Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν πρόκειται να τελειώσετε ποτέ τα δυο τρία πράγματα που θέλετε να τελειώσετε, εκτός κι αν ζητήσετε βοήθεια από κάνα δυο φίλους. Αυτό το πρότζεκτ είναι πιο μεγάλο από εσάς. Και εξάλλου, θα απολάμβαναν πάρα πολύ να βάλουν το μυαλό τους σε σκέψη. Ένα από τα πράγματα που πρόκειται να μάθετε αυτή την εβδομάδα είναι αυτό, αν και συχνά είστε εσείς αυτοί που βάζουν μπρος τις ομαδικές δραστηριότητες, οι φίλοι σας δεν είναι τεμπέληδες. Και ξέρουν πώς να περνούν καλά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μερικοί από εσάς θα ξεκινήσετε μαζί για μια περιπέτεια και θα σας βγει σε καλό.

Ταύρος

Σήμερα είστε πολύ μίζεροι. Αλλά μην ανησυχείτε. Τη στιγμή που θα βγάλετε από μέσα σας αυτό που σας ενοχλεί, θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Την Τρίτη μπορεί ακόμα να νιώθετε λίγο βαριοί, αλλά από Τετάρτη ή Πέμπτη η διάθεσή σας θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Επιπλέον, ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Σαββατοκύριακό σας, ειδικά το Σάββατο. Και ποιος δεν λατρεύει λίγη αγάπη; Αν είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε κάποιον και αν είστε ήδη με κάποιον, θα περάσετε καλά μαζί το βράδυ του Σαββάτου. Περάστε την Κυριακή στο κρεβάτι χαλαρώνοντας.

Δίδυμοι

Έχετε καλές ιδέες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε ανοιχτοί στο να μάθετε νέα πράγματα. Ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο είναι αυτός που ξέρει ότι δεν ξέρει τα πάντα. Ωστόσο, δεν ντρέπεστε για την εξυπνάδα σας, και όταν κάποιος θα θέλει να σας προκαλέσει τη Δευτέρα, θα παίξετε το παιχνίδι του. Απολαμβάνετε ένα φιλικό ντιμπέιτ από καιρό σε καιρό. Όσο για το υπόλοιπο της εβδομάδας, ακόμα δεν έχετε βρει τι θα κάνετε με αυτό το θέμα καριέρας που σας ενοχλεί και από την Τετάρτη ή Πέμπτη θα θέλετε πιθανώς να πάρετε μερικές συμβουλές από φίλους που έχουν πάρει τέτοιες αποφάσεις στο παρελθόν.

Καρκίνος

Θα θέλατε πολύ να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο και ένα νέο σπίτι και καμιά δεκαριά παντελόνια, αλλά δεν είναι το εξυπνότερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Και πώς προέκυψε το ξαφνικό ενδιαφέρον για τα υλικά αγαθά; Μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη θα αλλάξετε γνώμη. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται πιο φιλοσοφικά απ’ ότι συνήθως. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειροπολήσει και μην διστάσετε να πάρετε το ασυνήθιστο μονοπάτι για την επιστροφή. Ποιος ξέρει τι θα ανακαλύψετε στη διαδρομή. Μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει να κινηθείτε γρηγορότερα αυτή την εβδομάδα. Είστε ο οδηγός αυτού του αυτοκινήτου. Εσείς επιλέγετε την ταχύτητα.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κρότο. Καλύτερα, με κόντρα. Μια διαμάχη για την εξουσία, για την ακρίβεια. Δεν θα είναι και η καλύτερη Δευτέρα που έχετε ζήσει, αλλά θα επιβιώσετε σχετικά αλώβητοι. (Το μυστικό; Αφήστε το άτομο αυτό να κάνει αυτό που θέλει. Δεν έχει σημασία.) Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια άσκηση στο να μην αφήνετε τα πράγματα να σας επηρεάζουν. Έχετε πολλά καλά πράγματα στη ζωή σας για να αφήνετε να σας βαραίνουν τα δράματα που θέλει ο καθένας να μοιραστεί μαζί σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα περάσετε πολύ καλά σε μια κοινωνική κατάσταση –θα είστε η ζωή του πάρτι.

Παρθένος

Όσο πάει συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε κάποια πράγματα, και ίσως κάποιοι από τους τρόπους που χρησιμοποιούσατε παλιά να ταιριάζουν καλύτερα στον νεότερο, πιο παράτολμο εαυτό σας. Τώρα που κοιτάτε προς το μέλλον –ένα λαμπρό μέλλον– βλέπετε ότι δεν έχετε πλέον υπομονή για συστήματα που δεν λειτουργούν. Όπως ακριβώς δεν έχετε χώρο για χάος. Και αυτό ισχύει για τους ανθρώπους, επίσης. Φίλοι που παίρνουν και παίρνουν και ποτέ δεν δίνουν; Σβήστε τους από τη λίστα. Είναι μια δραστική κίνηση, αλλά πρέπει να γίνει. Αφιερώστε την ενέργειά σας στους φίλους που αγαπάτε.

Ζυγός

Αχ, έρωτας. Περιμένατε μια μέρα σαν αυτή τη Δευτέρα πολύ καιρό. Σίγουρα τελευταία είστε σε διάθεση για έρωτα. Αλλά η καριέρα σας, η οικογένειά σας και η ζωή στο σπίτι συνωμοτούσαν εναντίον σας αυτές τις μέρες. Έτσι, καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί εντελώς στην στοργή αυτού του ατόμου. Αν και η Τρίτη, συγκριτικά, θα είναι δύσκολη –με τους έρωτες στο μυαλό σας, είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείτε στη δουλειά– την υπόλοιπη εβδομάδα θα μπορέσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας σχεδόν αποκλειστικά στο ταίρι σας. Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να αρρωστήσετε μια δυο μέρες. Γιατί όχι; Το αξίζετε.

 Σκορπιός

Τα πάντα πήγαιναν καλά στο σπίτι για λίγο. Τώρα ολόκληρο το σπίτι μοιάζει ετοιμόρροπο. Τι συνέβη; Και τι μπορείτε να κάνετε για να το φτιάξετε; Αν το πρόβλημα είναι διαπροσωπικό, η άμεση προσέγγιση είναι πάντα η καλύτερη. Αν το πρόβλημα είναι όντως δομικό, καλέστε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει. Θέλετε να τα έχετε ρυθμίσει όλα μέχρι την Τετάρτη, γιατί την Τετάρτη θα είστε απόλυτα αφοσιωμένοι σε κάποιον συγκεκριμένο. (Ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Ουάου!) Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα καταναλωθούν σε θέματα της δουλειάς, αλλά το Σαββατοκύριακο έχει να κάνει μόνο με θέματα της καρδιάς.

Τοξότης

Είστε ταλαντούχοι στην συζήτηση. Σήμερα θα γνωρίσετε κάποιον και θα κάνετε μια καταπληκτική συζήτηση για τη δουλειά, τον κόσμο, τα πάντα. Οι άνθρωποι σας μιλούν εύκολα. Γι’ αυτό και έχετε τόσους φίλους. Αυτή την εβδομάδα θα επεκτείνετε τους ορίζοντές σας σε πολλαπλά επίπεδα. Αγοράστε το βιβλίο που σκεφτόσασταν ότι θέλετε να διαβάσετε από καιρό. Ή κλείστε ένα μακρινό ταξίδι. Ή κάντε κάτι τρελό με το νέο ερωτικό ενδιαφέρον που υπάρχει στη ζωή σας. Η Πέμπτη ή η Παρασκευή θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικές. Θα περάσετε το Σαββατοκύριακό σας αποφασίζοντας προς τα πού βαδίζει αυτή η σχέση.

Αιγόκερως

Είναι αλήθεια, μερικές φορές ακόμα και τα πιο καλά σχεδιασμένα πλάνα αποτυγχάνουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνετε πλάνα. Πώς θα πάτε εκεί που θέλετε να φτάσετε αν δεν έχετε κάνα δυο στόχους στο μυαλό σας; Το κόλπο είναι να έχετε πάντα ένα εφεδρικό σχέδιο. Εξάλλου, για να λέμε την αλήθεια, δεν θα το χρειαστείτε πιθανότατα –όχι αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον. Θα κάνετε μεγαλύτερη πρόοδο στους βραχυπρόθεσμους στόχους σας απ’ όση πιστεύατε ότι είναι δυνατόν να γίνει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, περάστε καλά και χαλαρώστε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για λίγο.

Υδροχόος

Την στιγμή που θέλετε κάτι να γίνει, σχεδόν αυτόματα γίνεται. Τόσο αποτελεσματικοί είστε αυτές τις μέρες. Αυτό, φυσικά, προσθέτει ένα βάρος πάνω σας: Τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά; Πού πηγαίνετε; Και ποιος θέλετε να είναι στο πλευρό σας όταν φτάσετε εκεί; Μοιραστείτε αυτά τα ερωτήματα με έναν καλό φίλο ή το ταίρι σας. Απλώς συζητώντας αυτά τα θέματα, θα μπορέσετε να προσδιορίσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Όσα πιο πολλά καταλαβαίνετε για τον εαυτό σας, τόσο συνειδητοποιείτε ότι έχετε ακόμα πράγματα να μάθετε. Αυτό είναι το μεγάλο μάθημα αυτή την εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο θα σας φέρει επίσης μερικές ανακαλύψεις.

Ιχθύες

Θα θέλατε να μάθετε τον κόσμο να τραγουδά, αλλά δεν έχετε τρόπο να το κάνετε αυτό. Και εξάλλου, μερικοί άνθρωποι απλώς δεν έχουν γεννηθεί τραγουδιστές. Η συνεχής προσπάθειά σας να βοηθήσετε τους πάντες γύρω σας είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μερικές φορές απλώς δεν είναι ρεαλιστική –ειδικά σε εβδομάδες σαν κι αυτή, που γίνονται τόσα πολλά στη ζωή σας. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, θα νιώσετε λίγο χαμένοι μέσα στις σκέψεις σας. Νομίζατε ότι ξέρατε τι θέλατε, αλλά τώρα όλα μοιάζουν να είναι στον αέρα και πάλι. Μην βιάζεστε. Πάρτε το χαλαρά. Σχεδιάστε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο.