η νέα σελήνη στην Παρθένο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Η βραδινή σταρ, Αφροδίτη, ειδοποιεί πως κάποιος ακόμη χρειάζεται την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα το μάθετε από ένα τηλεφώνημα στα μέσα της νύχτας και θα είναι κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να βρίσκεται σε αδιέξοδο, επαναλαμβάνοντας το ίδιο λάθος ξανά. Σας ψάχνει για να τον σώσετε για άλλη μια φορά. Αυτός είναι ένας φίλος που αγαπάτε άνευ όρων. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον οίκο της επικοινωνίας σας. Οι άνθρωποι είναι ο καθρέφτης σας σήμερα, αντανακλώντας τις συμπεριφορές σας. Μπορεί να παρατηρήσετε πως βρίσκεστε σε αδιέξοδο και ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια διέξοδο. Προσέξτε την ιστορία που λέτε στον εαυτό σας… επειδή με μια καινούργια μαρτυρία, όλα αλλάζουν και θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε.

Τοξότης

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της φιλίας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της μετακίνησης. Να είστε ευέλικτοι σήμερα. Μ’ αυτό το συνδυασμό μπορεί να βρεθείτε σε ώρα αιχμής στο δρόμο με αποτέλεσμα να χάσετε ένα ραντεβού… ή να πάτε σε λάθος μέρος για να συναντήσετε κάποιον. Σ’ αυτό δεν φταίει κανείς… οφείλεται στις συνθήκες της ημέρας. Ορισμένες όψεις θυμίζουν, ανηφορική ανάβαση. Η ενέργεια είναι αρκετά πυρετώδης τη Δευτέρα. Υπάρχει μια νέα σελήνη στην Παρθένο και τρεις σημαντικές όψεις.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Έχετε επικεντρωθεί στο να περάσετε καλά σήμερα. Τίποτα, δεν θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Όμως δεν είναι μέρα για να τη σπαταλήσετε στο σπίτι παρακολουθώντας επαναλήψεις στην τηλεόραση ή κοιτώντας το τηλέφωνό σας. Σήμερα είναι μια μέρα που σας ωθεί να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό. Δοκιμάστε εξωτική κουζίνα, ανεβείτε σε αερόστατο ή βρείτε κάποιον άλλον εκκεντρικό τρόπο διασκέδασης. Αναζητήστε κάτι ασυνήθιστο να κάνετε σήμερα. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο στον Οίκο της φήμης, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας και να δοκιμάσετε τον εαυτό σας. Και ενώ μπορεί να νιώθετε άβολα για λίγο, να ξέρετε πως αυτό είναι μέρος της περιπέτειας.

Αιγόκερως

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων. Μπορεί να είναι ένα σαββατοκύριακο διακοπών για εσάς, αλλά υπάρχει μια εξαιρετική ενέργεια που αφορά την καριέρα τώρα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφιερώσετε μία ή δύο ώρες από την ημέρα σας για να δημοσιεύσετε το ενημερωμένο βιογραφικό σας ή να επικοινωνήσετε με κάποιον επαγγελματία, ενημερώνοντάς τον πως ψάχνετε για δουλειά. Υπάρχει ζωντανή ενέργεια τη Δευτέρα! Είναι η νέα σελήνη στην Παρθένο και υπάρχουν τρεις σημαντικές όψεις.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Σήμερα, προσελκύετε τη θετική ενέργεια σαν μαγνήτης. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, μπορεί να συναντήσετε κάποιον διάσημο influencer. Aν βρίσκεστε στη δουλειά, μπορεί να δουλέψετε μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αγγίξετε τα αστέρια. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο, στον Οίκο των πεποιθήσεών σας, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Η αναβλητικότητά σας τελευταία, οφείλεται στο γεγονός πως δεν πιστεύετε στον εαυτό σας. Σήμερα είναι μια ισχυρή όψη, που μπορεί να σας ωθήσει μπροστά. Πρόκειται προσεγγίσετε κάποιον εκτός του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και να του δώσετε να καταλάβει πόσο ταλαντούχοι και φιλόδοξοι είστε. Δεν είναι μέρα για να ησυχάσετε. Είναι ώρα για να κυνηγήσετε με πάθος τα όνειρά σας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό στον Οίκο της εκπαίδευσης να τριγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Ίσως ξεκινήσατε πρόσφατα το σχολικό εξάμηνο και τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να προγραμματίσετε ένα σύστημα μελέτης. Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε σε επίσημο σχολικό περιβάλλον, υπάρχουν πάντα νέα πράγματα που πρέπει να μάθετε. Όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς πειθαρχία. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ένα χώρο μελέτης για τον εαυτό σας και να αναθεωρήσετε τις τεχνικές της μελέτης σας. Η ενέργεια βουίζει τη Δευτέρα! Υπάρχει μια νέα σελήνη στην Παρθένο και τρεις σημαντικές όψεις.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Είστε αρκετά τυχεροί σήμερα σε θέματα καρδιάς. Αν γνωρίζετε κάποιο άτομο με τον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε σχέση, σήμερα είναι η μέρα να του ζητήσετε ραντεβού ή να δείξετε πως είστε διαθέσιμοι για να σας ζητήσει εκείνος – ή εκείνη. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο, στον Οίκο της δύναμης, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο έρωτας μπορεί να έχει πολύ ισχυρή επίδραση πάνω σας σήμερα! Αν βρίσκεστε ήδη σε ερωτική σχέση, σκεφτείτε να κάνετε κάτι ρομαντικό σήμερα. Πριν το καταλάβετε, η καρδιά σας θα αρχίσει να χτυπά δυνατά και να μουδιάζετε παντού. Υδροχόε, θα έχετε την ευκαιρία της ζωής σας!

Ιχθύες

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της οικειότητας, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Οίκο των μυστικών. Με το ταίρι σας μπορεί να κλειδώσετε την πόρτα του υπνοδωματίου και να απολαύσετε υπέροχες αισθησιακές στιγμές κάτω από τα σκεπάσματα. Είναι καιρός για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί… σε ένα όμορφο δωμάτιο ξενοδοχείου με θέα στην πισίνα. Αυτό θα είναι ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο. Υπάρχει ζωντανή ενέργεια τη Δευτέρα, με μια νέα σελήνη στην Παρθένο και τρεις ακόμη σημαντικές όψεις. Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Από τα περισσότερα ζώδια εσείς είστε αυτοί, που επιτρέπετε στο Σύμπαν να σας καθοδηγήσει.

Όμως καλό είναι να το ενημερώνετε κάθε τόσο, για το τι θέλετε. Ήρθε η ώρα να θέσετε στόχους. Την ίδια μέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στην Παρθένο, στον Οίκο των επαγγελματικών συνεργασιών, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας. Ένας φίλος σας μπορεί να έχει τη γνώση και την ικανότητα να ξεκινήσει μια επιχείρηση – και λατρεύει τις τρελές ιδέες σας. Συγκεντρωθείτε και περιγράψτε του το όραμά σας. Αυτό το άτομο έχει περισσότερους πόρους από όσους νομίζετε και είναι πρόθυμο να επενδύσει σε εσάς.