Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Από 15 έως 21 Αυγούστου

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Από 15 έως 21 Αυγούστου

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα πηγαίνετε από τη σχεδίαση… στον πειραματισμό. Μπορεί να γεμίσετε ιδέες, που θα ανυπομονείτε να δοκιμάσετε. Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των ψυχικών ικανοτήτων σας. Όποια σχέδια και αν έχετε σήμερα, βεβαιωθείτε ότι είναι ευέλικτα. Μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για ύπνο, διαλογισμό και ξεκούραση.

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο, στον οίκο της ρουτίνας, κάνει αντίθεση με τον άκαμπτο Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να βάλετε τον εγκέφαλό σας να δουλέψει. Οι δυνάμεις συγκέντρωσής σας είναι αρκετά ισχυρές και μπορείτε να εντοπίσετε ασυνέπειες, λάθη όπως και να λύσετε προβλήματα. Κάντε το όμως μόνοι σας. Αν εμπλακούν κι άλλα άτομα μπορεί ν’ αρχίσετε τις συζητήσεις και ν’ ακούσετε επικριτικά σχόλια από τους συναδέλφους σας. Είναι καλή μέρα για να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας και να εργαστείτε μόνοι σας.

Ταύρος

Ταύρε νιώθετε να χτίζεται η δυναμική σας. Αυτή η εβδομάδα θα έχει αργό ξεκίνημα, αλλά σπουδαίο τέλος. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 15 Αυγούστου, με τον ήλιο στον Λέοντα, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να είστε στο σπίτι με την οικογένεια, αλλά το μυαλό σας να βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά. Χορεύετε με τις νεράιδες σε μια μαγική χώρα, ιππεύετε ένα λευκό άλογο με το ταίρι σας σε μια αμμουδερή παραλία, ή ταξιδεύετε στα αστέρια.

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να διαβάσετε ένα μυθιστόρημα, να δείτε ταινίες ή ακόμα και να γράψετε το δικό σας σενάριο. Οι αργές, μοναχικές δραστηριότητες είναι οι καλύτερες, όπως η κηπουρική ή τα παζλ. Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο, στον οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού, κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ίσως ανυπομονείτε να δείτε το ταίρι σας… και ξαφνικά τα σχέδια ακυρώνονται ή αναβάλλονται. Δεν φταίει κανείς! Οι συνθήκες, είναι το εμπόδιο. Περιμένετε μερικές μέρες και η ενέργεια θα είναι πιο ευνοϊκή για τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής είναι αρκετά ενεργός αυτή την εβδομάδα. Η απογοήτευση δίνει τη θέση της στην περιπέτεια και πιθανώς στην επιτυχία.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο της επικοινωνίας, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα μπορεί να σκίσετε τη λίστα των υποχρεώσεών σας. Η διαίσθησή σας λέει να δείτε τα σημάδια και να ακολουθήσετε τα ψίχουλα που αφήνει το Σύμπαν για εσάς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βγάζετε τις κάρτες Ταρώ της γιαγιάς σας ή προσπαθείτε να ανακαλύψετε τα μυστήρια της ψυχικής σφαίρας. Κινηθείτε προσεκτικά σήμερα και αφήστε τις απαντήσεις να έρθουν με τον τρόπο τους. Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει αντίθεση με τον επιφυλακτικό Κρόνο στον οίκο των κανόνων.

Σήμερα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να καθίσετε με την οικογένεια και να μιλήσετε για ατομικές ευθύνες. Όμως μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα γι’ αυτό. Οι άνθρωποι θα είναι έτοιμοι για αντιπαράθεση. Γι’ αυτό καλύτερα πάρτε στυλό και χαρτί και γράψτε μια συμφωνία που μπορεί αργότερα να μοιραστεί με την οικογένεια. Κρατήστε αυτή τη στάση, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Καρκίνος

Η καρδιά σας θέλει να κερδίσει αυτή την εβδομάδα. Καρκίνε, ίσως ψάχνετε γι’ αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο των χρημάτων κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα μπορεί να ανατινάξετε τον προϋπολογισμό σας χάρη σε ένα ξεφάντωμα δαπανών. Μπορεί να επιθυμούσατε ένα γρηγορότερο υπολογιστή, ένα κόκκινο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή να αλλάξετε τη γκαρνταρόμπα σας. Τώρα τα «θέλω» και οι επιθυμίες σας μπορούν να ανατρέψουν την πιο συνετή φύση σας. Αν θέλετε να σας μείνουν χρήματα, περιμένετε 24 ώρες πριν πατήσετε το κουμπί «αγορά τώρα».

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο, στον οίκο της επικοινωνίας κάνει αντίθεση με τον συνετό Κρόνο στον οίκο των πόρων σας. Μπορεί να ξυπνήσετε σήμερα απογοητευμένοι, που δεν έχετε το νέο λαμπερό αυτοκίνητο στο γκαράζ σας, αλλά χαρούμενοι που έχετε χρήματα – και το Σύμπαν μπορεί να σας ανταμείψει με ένα δώρο. Κάποιος θα μπορούσε να σας δώσει ένα αντικείμενο αξίας, – ίσως όχι ένα αυτοκίνητο- αλλά κάτι που ζεσταίνει την καρδιά σας και βάζει χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Από την άλλη πλευρά, αν ξοδέψατε πολλά χθες, μπορεί να νιώθετε τύψεις σήμερα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα επιπλέετε σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα οδηγείτε το κύμα.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα (χρόνια πολλά!) στον οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ταλαντεύεστε μεταξύ της συνηθισμένης σας αυτοπεποίθησης και της αναποφασιστικότητας ή ακόμα χειρότερα, της αμφιβολίας. Αυτή είναι μια φάση που θα περάσει γρήγορα, οπότε αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις. Αν είναι τα γενέθλιά σας σήμερα, η επιρροή του Ποσειδώνα θα αλλάξει – φέρνοντάς σας αυξημένη ψυχική ικανότητα για την επόμενη χρονιά. Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο, στον οίκο των χρημάτων κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον οίκο των σχέσεων.

Εσείς και το ταίρι σας, μπορεί να έχετε κάποιες έντονες οικονομικές διαφωνίες σήμερα. Ο ένας από εσάς θέλει να ξοδέψει και ο άλλος είναι πιο συνετός. Μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να ενωθείτε σ’ ένα ενιαίο μέτωπο για να εξοικονομήσετε χρήματα για κάτι μεγάλο…. όπως ένα νέο σπίτι, ένα εξοχικό ή ίσως ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Μια απόφαση που θα παρθεί σήμερα, θα σας βάλει στο σωστό οικονομικό δρόμο.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, τα μικρά βήματα μετατρέπονται σε μεγάλα άλματα. Παρθένε, μην περιμένετε να νιώσετε έτοιμοι. Απλά κάντε το. Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο του ψυχισμού σας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η διαισθητική σας ικανότητα είναι ισχυρή σήμερα, αλλά μπορεί να μπλεχτείτε στους κανόνες των άλλων. Η αναζήτηση βιβλίων που ερμηνεύουν τα όνειρα δεν θα σας οδηγήσει πουθενά σήμερα. Καλύτερα αναζητήστε σημάδια στη φύση και ακούστε τον ανώτερο εαυτό σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας Παρθένε, γιατί σήμερα είστε σε επαφή με το Σύμπαν.

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, κάνει αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο στον οίκο της εργασίας. Είστε γενικά αρκετά πειθαρχημένοι, πραγματιστές και υπεύθυνοι. Και σήμερα, όλο αυτό είναι αυξημένο κατά πολύ. Μπορεί να εργάζεστε στον υπολογιστή σας, να οργανώνετε χαρτιά ή να γράφετε τη διατριβή σας. Είναι μια καλή μέρα για να δουλέψετε το άρθρο σας για ένα επιστημονικό περιοδικό. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να υποστηρίζετε τον εαυτό σας. Η κριτική δεν είναι κίνητρο, ειδικά σήμερα. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να παράγετε έργο που εντυπωσιάζει πολλούς.

Ζυγός 

Ζυγέ υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα. Αν σκεφτείτε ανοιχτόμυαλα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο της κοινότητας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε θέματα προγραμματισμού σήμερα, ή ένα πρόβλημα στη δουλειά σας μπορεί να σας κάνει να χάσετε μια κοινωνική εκδήλωση. Ενώ αυτό μπορεί να κάνει το σήμερα απογοητευτικό, αυτή η ενέργεια θα περάσει γρήγορα και μέχρι αύριο θα χαμογελάτε ξανά. Τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον προσεκτικό Κρόνο στον οίκο του ρομαντισμού σας. Μπορεί να βολιδοσκοπείτε την κατάσταση, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε γνωστά τα συναισθήματά σας. Είναι πιθανό το άλλο άτομο να αισθάνεται το ίδιο. Και οι δύο νιώθετε ανυπόμονοι, περιμένοντας το άλλο άτομο να κάνει μια κίνηση. Η προσμονή το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό.

Σκορπιός

Σκορπιέ, μπορεί να ξεκινήσετε την εβδομάδα νιώθοντας ότι είστε μια μοναχική φωνή στην έρημο. Όμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε το πάνω χέρι.

Την Κυριακή, 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον οίκο της καριέρας σας, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον οίκο του ρίσκου. Ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε μόνοι σας, να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή κάποιες παθητικές πηγές εισοδήματος. Όμως σήμερα, όλες οι λεπτομέρειες είναι υπερβολικά ανακριβείς. Αυτές είναι μεγάλες ιδέες – και σας αξίζουν – αλλά θέλουν περισσότερη σκέψη πριν ξεκινήσετε.

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον υπεύθυνο Κρόνο στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αν φέρετε χθεσινές ιδέες στο τραπέζι, θα σας προσφέρουν περισσότερη κριτική παρά ενθάρρυνση. Μπορεί να φαίνεται πως οι άλλοι σας κρατούν πίσω χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε. Η καλύτερη χρήση αυτής της όψης, είναι η έρευνα. Ήρθε η ώρα να βρείτε αξιόπιστα δεδομένα, γεγονότα και στατιστικά στοιχεία. Με ό, τι κι αν θελήσετε να ασχοληθείτε, ελάτε με συγκεκριμένες ερωτήσεις και θα δείτε τον δρόμο προς τα εμπρός.

Τοξότης

Τοξότη, κάνετε αργό ξεκίνημα, αλλά στο τέλος της εβδομάδας, θα είστε πρώτοι στη γραμμή τερματισμού.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον οίκο της εκπαίδευσης, κάνει αντίθεση με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να ετοιμάζεστε να πάτε στο σχολείο ή να στείλετε τα παιδιά σας εκεί. Μπορεί να υπάρχουν πολλά ανάμεικτα συναισθήματα καθώς προετοιμάζεστε για αυτό το σημαντικό γεγονός. Μπορεί να νιώθετε αποκομμένοι από τους γύρω σας. Αλλά αυτή είναι μια εξαιρετικά διαισθητική ενέργεια. Πιθανότατα νιώθετε τη συλλογική ανησυχία κάθε μαθητή.

Δεν είστε όμως έτσι εσείς… Εσείς, είστε πάντα έτοιμοι για περιπέτεια. Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στο οίκο της επικοινωνίας. Έχετε να ασχοληθείτε με πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα και δεν έχετε καθόλου διάθεση. Στέκεστε στο σταυροδρόμι έχοντας να επιλέξετε μεταξύ εκνευρισμού ή ανάληψης ευθύνης. Αυτή η όψη μπορεί να αυξήσει την πνευματική πειθαρχία σας και να σας βοηθήσει να αναπνεύσετε μέσα από πολύπλοκες μορφές. Θα ολοκληρώσετε τη μέρα σας, ελέγχοντας πολλά πράγματα στη λίστα υποχρεώσεών σας.

Αιγόκερως

Στις αρχές της εβδομάδας, η ενέργεια φαίνεται εγκλωβισμένη. Όμως στο τέλος της εβδομάδας Αιγόκερε, ο φελλός σκάει.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο των πόρων κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον οίκο των συμφωνιών. Αν πρόκειται να κλείσετε ένα συμβόλαιο σήμερα για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι, ελέγξτε το προσεκτικά πριν υπογράψετε. Γράμματα και αριθμοί φαίνεται να κολυμπούν μπροστά στα μάτια σας. Ένα χαμηλό επιτόκιο θα μπορούσε ξαφνικά να μετατραπεί σε επιπλέον χρεώσεις. Πάρτε μαζί σας κάποιο φίλο, αν προσπαθείτε να πετύχετε μια συμφωνία.

Τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, στον οίκο των χρημάτων. Σήμερα βρίσκετε μια ισορροπία μεταξύ επιθυμιών και ψυχρών αριθμών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα θετικότερα σημεία αυτής της όψης, όπως η πειθαρχία, ο πραγματισμός και η καλή κρίση. Η ουτοπιστική σκέψη, δίνει τη θέση της στην εποικοδομητική ανάλυση. Οι συζητήσεις σήμερα μπορούν να οδηγήσουν σε μια συμφωνία μείζονος σημασίας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα μεταβείτε από την αναποφασιστικότητα, στην απόλυτη συγκέντρωση. Υδροχόε, η ενέργειά σας χτίζεται.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο των συνεργασιών κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον οίκο των χρημάτων. Η συνηθισμένη ψυχρή, ήρεμη συμπεριφορά σας είναι άνευ προηγουμένου. Μπορείτε να συζητήσετε κάτι σήμερα. Αποφύγετε τους γλαφυρούς πωλητές, τα σκιερά σεμινάρια επενδύσεων και τις μη εμπορικές διαφημίσεις. Από τη θετική πλευρά, αυτή είναι μια καλή μέρα για να καθίσετε με το ταίρι σας και να σκεφτείτε τρόπους για να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα ένα «στραβό» βλέμμα από εσάς και τους άλλους θα φανεί αμυντικό ή ακόμη και επικριτικό. Προσέξτε να έχετε έναν πατρικό τόνο με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι οι χειρωνακτικές εργασίες. Υδροχόε, ασχοληθείτε με την κιθάρα σας, το πλέξιμο ή αυξήστε την ταχύτητα πληκτρολόγησής σας.

Ιχθύες

Υπάρχουν κύματα ενέργειας αυτή την εβδομάδα Ιχθύες, που άλλοτε σας τραβούν προς τα κάτω και άλλοτε σας ανεβάζουν. Ευτυχώς που το ζώδιό σας εναρμονίζεται με τη θάλασσα.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο της ρουτίνας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα μπορεί να προετοιμάζετε τον εαυτό σας για την επιτυχία, αλλάζοντας το περιβάλλον σας. Μπορεί να καθαρίζετε και να οργανώνετε το γραφείο σας, να ξεφορτώνεστε το πρόχειρο φαγητό στην κουζίνα ή να τακτοποιείτε τα ρούχα σας. Τώρα είστε στο σωστό δρόμο. Τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον έξυπνο Κρόνο στον οίκο των σκιών του εαυτού σας.

Σήμερα το εκνευριστικό άτομο απέναντι από το τραπέζι, είναι ο καθρέφτης σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας επικρίνουν ή ακόμα και σας εξοστρακίζουν. Αλλά αυτό είναι το Σύμπαν που έρχεται για να σας δείξει την υπερβολική εκδοχή όσων κάνετε. Αν σταματήσετε και αλλάξετε τη συμπεριφορά σας, το άλλο άτομο δεν θα είναι πλέον εκνευριστικό. Θα είναι μαγικό!