Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αυτήν την εβδομάδα, θα απολαύσετε καινούργια πράγματα. Θα διασκεδάσετε εξερευνώντας διάφορες δυνατότητες! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας… τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ο Άρης στο Λέοντα κάνει εξάγωνο με το Βόρειο Δεσμό στον οίκο της διασκέδασης και της κίνησης. Είναι καλή μέρα για μια βόλτα στην παραλία ή για να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα της πόλης σας. Καθώς είστε σε κίνηση, πολλές σκέψεις και ιδέες θα έρχονται στο μυαλό σας, σταλμένες από το Σύμπαν.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει ένα ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Λέοντα στον οίκο του ρομαντισμού σας. Σήμερα, η επιθετική και σκληρή συμπεριφορά δεν αποδίδει. Εγκαταλείψτε την και γλυκάνετε τη στάση σας, όσο μπορείτε. Χαμογελάστε στον κόσμο… και η μέρα σας θα τελειώσει χαρούμενα!

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, θα ανακαλύψετε χαρά μέσα στο σπίτι σας. Μερικές φορές τα απλά πράγματα, είναι τα καλύτερα. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ο Άρης στο Λέοντα, κάνει εξάγωνο με το Βόρειο Δεσμό στον οίκο των χρημάτων. Σήμερα, με τη βοήθεια τουλάχιστον ενός μέλους της οικογένειάς σας θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

Μπορεί να περιλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται με συλλεκτικά αντικείμενα ή έπιπλα. Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους, κάνει ένα ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Λέοντα. Ώρα για οικονομία και λιτότητα! Ακόμη και η μικρότερη αποταμίευση, μπορεί να αποδώσει, μακροπρόθεσμα. Ίσως αρχίσετε να ζυμώνετε το δικό σας ψωμί ή να καλλιεργείτε ντομάτες στο μπαλκόνι σας. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας, είναι να κάνετε σοβαρή οικονομία.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, κάποιος θα σας κάνει το πιο γλυκό κομπλιμέντο! Δεχτείτε το με ευγένεια! Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο της επικοινωνίας, κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σας. Σήμερα, είναι σημαντικό να πείτε την αλήθεια σας. Ενημερώστε τους άλλους γι’ αυτό που νιώθετε στην καρδιά σας. Είναι πιθανό να λάβετε υποστήριξη, αν είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους γι’ αυτό που θέλετε πραγματικά.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής, στο ζώδιό σας κάνει ένα ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Λέοντα. Ίσως δημιουργηθεί κάποια τριβή με έναν αδελφό ή έναν στενό συγγενή, για ένα θέμα που αφορά κάποιο αυτοκίνητο ή τη συντήρησή του. Κάποιος μπορεί να σας σνομπάρει…. αλλά σήμερα δεν έχετε διάθεση να γελάσετε με τέτοιου είδους συμπεριφορές, όπως κάνετε συνήθως. Μπορεί να προκύψει καβγάς. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια θα περάσει γρήγορα αν δεν δώσετε συνέχεια στο θέμα.

Καρκίνος

Κάτι απροσδόκητο θα σας συμβεί αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να είναι μια έκπληξη από έναν στενό φίλο. Στις 28 Ιουνίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο των χρημάτων, κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα. Μπορεί να έχει τη μορφή προώθησης ή μιας νέας εργασιακής ευκαιρίας. Όμως πρέπει να αναλάβετε άμεσα δράση.

Πρέπει να τηλεφωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού ή να στείλετε email. Μην αφήσετε να χαθεί αυτή η υπέροχη όψη. Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους, στον οίκο των ονείρων σας, κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Λέοντα στον οίκο των δαπανών σας. Στην Αφροδίτη αρέσουν οι αγορές! Καθώς μάλιστα ταξιδεύει μέσα από τον οίκο του εμπορίου, μπορεί να πατήσετε γρήγορα το κουμπί «αγορά τώρα». Το ρούχο μπορεί να φαίνεται υπέροχο στο μοντέλο ή η περιγραφή του gadget να υπόσχεται πως θα λύσει όλα τα προβλήματά σας, αλλά όταν το παραλάβετε μπορεί να απογοητευθείτε. Δεν είναι καλή στιγμή για αγορές. Αφήστε τα ψώνια, για μια άλλη πιο κατάλληλη μέρα.

Λέων

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας αυτήν την εβδομάδα. Φαίνεστε υπέροχοι. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ο Άρης στο ζώδιό σας ταξιδεύει στον οίκο της εμπιστοσύνης κάνοντας εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα θέση κύρους και εξουσίας. Μπορεί να είναι μια προαγωγή ή μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο, ενός οργανισμού στον οποίο συμμετέχετε.

Δοκιμάστε να κάνετε τρομερές πωλήσεις ή δημοσιεύστε το βιογραφικό σας για μια καινούργια δουλειά. Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο της φιλίας, κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Οι άνθρωποι προσπαθούν να βρίσκονται συνεχώς γύρω σας. Το χάρισμα σας είναι ισχυρό σήμερα και προσελκύετε μεγάλη προσοχή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα φίλοι σας – μάλλον κάτι σαν οπαδοί. Ίσως και να πιστεύετε, πως τέτοιου είδους θαυμασμός… επιβάλλεται.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, είναι ωραίο συναίσθημα να μην κάνετε τίποτα. Σκεφτείτε να ασχοληθείτε με την πρακτική του διαλογισμού. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο των παρασκηνίων κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους. Σκεφτείτε σήμερα το ενδεχόμενο να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας, να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Θα ολοκληρώσετε ένα έργο για την εταιρία σας ή θα δουλέψετε το βιογραφικό σας για να βρείτε μια δουλειά που θα σας ικανοποιεί.

Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να δουλέψετε μυστικά. Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο της φήμης κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Λέοντα. Προσέξτε σήμερα αυτά που λέτε… γιατί οι τοίχοι έχουν αυτιά. Κάτι που δημοσιεύετε στα κοινωνικά μέσα ή κάτι που θα πείτε σε έναν συνάδελφο μπορεί να εξαπλωθεί. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μπελάδες, λέγοντας κάτι ακατάλληλο ή αμφιλεγόμενο. Αντί να μιλάτε για πολιτική, ασχοληθείτε με κάτι πιο διασκεδαστικό κι ανάλαφρο!

Ζυγός 

Ζυγέ, ένας φίλος μπαίνει σε μεγάλο κόπο για να σας δείξει καλοσύνη. Αυτή την εβδομάδα, καταλαβαίνετε πόσο υπέροχοι είναι οι φίλοι σας. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ο Άρης στο Λέοντα, κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους. Αν αφιερώσετε χρόνο για να επεκτείνετε τον κύκλο σας, ή να ενταχθείτε σε μια ομάδα ομοϊδεατών, θα είναι εξαιρετικά θετική κίνηση.

Όμως επειδή είναι όψη εξαγώνου, απαιτεί από εσάς μεγαλύτερη ενεργητικότητα. Γίνετε πιο δραστήριοι και θα λάβετε ανταμοιβές. Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο των κανόνων, κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στον οίκο της ελπίδας.

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε συγκρατημένοι από τους κανόνες. Θα ήταν καλή ιδέα να εξετάσετε τους περιορισμούς και να δείτε αν είναι αυτό-επιβαλλόμενοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν αναμασάτε συνεχώς λόγια όπως: «Είμαι το είδος του ατόμου που ….» Αν και είναι καλό να προσδιορίζετε ποιοι είστε, αυτή η δήλωση φαίνεται πολύ περιοριστική.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θα πετύχετε ένα φοβερό επίτευγμα. Πιθανόν να υπάρξει μια ευνοϊκή ειδοποίηση από ένα πελάτη ή τον διευθυντή σας. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ο Άρης στο Λέοντα, στον οίκο της καριέρας σας, κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερους πόρους από ό, τι συνήθως. Αν ψάχνετε δουλειά, θα κάνετε διασυνδέσεις μέσω ενός επαγγελματικού ιστότοπου.

Αν θέλετε να παραμείνετε στην τρέχουσα δουλειά σας, η μέρα είναι εξαιρετική για να μιλήσετε με τον διευθυντή σας για την καριέρας σας. Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στην κορυφή του χάρτη σας. Σήμερα, το χάρισμα σας είναι άνευ προηγουμένου! Προσελκύετε όλα τα είδη ενδιαφέροντος. Αν ψάχνετε για έρωτα, είναι υπέροχη μέρα για να δημοσιεύσετε νέες φωτογραφίες στο προφίλ σας. Όμως…. είτε ψάχνετε για έρωτα είτε όχι, θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός καινούργιου ατόμου στον κύκλο σας.

Τοξότης

Είστε το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο αυτήν την εβδομάδα και όλοι στρέφονται σε εσάς για απαντήσεις. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ο Άρης στο Λέοντα, στον οίκο της περιπέτειας, κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό των Δίδυμων. Σήμερα είναι καλή μέρα για να κάνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή για να πάτε πεζοπορία σε ένα μέρος που δεν είχατε επισκεφτεί προηγουμένως. Καλέστε μαζί σας κάποιον ξεχωριστό… καθώς θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε σημαντικά θέματα και να κάνετε πλάνα, που αφορούν εσάς τους δύο. Σήμερα θα λάβετε υποστήριξη.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο των σχέσεων, κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στον οίκο των νομικών θεμάτων. Κάποιος μπορεί να θελήσει να σας προτείνει γάμο ή μακροχρόνια δέσμευση, αλλά η μέρα δεν είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους συζητήσεις. Να είστε προσεκτικοί σε ό, τι αφορά υπογραφές και νομικές ή οικονομικές δεσμεύσεις. Αποφύγετε τη διαπραγμάτευση συμβάσεων σήμερα.. επειδή μπορεί να εκνευριστείτε πολύ εύκολα, με κάποια προσθήκη στα συμβόλαια.

Αιγόκερως

Ένα οικονομικό κέρδος είναι εφικτό αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως έχετε τα κλειδιά του θησαυροφυλακίου! Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ο Άρης στο Λέοντα, στον οίκο των επενδύσεων, κάνει εξάγωνο με το Βόρειο Δεσμό στον οίκο της εργασίας. Σήμερα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να λάβετε παθητικό εισόδημα. Ένας συνάδελφος μπορεί να σας προτείνει μια ιδέα που θα κεντρίσει την περιέργειά σας και θ’ ανοίξει ένα νέο κόσμο ιδεών για κερδοφορία. Ακολουθήστε το μονοπάτι που σας έδειξε το Σύμπαν.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο της καθημερινότητας, κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στον οίκο της οικειότητας. Μπορεί να λαχταράτε κάτι ερωτικό σήμερα, αλλά η μέρα δεν είναι κατάλληλη . Στην πραγματικότητα, οποιεσδήποτε απόπειρες σ’ αυτό τον τομέα, μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό ή διαφωνίες. Τα γλυκά ερωτόλογα από το τηλέφωνο ή κάποια ερωτικά μηνύματα… είναι ό, τι καλύτερο για σήμερα. Αλλά μέχρι εκεί!

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, το ταλέντο σας είναι σε υψηλό επίπεδο. Προσελκύετε έντονα το ενδιαφέρον των άλλων. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, με τον Άρη στο Λέοντα, στον οίκο των σχέσεων, κάνοντας ένα εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της ευχαρίστησης. Μπορείτε να χτυπήσετε «τζάκποτ» στην περιοχή της αγάπης σήμερα. Αν είστε ήδη σε σχέση, προμηνύεται ένα απόγευμα γεμάτο απόλαυση.

Αν ψάχνετε για έρωτα, η μέρα είναι καλή για να δραστηριοποιηθείτε σε διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών ή να αφήσετε ένα φίλο να σας κανονίσει ένα ραντεβού στα τυφλά. Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο του ρίσκου, κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στον οίκο των συνεργασιών. Μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα για τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης, αλλά ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος σήμερα. Η ερωτική καταδίωξη κάποιου, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο, καθώς τα σήματα είναι μπερδεμένα και τα μηνύματα παρερμηνεύονται. Σήμερα όλα είναι κωδικοποιημένα…. και δεν έχετε το βιβλίο των κωδικών!

Ιχθύες

Προσέξτε τις ρουτίνες και τις συνήθειές σας, αυτήν την εβδομάδα. Η χαρά βρίσκεται στα απλά πράγματα και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ο Άρης στο Λέοντα στον οίκο της καθημερινότητας, κάνει εξάγωνο με το Βόρειο Δεσμό στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Έχετε την ευκαιρία σήμερα να βρείτε νέους τρόπους για να κάνετε το μαγείρεμα πιο εύκολο. Μπορεί να ανακαλύψετε πως ένα από τα παιδιά σας λατρεύει τη μαγειρική!

Η καλύτερη χρήση αυτής της όψης, είναι να μάθετε να φτιάχνετε κάτι από το μηδέν, όπως έκανε και η γιαγιά σας. Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη στον οίκο της εργασίας. Εύκολα θα ενοχληθείτε σήμερα από έναν συνάδελφο, ακόμα κι αν εργάζεστε από απόσταση. Μπορεί να είναι ήδη έτοιμο το κομμάτι του έργου που έχετε αναλάβει, αλλά οι άλλοι καθυστερούν και θέτουν σε κίνδυνο την προθεσμία σας! Κάντε υπομονή. Δώστε λίγο περιθώριο σ’ αυτήν την ενέργεια, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.