Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, μια μεγάλη, τολμηρή ιδέα οδηγεί σε ένα σχέδιο δράσης. Ετοιμαστείτε να κάνετε άλματα. Την Κυριακή 25 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, κάνει αντίθεση στον ισχυρό Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Σήμερα, μπορεί να εμπλακείτε σε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Πρόκειται για έναν Γόρδιο δεσμό, που αψηφά όλες τις προσπάθειες να λυθεί. Μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι, καθώς βλέπετε ξεκάθαρα τις απόψεις και των δύο πλευρών. Σήμερα, θα παίξετε το ρόλο του ειρηνιστή.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα, στον οίκο του ρομαντισμού σας, και κάνει χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες. Η επικοινωνία θα «στραβώσει» σήμερα παρά τις καλές σας προθέσεις. Ελέγξτε ξανά τα μηνύματά σας πριν τα στείλετε. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να εστιάσετε στους άλλους. Βεβαιωθείτε ότι ο φίλος ή το μέλος της οικογένειάς σας γνωρίζει ότι έχει ακουστεί και θα η αντίδρασή τους θα σας κάνει να νιώσετε σαν ήρωες.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, θα αλλάξετε μια παραδοσιακή σκέψη για να αγκαλιάσετε μια καινούργια ιδέα. Ακολουθείτε ένα καινούργιο μονοπάτι.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της επικοινωνίας κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο των νομικών υποθέσεων. Μπορεί να εξετάζετε ένα σημαντικό συμβόλαιο και να αναζητάτε όρους που μόνο ένας δικηγόρος γνωρίζει. Μπορεί να αφορά μια σύμβαση εργασίας ή την αγορά μιας επιχείρησης. Σήμερα, διαβάστε καλά τους όρους οποιουδήποτε συμβολαίου πριν υπογράψετε. Είναι καλύτερα να γνωρίζετε σε τι μπαίνετε.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου ο Ερμής στο Λέοντα, ταξιδεύει μέσα από τον οίκο της οικογένειας κι έρχεται σε όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της φιλίας. Σήμερα, ίσως σκέφτεστε να μετακομίσετε σ’ έναν φίλο ή να κάνετε μια κοινή αγορά κάποιου ακίνητου. Συνεχίστε σήμερα τις συζητήσεις, καθώς περιγράφετε τις λεπτομέρειες. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά γνωρίζετε αυτό το άτομο, κάντε μια γραπτή συμφωνία… γιατί αυτή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε καλοί φίλοι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, οι διαπραγματεύσεις καταλήγουν σε ένα ευτυχισμένο αποτέλεσμα. Αυτή την εβδομάδα, ξεκινάτε μια νέα φάση.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο των χρημάτων κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, στον οίκο των πόρων σας. Σήμερα, θα προσπαθήσετε να αποδεσμεύσετε τον εαυτό σας από τα χρέη και τις ευθύνες. Είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε ένα κρατικό δάνειο για τη μικρή σας επιχείρηση. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα οικονομικά σας.

Την Τρίτη, στις 27 Ιουλίου, ο Ερμής στο Λέοντα ταξιδεύει μέσω του οίκου της επικοινωνίας σας και κάνει χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της σταδιοδρομίας σας. Να είστε προσεκτικοί σήμερα, καθώς η βιαστική απάντηση σε ένα email μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Ελέγξτε δύο φορές την αποστολή εγγράφων, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε ομαδικά κείμενα. Ταυτόχρονα, κάποια άτομα μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά τους σήμερα, κατά λάθος.

Καρκίνος

Καρκίνε έχετε ένα πνευματικό χέρι βοήθειας αυτήν την εβδομάδα. Κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί.

Την Κυριακή, 25 Ιουλίου ο Ερμής στο ζώδιό σας κάνει αντίθεση με τον ισχυρό Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα, έχετε πρόσβαση σε ισχυρούς ανθρώπους. Οραματιστείτε ποιους θα θέλατε να συναντήσετε και τι θα μπορούσατε να κάνετε μαζί. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε τους στόχους σας με εικόνες και με ονόματα ατόμων που θαυμάζετε. Επιλέξτε ηγέτες της βιομηχανίας, συγγραφείς, καθηγητές, ακόμη και διασημότητες.

Σήμερα στέλνετε ένα μήνυμα στην ψυχή του κόσμου. Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα ταξιδεύοντας μέσα από τον οίκο των χρημάτων σας και έρχεται σε όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των ταξιδιών. Μπορεί να έχετε μεγάλη επιθυμία να ταξιδέψετε, όμως παράλληλα έχετε ανάγκη να κερδίσετε χρήματα και να πληρώσετε το ενοίκιο. Και επί του παρόντος, φαίνεται αδύνατο να λυθεί αυτό το αίνιγμα. Σήμερα Καρκίνε, υπάρχει ανάγκη καθορισμού προτεραιοτήτων και αναζήτησης εναλλακτικών τρόπων για να εκδηλωθεί αυτό που θέλετε.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, εστιάζετε στα οικονομικά σας. Μπορείτε να αποκτήσετε καλά κέρδη.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο των μυστικών, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο της ρουτίνας σας. Σήμερα, θα απαλλαγείτε από εσωτερικά μπλοκαρίσματα και πεποιθήσεις, που σας εμποδίζουν να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι καθημερινές σας ρουτίνες περιγράφουν πώς θα είναι η ζωή σας, σ’ ένα χρόνο από τώρα. Αλλάξτε τις ρουτίνες σας και η ζωή σας θα γίνει διαφορετική πριν το πάρετε είδηση.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο της εμπιστοσύνης σας. Τώρα θα κάνει όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των χρεών σας. Είναι η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσετε πρακτικά ζητήματα. Μπορεί να αφορούν τιμολόγια, μηνιαίους λογαριασμούς ή υποχρεώσεις που έχετε σε άλλους. Σκεφτείτε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα για να εξοφλήσετε τα χρέη σας και να χρηματοδοτήσετε τη συνταξιοδότησή σας. Εστιάστε την ενέργειά σας σήμερα στην απελευθέρωση του εαυτού σας από εξωτερικές υποχρεώσεις.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μετακινείστε από τα παρασκήνια… στο κέντρο της σκηνής. Είστε έντονα ενεργοποιημένοι.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο στον οίκο της φιλίας, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο της ευχαρίστησης. Σήμερα, προχωράτε σε μια σημαντική απόφαση στη ζωή σας. Ίσως ζητήσετε συμβουλές σχετικά με μια ερωτική σχέση, μια εγκυμοσύνη ή υιοθεσία.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από το σπίτι της διαίσθησης. Τώρα θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα τα πράγματα φαίνονται λίγο απόμακρα. Η διαίσθησή σας μπορεί να είναι σε εγρήγορση, αλλά πολύ πιθανόν να έχετε ψυχική υπερφόρτωση. Αυτή είναι καλή μέρα για να περάσετε λίγο χρόνο με φίλους και να ενεργοποιηθείτε συναισθηματικά.

Ζυγός 

Αφού συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε αυτήν την εβδομάδα, επωφελείστε εργαζόμενοι στα παρασκήνια.

Την Κυριακή, 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο των κεκτημένων σας. Σαν δομικός μηχανικός, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή βάση για τη δημιουργία της επιτυχίας που θέλετε. Σχεδιάστε τώρα να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή την καριέρα σας. Θα δημιουργήσετε ένα βιογραφικό, ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή έναν ιστότοπο για να ανακοινώσετε στον κόσμο τη νέα σας επιχείρηση.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο της φιλίας. Τώρα θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στον Ιχθύες στον οίκο του σχεδιασμού. Να είστε ευέλικτοι με σχέδια που περιλαμβάνουν φίλους. Σήμερα υπάρχουν προκλήσεις με χρονοδιαγράμματα και ημερομηνίες. Είναι πιθανό να χάσετε το αεροπλάνο, να μην προλάβετε το τρένο ή να εμφανιστείτε σε λάθος καφενείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας αριθμούς τηλεφώνου και το φορτιστή του τηλεφώνου σας.

Σκορπιός

Ένα οικονομικό απροσδόκητο θα συμβεί. Αυτή την εβδομάδα, είναι ευκαιρία να πληρωθείτε «χοντρά».

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της γνώση, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον οίκο της επικοινωνίας. Σας αρέσει να γνωρίζετε την αλήθεια κι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας αποκαλύψει ό, τι θέλετε να μάθετε. Οι άνθρωποι θα σας εξομολογηθούν τα μυστικά τους. Επίσης θα βρείτε νόημα στις δικές σας ενέργειες. Σήμερα, ο εσωτερικός σας κόσμος αποκαλύπτει αυτό που σας ενδιαφέρει.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει στον οίκο της καριέρας σας. Τώρα θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της διασκέδασης. Αυτή η ενέργεια θα σας κάνει να νιώσετε αποκλεισμένοι από τις ευχάριστες πτυχές της εργασίας σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με τον επόπτη σας σχετικά με νέα πρότζεκτ ή να αναζητήσετε αγγελίες για καλύτερη θέση εργασίας.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, από μαθητής γίνεστε δάσκαλος. Κάποιος χρειάζεται τη σοφία σας.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο των πόρων σας, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον οίκο των χρημάτων. Σήμερα, θα κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη και θα κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που θα πετύχετε έναν οικονομικό σας στόχο. Μπορεί ξαφνικά να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας. Μπορεί να λάβετε έναν όρκο λιτότητας μέχρι να εξοφληθούν τα χρέη σας. Θα εστιάσετε την ενέργειά σας στην επιτυχία της καριέρας σας. Ξεσκονίστε τα παπούτσια σας, Τοξότη και τρέξτε στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο της γνώσης. Θα σχηματίσει τώρα όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να νιώθετε πως δεν λαμβάνετε την πλήρη υποστήριξη της οικογένειάς σας για τα νέα οικονομικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορεί να σας προειδοποιήσουν ότι ο δρόμος που παίρνετε είναι επικίνδυνος ή πως δεν πιστεύουν ότι έχετε τα «κότσια» να το κάνετε. Δείχνουν αυξημένο φόβο και ανησυχία. Δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε σ’ αυτήν τη ρητορική.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, η ολοκλήρωση των απαραίτητων εγγράφων φέρνει μια ευκαιρία. Μην αφήσετε την τελειομανία σας να σας συγκρατήσει.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο των σχέσεων κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον οίκο της εμπιστοσύνης. Μια σχέση αγάπης είναι διαθέσιμη, αλλά μπορεί να δυσκολεύεστε να κάνετε το πρώτο βήμα. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείτε… όμως προτιμάτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο! Ακούστε τις συμβουλές κάποιου φίλου αναφορικά με τις σχέσεις ή αφήστε τον να σας κλείσει ένα ερωτικό ραντεβού. Υπάρχουν ευκαιρίες σήμερα.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο των πόρων σας. Τώρα θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των συμβολαίων σας. Θα υπάρξουν κάποιες ταλαιπωρίες σήμερα στις υπογραφές συμβολαίων. Θα χρειαστούν διαπραγματεύσεις και σίγουρα θα πρέπει να γίνουν ορισμένοι συμβιβασμοί για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αν μπορείτε να αναβάλλετε τις υπογραφές, κάντε το γιατί θα υπάρξουν πιο ευοίωνες μέρες στο μέλλον!

Υδροχόος

Μια πιθανή συνεργασία θα οδηγήσει σε μεγάλα οφέλη. Αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να πετύχετε μια συμφωνία.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της εργασίας, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο των κρυφών ταλέντων σας. Η επιτυχία προέρχεται από μικρά δομικά στοιχεία που στοιβάζονται το ένα πάνω από το άλλο. Εσκεμμένες πρακτικές σας προσφέρουν εμπειρογνωμοσύνη και επιτυχία. Σήμερα, δουλέψτε πίσω από τα παρασκήνια πάνω σε κάτι που σας παρακινεί, όπως μουσική, τέχνη ή συγγραφή, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγα λεπτά. Τα μικρά βότσαλα μπορούν να κάνουν ένα βουνό.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο των σχέσεών σας. Θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των χρημάτων σας. Με το ταίρι σας θα διαπιστώσετε ότι ενώ συμφωνείτε στα περισσότερα πράγματα…. σήμερα μπορεί να υπάρξει σύγκρουση σχετικά με τα έξοδά σας. Μπορεί να έχετε διαφορετικά επίπεδα ανοχής κινδύνου ή διαφορετικούς οικονομικούς στόχους. Θα ήταν χρήσιμο να βρείτε κάποιο κοινό έδαφος. Και θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε.

Ιχθύες

Κάποιες ρομαντικές προθέσεις θα αποκαλυφθούν. Αυτή την εβδομάδα, είστε το αντικείμενο του θαυμασμού, για κάποιον.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της ευχαρίστησης, κάνει αντίθεση με τον έντονο Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο της φιλίας. Σήμερα ένας φίλος ίσως γίνει κάτι πολύ…. πολύ περισσότερο! Μπορεί να ξεκινήσει αθώα με μια αγκαλιά και να προχωρήσει γρήγορα έξω από τη ζώνη της φιλίας. Αν ψάχνετε για έρωτα, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δημοσιεύσετε το διαδικτυακό σας προφίλ.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει στον οίκο της εργασίας σας. Θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Είστε αναβλητικοί για δύο λόγους: Η δουλειά σας είναι πολύ δύσκολη.. ή πολύ βαρετή. Σήμερα, θα νιώθετε αρκετά βαριεστημένοι. Είναι όμως καλή μέρα για να βρείτε τρόπους να αναθέσετε σε άλλους τη δουλειά σας, για να απλοποιήσετε ή για να απαλλαχτείτε από μια δουλειά, που δεν σας ενδιαφέρει πλέον.