Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα αντιμετωπίσετε πράγματα πριν τους υπόλοιπους. Αν συναντήσετε κάποιον που έχει κάτι να προσφέρει στην ομάδα, κάντε τις απαραίτητες συστάσεις. Τα πηγαίνετε θαυμάσια στη διευκόλυνση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ άλλων. Προς τα μέσα της εβδομάδας, χρησιμοποιείτε τους άλλους προς όφελός σας… Τουλάχιστον χρησιμοποιείτε τα ταλέντα τους για το κοινό καλό.

Μέχρι την Παρασκευή, θα αναγνωριστείτε για όλες τις συνδέσεις και πιθανότητες που δημιουργήσατε. Το Σάββατο, οι φίλοι σας μόνο άγαλμα δεν θα χτίσουν προς τιμήν σας. Την Κυριακή, ξεκουραστείτε.

 Ταύρος

Όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται οι δυνατότητες, το να πάρετε ρίσκα στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να μην βγει όπως θα θέλατε. Αντί να διοχετεύετε την ενέργειά σας σε σχέδια για την κυριαρχία του κόσμου, κατευθύνετέ τη προς τους άλλους. Η γοητεία σας σάς παρέχει περισσότερα απ’ όσα περιμένατε στα μέσα της εβδομάδας.

Η Πέμπτη είναι μέρα χαράς. Αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο, ειλικρινά είναι περίεργες. Αντί να προσπαθήσετε να καταλάβετε, προσπαθήστε να μην πάρετε τίποτα προσωπικά. Την Κυριακή, μείνετε κοντά σε ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

Δίδυμοι

Οι απόψεις σας είναι μεστές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι έχουν διάθεση να τις ακούσουν. Αν το σωστό μήνυμα παραδοθεί τη λάθος στιγμή, δεν θα έχει αντίκρισμα. Γι’ αυτό περάστε τη Δευτέρα και την Τρίτη με ανοιχτά τα αυτιά σας. Γίνετε κυρίαρχοι της μοίρας σας και, σε ό,τι αφορά τους φίλους σας, να είστε ενθαρρυντικοί χωρίς να γίνεστε δογματικοί.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας βρίσκουν πιθανώς στη δουλειά και μπλεγμένους σε μικροκαβγάδες. Αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο τα άστρα έχουν κάτι ριζοσπαστικό για σας. Μια αναθεώρηση. Μια αλλαγή οπτικής. Κάποια έκπληξη. Η Κυριακή σας κάνει να σκέφτεστε την αλλαγή.

 Καρκίνος

Στην αρχή της εβδομάδας, είστε κουρασμένοι. Έχετε μείνει από καύσιμο. Σας λείπει η βενζίνη. Είναι πιο συναισθηματική κατάσταση παρά σωματική πραγματικότητα: Τα προβλήματα στην κοινωνική και προσωπική ζωή σας φθίνουν την συναισθηματική σας ενέργεια. Έτσι, η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ιδανικές ημέρες για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Φάτε μπανάνες, φορέστε άνετες κάλτσες και πέστε για ύπνο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο είστε ανανεωμένοι και συγχυσμένοι όταν νιώθετε κάποιον άλλο να υποχωρεί συναισθηματικά… Αν και καταλαβαίνετε απόλυτα τι του συμβαίνει. Αν δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε την Κυριακή, βγείτε για εξερεύνηση.

Λέων

Έχετε δει ρομαντικές ταινίες, με ανθρώπους που είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο εσείς και το ταίρι σας… Αν και νιώθετε ότι η δική σας χαρά στην αρχή της εβδομάδας, είναι υπερβατική. Φυσικά, σας ανυψώνει πιο ψηλά απ’ όσο υπήρξατε για καιρό. Η επιτυχία στο μέτωπο του έρωτα, σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής.

Αυτό εξηγεί γιατί στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε ζητήσετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικούς συμβιβασμούς, αλλά τίποτα που να μην μπορείτε να χειριστείτε. Την Κυριακή, η τέχνη είναι στο μυαλό σας.

Παρθένος

Έχετε ευθύνες και αφοσιώνεστε στο να τις ολοκληρώσετε. Ακόμα κι όταν έχετε την τέλεια δικαιολογία για να την «γλιτώσετε», όπως τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Και η μοίρα θα σας ανταμείψει. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι σαν ρομαντικές καρτ ποστάλ. Μια καρτ ποστάλ με κύκνους. Και όμορφα κτίρια. Το τέλειο με τον έρωτα είναι ότι μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας παντού στον κόσμο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θέλετε να καθαρίσετε πριν μπει η άνοιξη. Βάλτε το ραδιόφωνο στο τέρμα και πιάστε τα σφουγγάρια σας. Την Κυριακή, κάποια σύγχυση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας απαιτεί την προσοχή σας.

Ζυγός

Οι σωστές λέξεις βγαίνουν αβίαστα από το στόμα σας τη Δευτέρα, χωρίς καν να χρειάζεται να τις σκεφτείτε. Και οι άλλοι ανταποκρίνονται όπως ακριβώς θέλετε. Η έκφραση και οι μεγάλες ιδέες έχουν έντονη παρουσία και την Τρίτη. Αλλά την Τετάρτη έχετε συναισθηματική διάθεση – και μέχρι την Πέμπτη είστε σχεδόν αντικοινωνικοί. Άνθρωποι απ’ το παρελθόν περνούν συνέχεια απ’ το μυαλό σας.

Έπειτα, την Παρασκευή, μια δόση διασκέδασης, και πιθανώς έρωτα, βελτιώνει πολύ την άποψή σας και σας επιστρέφει στο παρόν. Θα παραμείνετε χαρούμενοι, σε εγρήγορση και συντονισμένοι στην ομορφιά όλο το σαββατοκύριακο.

Σκορπιός

Η μεγαλοπρέπεια είναι το θέμα σας τη Δευτέρα. «Όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερο» είναι το σκεπτικό σας. Οι λόγοι σας είναι φιλοσοφικοί, αλλά η επίδραση αυτής της οπτικής θα είναι οικονομική. Μέχρι την Τρίτη μπορεί να είστε περήφανοι, για ένα γελοία ακριβό έργο τέχνης, ενός επίπλου ή ακόμα και παντελονιού.
Στα μέσα της εβδομάδας εξασκείστε τον αυτοέλεγχό σας. Αντί να βγείτε για φαγητό, φτιάξτε ένα σάντουιτς.

Επικεντρωθείτε σε άυλα πράγματα, το μέλλον σας ας πούμε. Καθορίστε ένα μονοπάτι. Την Παρασκευή και το Σάββατο η ικανότητά σας να λύνετε προβλήματα χρειάζεται στο σπίτι. Η Κυριακή θα διεγείρει τη φαντασία σας με ευχάριστους τρόπους.

Τοξότης

Εσείς και οι φίλοι σας είστε πιο ζωηροί από κλόουν στο τσίρκο, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Νιώθετε σαν να συμμετέχετε σε κάποιο είδος θεατρικής παράστασης. Ο κοινωνικός κύκλος σας είναι ικανοποιητικός σε βαθύ επίπεδο. Μέχρι την Τετάρτη και την Πέμπτη η εστίαση σας στρέφεται μέσα σας. Οι αξίες, η αυθεντική σκέψη και η μουσική έχουν έντονη παρουσία.

Η Παρασκευή είναι ιδανική για πάρτι: Συστηθείτε σε αγνώστους και δείτε τι κοινά έχετε. Το Σάββατο είστε γεμάτοι νέες ιδέες, εντυπωσιάζετε τους άλλους όπου κι αν βρεθείτε. Αλλά εξουθενώνετε τον εαυτό σας στη διαδρομή. Την Κυριακή, αργά και σταθερά είναι η απάντηση.

 Αιγόκερως

Τα όνειρά σας είναι πιο έξυπνα απ’ όσο φαντάζεστε. Αν προσπαθείτε να λύσετε ένα πρόβλημα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, ακούστε τι σας λέει το μυαλό σας. Και ό,τι κι αν κάνετε, μην αγχωθείτε. Μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη, όταν η θετικότητα και τα καλά αποτελέσματα είναι τα θέματα, όλα θα λυθούν από μόνα τους.

Τα χρήματα αφορούν τα άστρα της Παρασκευής, η αφθονία ή η έλλειψη τους. Το Σάββατο έχει να κάνει με το μέλλον σας. Την Κυριακή, η συμπονετική πλευρά σας βγαίνει στην επιφάνεια σε μια αλληλεπίδραση με φίλους. Χαίρεστε να βοηθάτε.

Υδροχόος

Θυμάστε τα αρκουδάκια της αγάπης; Ζούσαν στα σύννεφα, το καθένα είχε τη δική του ειδικότητα και αξιοποιούσαν τη δύναμη της ομάδας για να κάνουν καλό. Έτσι είναι μια παρέα φίλων τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Η αρχή της εβδομάδας είναι τόσο μεγάλη όσο ο ουρανός.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι, δυστυχώς, το αντίθετο του εκτεταμένου: Περιορισμοί και πειθαρχία έχουν έντονη παρουσία και μπορεί να μην πάρετε τις απαντήσεις που ζητάτε. Αλλά η Παρασκευή είναι τέλεια: Έχετε ενέργειας, έμπνευση και νιώθετε καταπληκτικά. Αυτή η διάθεση διαρκεί και το σαββατοκύριακο.

 Ιχθύες

Μια φιγούρα εξουσίας, ίσως ο εργοδότης σας, παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας στην αρχή της εβδομάδας. Κάντε το σωστό. Δώστε του τον σεβασμό που του αξίζει. Και όταν κάποιος πολυλογάς αρχίσει να σας πρήζει για κάτι ασήμαντο, πατήστε πόδι. Δεν είστε σιγανοπαπαδιές, είστε άτομα που νοιάζονται για τις σχέσεις.

Οι σχέσεις με ανθρώπους σε σημαντικές θέσεις, είναι κρίσιμες την Τετάρτη και την Πέμπτη. Την Παρασκευή, πετάξτε τα παπούτσια σας και κάντε ένα διάλειμμα μετά από μια μεγάλη εβδομάδα. Έπειτα κακομάθετε τον εαυτό σας το σαββατοκύριακο.